Ο Περικλής Φουντούλης, τινάζει στον αέρα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΓΙΩΤΗ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!!

Ο Περικλής Φουντούλης, τινάζει στον αέρα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΓΙΩΤΗ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!!

23 Μαΐου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,790
Μοίρασέ το

 

 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ!!!

Ο ΓΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!

Ποιανού είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;;; ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;

ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΑ;;;

Περικλής Φουντούλης: Ανοιχτή επιστολή προς τον Η.Κασιδιάρη.

Όταν είσαι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης αυτή τη χρονική στιγμή στον εθνικό-πατριωτικό χώρο έχεις ευθύνη για όσους πίστευαν και ήλπιζαν σε εσένα!

Καιρός ήταν να ακουστούν μεγάλες αλήθειες έστω και στο παρά 5′ των ευρωεκλογών.

Κι αυτές οι αλήθειες ακούγονται από το στόμα του Περικλή Φουντούλη, θείου του αδικοχαμένου Γιώργου Φουντούλη που “άγνωστοι” δολοφόνησαν έξω από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μαζί με τον Μανώλη Καπελώνη.

Ο Περικλής Φουντούλης, δεν μασάει τα λόγια του.

Λέει καυτές αλήθειες, και για τον ρόλο Μιχαλολιάκου, και για την Χρυσή Αυγή, αλλά και για τον Ηλία Κασιδιάρη.

Αφήνει αιχμές για την έγκριση από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγκου, της αδιεοδότησης του κόμματος του Εμφιετζόγλου στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το φερόμενο ως “δεξί χέρι του Κασιδιάρη”, ο Χαράλαμπος Γιώτης, την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση των Σπαρτιατών για τον ίδιο σχεδόν λόγο…

“ΑΥΤΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ”, ισχυρίζεται ο κ. Φουντούλης, και κάθε  άνθρωπος που διαθέτει ακομμάτιστη λογική, το ίδιο θα έλεγε…

Για τους λοβοτομημένους όμως Κασιδιαρικους, αυτά είναι … κινέζικα…

Βόμβες μεγατόνων έριξε ο Περικλής Φουντούλης, απομυθοποιώντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ… ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΩΤΗ.

Ο κ. Γιώτης, είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ΔΗΜΟΣΙΩΣ στις βαρύτατες καταγγελίες του κ. Φουντούλη.

Το αν  ο κ. Γιώτης, κινηθεί νομικά κατά του κ. Φουντούλη, δεν μας αφορά.

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ HELLASULTRA (εδώ),  ΙΣΧΥΟΥΝ.

 

 

Επίσης ο Άρειος Πάγος, οφείλει να απαντήσει στην σημαντική δημόσια καταγγελία του κ. Φουντούλη, πως είναι δυνατόν από τη μια η αδειλίνη να κινείται νομικά κατά των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ως έχοντα κρυφό αρχηγό τον Κασιδιάρη, και από την άλλη το Α1 Τμήμα του Α.Π. να εγκρίνει την κάθοδο του ΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΙΩΤΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΓΝΩΜΗ… ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ…

Η συνέχεια στο δωδεκάλεπτο βίντεο που ακολουθεί και είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡ. ΓΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Και όποιος θέλει ν’ ακούσει όλη την εκπομπή, ας την ακούσει εδώ… πραγματικά αξίζει τον κόπο… 

 

Ένα είναι πλέον σαφέστατο: Ο ΔΗΘΕΝ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ… και ελάχιστοι είναι αυτοί, που πραγματικά πονάνε την Πατρίδα.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Δεν ήταν τυχαία η παρακάτω φωτογραφική σύνθεση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… σε σεράι του Καραγκιόζη έχει μετατραπεί η βουλή, με την συμμετοχή και του Κασιδιάρη και των καραγκιοζίστικων πολιτικά επιλογών του…

Όταν διαπιστώνεις ότι μια σου επιλογή και όχι μόνο καθώς έχουν υπάρξει και άλλα τραγελαφικά λάθη,αλλά ιδιαίτερα η συγκεκριμένη προκαλεί τεράστια αναστάτωση και διχασμό ανάμεσα σε όσους σε ακολουθούν,πόσο μάλλον σε άξιους συναγωνιστές εν το συνόλο από όλη την Ελλάδα, τότε πρέπει να αναλογιστείς για την ορθότητα της απόφασης σου.

Πρέπει να αναλογιστείς ότι όταν  ένας ηγέτης παίρνει αποφάσεις κοιτά  πρωτίστως το καλό του συνόλου και όχι την προσωπική του προβολή και επιβολή.

Όταν ο “Ηγέτης” δεν ακούει τους συναγωνιστές του αλλά μια δράκα επίβουλων και ιδιοτελών ανθρώπων το άσχημο τέλος είναι νομοτελειακά δεδομένο και προδιαγεγραμμένο.

Είναι τραγικό να επιμένεις σε κάτι που διαλύει ότι χτίστηκε με πολλούς αγώνες και το αίμα των δύο αδικοχαμένων παιδιών μας.

Ανεξάρτητα από το προσωπικό σου όφελος και για ότι κρύβεται υπογείως πίσω από αυτή σου την επιλογή… Προέχει ο σκοπός και τό όραμα του Εθνικισμού, η πραγμάτωση μιας Ιερής υπόσχεσης.

Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα με ελεύθερους Έλληνες!

 

Περικλής Φουντούλης

Φουντούλης Περικλής. Τοποθέτηση επί του ελληνικού εθνικισμού στην ανοικτή συζήτηση της 10/5/2024

Περικλής Φουντούλης

Επειδή το συγκεκριμένο άρθρο φαίνεται ότι πείραξε το γνωστό “κύκλωμα” συνεργασίας με το Facebook,  κατέβηκε σε 5′ από την πλατφόρμα τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά!!!

Γίνεται ολοφάνερο πλέον, και στους πιο δύσπιστους αναγνώστες, ότι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα έχουν υπογείως ευθυγραμμιστεί από κοινού, για να υποστηρίξουν ο καθένας από την πλευρά του, τα πολιτικά τους συμφέροντα!

Οι ιδεολογίες έχουν παραμεριστεί μπροστά στον στόχο και στο αποτέλεσμα που θέλουν να φέρουν κάποιοι για προσωπικό όφελος!

Ξύπνα Ρωμιοκατσιβελε!

Οι ιδέες αλλάζουν τον κόσμο!

Στην Ελλάδα η ιδεολογία του νεο-Εθνικισμού έχει πεθάνει προ πολλού!

Η Εθνοπαρασιτική Δημοκρατία καλά κρατεί….

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,790


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα