Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς είναι μέρος της ατζέντας του Great Reset; (ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!!)

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς είναι μέρος της ατζέντας του Great Reset; (ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!!)

23 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:468
Μοίρασέ το

 

Το γεγονός ότι η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου είναι μια παγκοσμιοποιητική ελίτ που δεν αποκαλεί κανένα έθνος ανεξάρτητο, αυτό έγινε σαφές από την ψεύτικη «πανδημία». Ένας κύριος στόχος αυτής της παγκοσμιοποιητικής ελίτ ήταν έκτοτε να σβήσει αυτό το γεγονός από το συλλογικό μας μυαλό.

Οι παγκόσμιες γραμμές μάχης για έναν «3 Παγκόσμιο Πόλεμο» συσπειρώνονται.

Όλα αυτά τροφοδοτούν την ψευδαίσθηση ότι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές χωρίζουν τα εθνικά κράτη, ενώ στην πραγματικότητα μοιράζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των στόχων.

Αναρωτιέμαι πόσο αφελείς είναι οι λαοί, που δεν αντιλαμβάνονται πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ…

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ BRICS… ΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΤΟ ΙΡΑΝ… ΤΗΝ ΚΙΝΑ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ… ΠΟΥΤΙΝΗΔΕΣ… ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟΙ… ΜΕΛΟΝΟΤΣΟΛΙ…ΙΡΑΝΟΙ…  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ…

Κι υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όπως έχουμε πει πολλές φορές απο αυτό εδώ τον ιστότοπο, οι επικυρίαρχοι είναι πάντα πολύ πιο μπροστά απο μας, γνωρίζουν τα θέλω μας και τις αντιδράσεις μας. Έχουν την δυνατότητα να το κάνουν γιατί έχουν μια μεγάλη “τράπεζα δεδομένων” στο πως αντιδρά η μάζα και ο καθένας μας ξεχωριστά. Οι επιστήμονες συμπεριφοράς έχουν αναλάβει με επιτυχία αυτό το έργο για την ελίτ.

Λογοκρισία το πιο σημαντικό τους όπλο.

Η εξομάλυνση της καταστολής της διαφωνίας και η δημιουργία μιας κουλτούρας φόβου γύρω από την ελεύθερη έκφραση είναι ένα απο τα απαραίτητα μέρη της Μεγάλης Επαναφοράς, αφού όλα τα άλλα βήματα είναι πολύ πιο εύκολα αν θέσετε εκτός νόμου τις άβολες διαμαρτυρίες.

Και, φυσικά, οι εκκλήσεις για καταστολή της ελευθερίας της έκφρασης που ζήσαμε στο καιρό του Covid, έχουν ξαναφουντώσει παντού από την έναρξη αυτού του πολέμου.

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τιερί Μπρετόν έστειλε προειδοποιητικές επιστολές σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να «καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση» σχετικά με το Ισραήλ και απειλώντας τους αν δε το κάνουν με πρόστιμα.

Σε μας τα πιο μικρά εναλλακτικά μέσα έχουν βρει τον τρόπο να το κάνουν απλά εξαφανίζοντας μας απο τον αλγόριθμο και κατεβάζοντας τα άρθρα μας. Τα πολλά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι επίσης αξιοπρόσεκτα.

Ακόμα και η Κίνα που κάποιοι επιμένουν πως «είναι στην άλλη πλευρά» συμφώνησε με την ΕΕ. Η κινεζική υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο TikTok «καταπολεμάει κι αυτή την παραπληροφόρηση» .

Φοιτητές από το Χάρβαρντ και το Μπέρκλεϊ έχουν απειληθεί με «μαύρη λίστα» επειδή εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη.

Η γερμανική και η γαλλική αστυνομία διέλυσαν διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ –τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ– υπάρχουν εκκλήσεις για σύλληψη ατόμωνπου κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες ως «υποστηρικτών τη Χαμάς».

Η δημιουργία μιας κουλτούρας φόβου, το να φοβούνται οι άνθρωποι να εκφράσουν το συναισθημά τους ή τις πολιτικές τους απόψεις, είναι μόνο ένα από τα πολλά κοινά που έχουν ο Covid, η Ουκρανία, η Κλιματική Αλλαγή και τώρα το Ισραήλ.

Λογισμικό αναγνώρισης προσώπου

Η άνοδος του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου – μια απειλή για το δικαίωμα του καθενός στην ιδιωτική ζωή – είναι ένα ακόμη στοιχείο που τρέφεται απο αυτόν τον πόλεμο.

Πριν από την «αιφνιδιαστική επίθεση», η χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου από το Ισραήλ ονομαζόταν «Αυτοματοποιημένο απαρτχάιντ» από τη Διεθνή Αμνηστία. Στις ΗΠΑ, οι πολιτείες αντιτίθενται στη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, με ορισμένα νομοσχέδια να ζητούν την οριστική απαγόρευσή του.

Τώρα όμως, το Ισραήλ φέρεται να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να εντοπίσει νεκρούς και τραυματίες. Η Jerusalem Post το αποκαλεί «εργαλείο για να βοηθήσει το Ισραήλ να ανακάμψει από τον πόλεμο της Χαμάς».

Σύμπτωση -τρεις ημέρες πριν από την υποτιθέμενη «αιφνιδιαστική επίθεση», η κυβέρνηση της Σουηδίας αναφέρθηκε ότι «αναγκάστηκε» να αυξήσει τη χρήση της λόγω «βίαιων συμμοριών». Κάτι που πολλοι Ευρωπαίοι βλέπουν με καλό μάτι, λόγω της μεγάλης εγκληματικότητας που προκαλέι η μετανάστευση. Αλλά θυμηθείτε πως οι ίδιοι που άνοιξαν τα σύνορα ανεξέλεγκτα στους μετανάστες και ονόμασαν αδιάκριτα όλους πρόσφυγες, είναι αυτοί που τώρα μας λένε πως αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα που πρέπει να το πολεμήσουμε με τον έλεγχο της δικής σας ελευθερίας.

Ακούστε προσεκτικά τι είπε ο Δημήτρης Καιρίδης Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το σχέδια της κυβέρνησης είναι να ανεβάσει κάθε άτομο φωτογραφία διαβατηρίου στη βάση δεδομένων της σε ένα πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου [Δείτε το εδώ ].

Τα σχέδια αυτά προκάλεσαν βουβές διαμαρτυρίες, κυρίως επειδή κανείς δεν άκουσε πραγματικά γι ‘αυτά. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της πορείας υπέρ της Παλαιστίνης στο Λονδίνο, η αστυνομία επέβαλε τις εξουσίες του τμήματος 60AA, απαιτώντας από τους παρευρισκόμενους να μην καλύπτουν τα πρόσωπά τους, για να διευκολύνουν ζωντανά το FRT . (Το ίδιο σχέδιο, υπάρχει στη Σουηδία και σε άλλες χώρες του “πολιτισμένου κόσμου”.)

Κανείς δεν έχει πει λέξη για όλα αυτα. Ξαφνικά αυτό που ήταν ένα «οργουελικό» σχέδιο τον Απρίλιο είναι τώρα μια δικαιολογημένη πράξη.

Το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι που απαιτούσαν να καλύψεις το προσωπό σου φωνάζοντας «φόρεσε τη μάσκα!» τώρα σου λένε πως απαγορεύεται γιατί δεν βλέπουμε ποιος είσαι.

Εξίσου ειρωνικό αλλά πολύ πιο τραγικό, οι ίδιοι άνθρωποι που αντιτάχθηκαν στη χρήση αυτής της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών για το lockdown, θα την δικαιολογήσουν χάρη στην αυξημένη εγκληματικότητα… Τι είπαμε πιο πάνω, ξέρουν πολύ καλά πως λειτουργεί η μάζα και ποια είναι τα “θέλω” της…

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος «παραπληροφόρησης»

Τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης ήταν ο λόγος για τον οποίο η αφήγηση της «πανδημίας» απέτυχε τους μεγαλειώδεις στόχους της. Η αφήγηση έχασε τη δυναμική της μπροστά στις αποκαλύψεις και ένωσε όλο το πολιτικό φάσμα – που εκτείνεται από την αναρχική αριστερά έως τη εθνικιστική δεξιά.

Ένας σημαντικός βραχίονας της παγκοσμιοποιητικής στρατηγικής που υπονομεύει αυτή την αλληλεγγύη και την εμβέλεια των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, επιτίθεται στη χρηματοδότησή τους κόβωντας τους μόνους πόρους που έχουν, τις διαφημίσεις. Έτσι περιορίζει την εμβέλειά τους και παίρνει συνεχώς μέτρα για να τα εξαλείψει.

Το ζήσαμε και με τον πόλεμο στην Ουκρανία, το ζούμε και με τον «πόλεμο» Ισραήλ-Χαμάς που έχει ήδη διασπάσει αυτές τις δύο πλευρές σε δύο ακόμη. Η συλλογική δράση και η ανεξάρτητη σκέψη έχουν εξοριστεί στη σκιώδη σφαίρα υπέρ του φυλετισμού. Οι άνθρωποι έχουν χειραγωγηθεί ώστε να εγκαταλείψουν μια αντι-παγκοσμιοποιητική στάση, επιλέγοντας να υπερασπιστούν σθεναρά τους «καλούς παγκοσμιοποιητές» από τους κακούς.

Δεν έσπασε απλώς τη συμμαχία των αντιφρονούντων κατά του αποκλεισμού/αντιεμβολιασμού, αλλά επίσης έσπασε τις αρχές τους και απαξίωσε τις απόψεις τους.

Πολλοί –κυρίως στη συντηρητική δεξιά– έχουν ξεχάσει ότι το Ισραήλ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της απάτης του Covid, ξέχασαν ότι ήταν οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν και οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν «πράσινα πάσα», τώρα το Ισραήλ άδραξε την ευκαιρία να προωθήσει μια αντι-ισλαμική ατζέντα που σε μεγάλο βαθμό έχει τις ευθύνες του.

Σκεφτείτε τον Ντάγκλας Μάρεϊ, για παράδειγμα, ο οποίος θεωρείται «υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου», αλλά στον απόηχο της «αιφνιδιαστικής επίθεσης» γράφει στήλες με τίτλους όπως αυτή …

Γιατί επιτρέπουμε διαμαρτυρίες που εξυμνούν τη σφαγή;

Το γεγονός ότι η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου είναι μια παγκοσμιοποιητική ελίτ που δεν αποκαλεί κανένα έθνος ανεξάρτητο, αυτό έγινε σαφές από την ψεύτικη «πανδημία». Ένας κύριος στόχος αυτής της παγκοσμιοποιητικής ελίτ ήταν έκτοτε να σβήσει αυτό το γεγονός από το συλλογικό μας μυαλό.

Πωλείται μια ψευδής αφήγηση ότι η καταρρέουσα αμερικανική αυτοκρατορία είναι η «παγκοσμιοποίηση» και ότι υπάρχει ένας τραχύς άξονας αντίθεσης με τη μορφή της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν κ.ά.

Αυτή η αφήγηση έχει πωληθεί τόσο από τα κύρια όσο και από εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης από την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» της Ρωσίας.

Είναι μια απλοϊκή δυαδική αφήγηση καλού/κακού που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει από το μυαλό των ανθρώπων 2 χρόνια πλήρους κλίμακας παγκόσμιας συνεργασίας μεταξύ αυτών των υποτιθέμενων «εχθρών».

Ήδη η σύγκρουση Χαμάς-Ισραήλ κάνει το ίδιο για να προωθήσει αυτή την απατηλή αφήγηση. Δημιουργεί την εντύπωση ενός κόσμου χωρισμένου σε φθαρμένες (αλλά όλο και πιο ανούσιες) γραμμές.

Η πανδημία κατέστησε σαφές ότι οι ελίτ του κόσμου ακολουθούν όλες το ίδιο σενάριο. Ο πόλεμος έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει να ξεχνάμε αυτό το γεγονός και να πιστεύουμε πως υπάρχουν δίπολα.

Και αν αυτό σημαίνει ότι μερικές χιλιάδες άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν στη διαδικασία – και τι έγινε; Αφού το έκαναν σκοτώνοντας 17 εκατομμύρια δικούς τους ανθρώπους με lockdown και τοξικά εμβόλια – οπότε γιατί όχι με πυραύλους;

Σε ομιλία του, ο Τζο Μπάιντεν ταύτισε εσκεμμένα τη Ρωσία του Πούτιν με τη Χαμάς. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλόντομιρ Ζελένσκι έκανε το ίδιο σχεδόν αμέσως μόλις έγινε η «αιφνιδιαστική επίθεση».

Οι παγκόσμιες γραμμές μάχης για έναν «3 Παγκόσμιο Πόλεμο» συσπειρώνονται.

Όλα αυτά τροφοδοτούν την ψευδαίσθηση ότι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές χωρίζουν τα εθνικά κράτη, ενώ στην πραγματικότητα μοιράζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των στόχων.

Θυμηθείτε ότι τόσο το Ισραήλ όσο και η Χαμάς θυσίασαν τον λαό τους στο βωμό της Pfizer. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι ενδιαφέρεται για τη ζωή των πολιτών τους τώρα –από οποιαδήποτε πλευρά – πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον απόλυτο σκεπτικισμό.

Είναι ένα τεράστιο κουβάρι από ψέματα, που όλα οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση. Ποιος ξέρει πόσο μακριά φτάνει η ελίτ στη σκηνή διαχειριζόμενη την πραγματικότητα που χρειάζεται για να προωθήσει τα σχέδιά της στον κόσμο.

 

Πηγή

Προβολές : 468


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα