Ο Πρόεδρος της βουλής των ΗΠΑ Μάικ Τζόνσον, θα προωθήσει τη διαδικασία παραπομπής του Μπάιντεν από τη Βουλή

Ο Πρόεδρος της βουλής των ΗΠΑ Μάικ Τζόνσον, θα προωθήσει τη διαδικασία παραπομπής του Μπάιντεν από τη Βουλή

2 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:165
Μοίρασέ το

 

Τον Σεπτέμβριο, ο τότε Πρόεδρος Kevin McCarthy ξεκίνησε την επίσημη έρευνα της Βουλής για παραπομπή στον πρόεδρο, εστιάζοντας στο αν ο Μπάιντεν επηρεάστηκε ποτέ από τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειάς του, ιδιαίτερα του γιου του Χάντερ Μπάιντεν.

Αυτή η έρευνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πλήρη δίκη παραπομπής, με τον ΜακΚάρθι να κατηγορεί τότε τον πρόεδρο για «κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση και διαφθορά», τα οποία δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα.

Στις ΗΠΑ, λειτουργεί η δικαιοσύνη και καθίζει στο σκαμνί, ακόμα και Προέδρους της…

Στην Ελλάδα, οι Τασούλες, οι Ντογιάκοι, οι Κλάπες και οι Αδειλίνες, ποιούν την νήσσαν για τις ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Ο πρόσφατα εγκαινιασμένος πρόεδρος της Βουλής Μάικ Τζόνσον αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία παραπομπής της Βουλής κατά του προέδρου Τζο Μπάιντεν , σχολιάζοντας ότι είναι «πολύ πιθανό» να έχει διαπράξει αδικήματα για παραπομπή .

 

Τον Σεπτέμβριο, ο τότε Πρόεδρος Kevin McCarthy ξεκίνησε την επίσημη έρευνα της Βουλής για παραπομπή στον πρόεδρο, εστιάζοντας στο αν ο Μπάιντεν επηρεάστηκε ποτέ από τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειάς του, ιδιαίτερα του γιου του Χάντερ Μπάιντεν. Αυτή η έρευνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πλήρη δίκη παραπομπής, με τον ΜακΚάρθι να κατηγορεί τότε τον πρόεδρο για «κατάχρηση εξουσίας, παρεμπόδιση και διαφθορά», τα οποία δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα.

 

Ο Τζόνσον, ο οποίος ήταν απλώς εκπρόσωπος από τη Λουιζιάνα τον Σεπτέμβριο, ήταν ένας από τους πιο ειλικρινείς στην παραπομπή του Μπάιντεν. (Σχετικά: Ο βουλευτής Μάικ Τζόνσον της Λουιζιάνας εξασφαλίζει το σφυρί του ομιλητή της Βουλής, περιορίζοντας εβδομάδες χάους του GOP .)

 

«Μόλις απαρίθμησα ένα μικρό δείγμα, μόνο την κορυφή του παγόβουνου, των αξιόπιστων ισχυρισμών και των αυξανόμενων αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ότι ο Τζόζεφ Μπάιντεν έχει εμπλακεί σε προγράμματα δωροδοκίας , προγράμματα πληρωμής για παιχνίδι», είπε ο Τζόνσον στο βήμα της Βουλής. την εποχή εκείνη. «Αυτό δείχνουν τα στοιχεία».

 

Ως ομιλητής, ο Τζόνσον υποστήριξε πλήρως τον βουλευτή Τζιμ Τζόρνταν , ο οποίος προσπάθησε και απέτυχε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Βουλής, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής και είναι ένα από τα άτομα που ηγούνται της έρευνας παραπομπής.

 

“Πιστεύω ότι οι πρόεδροί μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά… συνέχισαν αυτές τις έρευνες ακόμη και ενώ περνούσαμε μέσα από την αναταραχή της κούρσας των ομιλητών”, είπε ο Τζόνσον. “Τους ενθαρρύνω. Νομίζω ότι έχουμε τη συνταγματική ευθύνη να ακολουθήσουμε αυτήν την αλήθεια εκεί που οδηγεί”.

 

 

Τζόνσον να συνεχίσει να ερευνά τον Μπάιντεν για να βρει αδικήματα που μπορούν να παραπεμφθούν

Σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης μετά την εκλογή του Προέδρου της Βουλής, ο Τζόνσον είπε ότι είναι “πολύ πιθανό” ο Μπάιντεν να έχει διαπράξει αδικήματα που μπορούν να παραπεμφθούν και ορκίστηκε να χρησιμοποιήσει τη νέα του εξουσία για να συνεχίσει να διεξάγει έρευνες για να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το εάν ο Μπάιντεν διέπραξε παραπομπή αδικήματα.

 

Η τρέχουσα έρευνα για την παραπομπή θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση εάν ο Μπάιντεν επωφελήθηκε οικονομικά από τις διασυνδέσεις που είχε η οικογένειά του ενώ ήταν αντιπρόεδρος.

 

«Ο λόγος που μεταφερθήκαμε στο στάδιο της έρευνας για την παραπομπή για τον ίδιο τον πρόεδρο ήταν γιατί αν, στην πραγματικότητα, όλα τα στοιχεία οδηγήσουν εκεί που πιστεύουμε, αυτό είναι πολύ πιθανό να παραπεμφθεί», είπε ο Τζόνσον. Σημείωσε ότι η δωροδοκία αναφέρεται συγκεκριμένα ως αιτία παραπομπής στο Σύνταγμα και αυτό που φέρεται να έκανε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του «μοιάζει και μυρίζει πολύ».

 

«Θα ακολουθήσουμε την αλήθεια όπου κι αν οδηγεί», υποσχέθηκε ο Τζόνσον. «Θα συμμετάσχουμε στη δέουσα διαδικασία γιατί, πάλι, είμαστε το κόμμα του κράτους δικαίου».

 

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι αγχώνονται και γίνονται ανήσυχοι και θέλουν απλώς να παραπεμφθεί κάποιος, αλλά δεν το κάνουμε όπως η άλλη ομάδα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο πώς οι Δημοκρατικοί της Βουλής προσπάθησαν δύο φορές να παραπέμψουν τον πρώην πρόεδρο. Ντόναλντ Τραμπ. «Πρέπει να βασίσουμε [την παραπομπή του Μπάιντεν] στα στοιχεία».

 

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του “Front Page” καθώς ο παρουσιαστής Scott Goulet συζητά την άνοδο του βουλευτή Mike Johnson και τα σχέδιά του για την παραπομπή του Biden .

 

 

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι Pool Pharmacy στο  Brighteon.com .

 

 

Πηγή

Προβολές : 165


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα