Ο Σιωνισμός δεν πιάνει ομήρους αιχμαλωτίζει και πιάνει ομήρους ολόκληρα κράτη και λαούς!

Ο Σιωνισμός δεν πιάνει ομήρους αιχμαλωτίζει και πιάνει ομήρους ολόκληρα κράτη και λαούς!

27 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:328
Μοίρασέ το

 

 

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής με κιπά συμμετείχε σ’ εβραϊκή τελετή ο ραβίνος τον ευλόγησε και θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές.

Δήλωσε την υποστήριξή του στο Ισραήλ και ότι θα μεταφέρει την πρεσβεία του σ’ Ιερουσαλήμ.

 

 

 

 

 

Κουράστηκα να το γράφω…

ΚΑΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ… “ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝΙΣΤΩΝ…

ΚΑΝΕΙΣ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Σιωνισμός δεν πιάνει ομήρους αλλά αιχμαλωτίζει και πιάνει ομήρους ολόκληρα κράτη και λαούς..τόσο καλός..όχι άτομα μόνο λαούς κράτη έθνη..

 

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής ο Javier Milei συμμετείχε σε μια εβραϊκή τελετή ο ραβίνος τον ευλόγησε και ο ίδιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές.

 

Δήλωσε την υποστήριξή του στο Ισραήλ.

 

Υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ στην άμυνα.

 

Καταδίκασε την τρομοκρατία και την ομηρεία της Χαμάς και ανακοίνωσε τη μεταφορά της πρεσβείας της Αργεντινής στην Ιερουσαλήμ που είναι κατάφωρη καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου.

 

 


Πηγή

Προβολές : 328


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα