Ο Πούτιν είναι μέρος της παγκόσμιας ελίτ και ενεργεί για λογαριασμό τους. Πες τα Λύκαστρε, γιατί υπάρχουν “μπατριώτες ιστολόγοι” σε περίεργο πρακτορίστικο ρόλο, που παραπληροφορούν...

Ο Πούτιν είναι μέρος της παγκόσμιας ελίτ και ενεργεί για λογαριασμό τους. Πες τα Λύκαστρε, γιατί υπάρχουν “μπατριώτες ιστολόγοι” σε περίεργο πρακτορίστικο ρόλο, που παραπληροφορούν...

10 Αυγούστου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,395
Μοίρασέ το

 

Όλα εξαρτώνται από το ποιος έγραψε το σενάριο. Λοιπόν, οι σεναριογράφοι που έγραψαν αυτόν τον πόλεμο/σενάριο – δεν μου αρέσουν…

Υπάρχει επίσης η φιλία μεταξύ του Χένρι Κίσινγκερ και του Πούτιν, ο Χένρι είναι ο Μέντορας του Πούτιν – συναντήθηκαν τουλάχιστον 18 φορές ιδιωτικά στο σπίτι του.

Ο Κίσινγκερ ήταν ο επόπτης του Klaus Schwab και είναι επίσης συνιδρυτής του WEF.

 

Έχω σιχαθεί να βλέπω “μπατριώτες ιστολόγους” όχι μόνον να υπερασπίζονται τον Πούτιν, αλλά κυρίως να κρύβουν από τους αναγνώστες τους τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ, που αποκαλύπτουν το ποιός ειναι πραγματικά ο Πούτιν…
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…
ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Βρε, λέτε το ταξείδι μπατριώτη ιστολόγου στην Ρωσία και τα νιτερέσο με την Κάτω Δούμα να ήταν για  … χαρτζιλίκωμα παραπληροφόρησης;;;
Υ.Γ.2. Η παρακάτω φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική ακόμα κι αν είναι φτιαχτή… το ίδιο και οι υπόλοιπες φωτογραφίες…
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mε ρωτά ο Βρασίδας τι παίζει με τον Πούτιν;;

Ο Πούτιν είναι μέρος της παγκόσμιας ελίτ και ενεργεί για λογαριασμό τους.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η Ρωσία μπορεί και παίζει αυτόν τον συγκρουσιακό ρόλο.

Δεν μου αρέσει ο Πούτιν εξίσου όπως δεν μου αρέσει η δυτική ελίτ. Γιατί;; Γιατί ο αντιφασισμός και οι συνεχείς απειλές, οι εκβιασμοί, η διείσδυση και η προπαγάνδα του Πούτιν έχουν καταστρέψει πολλά στη χώρα μας και στις χώρες της Δύσης.

Ο επιθετικός αντιφασισμός του Πούτιν, οι συνεχείς στρατιωτικές – ακόμη και πυρηνικές – απειλές του, σε συνδυασμό με την σχεδόν ολοκληρωτική κατάκτηση των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στην Ρωσία (και στη Δύση), οδήγησαν τους ανθρώπους να οδηγηθούν σε λάθος κατεύθυνση.

Όλη η Νέα Δεξιά είναι υπηρέτες του Ισραήλ. Αλλά και όλη η ελεγχόμενη αντιπολίτευση η λεγόμενη αριστερά.

Ο Πούτιν ήταν KGB και πιθανότατα ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα της RAF στη ΛΔΓ, όπως είχε προταθεί κάποτε.

Ανάλογες αναφορές υπήρξαν και για τη Μέρκελ.

Οπότε είναι πολύ πιθανό να γνωρίζονταν ήδη κατά την περίοδο της KGB και του FDJ.

Και οι δύο ονομάζονται επίσης στο βιβλίο «Μασώνοι».

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Klaus Schwab κατονόμασε επίσης τη Μέρκελ και τον Πούτιν ως παραδείγματα ηγετών που εκπαιδεύτηκαν από αυτόν.  

Υπάρχουν αρκετές κινηματογραφικές ηχογραφήσεις στις οποίες δηλώνει ότι – είναι μέλη στην παγκόσμια κυβέρνησή του.  

 

Ο αποστάτης της MI6 Richard Tomlinson έγραψε ένα βιβλίο για τον μασονικό πράκτορα της MI6 Putin, ισχυριζόμενος ότι ο Πούτιν ήταν Βρετανός πράκτορας – αλλά είχε «αποπρογραμματιστεί» τον εαυτό του.

Αυτό το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά στη Μόσχα το 2000, όταν ο Πούτιν ήταν ήδη στην εξουσία (μάλλον επειδή του ήταν χρήσιμο).

Την ίδια χρονιά οι Sunday Times μετέτρεψαν το βιβλίο Tomlinson σε εβδομαδιαία κυριακάτικη σειρά εφημερίδων, κάτι που βοήθησε επίσης τους Βρετανούς να διαδώσουν το βιβλίο.

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του Τόνι Μπλερ και του Πούτιν πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του Πούτιν που δείχνουν τον Πούτιν ως «δικό τους» άνθρωπο.

 Υπάρχει επίσης η φιλία μεταξύ του Χένρι Κίσινγκερ και του Πούτιν, ο Χένρι είναι ο Μέντορας του Πούτιν – συναντήθηκαν τουλάχιστον 18 φορές ιδιωτικά στο σπίτι του.

Ο Κίσινγκερ ήταν ο επόπτης του Klaus Schwab και είναι επίσης συνιδρυτής του WEF.

Στις 11 Ιουλίου, το ρωσικό κοινοβούλιο ενέκρινε το νόμο για το ψηφιακό ρούβλι. Το Digital Money της Κεντρικής Τράπεζας της CBDC είναι βασικός στόχος του WEF.

Ακόμα και με τον ψευτοιό Corona , η Ρωσία δεν έβαλε δεκάρα, ψέκασαν μια έκδοση AstraZeneca με το λεγόμενο Sputnik.

Ο Πούτιν συμμετείχε στο WEF για χρόνια, έμεινε σιωπηλός για κάθε στραβό πράγμα στη Δύση – όπως στο Ιράκ. 

Τώρα λοιπόν σας ρωτάω εσάς μαζί με τον Βρασίδα : Ποιος είναι ο Πούτιν;;

Μόνο όταν αυτό διευκρινιστεί μπορεί κανείς να καταλάβει τι παίζει..

Για μένα, ο σημερινός Πούτιν είναι ένας σωσίας του  πραγματικού που τον έχουν βγάλει από την μέση, ένας κλώνος  ή ηθοποιός σε ένα δεδομένο έργο στο οποίο  παίζει τον  ρόλο που του έχουν αναθέσει.

Δεν έχει σημασία είτε αρέσει , είτε όχι  ο ρόλος του Πούτιν σε αυτό το έργο, αλλά ότι όλα εξαρτώνται από το ποιος έγραψε το σενάριο. Λοιπόν, οι σεναριογράφοι που έγραψαν αυτόν τον πόλεμο/σενάριο – δεν μου αρέσουν…

Αυτή  είναι η ουσία αυτής όλης της ιστορίας.

Ο Πούτιν και ο Ζελένσκι ακολουθούν τις προσταγές  από τους αρχηγούς ραβίνους της Τσαμπάντ της αντίστοιχης χώρας τους.

Για τον Πούτιν είναι ο Μπερέλ Λαζάρ και για τον Ζελένσκι ο Σμούελ Καμινέτσκι.

Στην ουκρανική εβραϊκή συνάντηση (Οι πνευματικοί ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας) αναφέρουν: “Ο Ραβίνος Shmuel Kaminetsky είναι πιο κοντά από άλλους στον Πρόεδρο Zelensky, ο οποίος είναι ο “συμπατριώτης” του από την περιφέρεια Dnipro.

Ο Kaminetsky συνάντησε για πρώτη φορά τον Zelensky ο ηθοποιός και η ομάδα του τον Απρίλιο του 2010, στη Συναγωγή Golden Rose.” Έτσι, ο Zelensky (όπως ο Frankist Boy-Zelensky) είναι τοποθετημένος για αυτήν την δουλειά από το 2010.


Το Chabad είναι μια κορυφαία οργάνωση του μεσσιανικού κινήματος («το κίνημα», θυμηθείτε τι άλλο έχει ονομαστεί ως «το κίνημα» και είχε κάτι να κάνει με τη «σωτηρία» ή τον σωτήρα) που εδράζεται δυναμικά στο 770 Eastern Parkway, Crown Heights), αλλά όχι το μοναδικό.

Αυτό που δεν υπάρχει είναι ένα ρωσικό Chabad ή ένα ουκρανικό Chabad.

Στο Chabad, όλοι πρέπει να αφήσουν το στίγμα τους.

Ο Τραμπ είναι επίσης μέλος του Chabad από το 2016. Θα πρέπει επίσης να θυμηθεί κανείς το ταξίδι του Yosef Yitzchak Schneersohn και του Ταγματάρχη Ernst Bloch στο Βερολίνο (απλώς ρωτήστε ποιον επισκεπτόταν εκεί). 

Έτσι ήταν όλα εκεί πριν, και είναι το παλιό παιχνίδι του κινήματος που το αριστερό σκέλος πιστεύει ότι το κίνημα είναι ένα αριστερό κίνημα και το δεξί πιστεύει ότι είναι ένα καθαρά δεξί γεγονός.

Και οι δύο πιστεύουν ότι το άλλο μέρος χρησιμοποιείται μόνο. Στην πραγματικότητα, είναι το μεσσιανικό κίνημα που φυσικά θα τους φάει όλους…δεξιούς, αριστερούς μπλέ και πράσινους κόκκους.

 

Πηγή

Προβολές : 1,395


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα