Ο σύντομα επερχόμενος πόλεμος.

Ο σύντομα επερχόμενος πόλεμος.

18 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:950
Μοίρασέ το

«Το Ισραήλ θα επιτεθεί στους στενούς του γείτονες με πυρηνικά όπλα όταν δουν το τέλος τους πλησιάζει»

 

Υποθέσεις, ή προφητείες;;;

Θα βγουν αληθινές;;;

Ενώνοντας τα κομμάτια του γεωπολιτικού παζλ, όλα δείχνουν πως ο πόλεμος θα γενικευθεί…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ησαΐας 46:10 (KJV) 
Κηρύσσοντας το τέλος από την αρχή, και από τους αρχαίους χρόνους τα πράγματα που δεν έχουν γίνει ακόμη, λέγοντας: Η συμβουλή μου θα σταθεί, και θα κάνω όλη μου την ευχαρίστηση.

2 Κορινθίους 13:1 (KJV) 
Στο στόμα δύο ή τριών μαρτύρων θα εδραιωθεί κάθε λόγος

 

Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 8 Νοεμβρίου 2023, όταν οργάνωνα παλιά και νέα μηνύματα για το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα, είδα το μήνυμα «Προετοιμαστείτε για τον πόλεμο» που δημοσιεύτηκε από τον Steve Holmes στις 7 Νοεμβρίου 2023 « https:/ /444prophecynews.com/prepare-for-war-steve-holmes-2/ .

Χωρίς να το επεκτείνω περαιτέρω, αποφάσισα να στείλω αυτή τη σύντομη αλλά πολύ σημαντική περίληψη για να δώσω πρόσθετη ευαισθητοποίηση και προειδοποίηση σχετικά με την τρέχουσα κρίση στη Μέση Ανατολή και προς τα πού οδεύει.
Πολλά από τα μηνύματα είναι αυτά που γνωρίζουμε οι περισσότεροι.
Υπάρχουν πολλά μηνύματα που δίνονται στο χρόνο. Όχι με χρονολογική σειρά, αλλά λίγα οργανωμένα καθώς ένα μήνυμα θα δώσει περισσότερη επιβεβαίωση και βαρύτητα. για την αλήθεια και την εποχή των γεγονότων, πάρτε αυτά και άλλα μηνύματα στον Κύριο.

Κράτησα αυτό το μήνυμα για μια εβδομάδα μετά την προετοιμασία του. Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2023 στις 11 π.μ., μου δίνεται το δικαίωμα να το δημοσιεύσω.

Μήνυμα-1

Μήνυμα-1
« Ακόμη και φέτος  η ένταση με το Ισραήλ και το Ιράν πρόκειται να κλιμακωθεί .  Θα έρθει η μέρα που το Ισραήλ θα χτυπήσει το Ιράν. Έχει ήδη συμβεί. Εκεί όπου συνέβη μια έκρηξη μυστηρίου. Το Ισραήλ μια μέρα θα στείλει ρουκέτες στο Ιράν,  πριν συμβεί αυτή η μέρα, υπάρχουν κάποιες μυστηριώδεις εκρήξεις και αυτές συνέβησαν .
Όταν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν, θα υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη του αντισημιτισμού  και όλοι θα κατηγορήσουν το Ισραήλ για την τιμή της βενζίνης, θα υπάρξουν απίστευτες αντιδράσεις, οι χώρες του ΟΠΕΚ θα σχηματίσουν συμμαχία και δεν θα πουλήσουν σε κανέναν που υποστηρίζει το Ισραήλ- -. Το Ισραήλ θα γίνει δύσκολο πράγμα και  η Ιερουσαλήμ θα γίνει κύπελλο τρόμου . Θα συμβεί, όχι σε χρόνια από τώρα, νωρίτερα από αυτό και όλα θα αλλάξουν».
Προφητεία – John Paul Jackson,  20227
https://www.youtube.com/watch?v=exy-SepMKx8

 

Μήνυμα-2

«Μη νομίζετε ότι ο πόλεμος που έχει ήδη δει μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ θα μειωθεί. Θα κλιμακωθεί και θα φέρει σε άλλα έθνη και αυτό θα τροφοδοτήσει την παγκόσμια καταστροφή και θα εγκαινιάσει τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει δει ποτέ στο πρόσωπο της γης. Και η εχθρότητα μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών θα βαθύνει και θα διευρυνθεί τόσο πολύ και ως εκ τούτου ο ψευδοπροφήτης και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα προκύψουν για να προσφέρουν στον κόσμο μια ψεύτικη συμφωνία ειρήνης και να ενώσουν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από ένα κίνημα μίας θρησκείας όπου όλες οι θρησκείες θα συγκεντρωθούν ως λατρευτικές ένας αληθινός Θεός. 

Μην ξεγελιέστε . Μείνετε σε εγρήγορση παιδιά Μου και μην συνάψετε καμία συμμαχία με τον εχθρό και την απάτη του, μάλλον εκθέστε τον, τα σχέδια και τις συνωμοσίες του ώστε πολλοί από τους λαούς Μου να μην παγιδευτούν και υποδουλωθούν».
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΚΛΑΜΑΝΘΕΙ. 9 ΙΑΝ 2020 9:16 π.μ., COLLINS OUMA
https://444prophecynews.com/iran-usa-war-will-escalate-collins-ouma/

Μήνυμα-3

22/6/22
«Ιράν και Ισραήλ-Όλα τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή.
Το Ιράν κάνει όνομα. Παρακολουθήστε αυτό το έθνος καθώς φαίνεται «καυτό» σαν σίδερο σε ένα λάκκο με καυτά κάρβουνα ατμού- χτυπά τον εχθρό τους – το Ισραήλ.
Οι θάλασσες βράζουν με αίμα και το Nuclear έρχεται στο μυαλό στο Days of fiery. Οι ουρανοί γίνονται κόκκινοι με τον καπνό να πνίγει τον αέρα που αναπνέουμε. Ο πόλεμος χτυπά την πατρίδα. Σηκώστε το λάβαρο του Κυρίου – Νίκη! Ο Βασιλιάς καβαλάει φορώντας ένα στέμμα στο κεφάλι Του και μια ράβδο στο χέρι του.
Αλληλούγια, ο Θεός μας Βασιλεύει για πάντα και για πάντα!».

 

 

1/2/23
«Ιράν και Ισραήλ
Ένας ακόμη πόλεμος ξεσπά στον «Περσικό Κόλπο» (Ερυθρά Θάλασσα). Οι ΗΠΑ στέλνουν πλοία για να διατηρήσουν την ειρήνη στην περιοχή. Το Ισραήλ και το Ιράν μάχονται, ένα καυτό σημείο διαμάχης.
Οι νότιες θάλασσες κόκκινες από μανία καθώς η Κίνα μαίνεται τον πόλεμο διεκδικώντας νησιά που αντιστέκονται με αδυναμία. Η Ασία ξεσπά σε εμφύλιες αναταραχές με διαμάχη ενάντια στους κυβερνητικούς κανόνες και κανονισμούς της».

 

 

16/10/23
«Ένα Βιβλίο του Χρόνου ανοίγει τις σελίδες του γυρίζοντας στο κεφάλαιο «Πόλεμος των Εθνών». Ο κόσμος στην άκρη παρακολουθεί τον πόλεμο στις νυχτερινές ειδήσεις, τρομοκρατημένος με εικόνες και ιστορίες μαζικών δολοφονιών και συλλήψεων ομήρων. Ο κόσμος που παίρνει πλευρές συμμετέχει, σαν να έχει αναταραχθεί.
Ο κόσμος ξυπνά στα όρια των πυρηνικών συναντήσεων. Μια Ιερή εισβολή προετοιμάζεται όταν δύο εχθροί μάχονται μέχρι θανάτου, ένας νικητής και ένας βρίσκεται νικημένος. Ένας Βασιλιάς ιππεύει εναντίον των εχθρών Του, ισοπεδώνοντας τις στρατηγικές τους και ακρωτηριάζοντας τη δύναμή τους.
Και οι βασιλιάδες μαζεύονται βλέποντας αυτές τις απεργίες να παίζουν υψώνοντας τις φωνές τους σε διαμάχη. Το Ιράν απειλεί να απωθήσει και να ανταποδώσει τους εχθρούς του.

Ένα όνειρο που δόθηκε σε έναν από τους Πολλοί προφήτες (Κρις Ριντ) που δείχνει τους εχθρούς να χτυπούν την Αμερική ως αντίποινα για την υποστήριξή τους στο Ισραήλ. Ο πόλεμος του Ισραήλ που ξεχειλίζει τα σύνορά του στέλνει ένα μήνυμα στην Αμερική – μια εισβολή κλονίζει τα σύνορά σας».
Ιράν και Ισραήλ, Όλα τα μάτια στη Μέση Ανατολή, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 3:47 μ.μ. TERRY CROCKETT
https://444prophecynews.com/iran-and-israel-all-eyes-on-the-middle-east-terry-crockett/

 

Μήνυμα-4

Αυτό μου αποκάλυψε ο Κύριος στις 27 Ιουλίου 2015 1:15 π.μ.

«Πρώτον, βλέπω πυραύλους να εκτοξεύονται στον αέρα από το Ισραήλ προς το Ιράν. Είδα δύο, τρεις, τέσσερις πέντε πυραύλους εκτοξευμένους, πυρηνικούς. Μετά με σήκωσαν στον ουρανό. Βλέπω ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική παρά από τη Μέση Ανατολή.
Η εστίασή μου ήταν στη Μέση Ανατολή. Δεν ήμουν σίγουρος πού προσγειώνονται οι πύραυλοι, ερώτηση όλων, πέτυχαν το στόχο; Τότε βλέπω το Ιράν καθαρά και ευδιάκριτα, ολόκληρη τη χώρα κοκκινωπό χρώμα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της περιοχής και της Ευρώπης.
Μετά βλέπω πολλαπλούς πυραύλους στον αέρα να κατευθύνονται προς το Ιράν στη μέση του πυκνού σύννεφου, επίσης καπνισμένοι. Η προέλευση των πυραύλων είναι το Ισραήλ. Μερικοί φαίνονται επίσης ότι διασχίζουν τον Ατλαντικό από τις ΗΠΑ, παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά είναι από την ίδια περιοχή. Στη συνέχεια, επικεντρώνομαι στο Ιράν και βλέπω τους πύραυλους να προσγειώνονται και όπου προσγειώνονται σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά σε διάφορες περιοχές.
Μετά βλέπω δίσκο σαν πέτρα να αιωρείται στον αέρα, στη μέση της γης, συγκεκριμένα σε μια περιοχή. Είναι μια πέτρα, στρογγυλή αλλά επίπεδη σαν ιπτάμενος δίσκος. Κατηφορίζει σταδιακά, σε αργή κίνηση. Μετά βλέπω μια παφλασμό συντριμμιών, έναν κρατήρα που σχηματίστηκε στον αέρα, πριν προσγειωθεί. Αναρωτιέμαι τι είναι (EMP).
Στη συνέχεια παρακολουθώ στη στεριά από διαφορετική τοποθεσία, από νοτιοδυτικά. Υπάρχουν άνθρωποι, πολλοί από αυτούς κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό παρακολουθώντας αυτό που εκτυλίσσεται. Τότε είπα, τώρα δεν θα υπάρχει λάδι. Ένας από τους ανθρώπους, ένας φίλος είπε, οι Σαουδάραβες δεν εμπλέκονται, υπονοώντας ότι το πετρέλαιο θα είναι διαθέσιμο και είπα, είναι ήδη σε πόλεμο. Τότε είπα ότι το Ισραήλ θα δεχθεί επίθεση από τους γείτονές του, τη Χεζμπολάχ, τη Χαμάς, τη Συρία κ.λπ. Έφυγα από την περιοχή». “Ο πόλεμος έρχεται” https://444prophecynews.com/war-is-coming-mckana-2/

Μήνυμα-5

«Τότε ο ΙΗΣΟΥΣ μου μίλησε, λέγοντας: «Έλα – να σου δείξω περισσότερα».
Αυτό ήταν όταν είδα την περιοχή του Περσικού Κόλπου, και υπήρχε πολλή δραστηριότητα.
Είδα τη Ρωσία να εισβάλλει στο Ιράν και μια άλλη εισβολή στρατευμάτων στο Ιράν, προερχόμενα από το Αφγανιστάν. Ο Ιησούς αποκάλυψε ότι τα ρωσικά στρατεύματα περνούσαν δύσκολα, καθώς μπλοκάρονταν από φανατικά ιρανικά στρατεύματα στα ορεινά περάσματα. Είδα αμερικάνικα στρατεύματα να εισέρχονται ορμητικά με αέρα και πλοία και να συγκεντρώνονται στη Σαουδική Αραβία.
Ο Ιησούς είπε τότε: «ΣΤΟΛΟΙ». Και τώρα είδα στόλους πολεμικών πλοίων, πολλά έθνη, συγκεντρωμένους στην Αραβική Θάλασσα και κοντά στο στενό του Ορμούζ.
Έπειτα, από το Ιράν, είδα έναν πύραυλο να εκτοξεύεται, ο οποίος έπεσε πάνω από τον Περσικό Κόλπο, από το Ιράν, και εξερράγη πάνω από τις μάζες των αμερικανικών στρατευμάτων – μια πυρηνική βολίδα τους κατέκαψε σε μια στιγμή και πολλά από τα κοιτάσματα πετρελαίου πήραν φωτιά – ολόκληρη η γη φλεγόταν σε αυτό το θανατηφόρο ολοκαύτωμα.
Η καρδιά του αμερικανικού στρατού εξαφανίστηκε με ένα χτύπημα. Σημείωσα στο αρχείο μου της 14ης Οκτωβρίου 1983 ως εξής: «Έχει το Ιράν τη βόμβα;» Δεν είχα ιδέα ότι ο Ιησούς μου έδειχνε τι θα γινόταν 23 χρόνια αργότερα.

Σημείωση από την επιστολή του Τσακ στις 20/12/06: Γνωρίζουμε από τον Λόγο του Ιησού ότι ο Πρόεδρος έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από αυτήν την «πολεμική παγίδα» μέχρι και το τέλος της 16ης Μαΐου 2007 – μετά δεν υπάρχει διαφυγή, μόνο ερήμωση».
«Η καρδιά του αμερικανικού στρατού εξαφανίστηκε με ένα χτύπημα» Το Ιράν πυρηνικά του Αμερικανικού Στρατού

Ένα προφητικό όραμα του 1983 που δόθηκε στον Chuck Youngbrandt
http://whygodreallyexists.com/archives/the-heart-of-the-us-army-was-wiped-out-in-one-blow-iran-nukes-us-army- a-1983-προφητικό-όραμα-δόθηκε-στο-τσακ-γιάνγκμπραντ

Μήνυμα-6

Άκουσα καθαρά με ήρεμο ήχο τις λέξεις που λένε:
«—-Το Ιράν έχει κατασκευάσει —-πυρηνικά όπλα——»
Η 1η παύλα αντιπροσωπεύει ότι αυτό έγινε λίγο νωρίτερα και η δεύτερη αντιπροσωπεύει τον αριθμό των πυρηνικών όπλων που κατάφερε να φτιάξει το Ιράν. Η 3η παύλα είναι οι λέξεις που δεν θυμάμαι, τις οποίες ξέχασα όταν έρθει το πρωί. Το πότε και πόσα πυρηνικά όπλα κατάφερε να κατασκευάσει το Ιράν δεν είναι σημαντικό. Ένα είναι πάρα πολλά. Το σημαντικό σημείο είναι ότι το Ιράν έχει καταφέρει να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα.
Λόγω της ευαισθησίας και της σοβαρότητας της κατάστασης, η αναζήτηση της αλήθειας από τον Κύριο είναι απαραίτητη.
«Το Ιράν έγινε πυρηνικό!» (Word Given, 10 Σεπτεμβρίου 2022.)
https://444prophecynews.com/the-feared-has-happened-mckana/

Μήνυμα-7

«Ένα όνειρο για ένα κακό σχέδιο του καθεστώτος του Ιράν. Maurice Sklar, Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019
Είχα ένα νυχτερινό όραμα/όνειρο χθες το βράδυ:
Παρατηρούσα μια συνάντηση στρατιωτικών ηγετών με τον «ανώτατο ηγέτη» του καθεστώτος του Ιράν. Κάθονταν σε ένα πολύ μεγάλο τραπέζι συνεδριάσεων που ήταν κυρτό σαν οβάλ σχήμα στα πλάγια και τετράγωνο σε κάθε άκρο. Στο μακρινό άκρο βρισκόταν ο άντρας με το κεφάλι που είχε λευκή γενειάδα και φορούσε άσπρο περικάλυμμα για το κεφάλι και μακριά σκούρα καφέ ρόμπα. Πλαισιώνουν και από τις δύο πλευρές άνδρες ντυμένοι με στρατιωτικές στολές. Μιλούσαν στη γλώσσα τους, αλλά… κατά κάποιο τρόπο κατάλαβα τη συζήτηση.
Με λίγα λόγια, ο ηγέτης είπε ότι το Ιράν βρίσκεται σε μια κρίση που είναι τόσο από έξω όσο και από μέσα. Μέσα, είπε, ήταν η άνοδος της χριστιανικής αναγέννησης στο Ιράν. Από έξω είναι οικονομικό. Ο «μεγάλος σατανάς», όπως αποκάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει σχεδόν ακρωτηριάσει την οικονομία μας και απειλεί το μέλλον μας. Έπειτα, είπε, ο Αλλάχ του είχε μιλήσει για να μαζέψει αυτούς σε εκείνο το δωμάτιο και να τους πει: «Ήρθε η ώρα να πάμε σε «πόλεμο για να τελειώσουμε όλους τους πολέμους» και να καταστρέψουμε τον μικρό Σατανά και να πληγώσουμε θανάσιμα τον μεγάλο Σατανά». Στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοούσε και μετά κατάλαβα ότι αναφερόταν στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ.
Στη συνέχεια όλοι στο τραπέζι χειροκρότησαν και φώναξαν μαζί «Ο Θεός μας είναι μεγάλος! Και θάνατος στους αιώνιους εχθρούς μας!». Ο αρχηγός μετά συνέχισε και είπε. «Ο μάχντι μεσσίας πρόκειται να εμφανιστεί και θα προετοιμάσουμε τον δρόμο του! Ακόμα κι αν πέσει το Ιράν, πρέπει να καταστρέψουμε το σιωνιστικό καθεστώς! Όλα είναι τώρα έτοιμα! Έχουμε τα όπλα για να τους συντρίψουμε και να εξαφανίσουμε τον μικρό σατανά και να ελευθερώσουμε τη Μέση Ανατολή! Στη συνέχεια, όλοι στάθηκαν εκτός από τον αρχηγό και φώναζαν ξανά και ξανά: «Ο Θεός μας είναι μεγάλος! Θάνατος στους άπιστους!».
Τότε το Άγιο Πνεύμα μου είπε: «Το φανατικό καθεστώς του Ιράν έχει τώρα σχέδια για μια ξαφνική ολική επίθεση στο Ισραήλ. Σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού για να εξαπολύσουν ταυτόχρονη επίθεση με πυραύλους από όλες τις πλευρές εναντίον του Ισραήλ. Πιστεύουν ότι θα συντρίψει την αντιπυραυλική άμυνα του IDF από τον τεράστιο αριθμό των πυραύλων από όλες τις πλευρές. Έχουν πυρηνική ικανότητα τώρα, αν και είναι περιορισμένη, και δεν έχει δοκιμαστεί. Η στρατιωτική τους στρατηγική είναι να χτυπήσουν πρώτα τις πυραυλικές άμυνες και μετά να προσπαθήσουν να μπουν κρυφά στις ατομικές κεφαλές στον κατακλυσμό. Έχουν τώρα δέκα πυρηνικές συσκευές που είναι κρυμμένες στο οπλοστάσιό τους, συμπεριλαμβανομένου ενός υποβρυχίου. Πες στους πολεμιστές της προσευχής μου να πάρουν την εξουσία και να μεσολαβήσουν ΤΩΡΑ που θα σταματήσει αυτή η κακή συνωμοσία!». Τότε το όνειρο τελείωσε».
29 Νοεμβρίου 2019

https://narrowgate12.blogspot.com/2019/11/maurice-sklar-dream-about-evil-plot-of.html

Το ίδιο μήνυμα Δημοσίευση στο 444NEWS
Ο Κύριος τακτοποιεί με τις τελευταίες πινελιές. 29/11/19 VICTORIA ANG
https://444prophecynews.com/the-lord-is-tidying-up-with-final-touches-victoria-ang/

Μήνυμα-8

Έρχεται ένας ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή, καθώς τα γειτονικά αραβικά έθνη θα έρθουν εναντίον του Ισραήλ με μια ξαφνική πυραυλική επίθεση ξεκινώντας από τον Βορρά με τη Χεζμπολάχ, τον Λίβανο και τη Συρία. Θα ενταχθούν και άλλα αραβικά έθνη. Το Ισραήλ θα χτυπηθεί από όλες τις πλευρές ταυτόχρονα και θα υπάρξουν θάνατοι και μερική καταστροφή οικισμών, μικρότερων πόλεων στα βόρεια, και κάποιες ζημιές στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ επίσης. Το Ισραήλ θα απαντήσει με μεγάλη δύναμη και τα περιορισμένα πυρηνικά όπλα θα απελευθερώσουν καταστροφές στις γειτονικές χώρες, ιδιαίτερα στον Λίβανο, τη Δαμασκό, που θα καταστραφεί ολοσχερώς και την υπόλοιπη Συρία, καθώς και στρατιωτικά πλήγματα στο Ιράν, τη Γάζα, ακόμη και τη βόρεια Αίγυπτο/ περιοχή του Σινά.

MAURICE SKLAR VISIONS-Prophecy – 1 Δεκεμβρίου 2011. Σελίδες-13 http://theheckhypothesis.com/pdf/MAURICE%20SKLAR%20VISIONS.pdf

Μήνυμα-9

«Δεν είμαι εξοικειωμένος με τη γεωγραφία του κόσμου, αλλά καθώς κοίταξα τις διάφορες χώρες πριν από την άποψή μου, ήξερα ενστικτωδώς ποιες χώρες ήταν. Κοιτάζοντας τη Μέση Ανατολή, παρακολούθησα καθώς ένας πύραυλος πέταξε από τη Λιβύη και χτύπησε το Ισραήλ. Το σύννεφο μανιταριών που προέκυψε από την έκρηξη ήταν ορατό και ήξερα ότι ο πύραυλος περιείχε μια πυρηνική βόμβα. Ήξερα ότι οι υπεύθυνοι για τον πύραυλο ήταν Ιρανοί, αλλά ο πύραυλος είχε κρυφτεί και εκτοξευθεί από τα σύνορα της Λιβύης.
Σχεδόν αμέσως μετά από αυτό, άλλοι πύραυλοι άρχισαν να πετούν από τη μια χώρα στην άλλη, εξαπλώνοντας γρήγορα τον πόλεμο σε όλο τον κόσμο. Είδα επίσης ότι πολλές πυρηνικές εκρήξεις δεν προήλθαν από πυραύλους αλλά από βόμβες κάποιου είδους στο έδαφος.
Στη συνέχεια, η εστίασή μου άλλαξε από τη Μέση Ανατολή στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατάλαβα ότι επρόκειτο να δω μερικά από τα πράγματα που θα οδηγούσαν στο πυρηνικό ολοκαύτωμα που μόλις είχα δει».

Όνειρο/Όραμα/Αποκάλυψη της Σάρα Μενέ-1979  https://444prophecynews.com/vision-1979-whats-coming-upon-america-sarah-menet/

Μήνυμα-10

«Το Ισραήλ θα επιτεθεί στους στενούς του γείτονες με πυρηνικά όπλα όταν δουν το τέλος τους πλησιάζει»
Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος στις Ελληνικές Ορθόδοξες Προφητείες. Γέροντας Παΐσιος.

youtube.com/watch?v=toyohpYNBCg

 

Μετανοήστε, Μετανοήστε, Μετανοήστε!

Φωτογραφίες ευγενική προσφορά

444prophecynews.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 950


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα