Ο Σιωνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανθρωπότητας (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ)

Ο Σιωνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανθρωπότητας (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ)

1 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:867
Μοίρασέ το

 

Οι τελετουργίες λατρείας του Μολώχ και θυσίας παιδιών ως έκφραση της εβραϊκής ιστορίας επιβεβαιώνουν ότι οι σύγχρονοι Εβραίοι πράγματι κατάγονται από τις φυλές των Χαναναίων, των Αμμωνιτών και άλλων φυλών, που η Βίβλος τους, λέει ότι αποκόπηκαν από τον Θεό επειδή αναμείχθηκαν και λάτρεψαν τα είδωλά τους (τον θεό της φωτιάς Μολώχ) και πρόσφεραν τα παιδιά τους σε αυτά (που αναπαρίσταται παραπάνω), κάτι που κάνουν ακόμη και σήμερα.

 

 

Μια εικόνα που απεικονίζει τον ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, είναι η παρακάτω…

 

Όπως κι αυτή εδώ…όπου ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

Όπως και αυτή του 1933…όπου ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ, είναι το ίδιο…

Αυτή η καρτέλα του Κινήματος Εθνικής Ανεξαρτησίας, εξηγεί πολλά…

 

Γιατί ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σημαίνει ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ… ΔΗΛΑΔΗ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ… ΚΑΜΠΑΛΙΣΜΟΣ… ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ…

Αντιλαμβάνεστε ποιοί κυβερνούν την ανθρωπότητα και την Πατρίδα μας;;;

Ή μήπως χρειάζεται να σας ξαναθυμίσω τι είπε μέσα στο “ελληνικό” κοινοβούλιο ο Γιωργος Παπανδρέου, της γνωστής εβραιοσιωνιστικής γονιδιακής καταγωγής;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στις 3 Ιουλίου 1933 γιορτάστηκε η Εβραϊκή Ημέρα στην Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο. Το αποκορύφωμα ήταν ένα θέαμα με τίτλο Το ρομάντζο ενός λαού“, το οποίο παρήγαγε ο Meyer Weisgal της Σιωνιστικής Οργάνωσης Αμερικής.

Δείτε απόσπασμα του ιστορικού δρώμενου, στο βίντεο που ακολουθεί…

Το “δρώμενο” έλαβε χώρα στο Soldier Field. Ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ ήταν παρών.

Σημειώστε τον Μολώχ  και την ανθρώπινη θυσία (ένα παιδί) που αναπαριστάται στην εκδήλωση. [π]

3 Ιουλίου 1933. Πάνω από 100.000 Εβραίοι συγκεντρώνονται στο Soldier Field στο Σικάγο για να γιορτάσουν 3.000 χρόνια εβραϊκής ιστορίας και εθνότητας λατρεύοντας ένα άγαλμα του Μολώχ που αναπνέει φωτιά και ταΐζοντάς το με παιδιά που μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι δεν ήταν αληθινά. Η εκδήλωση ονομάστηκε “Ο ρομαντισμός ενός λαού“.

Η… ρομαντζάδα, διοργανώθηκε από

τη Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής, χρηματοδοτήθηκε από την Εβραϊκή Υπηρεσία για την Παλαιστίνη και η παραγωγή έγινε από τον Meyer Weisgal, με τη βοήθεια του ραβίνου Solomon Goldman καθώς και του Maurice Samuel, του συγγραφέα του βιβλίου “Εσείς οι Εθνικοί”.

Ένας από τους μεγάλους ομιλητές της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από τον Chaim Weismann, τον πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ και τον τύπο που μαζί με τον Lionel Walter Rothschild συνέταξαν τη Διακήρυξη Balfour, η οποία ήταν η συμφωνία που έσυρε τις ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο με αντάλλαγμα οι Βρετανοί να κλέψουν την Παλαιστίνη από την Οθωμανική Τουρκία και να επιτρέψουν στους Εβραίους να εγκατασταθούν εκεί.

👉 Διακήρυξη Balfour ή αλλιώς η επιβολή του δίκαιου του ισχυρού

Οι τελετουργίες λατρείας του Μολώχ και θυσίας παιδιών ως έκφραση της εβραϊκής ιστορίας επιβεβαιώνουν ότι οι σύγχρονοι Εβραίοι πράγματι κατάγονται από τις φυλές των Χαναναίων, των Αμμωνιτών και άλλων φυλών, που η Βίβλος τους, λέει ότι αποκόπηκαν από τον Θεό επειδή αναμείχθηκαν και λάτρεψαν τα είδωλά τους (τον θεό της φωτιάς Μολώχ) και πρόσφεραν τα παιδιά τους σε αυτά (που αναπαρίσταται παραπάνω), κάτι που κάνουν ακόμη και σήμερα.

Ήταν όλοι εκεί, λατρεύοντας τον αρχαίο φυλετικό θεό τους και γιορτάζοντας τον επερχόμενο πόλεμο που θα οδηγούσε σε έναν νέο κόσμο με τους Εβραίους στην κορυφή (το γεγονός έλαβε χώρα μέσα σε λίγους μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τον Χίτλερ).

Αυτό το υλικό λέει πολλά για τον χαρακτήρα όχι μόνο των ηγετικών μυαλών του πρώιμου σιωνισμού και του οργανωμένου εβραϊσμού, αλλά και του εβραϊκού πνεύματος και του εβραϊκού λαού :

Ποιος φτιάχνει ένα μεγάλο άγαλμα ενός ταύρου με φούρνο στο στομάχι του, τον βάζει να αναπνέει φωτιά και στη συνέχεια βάζει παιδιά (αληθινά ή ψεύτικα) μέσα σε αυτόν τον φούρνο, ενώ φωνάζουν σαν ανίψια και χορεύουν γύρω του, Εβραίοι, στη μέση του Σικάγο μια Δευτέρα; [π]

 

Δείτε το βίντεο, εδώ

 

 

Πηγή

Προβολές : 867


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα