Ο Τάκερ Κάρλσον προβλέπει για το 2024 “θερμό πόλεμο” ΗΠΑ – Ρωσίας, με τις ΗΠΑ να χάνουν. (βίντεο)

Ο Τάκερ Κάρλσον προβλέπει για το 2024 “θερμό πόλεμο” ΗΠΑ – Ρωσίας, με τις ΗΠΑ να χάνουν. (βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:272
Μοίρασέ το

 

 

 

Θα υπάρξει θερμός πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το θέλουν οπωσδήποτε. Δεν νομίζω ότι θα τον κερδίσουμε, αλλά αυτό είναι μια ξεχωριστή ανάλυση.”

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News Τάκερ Κάρλσον προέβλεψε ότι ένας “θερμός πόλεμος” με τη Ρωσία θα χρησιμοποιηθεί από τους αντιπάλους του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για να τον νικήσουν το 2024.

“Θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Πώς θα το κάνουν λοιπόν αυτό; Δεν πρόκειται να επαναλάβουν την εκστρατεία με την κόβιντ, όποιος από τα δεξιά φοβάται ότι θα κάνουν την εκστρατεία με την κόβιντ και τις μάσκες, δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό”

δήλωσε ο Κάρλσον στον podcaster Adam Corolla.

“Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχουν ήδη εκτεθεί. Αυτό δεν θα λειτουργήσει. Τι θα κάνουν; Θα πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία, αυτό θα κάνουν.

Θα υπάρξει θερμός πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας μέσα στον επόμενο χρόνο. Το θέλουν οπωσδήποτε. Δεν νομίζω ότι θα τον κερδίσουμε, αλλά αυτό είναι μια ξεχωριστή ανάλυση.”

Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, εξαπολύοντας μαζική επίθεση σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια προς την Ουκρανία και ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα στείλουν 31 άρματα μάχης M1 Abrams, αφού ανακοίνωσαν ότι τον Δεκέμβριο θα παραχωρήσουν μια συστοιχία πυραύλων επιφανείας-αέρος MIM-104 Patriot.

 

“Επομένως, αν ανησυχείτε ότι η πολιτική μας θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι είναι ήδη και ότι θα πληγωθούν άνθρωποι από την πολιτική μας, κάτι που είναι απολύτως πιθανό, θα πρέπει να ανησυχείτε για την προοπτική μιας ανοιχτής, είμαστε ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία, χρηματοδοτούμε τους εχθρούς τους, άρα πολεμάμε τη Ρωσία, αλλά εννοώ, μιας ανοιχτής μάχης με τη Ρωσία, όπου θα λέμε ότι είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία”

δήλωσε ο Κάρλσον .

“Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να μπούμε στον Κόλπο Τόνκιν και ξαφνικά να πούμε: “Οι πύραυλοι πέφτουν στην Πολωνία, οι Ρώσοι το έκαναν. Ο σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ δέχτηκε επίθεση. Θα πάμε σε πόλεμο”

συνέχισε ο Carlson.

“Μπορώ να το δω αυτό να συμβαίνει πολύ εύκολα”.

Ένας ουκρανικός πύραυλος εδάφους-αέρος που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια ρωσικής επίθεσης έπεσε σε πολωνικό έδαφος τον Νοέμβριο του 2022, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Ο Κάρλσον κατηγόρησε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι είπε ψέματα για την εκτόξευση του πυραύλου από τη Ρωσία στην εκπομπή του στο Fox News αργότερα τον ίδιο μήνα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι σχεδιάζει να στείλει στην Ουκρανία βλήματα πυροβολικού M864 των 155 χιλιοστών, γνωστά ως βελτιωμένα συμβατικά πυρομαχικά διπλού σκοπού (DPICM), τα οποία διαθέτουν μικρότερα εκρηκτικά όπλα σε μια περιοχή για να επιτεθούν σε προσωπικό και οχήματα.

Τα πυρομαχικά διασποράς είναι αμφιλεγόμενα λόγω του κινδύνου που ενέχουν τα “αδρανή” εκρηκτικά, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στους αμάχους και μετά τη λήξη μιας σύγκρουσης και κατασκευάστηκαν για τελευταία φορά τη δεκαετία του 1990, ανέφερε η Washington Post.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι εάν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για μια τέτοια προοπτική, είναι απαραίτητο να ασκηθεί πίεση στη Γερουσία των ΗΠΑ προκειμένου να επιτευχθεί ειρήνη τώρα.

Σύμφωνα με τον Tucker Carlson, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να τερματίσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία σήμερα, καθώς ο ουκρανικός στρατός δεν υπάρχει χωρίς το ΝΑΤΟ.

Οι ΗΠΑ είναι οι μόνες που μπορούν να πετύχουν ειρήνη προκειμένου να αποτρέψει έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα έθετε σε κίνδυνο ολόκληρη τη ζωή της ανθρωπότητας στον πλανήτη.

Πηγή: https://dailycaller.com/2023/08/30/tucker-carlson-predicts-hot-war-with-russia-defeat-trump-election/

 

 


Πηγή https://nioland.substack.com/p/2024

Προβολές : 272


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα