Ο ΠΟΥ Ζητά “Νέα Παγκόσμια Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας” Για Να Δεσμεύσει Νομικά 194 Έθνη Σε Ιατρικό Στρατιωτικό Νόμο Σε Περίπτωση Μελλοντικής Ψευτο-πανδημίας

Ο ΠΟΥ Ζητά “Νέα Παγκόσμια Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας” Για Να Δεσμεύσει Νομικά 194 Έθνη Σε Ιατρικό Στρατιωτικό Νόμο Σε Περίπτωση Μελλοντικής Ψευτο-πανδημίας

29 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να παραιτηθούν από την εθνική τους κυριαρχία στο πλαίσιο του σχεδίου, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολιτικών και υγειονομικών δικαιωμάτων.

Κάθε άλλη χώρα που είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών θα πρέπει να κάνει το ίδιο (αν δεν το έχει κάνει ήδη).

Πόσοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό;
Πόσοι ενημερώθηκαν;
Πόσοι αντιστέκονται;
Πόσοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν;;;
Δυστυχώς πολύ λίγοι…
Από τον Μάϊο και μετά, οι ζωές μας παραδιδονται από τους κυβερνώντες στα χέρια των ψυχοπαθών…
Όσα ζήσαμε με τον κορονοϊό, θα είναι παιδική χαρά σ’ αυτά που έρχονται…
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
Παραθέτω τους εκπροσώπους της Ελλάδας στον ΠΟΥ, για να γνωρίζετε ποιοί μας εκπροσωπούν, και τι μας περιμένει…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ethan Huff, NaturalNews.com HumansAreFree |Διάβαστε το εδώ

 

Προκειμένου να αποτραπεί μια νέα σχεδιασμένη Ψευτο-πανδημία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θέλει να δημιουργήσει μια διεθνή “συνθήκη για την πανδημία” που θα περιορίζει και θα δεσμεύει νομικά τα 194 κράτη μέλη του σε ιατρικό στρατιωτικό νόμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να παραιτηθούν από την εθνική τους κυριαρχία στο πλαίσιο του σχεδίου, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολιτικών και υγειονομικών δικαιωμάτων. Κάθε άλλη χώρα που είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών θα πρέπει να κάνει το ίδιο (αν δεν το έχει κάνει ήδη).

Τον Δεκέμβριο, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (ΠΣΥ), το φόρουμ πολιτικής υγείας 194 μελών του ΠΟΥ, συμφώνησε να ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης μιας συνθήκης για την πανδημία με βάση ένα ήδη υπάρχον διεθνές νομικό μέσο που ονομάζεται Διεθνής Κανονισμός Υγείας (2005), γνωστός και ως ΔΚΥ.

Ο δεδηλωμένος σκοπός των ΔΥΑ είναι να: “Η πρόληψη, η προστασία από, ο έλεγχος και η παροχή αντίδρασης της δημόσιας υγείας στη διεθνή εξάπλωση της νόσου με τρόπους που είναι ανάλογοι και περιορισμένοι στους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και που αποφεύγουν τις περιττές παρεμβάσεις στη διεθνή κυκλοφορία και το διεθνές εμπόριο”.

Σε περίπτωση που απελευθερωθεί άλλο ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο από ένα από τα εργαστήρια βιολογικών όπλων του Πενταγώνου στην Ουκρανία,*** για παράδειγμα, τότε ο ΠΟΥ θα έχει στη διάθεσή του πολύ περισσότερη αυταρχική εξουσία για να τυραννήσει τους ανθρώπους για τη δική τους “ασφάλεια”.

Ο ΠΟΥ έχει ήδη μεγάλη εμβέλεια από μόνος του, όπως αποδεικνύεται από τα όσα ήδη έλαβαν χώρα στο πλαίσιο της πανδημίας του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19). Τώρα, ο ΠΟΥ θέλει ακόμα περισσότερη δύναμη για την επόμενη, η οποία οι εξουσιαστές ήδη υπαινίσσονται ότι θα έρθει σύντομα.

“Πράγματι, ήταν τον Ιανουάριο του 2020, που σύμφωνα με το άρθρο 12 του ΔΣΔ, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ (ο “Γενικός Διευθυντής”) δήλωσε ότι ο COVID-19 ήταν μια “έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος” (μια “PHEIC”), πυροδοτώντας ένα παγκόσμιο παλιρροϊκό κύμα εξαιρετικά περιοριστικών κυβερνητικών πολιτικών υγείας που οδήγησαν σε λουκέτα, υποχρεωτική μάσκα, κοινωνική απομόνωση, κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων, και τελικά κορυφώθηκε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον εντοπισμό επαφών και τον έλεγχο, σε ορισμένους πληθυσμούς“, ανέφερε η GreenMedInfo.

“Αυτό ήταν ακόμη πιο εξωφρενικό όσον αφορά την ευρεία ώθηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό, δεδομένου ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια COVID είναι άκρως πειραματική, αφού δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα. Συνεπώς, η εξαναγκαστική ή υποχρεωτική χρήση τους παραβιάζει τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, δεδομένου ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμες τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο/όφελος βάσει μακροχρόνιων δοκιμών ασφάλειας“.

 

Η απόφαση της WHA στα τέλη του περασμένου έτους υιοθετήθηκε, στην πραγματικότητα, όπως σχεδιάστηκε. Ονόμασαν τη δυστοπική κίνηση “Ο κόσμος μαζί” και

Μόλις συμβεί αυτό, ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να εγκρίνει νέες συμβάσεις ή συμφωνίες σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα θεωρείται ότι “εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Οργανισμού”.

Μια απλή ψήφος των δύο τρίτων αρκεί για να γίνουν τέτοιες αλλαγές κατά το δοκούν, και όλες οι χώρες μέλη θα πρέπει να συμμορφώνονται με ό,τι κι αν περάσει.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η ειδική σύνοδος του WHA είναι μόλις η δεύτερη που πραγματοποιείται από το 1948 που ιδρύθηκε. Αυτό ήταν το ίδιο έτος, παρεμπιπτόντως, που κηρύχθηκε η ύπαρξη του σύγχρονου έθνους-κράτους του Ισραήλ.

Στις 3 Μαρτίου, το WHA ανακοίνωσε ήδη αλλαγές για την εφαρμογή μιας “νέας παγκόσμιας παγκόσμιας τάξης για τη δημόσια υγεία” που ουσιαστικά παγκοσμιοποιεί τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις ανταποκρίνονται στην πανδημία. Η γρίπη Fauci φαίνεται ότι ήταν απλώς μια δοκιμαστική περίοδος, όσο άθλια και αν ήταν, η επόμενη θα είναι ακόμη πιο βάναυση.

“Αν πιστεύετε στη σωματική κυριαρχία, τα γονικά δικαιώματα και τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, πρέπει να σηκωθείτε τώρα και να φωνάξετε για να ακουστεί η φωνή σας”, δήλωσε ο δημοφιλής γκουρού της υγείας Sayer Ji.


***Δικτυογραφία :

WHO Calls for ‘New Global Public Health World Order’ to Legally Bind 194 Nations to Medical Martial Law in Case of a Future Pandemic

https://humansbefree.com/2022/03/who-calls-for-new-global-public-health-world-order-to-legally-bind-194-nations-to-medical-martial-law-in-case-of-a-future-pandemic.html

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/194-b03

Προβολές : 475


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα