Ο σαμάνος καμπαλιστής Ρίσι Σουνάκ και η σατανίστρια Καμάλα Χάρις συμφώνησαν ότι, δεν υπάρχει σαφέστερη απόδειξη από ό,τι στην Ουκρανία, όπου είναι και οι δύο οι στενότεροι διεθνείς εταίροι της χώρας.

Ο σαμάνος καμπαλιστής Ρίσι Σουνάκ και η σατανίστρια Καμάλα Χάρις συμφώνησαν ότι, δεν υπάρχει σαφέστερη απόδειξη από ό,τι στην Ουκρανία, όπου είναι και οι δύο οι στενότεροι διεθνείς εταίροι της χώρας.

22 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:315
Μοίρασέ το

 

 

Από κοινού δήλωση ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι παγκόσμιος

 

 

 

 

Να θυμάστε πως τα νήματα τα κινούν οι αγγλοσάξωνες… δηλαδή ο παγκόσμιος σιωνισμός… αυτοί ορίζουν και με ποια πλευρά θα είναι τα πιόνια… αφού όλες οι πλευρές, δικές τους είναι…

Από την πρώτη στιγμή που “εξελέγη” αυτό το ινδουιστικό φρούτο, ήταν δεδομένο πως αποτελεί ένα ακόμη πιόνι του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΗΡΙΟΥ… δεν κράτησα ούτε μια ίντσα ενδοιασμό ή επιφυλάξεις… (εδώ)… σε αντίθεση με διάφορους “μπατριώτες και μπατριώτισσες”, που ενθουσιάστηκαν επειδή υποτίθεται ο ινδός είπε πως υπάρχουν δυο φύλα… η γυναίκα και ο άντρας…

 

Προσέξτε το ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ… ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

> Ρίσι Σουνάκ και Καμάλα Χάρις κάνουν από κοινού δήλωση ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι παγκόσμιος
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ και η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις κατά τη συνάντησή τους στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, συμφώνησαν ότι ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας είναι παγκόσμιος.
Η Αντιπρόεδρος Χάρις επιβεβαίωσε τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών να υποστηρίξουν την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στη Συμμαχία του ΝΑΤΟ και να συνεργαστούν με τις δύο χώρες για την προστασία από πιθανές απειλές για την ασφάλεια και την αποτροπή της επιθετικότητας. Συζήτησαν επίσης στρατηγικές ως απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τη σημασία της τήρησης της τάξης που βασίζεται σε διεθνείς κανόνες, καθώς και άλλα περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα.
Συμφώνησαν ότι ο πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, τόσο ως προς τον αντίκτυπό του στην επισιτιστική και ενεργειακή ασφάλεια όσο και ως προς τις επιπτώσεις του σε διεθνώς αποδεκτούς κανόνες όπως η κυριαρχία. Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος Χάρις καταδίκασαν εκείνες τις χώρες που υποστήριξαν τις προσπάθειες του Πούτιν πολιτικά και στρατιωτικά», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN.
Απέδωσαν φόρο τιμής στη διαρκή ισχύ της σχέσης ΗΒ – ΗΠΑ, η οποία προστατεύει τους ανθρώπους και κάνει τον κόσμο πιο ασφαλές. Συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει σαφέστερη απόδειξη από ό,τι στην Ουκρανία, όπου είμαστε και οι δύο οι στενότεροι διεθνείς εταίροι της χώρας.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η Χάρις και ο Σουνάκ μίλησαν για τα σχέδια ενίσχυσης των παγκόσμιων προσπαθειών για την προώθηση της ειρήνης στην Ουκρανία και την πρόληψη μελλοντικών απειλών.
Τόνισαν τη σημασία της αντιμετώπισης όχι μόνο των άμεσων αναγκών της Ουκρανίας, αλλά και της εφαρμογής μακροπρόθεσμων στρατηγικών για την προστασία της Ουκρανίας από μελλοντικούς κινδύνους.

 

 

Πηγή

Προβολές : 315


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα