Ο Πολωνός πρωθυπουργός, ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο Πολωνός πρωθυπουργός, ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

19 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:876
Μοίρασέ το

 

Πολωνός πρωθυπουργός σε Ελλάδα: «Δώστε μας τον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο να τον δικάσουμε εμείς»

«Για να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», τόνισε ο Μ.Μοραβιέσκι

 

Πολωνός πρωθυπουργός σε Ελλάδα: «Δώστε μας τον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο να τον δικάσουμε εμείς» – Αυτός είναι ο 32χρονος (φώτο)

 

Αυτό κι αν είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, να τα λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη, όσοι πάτε στις κάλπες…

ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Κοτσάρησα και τις παρακάτω φωτογραφίες, για να μην ξεχνάτε…


Την οργή των Πολωνών έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από παράνομους μετανάστες στην Κω, με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέσκι να ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο, ώστε να δικαστεί με τους πιο αυστηρούς νόμους. 

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή» έγραψε στο Twitter ο Πολωνός πρωθυπουργός.

 

Πήρε προθεσμία ο Μπαγκλαντεσιανός 

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ενώ δεν έχει αλλάξει η κατηγορία εις βάρος και παραμένει αρπαγή ενώ κατά την έξοδό του από τον ανακριτή υποστήριξε πως «δεν έκανα τίποτα»

Ο 32χρονος μέχρι και τη στιγμή που περνούσε το κατώφλι του ανακριτή δεν γνώριζε πως στην περιοχή Αλυκές στην Κω βρέθηκε η σορός της 27χρονης.

Για την ώρα το μόνο που έχει ισχυριστεί ο ίδιος στους αστυνομικούς είναι ότι το μοιραίο βράδυ είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη στο σπίτι του και ότι μετά δεν ξέρει τι συνέβη στην νεαρή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που σκότωσε εκείνος την 27χρονη, να έχει συνεργό. Και αυτό γιατί το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί μόνο από ένα άτομο.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω και αυτήν τη στιγμή είναι στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της Αναστάζια στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Ρόδου.

 

Την ίδια ώρα, το κινητό της Αναστάζια έχει μπει στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και ερευνώνται οι κλήσεις που έγιναν και τα μηνύματα που αντάλλαξε την Δευτέρα, την μέρα που εξαφανίστηκε η αδικοχαμένη 27χρονη.

 

Το κινητό της Αναστάζια

 

Ένα από τα βασικά ερωτήματα στην υπόθεση της 27χρονης είναι το κινητό τηλέφωνο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κω ενώ είχαν περάσει οι ομάδες πολλές φορές από το σημείο και δεν είχαν εντοπίσει κάτι.

Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα.

Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

 

Τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού

 

Ένα ακόμη σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου.

Ο ίδιος μίλησε για σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κω, αλλά όταν οι αστυνομικοί επέμειναν για το πότε, πώς και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, ο ίδιος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις.

Για την ώρα ο 32χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη και δεν εμπλέκεται ούτε στην εξαφάνιση ούτε στη δολοφονία της, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

 

Το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει στο εξωτερικό

 

Προβληματισμό προκαλεί, πάντως, και το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει από την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καν να ενημερώσει τον συγκάτοικό του. Ο δεύτερος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο δικός του ρόλος, στα δραματικά γεγονότα.

Σε βίντεο του Mega από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, τον βλέπουμε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

 

 

Πηγή

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα