Ο ΠΟΥ Εγκαινιάζει Νέα “Πρωτοβουλία για την Ψηφιακή Υγεία”. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην το αφήσετε να συμβεί αυτό.

Ο ΠΟΥ Εγκαινιάζει Νέα “Πρωτοβουλία για την Ψηφιακή Υγεία”. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην το αφήσετε να συμβεί αυτό.

16 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:532
Μοίρασέ το

Σημειώστε ένα ακόμη “σας το είπα” για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας.

Γι’ αυτό – ξυπνήστε και ξυπνήστε και άλλους ανθρώπους.

Κουνήστε τους.

Φωνάξτε τους.

Κάντε τους να κοιτάξουν πάνω από τον ώμο τους το μεγάλο άγριο θηρίο που σέρνεται προς τη Βηθλεέμ – ώστε να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε να γεννηθεί.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Kit Knightly, OffGuardian | Διαβάστε το εδώ

 

Τη Δευτέρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσαν την έναρξη της νέας τους “εταιρικής σχέσης”, η οποία βασίζεται στο “εξαιρετικά επιτυχημένο” δίκτυο ψηφιακής πιστοποίησης της ΕΕ, το οποίο εισήχθη κατά τη διάρκεια της “πανδημίας”.

Από την ιστοσελίδα του ΠΟΥ [η έμφαση προστέθηκε]:

Ο ΠΟΥ θα υιοθετήσει το σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης COVID-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος που θα συμβάλει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας…

Αυτό θα είναι εκείνα τα ψηφιακά διαβατήρια υγείας για τα οποία προειδοποιούσαν οι “θεωρητικοί συνωμοσίας”, αλλά για τα οποία όλοι μας είπαμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν.

Δεν πρόκειται πλέον για το “Covid”, ο πρόεδρος του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus το είπε στη δήλωσή του για την έναρξη, και αυτό γίνεται και πάλι σαφές στον ιστότοπο, ο οποίος υπογραμμίζει επανειλημμένα τον υποτιθέμενο σκοπό της πρωτοβουλίας:

  • [Για] την προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών
  • [Για να] ενισχύσει τη στρατηγική συνεργασία σε θέματα παγκόσμιας υγείας
  • [Για να] συμβάλει στην ενίσχυση της παγκόσμιας ετοιμότητας για την υγεία ενόψει των αυξανόμενων απειλών για την υγεία
  • [Για] την παροχή καλύτερης υγείας για τους πολίτες σε όλο τον κόσμο

Ποιες είναι αυτές οι “απειλές για την υγεία”; Λοιπόν, εσκεμμένα δεν λένε, αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλές υποθέσεις. Η κλιματική αλλαγή, προφανώς. Η παχυσαρκία φαίνεται αρκετά πιθανή, η φτώχεια, ο υπερπληθυσμός … και όσες άλλες επιλέξουν.

– Αυτό είναι και το νόημα της αόριστης διατύπωσης, μπορείτε να την προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Τέλος πάντων, δεν θα πρόκειται μόνο για τα διαβατήρια Covid, όπως προέβλεψαν οι θεωρητικοί της συνωμοσίας. Αλλά, περισσότερο από αυτό, δεν θα είναι μόνο διαβατήρια…

Πρόκειται για το πρώτο δομικό στοιχείο του Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ (GDHCN), το οποίο θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους.

Είναι απολαυστικά ασαφείς σχετικά με το τι ακριβώς θα μπορούσαν να είναι αυτά τα άλλα “ψηφιακά προϊόντα”, πόσο θα κοστίσουν στους παγκόσμιους φορολογούμενους και πόσα ακριβώς από τα δικαιώματά μας θα κληθούμε να απαρνηθούμε στο όνομα ενός “υγιούς” πλανήτη (αν και μπορείτε να διαβάσετε την “Παγκόσμια Στρατηγική για την Ψηφιακή Υγεία” (“Global Strategy on Digital Health”) του ΠΟΥ για να πάρετε κάποιες αδρές ιδέες).

Ωστόσο, ενώ οι λεπτομέρειες παρακάμπτονται, ο γενικός στόχος είναι αρκετά ανοιχτά διατυπωμένος:

να ενισχυθεί η στρατηγική συνεργασία σε θέματα παγκόσμιας υγείας […] να ενισχυθεί ένα ισχυρό πολυμερές σύστημα με τον ΠΟΥ στον πυρήνα του, το οποίο θα υποστηρίζεται από μια ισχυρή ΕΕ.

Πρόκειται για παγκοσμιοποίηση – συγγνώμη, “πολυμέρεια”.

Η παγκοσμιοποίηση ήταν το τελικό παιχνίδι από την αρχή της πανδημίας. Εξ ου και η Συνθήκη για την Πανδημία, οι νέοι κανονισμοί ΔΥΑ και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα. Μία παγκόσμια κυβέρνηση (ή ίσως δύο παγκόσμιες κυβερνήσεις, αν ο Νέος Ψυχρός Πόλεμος εξελιχθεί όπως αναμένεται), που εγκαθίσταται στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Σημειώστε ότι αυτή η έναρξη ευθυγραμμίζεται με πολλά “συμπτωματικά” εγχώρια πολιτικά κινήματα από όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ πρόκειται να ψηφίσουν την “Πράξη για τη βελτίωση της ψηφιακής ταυτότητας”, η οποία θα απαιτούσε την ψηφιακή ταυτότητα να κάνει… σχεδόν τα πάντα.

Στον Καναδά, μεγάλες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας ως βασικό μέρος της Ατζέντας 2030 και των “στόχων βιώσιμης ανάπτυξης”.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Sir Keir Starmer υποσχέθηκε ένα “πλήρως ψηφιακό ΕΣΥ” υπό την επόμενη κυβέρνηση των Εργατικών.

Στην ουσία, κάθε χώρα – για θεωρητικά διαφορετικούς λόγους, και υποτίθεται ανεξάρτητα από τη δική τους ελεύθερη βούληση – πρόκειται να αναπτύξει ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας/διαβατηρίου υγείας ακριβώς την ίδια στιγμή, και ενώ συνεργάζεται με τον ΠΟΥ για να εξασφαλίσει τη “διαλειτουργικότητα”.

Εδώ έγκειται η εύλογη άρνηση. Βλέπετε, δεν θα είναι ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα υγείας και επιτήρησης! Όχι, θα είναι 100+ διαφορετικά “διαλειτουργικά” συστήματα… τα οποία απλά έτυχε τυχαία να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν όλα ταυτόχρονα σύμφωνα με τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές.

Μια διάκριση αρκετά καλή για να τροφοδοτήσει τις αναπόφευκτες άμυνες από τους εταιρικούς ελεγκτές γεγονότων, ακόμη και αν δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν άλλον.

Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά, το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτής της ιστορίας είναι το πού θα διαβάσετε γι’ αυτήν.

Viz – στις πίσω σελίδες.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, αυτό θα ήταν μεγάλη είδηση, ίσως και έκτακτη είδηση με μεγάλα κόκκινα γράμματα. Θα υπήρχαν άρθρα σε όλα τα μεγάλα έντυπα που θα πανηγύριζαν για την κίνηση, συνοδευόμενα από “ελέγχους γεγονότων” με τίτλους όπως: “Όχι, τα παγκόσμια ψηφιακά διαβατήρια δεν σημαίνουν μία παγκόσμια κυβέρνηση”.

Τώρα, αν δεν ακολουθείτε ορισμένους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δεν ελέγχετε τακτικά τους κύκλους ειδήσεων για αρκετά συγκεκριμένους όρους, δεν θα είχατε ακούσει ποτέ γι’ αυτό. Δεν αναφέρεται καν σε κανένα mainstream ειδησεογραφικό ιστότοπο που έχω διαβάσει.

Η αντίσταση έχει σπρώξει την αφήγηση της Νέας Κανονικότητας από το προσκήνιο, για να αντικατασταθεί από πορνογραφία πολέμου, Trump, τους παράνομους μετανάστες ή τον Harry και τη Meghan.

Σας ενθαρρύνουν όλους να πιστεύετε ότι η Μεγάλη Επανεκκίνηση ήταν μια αναλαμπή, ενώ η Νέα Κανονικότητα ήταν απλώς ένα παλιό αστείο. Το 2020 ήταν απλώς ένα κακό όνειρο & τώρα όλα είναι πάλι φυσιολογικά & Αριστερά εναντίον Δεξιάς, Ανατολή εναντίον Δύσης…

Αλλά όχι. Αυτή είναι η τελευταία μπομπίνα της ταινίας τρόμου. Ο δαίμονας φαίνεται να έχει εξορκιστεί, ο κίνδυνος μοιάζει να έχει περάσει και η ηρωίδα έχει πάει να κάνει ένα μπάνιο, χωρίς να γνωρίζει τι σέρνεται αργά προς το μέρος της από τις σκιές.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι ακόμα πολύ ζωντανή, αλλά η αντίστασή σας την έκλεισε προσωρινά, οπότε άλλαξε την τακτική της.

Ήταν φανερό. Τώρα είναι κρυφή.

Τώρα ελπίζει να τρυπώσει μέσα σας ενώ δεν κοιτάτε και να σας αρπάξει και να σας καταπιεί πριν καν καταλάβετε τι συμβαίνει.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην το αφήσετε να συμβεί αυτό.

Γι’ αυτό – ξυπνήστε και ξυπνήστε και άλλους ανθρώπους.

Κουνήστε τους.

Φωνάξτε τους. Κάντε τους να κοιτάξουν πάνω από τον ώμο τους το μεγάλο άγριο θηρίο που σέρνεται προς τη Βηθλεέμ – ώστε να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε να γεννηθεί.


***Δικτυογραφία:

WHO Launches New “Digital Health Initiative” – Truth Comes to Light

WHO Launches New “Digital Health Initiative”

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/28a

Προβολές : 532


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα