Ο Πρώην Επικεφαλής Επιστήμονας Της Pfizer Mike Yeadon: “Γιατί Δεν Πιστεύω Ότι Υπήρξε Ποτέ Ιός “COVID””

Ο Πρώην Επικεφαλής Επιστήμονας Της Pfizer Mike Yeadon: “Γιατί Δεν Πιστεύω Ότι Υπήρξε Ποτέ Ιός “COVID””

13 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:759
Μοίρασέ το

 

Πιστεύω ότι ο κύριος λόγος για τα ψέματα σχετικά με τον νέο ιό είναι η επιθυμία για απόλυτη προβλεψιμότητα και έλεγχο, με τη σαφώς διατυπωμένη πρόθεση να μετασχηματιστεί η κοινωνία- ξεκινώντας από τη διάλυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω των λουκέτων και των αδειών, ενώ ο άμεσος πρακτικός στόχος του λουκέτου ήταν να παράσχει το causus belli για τον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με υλικά σχεδιασμένα όχι για να προκαλέσουν ανοσία, αλλά για να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό, να προκαλέσουν τραυματισμούς και θάνατο και να ελέγξουν την ελευθερία κίνησης.

Είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με το να βάλουν τουλάχιστον μία βελόνα σε 6.000.000.000 ανθρώπους.

Φωτογραφία: Eric Coppolino / Chiron Return

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Eric F Coppolino | Διάβαστε το εδώ.

 

Ο Mike Yeadon, ο μοριακός βιολόγος και τοξικολόγος, επί μακρόν επικεφαλής του τμήματος αναπνευστικής έρευνας της Pfizer, εξηγεί γιατί ο “SARS-CoV-2” ή ένας “ιός COVID” δεν υπήρξε ποτέ.


Η “διαρροή από το εργαστήριο” ή η “φυσική προέλευση” ισχυρίζονται το ίδιο πράγμα – υπήρχε ένας ιός. Αυτό αποκρύπτει τη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με το αν αυτό είναι πραγματικά αλήθεια. Ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ερευνητής επιστήμονας εξηγεί το πρόβλημα.

Σύνδεση με την αρχική δημοσίευση


Από τον Dr. Mike Yeadon

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο έλεγχος της συζήτησης γύρω από το θέμα της προέλευσης του υποτιθέμενου νέου ιού, SARS-CoV-2, και έχω αρχίσει να αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει κυκλοφορήσει ποτέ, προκαλώντας ασθένειες και θανάτους μαζικής κλίμακας. Είναι ανησυχητικό ότι σχεδόν κανείς δεν θα διασκεδάσει αυτή την πιθανότητα, παρά το γεγονός ότι η μοριακή βιολογία είναι ο ευκολότερος κλάδος με τον οποίο μπορεί κανείς να εξαπατήσει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματικά δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς υπολογιστές, και η αλληλουχία απαιτεί πολύπλοκους αλγορίθμους και, κυρίως, υποθέσεις. Βελτιώνοντας τους αλγορίθμους και τις υποθέσεις, μπορείτε να αλλάξετε σε τεράστιο βαθμό τα συμπεράσματα.

Αυτό εγείρει το ερώτημα γιατί δίνεται τόση έμφαση στην καταιγίδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον Fauci, το Wuhan και μια πιθανή απόδραση από το εργαστήριο. Εξάλλου, οι “δράστες” έχουν σημαντικό έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν υπάρχει ανεξάρτητη δημοσιογραφία προς το παρόν. Δεν είναι σαν να χρειάζεται να φέρουν σε δύσκολη θέση το κατεστημένο. Το θέτω στους αναγνώστες ότι έχουν επιλέξει να το κάνουν.

Ποιον εννοώ λοιπόν με τους “αυτούς” και τους “δράστες”; Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι που ανταγωνίζονται για αυτή τη θέση, με τους συνεργάτες τους από τις φαρμακευτικές εταιρείες, αρκετοί από τους οποίους κατονομάζονται στην εξαιρετική σειρά πέντε τμημάτων της Paula Jardine για το TCWAnatomy of the sinister Covid project.  Ψηλά στη λίστα βρίσκεται το “ικανό” Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και οι πολλοί πολιτικοί ακόλουθοι του, συμπεριλαμβανομένων των Justin Trudeau και Jacinda Ardern.

Αλλά αυτό δεν απαντά στο ερώτημα γιατί εστιάζουν στη γένεση του ιού. Κατά την άποψή μου, κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι θα θεωρήσετε αυτό το γεγονός όπως ακριβώς θέλουν. Συγκεκριμένα, ότι υπήρξε ένας νέος ιός.

Δεν είμαι ο μόνος που το πίστευα κι εγώ στην αρχή της “πανδημίας”, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχω δει αρκετά στοιχεία που θέτουν ισχυρή αμφιβολία για την ιδέα αυτή. Επιπλέον, όταν εξετάζεται ως μέρος ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, έχω βάλει τον εαυτό μου στη θέση των πιο υψηλόβαθμων, κρυφών δραστών. Σε ένα Q&A, θα μάθαιναν ότι η επίδραση ενός κυκλοφορούντος νέου παθογόνου παράγοντα δεν μπορούσε να προβλεφθεί με ακρίβεια. Θα μπορούσε να εξαντληθεί γρήγορα. Ή θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά πιο θανατηφόρο από ό,τι περίμεναν, καταστρέφοντας προηγμένους πολιτισμούς.

Διαβάστε για το πώς “ο νέος ιός” ισχυρίστηκαν ότι ανακαλύφθηκε στην Κίνα, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και μεταγονιδιωματική μεταγραφή.

Γυρίστε την πλάτη ο ένας στον άλλον. Φωτογραφία: Eric Coppolino / Chiron Return

Ο Φυσικός Κίνδυνος Είναι Μη Αποδεκτός Από Τους Υπεύθυνους Λήψης Αποφάσεων

Αυτοί οι κορυφαίοι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων θα κατέληγαν, ισχυρίζομαι, στο συμπέρασμα ότι αυτός ο φυσικός κίνδυνος είναι απαράδεκτος γι’ αυτούς. Επιθυμούν τον απόλυτο έλεγχο και το ευρύ φάσμα πιθανών αποτελεσμάτων από μια σκόπιμη απελευθέρωση αντιτίθεται σε αυτό το σχέδιο δράσης: “Όχι, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Επανέλθετε με ένα σχέδιο με πολύ μειωμένη αβεβαιότητα ως προς τα αποτελέσματα”.

Η εναλλακτική λύση που νομίζω ότι χρησιμοποίησαν είναι να προσθέσουν ένα ακόμη ψέμμα στην ψηλή στοίβα των ψεμμάτων που περιβάλλει όλη αυτή την υπόθεση. Αυτό το ψέμμα είναι ότι υπήρξε στην κυκλοφορία ένας νέος αναπνευστικός ιός που, κρίσιμα, προκάλεσε μαζικής κλίμακας ασθένειες και θανάτους. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε.

Αντίθετα, μας είπαν ότι υπήρχε αυτό το τρομακτικό, νέο παθογόνο και ανέβασαν το πορνό φόβου που προκαλεί άγχος στο 11, και το κράτησαν εκεί. Αυτό ταιριάζει με την εξαπάτηση σχετικά με τις γενετικές αλληλουχίες, τα πρωτόκολλα δοκιμών PCR (ανιχνευτές, εκκινητές, συνθήκες ενίσχυσης και ανόπτησης, κύκλοι), αγνοώντας το μολυσματικό γενετικό υλικό όχι μόνο από ανθρώπινες και ισχυριζόμενες ιογενείς πηγές, αλλά και από βακτηριακές και μυκητιακές πηγές. Γιατί, για παράδειγμα, έπρεπε να εισάγουν τους στυλεούς δειγματοληψίας ακριβώς μέσα στα ιγμόρεια μας; Μήπως για να μεγιστοποιήσουν τις μη ανθρώπινες γενετικές αλληλουχίες;

Προσέξτε τις ήπιες αποδείξεις ότι οι πολιτικοί και πολιτιστικοί ηγέτες μας, συμπεριλαμβανομένης της αείμνηστης Βασίλισσας, ήταν ευτυχείς να συναντηθούν και να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον χωρίς τεστ, μάσκες ή κοινωνικές αποστάσεις. Δεν είχαν κανένα φόβο. Στο παραπάνω σενάριο, λίγοι άνθρωποι θα γνώριζαν ότι δεν υπήρχε νέος κίνδυνος στο περιβάλλον τους. Αν όντως υπήρχε ένα θανατηφόρο παθογόνο που παραμόνευε τη χώρα, δεν πιστεύω ότι θα είχαν το θάρρος ή την ανάγκη να ενεργήσουν αδιάφορα και να ρισκάρουν την έκθεση στον ιό.

Πιο πειστικά για μένα είναι τα στοιχεία για την ολική θνησιμότητα (ACM) στις ΗΠΑ ανά πολιτεία, φύλο, ηλικία και ημερομηνία εμφάνισης, όπως αναλύθηκαν από τον Denis Rancourt και τους συνεργάτες του. Το μοτίβο της αυξημένης ACM δεν συνάδει με την παρουσία ενός νέου αναπνευστικού ιού ως κύριας αιτίας.

Φωτογραφία από Eric Coppolino / Chiron Return

Ψευδής Δυαδικότητα: Διαρροή Από Το Εργαστήριο Έναντι Της Υγρής Αγοράς

Αν έχω δίκιο ότι δεν υπήρχε νέος ιός, τι ιδιοφυής κίνηση ήταν να προσποιηθεί κανείς ότι υπήρχε! Τώρα θέλουν να εξετάσετε μόνο πώς αυτός ο “φονικός ιός” έφτασε στον ανθρώπινο πληθυσμό. Ήταν μια φυσική εμφάνιση (ξέρετε, μια άγρια νυχτερίδα δάγκωσε έναν παγκολίνο και αυτός κατέληξε να πωλείται σε μια υγρή αγορά στη Wuhan) ή δημιουργήθηκε με υπερφίαλο τρόπο από έναν Κινέζο ερευνητή, τον οποίο βοήθησε στην πορεία ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας που χρηματοδοτήθηκε από τον Fauci, κάνοντας μαζί μια παράκαμψη μιας προεδρικής παύσης για τέτοιου είδους εργασίες;

Στη συνέχεια, υπάρχει το ερώτημα αν η άφιξη του ιού στο ευρύ κοινό οφείλεται σε απροσεξία και διαρροή από το εργαστήριο ή αν κάποιος τον διέδωσε σκόπιμα;

Πρέπει επίσης να επισημάνω ότι οι δράστες ελέγχουν ερμητικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μέσω ενός ασφυκτικού ελέγχου της Μεγάλης Τεχνολογίας και της κυβέρνησης, ο οποίος τεκμηριώνεται εν μέρει εδώ, εδώ και εδώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έχουν βρει τόσο εύκολο να λογοκρίνουν ανθρώπους σαν εμένα. Αν μια ιστορία εμφανίζεται σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα, είναι επειδή είτε είναι εντάξει με αυτήν είτε έχει φυτευτεί ενεργά. Δεν θα είναι γνήσια. Ποτέ δεν λένε την αλήθεια. Δεν νομίζω ότι έχουν πει την αλήθεια από τότε που ξεκίνησε αυτό το πραξικόπημα και πιθανόν πολύ νωρίτερα. Οι περισσότεροι λεγόμενοι δημοσιογράφοι έχουν χάσει από το μυαλό τους τι ήταν ποτέ η αλήθεια.

Πιστεύω ότι οι δράστες (που θα μπορούσαν να είναι όλοι ή κάποιοι από τους Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA και πολλοί άλλοι) φύτεψαν τη διαμάχη για την προέλευση του SARS-CoV-2 επειδή μια μικρή αμηχανία του κατεστημένου ήταν ένα μικρό τίμημα για να πείσουν τους περισσότερους από εμάς ότι σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένας νέος ιός, ενώ δεν υπάρχει. (Και την έχουν γλιτώσει μέχρι σήμερα).

Έχω συναδέλφους που δεν πιστεύουν ότι αυτό που μας είπαν (δηλαδή ότι έχει κατασκευαστεί πειραματικά ένας ιός) είναι καν δυνατό τεχνολογικά. Δεν έχω το υπόβαθρο για να αξιολογήσω αυτή την ιδέα. Αλλά τα υπόλοιπα δένουν για μένα με έναν τρόπο που καμία άλλη εξήγηση δεν το κάνει.

Σε αυτό το σημείο, ένα πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής βιομηχανίας, η Sasha Latypova, μιλώντας με τον Robert F Kennedy Jr στο podcast του την περασμένη Πέμπτη 16 Μαρτίου, περιγράφει τα εκτεταμένα αποδεικτικά στοιχεία των συμβάσεων και των σχέσεων που υπήρχαν πριν από την εποχή των Covid. Τον Φεβρουάριο του 2020 υπογράφηκαν συμβάσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όχι μόνο δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ η απαιτούμενη παραγωγή (από την αρχή, το να υπογράψεις μια τόσο μεγάλη δέσμευση είναι γελοίο), αλλά δεν μπορεί να γίνει. Υπολόγισε ότι απαιτείται περίπου ένα κιλό DNA.

Δεν υπάρχει στον πλανήτη τόση ποσότητα DNA ιατρικού βαθμού ανά πάσα στιγμή. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι δύσκολο να γίνει, πολύ ακριβό, εξ ολοκλήρου κατά παραγγελία και δύσκολο να αποθηκευτεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επίσης, οι ποσότητες οποιασδήποτε συγκεκριμένης αλληλουχίας DNA που απαιτούνται και φυλάσσονται από τους εμπορικούς προμηθευτές θα ήταν χιλιοστά του γραμμαρίου ή ίσως και γραμμάρια. Έτσι ήταν πάντα εντελώς ανέφικτο, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα ρίχνονταν στο πρόβλημα, να επιτευχθεί αυτό που ισχυρίζονται ότι έκαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Σε ορισμένους χορηγήθηκε Remdesivir, το οποίο είναι δηλητήριο για τα νεφρά. Σε οίκους ευγηρίας, τους χορηγήθηκε μιδαζολάμη και μορφίνη, φάρμακα που καταστέλλουν την αναπνοή και τα οποία σε συνδυασμό σχεδόν αντενδείκνυνται σε ασθενείς με αναπνευστικές δυσκολίες.


Θέατρο υγιεινής – μόνο 112 άτομα επιτρέπονται ταυτόχρονα στον ποταμό Hudson. Πώς υπολογίστηκε αυτό; Φωτογραφία: Eric Coppolino / Chiron Return

Ένα Έγκλημα, Εκτενώς Σχεδιασμένο

Κατά συνέπεια, κανένα άλλο συμπέρασμα δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα τεράστιο έγκλημα, εκτενώς σχεδιασμένο. Από μόνο του, αυτό αποκλείει τη φυσική εμφάνιση ενός παθογόνου παράγοντα, εκτός αν συνέβη η θεία πρόνοια. Λογικά μας μένει μια διαρροή ή, όπως υποστηρίζω, ένα ψέμμα συν μια Ψυχολογική Επιχείρηση. Το πρώτο μπορεί να είναι ή να μην είναι δυνατό, αλλά αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει και θα ήταν πιθανό να κυλήσει ομαλά, με ένα πραγματικό παθογόνο. Σχεδόν οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από αυτό που πιθανώς επιθυμούν είναι πιθανό αν απελευθερωθεί ένα παθογόνο. Δεν μπορώ να καταλήξω σε άλλο συμπέρασμα από το ότι είναι ψεύτικο.

Κλείνοντας, δεν λέω ότι οι άνθρωποι δεν αρρώστησαν ή ότι δεν πέθαναν σε τεράστιο αριθμό. Διαφωνώ μόνο για τις αιτίες των ασθενειών και των θανάτων. Οι άνθρωποι αρρώστησαν και κάποιοι σκοτώθηκαν από όλες τις προϋπάρχουσες αιτίες, που ενισχύθηκαν από το φόβο, με αποτέλεσμα την ανοσοκαταστολή και στη συνέχεια μια σειρά από αποκρουστικές ενέργειες. Σημειώστε ακόμη και την επίσημη επικάλυψη των σημείων και συμπτωμάτων του “covid-19” και των υφιστάμενων ασθενειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πετσοκόβουν τις συνταγές αντιβιοτικών στις ΗΠΑ κατά 50% κατά τη διάρκεια του 2020. Εξασφάλισαν τη μηχανική αναπνοή μεγάλου αριθμού εύθραυστων ηλικιωμένων ατόμων, μια διαδικασία η οποία, σε τέτοια άτομα, είναι σχεδόν αντενδείκνυται.

Σε ορισμένους χορηγήθηκε Remdesivir, το οποίο είναι δηλητήριο για τα νεφρά. Σε οίκους ευγηρίας, τους χορηγήθηκαν μιδαζολάμη και μορφίνη, φάρμακα που καταστέλλουν την αναπνοή και τα οποία σε συνδυασμό είναι σχεδόν αντενδείκνυται σε ασθενείς με αναπνευστικές δυσκολίες. Εάν χρησιμοποιούνται, απαιτείται στενή παρακολούθηση, συνήθως με αυτοματοποιημένα συστήματα συναγερμού που συνδέονται με ζωτικής σημασίας καρδιοαναπνευστική παρακολούθηση, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των αερίων αίματος με το δάκτυλο. Αυτό δεν συνέβη στα σπίτια φροντίδας.

Πιστεύω ότι ο κύριος λόγος για τα ψέματα σχετικά με τον νέο ιό είναι η επιθυμία για απόλυτη προβλεψιμότητα και έλεγχο, με τη σαφώς διατυπωμένη πρόθεση να μετασχηματιστεί η κοινωνία- ξεκινώντας από τη διάλυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω των λουκέτων και των αδειών, ενώ ο άμεσος πρακτικός στόχος του λουκέτου ήταν να παράσχει το causus belli για τον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με υλικά σχεδιασμένα όχι για να προκαλέσουν ανοσία, αλλά για να απαιτήσουν επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό, να προκαλέσουν τραυματισμούς και θάνατο και να ελέγξουν την ελευθερία κίνησης. Είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με το να βάλουν τουλάχιστον μία βελόνα σε 6.000.000.000 ανθρώπους.


Η παρακίνηση του σώματός σας να παράγει μη αυτοδύναμες πρωτεΐνες θα προκαλέσει αυτοάνοση επίθεση από το ίδιο σας το σώμα. Η ασθένειά σας θα σχετίζεται με το πού πηγαίνει τελικά η ενέσιμη δόση και φυσικά με τη συνοχή αυτού του ενέσιμου προϊόντος. Μέχρι στιγμής είναι τρομερά ασταθείς.


Οι μάσκες προωθήθηκαν σκληρά από το κατάστημα υγιεινής διατροφής Mother Earth’s, στο Kingston της Νέας Υόρκης. Ο διευθυντής έβαλε να συλλάβουν δύο ηλικιωμένους ανθρώπους με ιατρικές εξαιρέσεις επειδή αρνήθηκαν να τις φορέσουν. Φωτογραφία: Eric Coppolino / Chiron Return.

Εκατομμύρια Σκοτώνονται με Δηλητηριώδη “Εμβόλια”

Σημειώστε ότι αν και εκτιμάται ότι 10-15 εκατομμύρια έχουν σκοτωθεί με δηλητηριώδη “εμβόλια”, αυτά είναι τα πρώτα από τα πολλά εμβόλια mRNA που θα ακολουθήσουν. Οι ενδείξεις είναι ότι έχουν προβλεφθεί τρόποι για να σας αναγκάσουν να δεχτείτε άλλες δέκα, επειδή αυτός είναι ο αριθμός των δόσεων που η κυβέρνησή σας έχει συμφωνήσει να αγοράσει.

Να αγοράσει τι; Λοιπόν, έχει ήδη συζητηθεί ότι όλα τα υπάρχοντα εμβόλια θα αναδιαμορφωθούν σε τύπους mRNA. Αν συμβεί αυτό, δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε που θα εμβολιαστεί άλλες δέκα φορές είναι πιθανό να αποφύγει το θάνατο ή σοβαρές, περιοριστικές για τη ζωή ασθένειες ως αποτέλεσμα.

Η παρακίνηση του σώματός σας να παράγει μη αυτοδύναμες πρωτεΐνες θα προκαλέσει αυτοάνοση επίθεση από το ίδιο σας το σώμα. Η ασθένειά σας θα σχετίζεται με το πού πηγαίνει τελικά η ενέσιμη δόση και φυσικά με τη συνοχή αυτού του ενέσιμου προϊόντος. Μέχρι στιγμής είναι τρομερά ακανόνιστες.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορούσαν ποτέ να κατασκευαστούν και να κυκλοφορήσουν, αν είχαν υποβληθεί στις συνήθεις απαιτήσεις ποιότητας και δεν είχαν χορηγηθεί άδειες “επείγουσας χρήσης”. Φυσικά, όπως γνωρίζουμε τώρα, οι ρυθμιστικές αρχές έπαιξαν σημαντικό ρόλο πέρα από το να λένε ψέματα για τον αμερικανικό στρατό, τον οργανισμό που έκανε τις αρχικές παραγγελίες για τα “εμβόλια”, και καθόρισε όλους τους συμβατικούς όρους για εταιρείες όπως η Moderna και η Pfizer.

Οι κότες έρχονται στο κοτέτσι τους αυτή τη στιγμή στο τραπεζικό σύστημα.

Όπως λέω πάντα, δεν μπορώ να γνωρίζω πολλά με βεβαιότητα. Δεν έχω αντίγραφο του σεναρίου αυτού, του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία. Αλλά, ό,τι κι αν είναι στην πραγματικότητα το COVID, δεν πιστεύω ότι αυτό που προηγουμένως ονομαζόταν γρίπη εξαφανίστηκε βολικά στις αρχές του 2020. Είναι άλλο ένα ψέμμα. Είναι αυτό που κάνουν. Είναι το μόνο που κάνουν.

Σε όσους διαισθάνονται ότι δεν είναι όλα καλά, αλλά δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν το ψυχολογικό άλμα στον διαβολικό κόσμο που πιστεύω ότι ζούμε τώρα, επισημαίνω την ασυμμετρία του κινδύνου. Αν ακολουθήσετε την επίσημη αφήγηση και έχω δίκιο, εσείς και τα παιδιά σας θα χάσετε όλες τις ελευθερίες σας και πιθανώς τη ζωή σας. Αν πιστέψετε αυτά που λέω και κάνω λάθος, θα σας κοροϊδέψουν. Αυτές οι επιλογές δεν είναι ούτε στο ελάχιστο ισορροπημένες. Ένας ορθολογιστής θα πρέπει να πάψει να πιστεύει αυτά που μας λένε. Δεν είναι μια ασφαλής θέση, το να κρατάς τις συμβουλές σου και το κεφάλι σου κάτω. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις.



Κοινωνική αποστασιοποίηση για αυτοκίνητα, καλοκαίρι 2020, στο Kingston Point Park. Φωτογραφία: Eric Coppolino / Chiron Return.

Δικτυογραφία :

Pfizer’s former chief scientist Mike Yeadon: Why I don’t believe there ever was a ‘covid’ virus

Planet Waves FM – Chiron Return
Pfizer’s former chief scientist Mike Yeadon: Why I don’t believe there ever was a ‘covid’ virus
‘Lab leak’ or ‘natural origin’ claim the same thing — there was a virus. This conceals the ongoing debate over whether that’s really true. An internationally-respected research scientist explains the problem. Link to Original Publication By Dr. Mike Yeadon…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/pfizer-mike-yeadon-covid

Προβολές : 759


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα