Ο Σιωνισμός μπορεί να αιμορραγήσει

Ο Σιωνισμός μπορεί να αιμορραγήσει

10 Νοεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

 

 

«Αν μπορεί να αιμορραγήσει, μπορούμε να το σκοτώσουμε».

 

 

…από τον Jonas E. Alexis, VT Senior Editor

«Αν μπορεί να αιμορραγήσει, μπορούμε να το σκοτώσουμε».

Θυμάστε αυτή τη γραμμή και από πού προήλθε; Εν πάση περιπτώσει, πριν από μερικά χρόνια, η Jerusalem Post δήλωσε: «Όταν ο Νετανιάχου είπε ότι το Ιράν θα μπορούσε να κάνει σπριντ σε πυρηνική συσκευή σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο [πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Μέιρ] Νταγκάν είπε ότι η αξιολόγηση ήταν «μαλακίες». ”

Πολλοί Σιωνιστές στο Ισραήλ και την Αμερική δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένοι για τη δουλειά που έκανε ο Νετανιάχου. Ο Μέιρ Νταγκάν, πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, δεν έκρυψε τις απόψεις του ενώ παρακολουθούσε την ομιλία του Νετανιάχου στο Κογκρέσο πριν από μερικά χρόνια.

Ο Ντάγκαν είπε στο Channel 2 ότι η εκτίμηση του Νετανιάχου ήταν μια πλήρης «μαλακία». [1] Ο Dagan προχώρησε περαιτέρω λέγοντας ότι όχι μόνο το Ιράν δεν αποτελεί απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά «οι ιρανικοί πύραυλοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να πλήξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες». [2] Η Jerusalem Post ανέφερε τότε,

«Όταν ο Νετανιάχου παρατήρησε ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, «εκπέμπει το αρχαιότερο μίσος για τον αντισημιτισμό με την πιο πρόσφατη τεχνολογία», ο Νταγκάν κούνησε το κεφάλι του…

«Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ είπε ότι η εμφάνιση του Νετανιάχου στο Κογκρέσο ήταν «μια πολιτική ομιλία που προκάλεσε διπλωματική και αμυντική ζημιά στο Ισραήλ».

Αυτό δεν είναι το τέλος. Η Time of Israel δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι «ο Νετανιάχου έκλεισε την πόρτα στις ειρηνευτικές συνομιλίες». [3]

Ο Νετανιάχου «έκλεισε την πόρτα στις ειρηνευτικές συνομιλίες» εδώ και πολύ καιρό, πηγαίνοντας μέχρι το 1995, όταν υπέθεσε κατηγορηματικά ότι το Ιράν θα είχε πυρηνικά όπλα μέσα σε πέντε χρόνια.

Στο κεφάλαιο 6 του βιβλίου του Καταπολέμηση της τρομοκρατίας , ο Νετανιάχου έγραψε:

«Οι καλύτερες εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή τοποθετούν το Ιράν μεταξύ τριών και πέντε ετών από την κατοχή των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την ανεξάρτητη παραγωγή πυρηνικών όπλων.

«Μετά από αυτό το διάστημα, η ιρανική ισλαμική δημοκρατία θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ατομικά όπλα χωρίς την εισαγωγή υλικών ή τεχνολογίας από το εξωτερικό… Η πρώτη φάση των κατασκευαστικών και ηλεκτρολογικών εργασιών θα ολοκληρωθεί εντός τριών έως τεσσάρων ετών». [4]

Η καταπολέμηση της τρομοκρατίας χαιρετίστηκε ως σημαντική ανακάλυψη από την Washington Post , τους Washington Times , το St. Louis Post-Dispatch , το Detroit News , κ.λπ. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα, το Ιράν δεν έχει ακόμη τη βόμβα!

Αντίθετα, η κοινότητα των πληροφοριών έχει παγκοσμίως δηλώσει ότι το Ιράν εγκατέλειψε τα πυρηνικά του προγράμματα εδώ και πολύ καιρό. [5] Αλλά το Ισραήλ, φυσικά, δεν ήταν διατεθειμένο να αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός επειδή το καθεστώς ήθελε να διαιωνίσει την φάρσα ότι το Ιράν εργαζόταν για την ανάπτυξη μιας πυρηνικής βόμβας.

Όταν υπήρχαν στοιχεία εναντίον τους, το καθεστώς απέρριψε την αναφορά της κοινότητας πληροφοριών ότι το Ιράν εγκατέλειψε το πυρηνικό του πρόγραμμα. Ο υπουργός Άμυνας Ehud Barack είπε τότε:

«Είναι προφανώς αλήθεια ότι το 2003 το Ιράν σταμάτησε να επιδιώκει το στρατιωτικό πυρηνικό του πρόγραμμα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Αλλά κατά την εκτίμησή μας, από τότε προφανώς συνεχίζει το πρόγραμμά της για την παραγωγή πυρηνικού όπλου». [6]

Το 2013, το ισραηλινό καθεστώς μαγείρεψε κάποια στοιχεία που έλεγαν ότι το Ιράν είχε ήδη μια πυρηνική βόμβα. [7] Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και μεγάλο μέρος του κόσμου αγνόησαν αυτό το κατηγορηματικό ψέμα, το καθεστώς σταμάτησε αθόρυβα την προπαγάνδα και προχώρησε σε άλλα ψέματα.

Τώρα, δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Νετανιάχου είναι ένας τρελός που δεν αναζητά τίποτα λιγότερο από αέναους πολέμους και συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή;

Δεν είχε η κυβέρνηση Ομπάμα κάθε δικαίωμα να αποκαλεί αυτόν τον άνθρωπο «κοτόπουλο»;

Επιπλέον, μερικοί από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Νετανιάχου βγήκαν και είπαν ότι έκανε λάθος εδώ και 25 χρόνια! [8] Ο ίδιος ο Fareed Zakaria δήλωσε ότι «ο Νετανιάχου μπαίνει στη γη ποτέ-ποτέ». [9]

 

Ο ακαδημαϊκός και 28χρονος βετεράνος της CIA Paul R. Pillar δεν βοήθησε το Σιωνιστικό σχέδιο όταν έγραψε το 2015:

«Μια από τις πιο περίεργες πτυχές της ξέφρενης κραυγής συναγερμού για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν -με το κλάμα να έχει φτάσει στο πιο δημοφιλές αποκορύφωμά του στη συγκέντρωση των Ρεπουμπλικάνων/Λικούντ του Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Βουλή – είναι ότι ο κύριος που φωνάζει είναι η κυβέρνηση μιας χώρας. ότι όχι μόνο διαθέτει το πιο προηγμένο πυρηνικό πρόγραμμα στη Μέση Ανατολή, αλλά έχει κρατήσει αυτό το πρόγραμμα εντελώς μακριά από την πρόσβαση και τον έλεγχο οποιουδήποτε διεθνούς καθεστώτος ελέγχου και επιθεώρησης.

«Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς καλύτερο παράδειγμα στη διεθνή πολιτική του δοχείου που αποκαλεί το μπρίκι μαύρο, και σε αυτήν την περίπτωση το δοχείο είναι πολύ πιο μαύρο από το βραστήρα – και ήταν έτσι ακόμη και πριν το Ιράν θέσει το πρόγραμμά του υπό τους πρωτοφανείς περιορισμούς και τις παρεμβατικές επιθεωρήσεις στο οποίο συμφώνησε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο στις διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το υπόλοιπο P5+1». [10]

Η πλοκή σίγουρα πυκνώνει, και από τώρα, ο Σιωνισμός φαίνεται να αποτελεί αντικείμενο σημαντικής διαμάχης. Είναι προφανές ότι ο τρελός άνδρας στο Τελ Αβίβ, ο οποίος συχνά θεωρείται ως λάτρης, μπορεί να μην είχε σκεφτεί τις πλήρεις συνέπειες των πράξεών του, οι οποίες τώρα έχουν γίνει πηγή γελοιοποίησης.

Ο Νετανιάχου στερείται ξεκάθαρης, στρατηγικής σκέψης και οράματος, κυρίως επειδή λειτουργεί κάτω από ένα σύστημα που είναι ουσιαστικά σατανικό. Η προσέγγισή του φαινομενικά περιστρέφεται γύρω από την πεποίθηση ότι οι πόλεμοι, οι συγκρούσεις και το χάος είναι ο δρόμος για να οδηγήσει τον Σιωνισμό.

Ο Νετανιάχου φαίνεται να πιστεύει ότι είναι πέρα ​​από κάθε πρόκληση, καθώς χαρακτηρίζεται ως «σωτήρας». Ωστόσο, δεν μπορεί να κρύψει τις επιπτώσεις του Σιωνισμού, που έχουν αφήσει σημάδια σε όλη τη Μέση Ανατολή. Όπως αναγνωρίζεται ευρέως, η επιρροή του Σιωνισμού έχει οδηγήσει σε ένα κύμα χάους, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και στην Αμερική, και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο αυτές τις συνέπειες.

Πολλοί άνθρωποι κουράζονται από τα διπλά μέτρα και μέτρα που συνδέονται με τον Σιωνισμό. Πάρτε, για παράδειγμα, την περίπτωση του David Petraeus, ο οποίος υποστήριξε τα σιωνιστικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή σε πολλές περιπτώσεις και διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες στην ερωμένη του, Paula Broadwell, αλλά δεν αντιμετώπισε φυλάκιση.

Από την άλλη πλευρά, ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος απογοητεύτηκε από τη σιωνιστική επιρροή στην Αμερική και σε άλλα μέρη του κόσμου, διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από το χάος που αντιλήφθηκε ότι τροφοδοτούνταν από τον Σιωνισμό. Ωστόσο, το σιωνιστικό καθεστώς φαίνεται να επιδιώκει τη σύλληψη και την έκδοσή του. [11]

[1] «Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ αντιστρέφει τους «ταύρους…» του Νετανιάχου Ομιλία στο Κογκρέσο», Jerusalem Post , 6 Μαρτίου 2015.

[2] Ό.π.

[3] Avi Issacharoff, «When Netanyahu Closed the Door on Peace Talks», Times of Israel , 13 Φεβρουαρίου 2015.

[4] Benjamin Netanyahu, Καταπολέμηση της τρομοκρατίας: Πώς οι δημοκρατίες μπορούν να νικήσουν τους εγχώριους και διεθνείς τρομοκράτες (Νέα Υόρκη: Farrar, Straus and Giroux, 1995), 121, 122.

[5] Δείτε για παράδειγμα «”ΗΠΑ και Ισραήλ συμφωνούν ότι το Ιράν εγκατέλειψε την πυρηνική βόμβα”, Jerusalem Post , 13 Μαρτίου 2012.

[6] Στίβεν Έρλανγκερ και Γκράχαμ Μπόουλι, «Israel Unconvinced Iran Has Dropped Nuclear Program», NY Times , 5 Δεκεμβρίου 2005.

[7] Joshua Davidovich, «Το Ιράν έχει ήδη μια πυρηνική βόμβα», ισχυρίζεται η ισραηλινή εφημερίδα», Times of Israel , 27 Σεπτεμβρίου 2013.

[8] Fareed Zakaria, “Netanyahu enters never-ever land,” Washington Post , 5 Μαρτίου 2015. Ryan Grim, “Fareed Zakaria: “Ο Νετανιάχου μιλούσε για το επικείμενο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εδώ και 25 χρόνια”, Huffington Post , 3 Μαρτίου 2015. βλέπε επίσης Murtaza Hussain, «Benjamin Netanyahu’s Long History of Crying Wolf About Iran’s Nuclear Weapons», The Intercept , 3 Μαρτίου 2915.

[9] Fareed Zakaria, «Ο Νετανιάχου εισέρχεται ποτέ στη γη», Washington Post , 5 Μαρτίου 2015.

[10] Paul R. Pillar, «Μια συμφωνία που είναι καλή για το Ισραήλ, κακή για τον Νετανιάχου», National Interest , 3 Μαρτίου 2015.

[11] Trevor Timm, «Ο Πετρέους δεν θα εκτίσει ούτε μια μέρα στη φυλακή για τις διαρροές του. Ούτε ο Έντουαρντ Σνόουντεν δεν θα έπρεπε», Guardian, 5 Μαρτίου 2015.

 

 

Πηγή

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα