Ο πολυεκατομμυριούχος πεθερός Υπουργού, η εταιρεία του που σαρώνει τα δημόσια έργα και το κλεμμένο δημόσιο χρήμα που τσάκισε ο Τοτός…συγνώμη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος!

Ο πολυεκατομμυριούχος πεθερός Υπουργού, η εταιρεία του που σαρώνει τα δημόσια έργα και το κλεμμένο δημόσιο χρήμα που τσάκισε ο Τοτός…συγνώμη ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος!

16 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

Ο κ.Μιχαήλ Γουρζής που είναι αντιπρόεδρος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και έδωσε 2 εκατομμύρια για να αγοράσει αυτές τις μετοχούλες είναι πεθερός του Υπουργού Γεραπετρίτη,ο οποίος νυμφέυθηκε την Αλεξάνδρα Γουρζή.

Η κ.Αλεξάνδρα είναι τόσο εξαίρετη νομικός ώστε την έχει καμάρι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Είναι, καλέ, η Ανεξάρτητη Αρχή που είναι κέρβερος για τις κερδοσκοπίές των παρόχων ενέργειας.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε προχθές μέτρα που δεν θα τολμούσε ο Στάλιν και ο Λένιν γιατί θα τα θεωρούσαν πολύ …κομμουνιστικά.

Θα δώσει ,λέει με βάση το εισόδημα στους φτωχότερους επίδομα αλληλεγγύης απο 200 και 300 ευρώ για τους λογαριασμούς του ρεύματος. Αυτούς που ρυθμίζει η ΡΑΕ της κ.Αλεξάνδρας Γεραπετρίτη-Γουρζή.

Στις εκκλησίες που είδαν τον ουρανό σφοντύλι με τους λογαριασμούς δεν θα δώσει. Αν δεν έχουν να πληρώσουν ας κλείσουν.

 

 

 

Πάντα κορόϊδο θα σε πιάνουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, νεοελληνάκο ραγια…

Τρέχα να πληρώσεις τους παρανοϊκούς λογαριασμούς του ρεύματος,  για να ταϊζεις τους εκατομμυριούχους των κυβερνήσεων που εκλέγεις…

Κι αν δεν έχεις, μην κλαις… τρέχα να τους ξαναψηφίσεις, ΖΩΟΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν θα σταθώ στο αντιρωσικό μένος του Ντάσκα… δικαίωμά του να πιστεύει ότι θέλει…

Αυτά όμως που γράφει για την οικογένεια του  Γεραπετρίτη, με βρίσκουν σύμφωνη… 

Όσο για την … “ανεξάρτητη αρχή ΡΑΕ”, είναι ένα ακόμα χταπόδι που πνίγει την Ελλάδα και τον ελληνοραγιά, που αν δεν ξυπνήσει, σε λίγο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. (διαβάστε εδώ)

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Σε τέτοιους ανατρεπτικούς καιρούς για τον κόσμο είναι καθήκον μας να βρισκόμαστε εκεί όπου γράφεται η ιστορία. Γιατί δεν πρόκειται για εμάς, αλλά για το μέλλον των παιδιών μας που τους αξίζει να ζουν σε έναν κόσμο χωρίς τυραννία».

Με αυτή τη φράση ο Πολωνός Πρωθυπουργός Μοραβιέτσκι εξήγησε την απόφαση του ίδιου,του Πρωθυπουργού της Τσεχίας και του Πρωθυπουργού της Σλοβενίας να ταξιδέψουν με τρένο στο Κίεβο αψηφώντας τους πυραύλους του χιτλερίσκου της σημερινής εποχής Πούτιν.

Αυτού τον οποίο έγραψε στα παλιά της παπούτσια η νεαρή  ρωσίδα δημοσιογράφος που στόλισε τον παντοδύναμο  χιτλερίσκο της Μόσχας σε ζωντανή μετάδοση απο κρατικό ρωσικό κανάλι.

Απο τότε την …ψάχνει η δικηγόρος της,όπως και άλλοι δικηγόροι της Ρωσίας ψάχνουν κάποιους από τους …δεκαπέντε χιλιάδες Ρώσους πολίτες που εξαφανίστηκαν με συλλήψεις σε διαδηλώσεις κατά του Πούτιν  σε ρωσικές πόλεις.

Αυτή είναι η μία και εξωτερική πλευρά από την επερχόμενη οδυνηρή ήττα του Χιτλερίσκου στην Ουκρανία,η οποία θύμισε στην παγκόσμια κοινότητα ,γιατί έμεινε όρθια στον διαβόητο λιμό του 1933 όταν με τα κατορθώματα των Στάλιν(κυρίως)και Λένιν όχι απλά πέθαν απο την πείνα μερικα…εκατομμύρια Ουκρανοί,αλλά έμειναν στην Ιστορία περιπτώσεις …κανιβαλισμού ,ο οποίος απαγορεύτηκε με…πινακίδες.Άνθρωποι σκότωσαν και έφαγαν ανθρώπους και μεταξύ αυτών και παιδιά…

Την ώρα που η Ρωσία ληστεύει με τα όπλα την Ουκρανία,την οποία δεν αναγνωρίζει ως κράτος να και είχε εκεί μερικές δεκαετίες…πρεσβεία ρωσική στο εσωτερικό της Ελλάδας ζούμε ωραίες “χαριτομενιές”,για τις οποίες ελάχιστοι χρησιμοποιούν λέξεις ,όπως ληστεία,ντροπή,συγκαλύψεις σκανδάλων αίματος και χρήματος,κλοπή εκκλησιών κλπ

Τους το απαγόρευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,ο οποίος έδωσε γραμμή στην Διαπλοκή γράφοντας ότι “εδιωξε τον Γιώργο Κύρτσο από τη Νέα Δημοκρατία διότι “αμφισβήτησε το Κράτος Δικαίου,το οποίο απολαμβάνουν σήμερα οι Ελληνες πολίτες”.

Δείτε παραδειγματικά χαρακτηριστικά του “Κράτους Δικαίου” ,το οποίο στην ούγια γράφει “Υπουργός Επικρατείας -Συντονιστής του Κυβερνητικού Εργου( για να έχουμε κράτος Δικαίου) είναι ο καθηγητής Γεραπετρίτης”.Ο γαμπρός της…ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ,η οποία πούλησε σπίτι 400.000 ευρώ στην Αικατερίνη Σακελαροπούλου το 2009

Το 2010 οι ξένοι ας περέδωσαν τη λίστα Λαγκάρντ και ο Γιώργος Παπανδρέου  δήλωνε ότι “εχουμε πια συγεκριμένα στοιχεία για εκείνους που λεηλατούν το δημόσιο χρήμα και το βγάζουν σε φορολογικούς παραδείσους”.

Λέξη δεν είπε τότε για την μαμά Μαργαρίτα και κανείς δεν φανταζόταν το δικαστικό χουνέρι του Γιώργου και της Μαργαρίτας από το δημιουργό της λίστας Λαγκάρντ,ο οποίος τους ενέπλεξε με πολύ άσχημο τρόπο ακριβώς σε αυτό που…κατήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός.

Μετά παρέδωσε τη σκυτάλη στο πεντακάθαρο παιδί της Καλαμάτας τον Αντώνη τον Σαμαρά ,του οποίου παρεμπιπτόντως χρωστάμε το, φάκελλο…Κασόγκι από το 1989-90!

Οταν ήταν λοιπόν πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ,ΤΩΝ Μπομπολαίων,των οποίων ονόματα φιγουράριζαν στη λίστα τη Λαγκάρντ,έγραψε τα εξής και μην τα πάρετε ως “γλυφτικά” ,επειδή είχε πιά κυκλοφορήσει η λίστα αυτή:

– Με νόμο θα επισπεύσουν και τις διαδικασίες για τις δίκες όσων έκλεψαν δημόσιο χρήμα
– Αν δεν επιστρέψουν τα χρήματα που εισέπραξαν παράνομα θα πωλούν την περιουσία τους
– Οι διώξεις και οι δίκες δεν θα αφορούν μόνο πολιτικά πρόσωπα αλλά και κρατικούς λειτουργούς
– Ποιοι είναι οι πρώτοι στην λίστα των διώξεων
Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που επέτρεψε τη γρήγορη έρευνα και δίωξη σε βάρος του τ. υπουργού Α. Τσοχατζόπουλου και όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση αυτή, θα ξεκινήσει το ανελέητο κυνηγητό σε βάρος των επίορκων υπαλλήλων, των χρυσοκάνθαρων στελεχών του Δημοσίου με τις υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις, των συνταξιούχων και αναπήρων-μαϊμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” , η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εξαντλήσει την αυστηρότητα στον συγκεκριμένο τομέα με ανακρίσεις και δίκες-εξπρές σε όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα θα προωθήσει διαδικασίες για αναγκαστική κατάσχεση περιουσιακών στοιχειών, για να πάρει πίσω τα κλεμμένα.

…το μεγάλο «ατού» του νομοθετικού αυτού πλαισίου της κυβέρνσης, που θα επεκταθεί τώρα και για τους επίορκους υπαλλήλους είναι ότι επιτρέπει την άσκηση δίωξης και εισαγωγή της υπόθεσης κατευθείαν σε ανάκριση που διενεργείται από ανακριτή-πρόεδρο Πρωτοδικών αποκλειστικής απασχόλησης, μέσα σε 4 το πολύ μήνες. Αν χρειαστεί προκαταρκτική εξέταση, αυτή δεν ξεπερνά τους 2 μήνες και μπορεί να δοθεί 2μηνη παράταση μόνο για σοβαρούς λόγους που σχετίζονται με την ανάκριση.

Στο στάδιο της ανάκρισης είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν κάθε είδους συνδρομή η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος και κάθε άλλος κρατικός φορέας ή Αρχή, ενώ ο ανακριτής και ο εισαγγελέας μπορούν να κάμψουν με αιτιολογημένη διάταξή τους οποιοδήποτε απόρρητο, τραπεζικό, φορολογικό, χρηματιστηριακό, «παγώνοντας» κάθε κίνηση λογαριασμού, δεσμεύοντας τα ύποπτα περιουσιακά στοιχεία κλπ.
Η δίκη των εμπλεκομένων προσδιορίζεται εντός 2μήνου και δεν μπορεί να αναβληθεί. Επιτρέπεται μόνο να διακοπεί και, σε περίπτωση που δεν μπορεί να συνεχιστεί, τότε αναβάλλεται το πολύ για 2 μήνες σε δικάσιμο όπου προεδρεύει ο ίδιος δικαστής.
Οι κακουργηματικές υποθέσεις θα ερευνώνται κατά απόλυτη προτεραιότητα και, σε περίπτωση που είναι πολύπλοκες, θα παρέχεται η δυνατότητα να οριστεί και άλλος ανακριτής και να παρασχεθεί βοήθεια από δικαστικούς υπαλλήλους, πραγματογνώμονες κ.λπ.
Γρήγορες θα είναι και οι διαδικασίες για τη δέσμευση και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, αφού τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς ακινήτων κ.λπ.”
Ηταν η εποχή(2012-2014 που ο Αντώνης Σαμαράς έκοβε  βόλτες με την Αγκελα Μέρκελ γύρω απο τον Εθνικό Κήπο μπροστά στις κάμερες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός που μεταρρύθμιζε το κράτος σε κανονικό ,χωρίς κλεμμένα πτυχία,κλεμμένο δημόσιο χρήμα κλπ
Εγίναν τα παραπάνω που ανήγγειλαν μέσω του ΕΘΝΟΥΣ των Μπομπολαίων;
Λιειτουργεί η Δικαιοσύνη τυφλά για όλους;
Ρωτήστε τον φίλο του Γιώργο Παπανδρέου και Υπουργό που δεν δικάστηκε ακόμα σε πρώτο βαθμό για τα κλεμμένα εκατομμύρια ΜΚΟ…Ρωτήστε τους γονείς της Ελένης Τοπλαούδη για τα βήματα της Δικαιοσύνης και τον μαρτυρικό τους ουσιαστικό θάνατο…
Ρωτήστε αν υπάρχει ,έστω ένας τραπεζικός καταδικασμένος για τα δισεκατομμύρια των θαλασσοδανείων….Έστω ένας κουμπάρος Υπουργού με σοβαρές συνέπειες…
Τότε νομίζαμε ότι συζητούν τα παραπάνω οι ηγέτες αυτοί.Ιδέα δεν είχαμε για το τι θα ακολουθήσει με τον Χριστοφοράκο,τον Καραβέλα,τους τραπεζίτες που έβγαζαν έξω τα κλεμμένα και το γερμανικό δίχτυ προστασίας πάνω τους.
Ηταν και η εποχή που η νυν προεδρος Δημοκρατίας με εισηγήθηκε και έγινε δεκτή ως απόφαση του ΣτΕ τις επενδύσεις των ΑΠΕ σε πρώην δασικές εκτάσεις.Τότε είχε πια μπει στο νέο της σπίτι,το οποίο αγόρασε απο τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Ο προκάτοχός της Προκόπης Παυλόπουλος δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος γιαυτό έπαθε τα εξής δυο φοβερά και τρομερά:
1.δεν του ανανέωσε τη θητεία ο Κυριάκος,ο πολέμιος του πελατειακού κράτους,
2.Μένει στο ίδιο σπίτι από το 1968 και είναι και πολυκατοικία…
 Πέρασαν τα χρόνια,πέρασε και αυτό που ο Αδωνης Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πρετεντέρης ονόμασαν “λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”,η οποία λαίλαπα τους είχε αναγκάσει σε εξορία από Υπουργεία και Μαξίμου και υπέφεραν στη μακρινή Μύκονο ,από όπου και η φωτογραφία εποχής.
Ήρθε πάλι η …κανονικότητα.Με τον Κυριάκο,τον πολέμιο του πελατειακού Κράτους στην Πρωθυπουργία.
Ο Αδωνης  έγινε φυσικά Υπουργός,ο Πρετεντέρης πάντα βασικός στην κυβερνητική ναυαρχίδα,την οποία τώρα χρηματοδοτεί το συγκρότημα Μαρινάκη.
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μεγαλώνει και όπου ανοίξετε ειδήσεις για νέα μεγάλα έργα είτε τα παίρνει,είτε τα διεκδικεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.Από την Αττική Οδό μέχρι το ΜΕΤΡΟ και μέχρι τις περίφημες ΑΠΕ της κ.Σακελλαροπούλου.Ανακοίνωσε ότι εκεί στις ΑΠΕ θα επενδύσει κάπου 5 δις ευρώ.
Καλά να είναι οι ΓΕΚ Τερνίτες, γιατί με τα αστρονομικά ποσά τους μας έκαναν να θεωρούμε “τσικό” και ποσά για “θελήματα” τα κάποια δισ. ευρώ της ΖΗΜΕΝΣ και της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.
Πριν μερικές ημέρες η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έδειξε ότι δεν θέλει μύγα στο σπαθί της και να την πιάσει στο στομα της η σκληροτράχηλη Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία απαλλαγμένη απο την Βασιλική Θάνου δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τα καρτέλ…
Ετσι λοιπόν η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έκανε τις  εξής δυο ανακοινώσεις για να μην μπερδευτούμε με τη μία:

Ιη“Η εταιρεία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Συμμετοχών, Ακινήτων, Κατασκευών» ανακοινώνει με βάση το άρθρο 21 του Ν.3556/2007 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης της ΕΚ 1/434/3.7.2007 ότι το νομικό πρόσωπο PERGE LTD (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) το οποίο είναι ελεγχόμενο από το εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. της Εταιρείας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) κ. Γεώργιο Περιστέρη, προέβη στις 15/02/2022 σε πώληση 600.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 5.562.000,00 ευρώ καθώς και το νομικό πρόσωπο ΓΑΡΔΕΝΙΑ Α.Κ.Τ.Ε.Ξ.Ε. (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014), το οποίο είναι ελεγχόμενο από το ίδιο ως άνω Υπόχρεο Πρόσωπο, κ. Γεώργιο Περιστέρη, προέβη στις 15/02/2022 σε πώληση 1.030.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 9.548.100,00 ευρώ.

2η ανακοίνωση:

Η εταιρεία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Συμμετοχών, Ακινήτων, Κατασκευών» ανακοινώνει με βάση το άρθρο 21 του Ν.3556/2007 σε συνδυασμό με το άρθρο 11 της απόφασης της ΕΚ 1/434/3.7.2007 ότι ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας (Υπόχρεο Πρόσωπο βάσει του Κανονισμού (EΕ) 596/2014) κ. Μιχαήλ Γουρζής, προέβη στις 15/2/2022 σε αγορά 215.000 κοινών ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας 1.993.050,00 ευρώ.”

Ο κ.Μιχαήλ Γουρζής που είναι αντιπρόεδρος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και έδωσε 2 εκατομμύρια για να αγοράσει αυτές τις μετοχούλες είναι πεθερός του Υπουργού Γεραπετρίτη,ο οποίος νυμφέυθηκε την Αλεξάνδρα Γουρζή.

Η κ.Αλεξάνδρα είναι τόσο εξαίρετη νομικός ώστε την έχει καμάρι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Είναι, καλέ, η Ανεξάρτητη Αρχή που είναι κέρβερος για τις κερδοσκοπίές των παρόχων ενέργειας.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε προχθές μέτρα που δεν θα τολμούσε ο Στάλιν και ο Λένιν γιατί θα τα θεωρούσαν πολύ …κομμουνιστικά.

Θα δώσει ,λέει με βάση το εισόδημα στους φτωχότερους επίδομα αλληλεγγύης απο 200 και 300 ευρώ για τους λογαριασμούς του ρεύματος.Αυτούς που ρυθμίζει η ΡΑΕ της κ.Αλεξάνδρας Γεραπετρίτη-Γουρζή.Στις εκκλησίες που είδαν τον ουρανό σφοντύλι με τους λογαριασμούς δεν θα δώσει.Αν δεν έχουν να πληρώσουν ας κλείσουν.

Προφανώς δεν θεωρεί ότι με λογαριασμό ρεύματος χιλίων ευρώ σε μια εκκλησούλα κλέβει την εκκλησούλα το Κράτος.

Και επι Λένιν και Στάλιν έκλεισαν τις εκκλησίες και δεν έπαθε κακό η μπολσεβίκικη επανάσταση.Γιατί να πάθει κακό η…κανονικότητα;

Προφανώς επίσης δεν διδάχθηκαν τίποτα από το επίδομα αλληλεγγύης που έδωσε με βάση το δηλωθέν εισόδημα στους φτωχούς ο Γιώργος Παπανδρέου το 2011. Με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα είχαν πάρει το επίδομα μηχανικοί,επιχειρηματίες και άλλοι του Κολωνακίου,των βορείων και νοτίων προαστείων με βίλες(στο όνομα εταιρειών) στη Μύκονο κλπ

Προφανές επίσης είναι ότι θα πρέπει να πέσουν κεφάλια και στην Κρατική Τηλεόραση ,η οποία παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι στην Ελλάδα οι τιμές είναι διπλάσιες απο αυτές της Ευρώπης για τα ίδια ακριβώς ελληνικά η ξένα προϊόντα και φυσικά του ρεύματος και των καυσίμων.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος π.χ. παρουσίασε ένα ρεπορτάζ ,όπου πολυκατάστημα πολυεθνικής πουλάει το ίδιο κρεβάτι στην Ελλάδα 560 ευρώ και στην Ευρώπη των τριπλάσιων μισθών 270!!!

Ευτυχώς που πέρασε η λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Εγινε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πρώτη,έγινε ο Γεραπετρίτης Υπουργός Επικρατείας,βγήκε μπροστά ο εκατομμυριούχος πεθερός…

Θα ζούσαμε τέτοιες ωραίες στιγμές με τη “λαίλαπα”;

Αυτοί που λένε ότι ο Κυριάκος αγοράζει με το επίδομα τις ψήφους των φτωχών για τις επόμενες εκλογές ας δουν τι αγόρασε ο Γιώργος Παπανδρέου με εκείνο το επίδομα…

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη αν θα βρεθεί κάποιος(όπως τότε η Ομογένεια Αμερικής)να ζητήσει απο τον Κυριάκο τον  ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ όσων πάρουν το επίδομα…

Να δούμε αν θα είναι μέσα και βίλες της…Μυκόνου,αν και το αποκλείουμε γιατί εκεί είναι φύλακες της νομιμότητας και της σεμνότητας και του αγώνα υπέρ των φτωχών και αδυνάτων ο Αδωνης και ο Πρετεντέρης…

 

Πηγή

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα