Ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας υπόκειται σε έρευνα για φόνο, ψεύδος και επικίνδυνα ναρκωτικά λόγω εμβολιασμού mRNA

Ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας υπόκειται σε έρευνα για φόνο, ψεύδος και επικίνδυνα ναρκωτικά λόγω εμβολιασμού mRNA

28 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:420
Μοίρασέ το

Ο εισαγγελέας της Ρώμης άνοιξε έρευνα για την καταγγελία της Αστυνομικής Ένωσης OSA μετά τη μελέτη για την τοξική νανομορφή από τον Ιταλό χημικό Gabriele Segalla.

 

 

 

 

 

Στην Ιταλία, υπάρχουν ακόμα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ – ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην εικόνα του εξωφύλλου ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλίας Roberto Speranza και ο διάδοχός του Orazio Schillaci που ήταν και σύμβουλός του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του Covid 

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Ιδεολογικό ψέμα, πολλαπλή ανθρωποκτονία, εμπορία ατελούς επικίνδυνου ναρκωτικού. Αυτές είναι οι κύριες κατηγορίες για τις οποίες διερευνάται ο πρώην υπουργός Υγείας της Ιταλικής Δημοκρατίας Roberto Speranza , νυν βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, μετά την εκστρατεία εμβολιασμού με ορούς γονιδίων mRNA και mDNA για τον Covid-19.

Η ανακοίνωση έγινε από το πρόγραμμα «Fuori dal Coro» στο Rete 4, ένα κανάλι της ομάδας Mediaset των κληρονόμων του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά δεν είχε μεγάλη κάλυψη στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επανέλαβαν αμέσως τις δηλώσεις του. δικηγόρος σχετικά με το αίτημα αρχειοθέτησης αντί της εξέτασης της ουσίας της έρευνας που προκύπτει από την καταγγελία του συνδικάτου της κρατικής αστυνομίας OSA, υπό την ηγεσία του εθνικού γραμματέα Antonio Porto, και άλλων οργανώσεων για την προστασία των εμβολιασμένων ατόμων.

Την έρευνα άνοιξε ο εισαγγελέας της Ρώμης, Φραντσέσκο Λο Βόι, ο οποίος εισήγαγε και τον πρώην διευθυντή του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων (AIFA), Νικόλα Μαγκρίνι, στο μητρώο υπόπτων.

Το ιταλικό AifaLeaks για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του Covid

Μεταξύ των εικαζόμενων εγκλημάτων που επισημαίνονται στην καταγγελία υπάρχουν στην πραγματικότητα υποτιθέμενες αποκρύψεις της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των εμβολίων Covid που προέκυψαν από ορισμένα email της AIFA που κυκλοφόρησαν από την τηλεοπτική μετάδοση τον Μάρτιο του 2023. Η έρευνα ονομαζόταν στην πραγματικότητα «AifaLeaks».

Από αυτά προέκυψε η βούληση του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων, ενός φορέα που ελέγχεται από το Υπουργείο Υγείας, να μην διαδώσει διάφορες κρίσιμες πληροφορίες: ότι για «οι ευάλωτοι ασθενείς δεν συγκαταλέγονται στους μη μελετημένους πληθυσμούς» και ότι «υπερβολική καρδιαγγειακή θνησιμότητα για το AstraZeneca εμβόλιο”.

Αυτές οι ειδοποιήσεις ασφαλείας θα είχαν κρυφτεί για να «μη σκοτωθεί το εμβόλιο» τους πρώτους μήνες των υψηλών ανεπιθύμητων αντιδράσεων, μια ανησυχία που εκφράστηκε με ένα email από το Magrini που προφανώς προκάλεσε σάλο (περισσότερες λεπτομέρειες εντός του άρθρου στην ιταλική έκδοση ).

Η Ανακοίνωση του Αστυνομικού Συνδικάτου ΟΣΑ για τα Εγκλήματα Καταγγελίας

Σε δελτίο τύπου Αντόνιο Πόρτο, εθνικός γενικός γραμματέας της Αστυνομικής Ένωσης OSA . , μεταξύ των υπογραφόντων την καταγγελία, διευκρίνισε ότι υπάρχουν και άλλα εγκλήματα που διερευνώνται από το δικαστικό σώμα εκτός από αυτά που αναφέρονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ:

«Το ρεπορτάζ μεταδόθηκε αποκλειστικά στο Fuori dal Coro, με το οποίο ανακοινώθηκε η εγγραφή του πρώην υπουργού Υγείας Roberto Speranza και του πρώην διευθυντή της AIFA Nicola Magrini στο μητρώο υπόπτων για το φερόμενο έγκλημα που αναφέρεται στα άρθρα: 443 cp ( εμπόριο ή χορήγηση ελαττωματικών φαρμάκων), 445 του ποινικού κώδικα (χορήγηση φαρμάκων με τρόπο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία), 374 bis του ποινικού κώδικα. (ψευδείς δηλώσεις ή βεβαιώσεις σε έγγραφα που προορίζονται για δικαστικές αρχές), 479 cp (ψευδή ιδεολογία), 575 (φόνος ). Εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού».

Antonio Porto, εθνικός γενικός γραμματέας της αστυνομικής ένωσης OSA

«Μετά την εγγραφή του Roberto Speranza στο μητρώο υπόπτων για τον Roberto Speranza, ως Υπουργός την εποχή των αμφισβητούμενων γεγονότων, η Εισαγγελία της Ρώμης απέστειλε αίτημα για εξουσιοδότηση στο Υπουργικό Δικαστήριο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη – προσθέτει το Πόρτο – Η έναρξη της έρευνας είναι το αποτέλεσμα της καταγγελίας που υποβλήθηκε τον Μάιο του 2023 από τους Free Lawyers (ALI) με την εξουσιοδότηση της Επιτροπής Listen to Me, του Association of Associated Security Operators (OSA Italia), από Antonio Porto γενικός γραμματέας της αστυνομίας του OSA (ο οποίος αντικατέστησε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta) . της Ένωσης Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και της πρώην Λευκής Γερουσιαστής Laura Granato».

«Τις τελευταίες ώρες, η ANSA εξέδωσε δήλωση του δικηγόρου υπεράσπισης του Roberto Speranza, ο οποίος ανέφερε ότι η Εισαγγελία της Ρώμης είχε ήδη ζητήσει την απόλυση του πελάτη του. Οι υπογράφοντες της καταγγελίας αναμένουν επίσημη επικοινωνία από την Εισαγγελία της Ρώμης – συνεχίζει η δήλωση – Δεν θα σταματήσουμε και θα αντιταχθούμε σε οποιοδήποτε αίτημα απόλυσης σε κάθε φόρουμ, αλλά αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη δύναμη όλων σας να κάνουμε άκουσαν άτομα που αξίζουν την αγανάκτησή τους σε περίπτωση πιθανής απόλυσης της έρευνας. Αδιάψευστα στοιχεία έχουν τεθεί υπόψη της Εισαγγελίας της Ρώμης».

Η καταγγελία για τα εγκλήματα 443 και 445 σχετικά με την ασφάλεια των ναρκωτικών βασίζεται στις μελέτες του Ιταλού βιοχημικού Gabriel Segalla, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανίχνευσε την τοξικότητα των λιπιδικών νανομορφών του ορού γονιδίου Comirnaty που παρήγαγε η Pfizer-Biontech και πρόσφατα εντόπισε περαιτέρω κρίσιμα ζητήματα σχετίζονται με τον μυϊκό εμβολιασμό υποστηρίζοντας ότι ο EMA δεν μπορούσε να μην τους γνωρίζει και επομένως θα τους γνώριζε.

Εάν, όσον αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τις εικαζόμενες αποκρύψεις σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα, η Speranza μπορεί να βασιστεί στις πολύ σοβαρές ευθύνες που αναλαμβάνουν ο EMA και η AIFA, οι ρυθμιστικοί φορείς φαρμάκων που είναι υπεύθυνοι για την επαλήθευση της ασφάλειάς τους, το πρόβλημα σχετικά με την απουσία αποδεικτικών στοιχείων αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σε Οι ευπαθείς ασθενείς φαίνονται ακόμη και μειωτικοί επειδή πρέπει να ενταχθούν στο ευρύτερο πλαίσιο δεκάδων άλλων αποτυχιών για την επαλήθευση της ασφάλειας, παρά τις οποίες οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές FDA, CDC και οι ευρωπαϊκές EMA και AIFA ενέκριναν αυτά τα εμβόλια χωρίς μελέτες γονοτοξικότητας, καρκινογένεσης και, σε στην πραγματικότητα, σε ανοσοκατεσταλμένους ανθρώπους.

Ο συνεχιζόμενος εμβολιασμός παρά την έλλειψη μελετών για την ασφάλεια

Όχι μόνο, οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων ενέκρινε τότε τους γενετικούς ορούς mRNA του Comirnaty και του Spikevax, αλλά συνεχίζουν να τους θεωρούν ασφαλείς στην τρέχουσα εκστρατεία εμβολιασμού παρά τη συνεχιζόμενη έλλειψη μελετών για αυτά τα κρίσιμα και επικίνδυνα ζητήματα.

Υπό το πρίσμα της έρευνας του δικαστικού σώματος για τον πρώην υπουργό Speranza, είναι επίσης απαραίτητο να αναρωτηθούμε για τις πιθανές και τρέχουσες αρμοδιότητες του ιταλικού Υπουργείου Υγείας με επικεφαλής τον Orazio Schillaci, ο οποίος ήταν σύμβουλος του ίδιου του Speranza και επίσης πρύτανης του Πανεπιστημίου της Ρώμης Tor Vergata μέσω της οποίας εντάχθηκε σε συνεργασίες με το Big Pharma των εμβολίων Covid στο πλαίσιο του κυβερνητικού έργου του Εθνικού Κέντρου για την ανάπτυξη γονιδιακής θεραπείας και φαρμάκων με τεχνολογία RNA. 

ΟΧΙ μονο. Ο ίδιος ο Schillaci, σε μια άλλη μακροσκοπική σύγκρουση συμφερόντων, έχει επενδύσει σε ένα νέο Big Pharma που πειραματίζεται με έναν γενετικό ορό mRNA που προωθείται από τον Bill Gates…

Ο διάσημος ογκολόγος που ηγείται του ιταλικού υπουργείου Υγείας κατέληξε περαιτέρω στη θύελλα των μέσων ενημέρωσης μετά από μια διεθνή επιστημονική έρευνα που ξεκίνησε εκ νέου από το περιοδικό Science σχετικά με πιθανή κακή συμπεριφορά που βρέθηκε σε δημόσια έρευνα για τον καρκίνο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 420


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα