Ο Π.Ο.Υποταγής είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η κατάληψη της εξουσίας έχει π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι σ τ ε ί για την 1η Μαΐου 2022.

Ο Π.Ο.Υποταγής είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η κατάληψη της εξουσίας έχει π ρ ο γ ρ α μ μ α τ ι σ τ ε ί για την 1η Μαΐου 2022.

22 Φεβρουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,426
Μοίρασέ το

 

Με “χαλαρώσεις” σας παγιδεύουν.

Έχουμε το δικαίωμα να συναινέσουμε, όχι το καθήκον!!!

Ισχυρό μήνυμα προς την ανθρωπότητα!!!

Ο Π.Ο.Υ. θέλει να αναλάβει την εξουσία επειδή ο Π.Ο.Υ. το αποφάσισε έτσι. Είναι ύπουλοι.
Τα καθεστώτα που συμμετέχουν σε αυτό διαπράττουν εσχάτη προδοσία και πρέπει να ξεκληριστούν.

 

 

Πόσο επίκαιρο γίνεται το εξαιρετικό άρθρο του έγκριτου νομικού κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, που είχαν αναρτήσει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τίτλο:

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: “Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων ως δούρειος ίππος για την πρόκληση αιφνιδιασμού και την άλωση των ψυχών μας”

Και την υπογραφή που πρέπει να στείλουν όλες οι κυβερνήσεις, πως στην οποία θα δηλώνουν ότι ο λαός δεν αποδέχεται ότι η υπογραφή του υπουργού Υγείας μπορεί να αποφασίζει για την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα, ποιός θα την στείλει;;; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ή μήπως περιμένετε πως αν και εφόσον γίνουν εκλογές και βγει (βγάλουν τα αρχηγεία του Ρότσιλντ) οικουμενική κυβέρνηση θα αλλάξει ρότα;;

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τώρα ξεκινούν οι μεγάλες τραγωδίες… μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει τίποτα.

 

Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Επειδή αυτά τα ερπετά δεν κάνουν τίποτα τυχαία, τι συνέβη την 1η Μαίου του 1776 στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας;;;

Μα η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ILLUMINATI.

 

Ένα άτομο που ασκεί το δικαίωμα συναίνεσης δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον άλλον να κάνει το ίδιο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προέκυψε το γελοίο σχήμα του να πρέπει να κάνει κάποιος ένεση με γονιδιακή θεραπεία για να προστατεύσει άλλα άτομα που κάνουν ένεση από μια ασθένεια που προκαλείται από έναν ανύπαρκτο “ιό”.

Να φοράει κανείς μάσκα για να προστατεύσει κάποιον άλλο που επίσης φοράει μάσκα.

Το να κλειδώνεις έναν υγιή πληθυσμό και να επιβάλλεις μια γονιδιακή θεραπεία για να προστατεύσεις ηλικιωμένους, αδύναμους και άρρωστους ανθρώπους.

ΟΛΑ έχουν ανατραπεί, το δικαίωμά σας έχει γίνει καθήκον.

Οι γονείς μας έχουν επίσης παραπλανηθεί επιδέξια σε επίπεδο γλωσσικό. Παραπληροφόρηση και πόλεμοι…

Δεν συναινούμε – Ισχυρό μήνυμα προς την ανθρωπότητα :

 

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση

Κανείς δεν το ζήτησε κάτι τέτοιο !!

Σας οδηγούν να πιστέψετε ότι έχουμε κάνει τέτοιο χάλι τα πράγματα που δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ύστερα σας δίνουν μια χείρα βοηθείας, σας αποδυναμώνουν σωματικά, ψυχικά και πνευματικά και σας πετσοκόβουν με ψεύτικα προσχήματα.

Καθαρίζουν, κερδίζουν και κατευθύνουν.

Όποιος δεν εξεγείρεται ενάντια σε αυτό είναι συναυτουργός!

Η πρώην υπάλληλος του Παγκόσμιου Οργανισμού “Υγείας” Dr. Astrid Stuckelberger και νυν πληροφοριοδότης μας προειδοποιεί:

Συνέχεια ΕΔΩ

Ο Π.Ο.Υ. θέλει να αναλάβει την εξουσία επειδή ο Π.Ο.Υ. το αποφάσισε έτσι. Είναι ύπουλοι.

Τα καθεστώτα που συμμετέχουν σε αυτό διαπράττουν εσχάτη προδοσία και πρέπει να ξεκληριστούν.

Το μήνυμα:

Το γεγονός ότι ξαφνικά παίρνουν αποστάσεις από τους περιορισμούς είναι απλά ένα παιχνίδι.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2022 ο ΠΟΥ πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση και διαβουλεύσεις στη Γενεύη για την επέκταση των εξουσιών του να αναλάβει όλα τα κράτη μέλη σε περίπτωση πανδημίας και “κάθε άλλης μορφής απειλής ή καταστροφής.
Ο ΠΟΥ θέλει τα κράτη μέλη να υπογράψουν μια νέα συνθήκη για το Covid-19, η οποία επεκτείνει τη συνθήκη του 2005.

Μόλις υπογραφεί από τους υπουργούς Υγείας, το Σύνταγμα του ΠΟΥ (σύμφωνα με το άρθρο 9) υπερισχύει του Συντάγματος μιας χώρας (189 χώρες έχουν υπογράψει τη συνθήκη του 2005) κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών ή πανδημιών.

Δεδομένου ότι ο ορισμός της “πανδημίας” άλλαξε πριν από μερικά χρόνια (περιπτώσεις με βάση το τεστ PCR), μπορούν να επιβάλουν την υπακοή σε οποιαδήποτε χώρα και να επιβάλουν τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. στο κοινό, οι οποίες θα είναι υποχρεωτικές και όχι απλώς συνιστώμενες.

Και αυτό ακούγεται σαν εξουσία πάνω στη χώρα και τον κόσμο.

Η Δρ Astrid Stuckelberger, η οποία εργάζεται για τον Π.Ο.Υ. εδώ και 20 χρόνια, προειδοποιεί ότι κάθε χώρα θα πρέπει να στείλει δημόσια επιστολή διαμαρτυρίας στον Π.Ο.Υ.

Οι “κυβερνήσεις” θα πρέπει να συντάξουν μια επιστολή στην οποία θα δηλώνουν ότι ο λαός δεν αποδέχεται ότι η υπογραφή του υπουργού Υγείας μπορεί να αποφασίζει για την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς δημοψήφισμα.
Είναι πολύ σημαντικό να σταλεί αυτή η επιστολή από κάθε χώρα στον Π.Ο.Υ. στη Γενεύη.
Ο Π.Ο.Υ. θέλει όλες οι χώρες να εφαρμόσουν τα μέτρα μέχρι τον Μάιο του 2022.

Η Dr. Stuckelberger μοιράστηκε την πληροφορία ότι μέχρι στιγμής μόνο οι Ρώσοι έχουν στείλει μια τέτοια απορριπτική επιστολή! (Πηγή)

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε αυτό το άρθρο ευρέως.

 

Πηγή

Προβολές : 1,426


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα