Ο  σωστός ορισμός του σύγχρονου Σιωνισμού.  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

Ο  σωστός ορισμός του σύγχρονου Σιωνισμού. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

23 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το

Όχι πολύ καιρό πριν, πριν από το 1963, ο Σιωνισμός ήταν πόλεμος μόνο για νέα ισραηλινά εδάφη.

Στη συνέχεια, οι στόχοι του Σιωνισμού έγιναν πολύ διαφορετικοί: Να κλέψει για πάντα την  συνείδηση ​​του ανθρώπου.

Τι πρέπει να ειπωθεί για μια θρησκεία που απαιτεί από την κανονική ανθρώπινη συνείδηση ​​να δέχεται βομβαρδισμούς σε νοσοκομεία, γιατρούς, γυναίκες και παιδιά απλώς και μόνο επειδή αυτή η θρησκεία πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι  «ζώα».  Πώς μπορεί οποιαδήποτε  θρησκεία  να δικαιολογήσει όλη αυτή τη βαρβαρότητα ενός έθνους ως το  «νέο κανονικό » και το επόμενο να νομοθετήσει ότι εμείς, οι πολιτισμένοι, πρέπει να αποδεχτούμε πρόθυμα την ασυνείδητη νέα νοοτροπία τους… ή αλλιώς!

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο, αυτός είναι ο “Πόλεμος για το μυαλό σας!”

Η απάντηση στο γιατί αυτό το έλλειμμα διανοητικής και ηθικής συνείδησης επεκτείνεται καθημερινά βρίσκεται σε μια εβραϊκή προσευχή αφορισμού., που φαινομενικά ασπάζεται πέρα ​​από τον Ιουδαϊσμό παγκοσμίως.

 

Μια προσευχή που κατακρίθηκε για αιώνες και εκδιώχτηκε επανειλημμένα από τους ανώτερους θεολόγους του Ιουδαϊσμού.

 

Μια προσευχή που κακόβουλα έχει επανέλθει στο προσκήνιο τις τελευταίες δύο γενιές. Τώρα ψάλλεται κάθε χρόνο, έτσι ώστε ο σιωνιστικός θιγόμενος νους να μπορεί να είναι ήσυχος απέναντι στις προηγούμενες ηθικές αμαρτίες κάποιου και έτσι να συνεχίσει τις παραβιάσεις του εκ νέου.

Υπάρχουν πολλά που ο πολιτισμένος κόσμος δεν καταλαβαίνει για τον σύγχρονο Σιωνισμό. Σήμερα, ο ορισμός αποδίδεται στο να είσαι είτε Εβραίος είτε Ισραηλινός. Για τους περισσότερους ανθρώπους ο Σιωνισμός είναι ανάλογος μόνο με αυτά τα δύο πολύ μικρά υποσύνολα του κόσμου.

Δεν είναι!

Σιγά-σιγά, από το 1963, μεγάλο μέρος του εναπομείναντος κόσμου κατήχθη σταδιακά να υποβάλλει το μυαλό του και σε αυτόν τον εσφαλμένο, μοναδικό και συλλογικό ορισμό.

Μόνο λόγω της ψευδούς επιμονής του Σιωνισμού για μια άμεση θρησκευτική σύνδεση με τον Ιουδαϊσμό, ο αντικειμενικός και κριτικός κόσμος που εξακολουθεί να διατηρεί μια σωστή συνείδηση ​​παραδόξως διώχνει την εσφαλμένη αλλά αναπόφευκτη κατηγορία  του Σιωνισμού για «αντισημιτισμό».  

Αυτή η ψεύτικη συσχέτιση έχει προκαλέσει πολύ συχνά τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χαμό πολλών με το σωστό μυαλό που τολμούν να αμφισβητήσουν πραγματικά αυτόν τον μύθο και την ισραηλινή θηριωδία .

Έτσι, ο πολιτισμένος κόσμος φοβάται να μην ασκήσει πλήρως τις πνευματικές του ικανότητες. τέτοιες ικανότητες συνείδησης που κανονικά θα ανέβαιναν σε συλλογική αντίδραση και οργή.

Όχι όμως στα αντικοινωνικά αποτελέσματα του Σιωνισμού.

Ακόμη.

Είναι πλέον καιρός, καθώς η Γάζα εξοντώνεται ξανά από το Ισραήλ, ο αγανακτισμένος κόσμος να  απαντήσει με σιγουριά  ενάντια στο λανθασμένο ευρύ πινέλο του αντισημιτισμού.

Όπως γράφτηκε προηγουμένως, αυτός ο  «Πόλεμος για το μυαλό σας»  συνεχίζεται αμείωτος, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε καλύτερα  τον «σύγχρονο»  Σιωνισμό ως μια θλίψη που δεν είναι καθόλου ιδιάζουσα στον Ιουδαϊσμό. Όπως βλέπουμε σήμερα, ο Σιωνισμός έχει πλήξει πράγματι το μυαλό σχεδόν όλων των πολιτικών, των μέσων ενημέρωσης, των εκπαιδευτικών κολεγίων, των αθλητικών προσωπικοτήτων και των διασημοτήτων του κινηματογράφου. Ενάντια σε αυτόν τον συλλογικό παγκόσμιο σιωνισμό ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει.

Όπως αποκαλύπτεται από την εξέταση μιας και μόνο εβραϊκής προσευχής , ο Σιωνισμός είναι – κατά την εφαρμογή της ιστορικής Ιουδαϊκής πραγματικότητας – μια εβραϊκή μάστιγα, που αγνοείται εσκεμμένα στις πραγματικές συζητήσεις για τον Σιωνισμό και ελάχιστα κατανοητή από τον παγκόσμιο Εβραϊσμό επίσης.

Αυτός ο  «Πόλεμος για το μυαλό σου» , αυτή η επιβεβλημένη άγνοια του θέματος , είναι που μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί ως η ρίζα του προβλήματος.

*

Αυτή η εβραϊκή προσευχή έχει συζητηθεί, υβριστεί και αποβληθεί από τους πιο ανώτερους Εβραίους θεολόγους επανειλημμένα τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια. Έχει ξαναγεννηθεί από το Σιωνιστικό σχέδιο σε ιστορικούς κύκλους. Πολλά από τα προβλήματα του κόσμου μας – παρελθόν και παρόν – μπορούν να συνοψιστούν και να παραδειγματιστούν με την εξέταση αυτής της μοναδικής προσευχής που είναι πιο αποκλειστικά σιωνιστική στη σύγχρονη παγκόσμια χρήση της ότι είναι εβραϊκή. Μια προσευχή που, όταν θεωρηθεί σωστά, είναι σήμερα μια μεταφορά, η προσωποποίηση, η δικαιολογία, για όλη την ηθική παρακμή που έχει οδηγήσει σε τόσα δεινά και λιτότητα σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Αυτή η μεταφορική προσευχή ξεπερνά τη θρησκεία και τον Ιουδαϊσμό, γιατί είναι η ενθάρρυνση μιας ψυχικής κακοήθειας -ενδημικής πλέον- στην ανθρωπότητα. Πολύ χειρότερα, αυτή η προσευχή διευκολύνει –  όχι, απαιτεί – την ατομική σήψη του νου, της συνείδησής του…  και της ψυχής του.

Το όνομά του?

Το «Kol Nidrei».

 

*Σιωνισμός Παρελθόν: Λέγοντας μια Προσευχή για τον Σιωνισμό.

Ο « σιωνισμός» καθαυτός και οι απαιτήσεις του για νέα εβραϊκή επικράτεια δεν είναι καθόλου πρόσφατη ιδεολογία.

Μόνο το όνομα είναι.

Ο όρος  «Σιωνισμός»  επινοήθηκε από τον Theodore Herzl ως η ένδειξη του εικοστού αιώνα του στόχου των δύο χιλιετιών ενός καθαρά εβραϊκού κράτους του  «Ισραήλ». Αν και δεν είχε οριστεί εκείνη την εποχή, ο Σιωνισμός όντως εκδιώχθηκε από την Ιουδαία από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα,  Τίτο , το 70 μ.Χ. λόγω της εβραϊκής απόπειρας κυριαρχίας αυτού του μικρού κομματιού της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας . Οι επόμενοι πρόδρομοι του Σιωνισμού είχαν την ίδια μοίρα σε πολλές περιπτώσεις και σε πολλές άλλες χώρες έκτοτε. 

Επί αιώνες, ο Ιουδαϊσμός κατ’ εντολήν αυτών των ακαθόριστων Σιωνιστών επανειλημμένα έπληττε τα έθνη υποδοχής τους για παρόμοιους λόγους όπως βλέπουμε σήμερα: τη σταδιακή πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάληψη του εδάφους των βασιλιάδων και των βασιλισσών που υποδέχονται. Αυτές οι αποτυχημένες εξαγορές οδήγησαν στο να εκδιωχθούν συλλογικά και επανειλημμένα οι αθώοι του Ιουδαϊσμού και, μέχρι το 1948, χωρίς χώρα υποδοχής.

Δυστυχώς για τον μη Σιωνιστικό κόσμο του Εβραϊσμού, σε πολλά σημεία σε όλη αυτή την άθλια ιστορία, η εβραϊκή αναζήτηση για μια χώρα επιχειρήθηκε αποκλειστικά μέσω της ανάτασης ισχυρών εβραϊκών συμφερόντων που σταδιακά απέκτησαν πολιτικό και οικονομικό έλεγχο -όπως η Ιουδαία- σε αυτά τα έθνη πλήττοντας την κοινωνία εγκλήματα που παραβίασαν τη συνείδηση ​​των ηγετών των χωρών υποδοχής τους. Για παράδειγμα, το 1604 μ.Χ. ο Καθολικός Πάπας Κλήμης Η’ διακήρυξε:

Όλος ο κόσμος υποφέρει από τους Εβραίους, το μονοπώλιο και την απάτη τους. Έχουν φέρει πολλούς άτυχους ανθρώπους σε κατάσταση φτώχειας…ειδικά τους εργαζόμενους και τους πολύ φτωχούς».

Εδώ, ο Κλήμης VIII – όπως πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες στο παρελθόν – ήταν ανακριβής στη δήλωσή του. Επίσης δεν κατάλαβε σωστά το εβραϊκό υποσύνολο του Σιωνισμού. Χωρίς ξεχωριστό ορισμό, ο Κλήμης VIII έκανε το λάθος να συσχετίσει όλους τους Εβραίους μαζί, επομένως δαιμονοποιώντας συλλογικά μια ολόκληρη θρησκεία και  όλους  τους οπαδούς της αντί για τους κακούς που κρύβονται πίσω από την εβραϊκή θρησκεία.

Εκείνη την εποχή, όπως συμβαίνει με τον σύγχρονο Σιωνισμό σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων του κόσμου δεν είχε διαπράξει κανένα κοινωνικό έγκλημα και δεν άξιζε καμία κατηγορία, ωστόσο λόγω των ενεργειών των λίγων Εβραίων που ηθελημένα εργάστηκαν για την ηγεμονική εξέγερση από τη χώρα υποδοχής τους της εποχής, ο Κλήμης Η’ έδιωξε  όλους  τους Εβραίους σε αντίδραση. Αυτό που ο Κλήμης VIII δεν κατάλαβε ήταν ότι υπήρχε πράγματι μια διαφορά μέσα σε αυτή τη θρησκεία που έπρεπε να σημειωθεί: μια διαφορά – μια προσευχή – που δεν ήταν αναγκαστικά εγγενής στον Ιουδαϊσμό, αλλά ενσωματώθηκε αποκλειστικά από τον Σιωνισμό και την υπεράσπιση της κοινωνικής υποκρισίας που υποστηρίχθηκε στο Κολ. Νιδρέι.

Κατ’ επέκταση, η αδικαιολόγητη φρίκη του  υποτιθέμενου Ολοκαυτώματος  ήταν μια αντίδραση παρόμοια με τον Κλήμη VIII: που προκλήθηκε από συλλογική αλλά ψευδή δαιμονοποίηση όλων των  Εβραίων  ως αντίδραση στις πρακτικές των πολύ λίγων Σιωνιστών που είχαν παραβιάσει υποκριτικά τα όρια της κοινωνικής γερμανικής συνείδησης  ως καθώς και τις σωστές εντολές της Εβραϊκής Τορά και του Ταλμούδ.

Είτε οι αποφάσεις προέρχονταν από τη Ρώμη, το Βατικανό, το Βερολίνο ή το Τελ Αβ-ιβ, σήμερα, οι Εβραίοι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει κάθε φορά μια αδικαιολόγητη λογική, μια λογική που δικαιολογούσε τα ταλαιπωρημένα μυαλά τους και νομιμοποιούσε τη μετατροπή του Κακού σε Καλό, του Διάβολου σε Θεό και Λάθος. στα δεξιά. Αυτή η απαίτηση για συνεχή έλλειψη συνείδησης δεν είναι πλέον, σήμερα, ιδιάζουσα σε καμία θρησκεία. Είναι καθαρά σιωνιστικό, ωστόσο, και ενσωματώνεται στο …το  Kol N idrei.

                                                    *

 

Η πιο κακή κοινωνική προσευχή στον κόσμο.

«Όλους [προσωπικούς] όρκους που είναι πιθανό να δώσουμε, όλους τους [προσωπικούς] όρκους και υποσχέσεις που είναι πιθανό να λάβουμε μεταξύ αυτού του Γιομ Κιπούρ και του επόμενου Γιομ Κιπούρ, τους αποκηρύσσουμε δημόσια. Ας είναι όλοι εγκαταλειμμένοι και εγκαταλειμμένοι, άκυροι, ούτε σταθεροί ούτε εδραιωμένοι. Ας θεωρηθούν οι [προσωπικοί] όρκοι, δεσμεύσεις και όρκοι μας ούτε όρκοι ούτε όρκοι ούτε όρκοι». – Το Kol Nidrei.

Το  Kol Nidrei , που συχνά γράφεται λάθος Kol Nidre , δεν ήταν αρχικά μια προσευχή, αλλά μια δήλωση που προσφερόταν κατά τη διάρκεια του Rosh Hashana, την έναρξη του εβραϊκού νέου έτους. Από το 1963, στον  «σύγχρονο»  Ιουδαϊσμό το Kol Nidrei εκδίδεται πλέον ως προσευχή που εκφωνείται πλέον κάθε χρόνο στην έναρξη της ιερότερης ετήσιας εκδήλωσης του Ιουδαϊσμού του Πάσχα. 

Ο σιωνισμός έχει αναλογικά αναδειχθεί κατά την επιστροφή του.

Για αιώνες υπήρχε μια εσωτερική φιλοσοφική ιουδαϊκή διαμάχη σχετικά με το αν θα έπρεπε να επιτραπεί στους Kol Nidrei να συμπεριληφθούν καθόλου στις εβραϊκές υπηρεσίες. Έχουν διαφωνήσει, υπέρ ή κατά, από τους πιο εξέχοντες Ιουδαίους μελετητές για αιώνες, οι περισσότεροι από τους οποίους αντιτάχθηκαν σθεναρά στη συμπερίληψή του και το απαγόρευσαν εντελώς.

Η ανησυχία αυτών των θεμελιωδών Εβραίων ηγετών:

Πώς είναι δυνατόν η εβραϊκή θρησκεία να ανθίσει εάν παραβιάζει το πιο θεμελιώδες δόγμα της σωστής ανθρώπινης ηθικής και συνείδησης; Ο λόγος για το «Σωστό» εναντίον της νομιμοποίησης του « Λάθος».

Αυτή η ερώτηση απαντήθηκε συνοπτικά κατά τη διάρκεια αυτών των αιώνων, καθώς το Kol Nidrei δικαίως έπεσε από τη χάρη ή στη συνέχεια αποκαταστάθηκε από νέα σιωνιστικά στοιχεία σε μια νέα κοινωνία υποδοχής. Η ιστορική εξέταση του Kol Nidrei δείχνει την πολικότητα ανάμεσα στην απαίτηση για την κατάλληλη καλοσύνη που προσφέρεται στον επίσημο Ιουδαϊσμό της Τορά και στα μετα-Τορά βιβλία του Ταλμούδ. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα βιβλία περιείχαν όλο και λιγότερες ηθικές αιτιολογίες που υποστηρίζονταν από αυτή τη μοναδική και δικαιολογητική προσευχή.

Όπως σημειώθηκε από τον Βενέδικτο XIII το 1450, η απόκλιση εντός του Ιουδαϊσμού ήταν αποτέλεσμα των βιβλίων του Ταλμούδ. «Οι αιρέσεις, οι ματαιοδοξίες και τα λάθη του ΤΑΛΜΟΥΔ εμποδίζουν τους [Εβραίους] τους να μάθουν την αλήθεια». Αυτό επισημάνθηκε επίσης σταθερά από τον Michael Rodkinson, στον πρόλογο του Βαβυλωνιακού Ταλμούδ, σελίδα XI, ο οποίος σχολίασε:  «Ο σύγχρονος Εβραίος είναι το προϊόν του Ταλμούδ».

Το Kol Nidrei είναι τόσο παλιό όσο και ο ίδιος ο Ιουδαϊσμός αφού το αρχικό του κείμενο ήταν στην αρχαία αραμαϊκή γλώσσα πριν από την εποχή του Χριστού. Μεγάλο μέρος του σύγχρονου Εβραϊσμού έχει ψευδώς ισχυριστεί ότι η προσευχή, που χρησιμοποιείται ως άφεση, δημιουργήθηκε στη σύγχρονη εποχή ως αντίδραση στην εβραϊκή δίωξη του 20ού αιώνα. Αυτό δεν είναι αλήθεια αφού ένθερμες συζητήσεις για τη διχαστική χρήση του K ol Nidrei ήταν σε διαμάχη για πολλούς αιώνες πριν.

Πριν από την εποχή του μεσαιωνικού Βαβυλωνιακού Εβραϊσμού, πέντε  Geonim,  οι ανώτεροι ραβινικοί ηγέτες, ήταν κατά της χρήσης του, ενώ μόνο ένας ήταν υπέρ. Ο πρώτος Ιουδαίος μελετητής, Saadia Gaon, ήθελε επίσης να περιορίσει το Kol Nidrei και δήλωσε ότι δεν απαλλάσσεται  από τους όρκους που έδωσε ένα άτομο κατά τη διάρκεια του έτους. Συνεχίζοντας αυτό το επιχείρημα κατά του Kol Nidrei , ο Ραβίνος Yehudai Gaon της Sura (760 μ.Χ.), απαγόρευσε τη μελέτη του  Nedarim , της Ταλμουδικής πραγματείας για τους όρκους που περιλαμβάνει το Kol Nidrei.

Φυσικά, ήταν ο πιο διάσημος θεολόγος όλων των εποχών, αυτός που έδιωξε δημόσια το Kol Nidrei και το αίτημά του για θρησκευτική άγνοια, που πρώτος όρισε σωστά τον σύγχρονο Σιωνισμό τόσο καιρό πριν .

Αυτός ο άνθρωπος που σωστά προσδιόρισε ότι είναι η θεμελιώδης μάστιγα αυτού που και πάλι σήμερα είναι η βασική αιτία της βάρβαρης ψυχικής κατάστασης που τώρα δηλώνεται ως Σιωνισμός. Τώρα , ως  Φαρισαίοι , αυτοί συμπεριέλαβαν στο μυαλό τους αυτή την τελική δικαιολογία για εγκλήματα κατά της κοινωνίας, της θρησκείας και της ηθικής: το Kol Nidrei.

Πολύ καιρό πριν, αυτός ο άνθρωπος, σαν παρόμοια αντίδραση σε αυτό που ο πολιτισμένος κόσμος εξαναγκάζεται – μέρα με τη μέρα τους τελευταίους δύο δολοφονικούς μήνες – να μαρτυρά την αγωνία στα χέρια, αυτόν τον άνθρωπο σωστά, προληπτικά και πολύ σωστά σε μια φράση καθόρισε τον σύγχρονο Σιωνισμό.

Είπε:

«Εσείς [οι Φαρισαίοι] είστε από τον πατέρα σας, τον διάβολο… και μένετε, όχι στην αλήθεια γιατί δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτόν».

Αυτός ο άνθρωπος, παρέχοντας αυτή την ιστορικά ακριβή και σοφή συμβουλή, έδωσε μια ιστορική και τελικά επιτυχημένη μάχη ενάντια στους Σιωνιστές της εποχής του. Μια μάχη που πρέπει να αναζωπυρωθεί, για χάρη της διατήρησης της σωστής συνείδησης του ανθρώπου…Τώρα!

Αυτός, όπως οι Παλαιστίνιοι που σφάζονταν κάθε ώρα, μαρτύρησε γι’ αυτό το σκοπό. Γιατί, γνώριζε πολύ καλά το κοινωνικό κακό στο οποίο μίλησε (Ιωάννης VIII:44), και ήταν επίσης ο ίδιος, Εβραίος.

Το όνομα του πρωταθλητή;

Ιησούς Χριστός.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα