Ο Τέντρος υποστηρίζει τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ για την καταπολέμηση της «Ασθένειας Χ»

Ο Τέντρος υποστηρίζει τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ για την καταπολέμηση της «Ασθένειας Χ»

19 Ιανουαρίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγέσους υποστηρίζει την εφαρμογή μιας παγκόσμιας συνθήκης πανδημίας που θα εξαναγκάσει τον εμβολιασμό και θα καταπατούσε τις ελευθερίες. «Πρόκειται για έναν κοινό εχθρό», είπε, προσθέτοντας: «χωρίς κοινή απάντηση, θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα με τον COVID.

Το τι έρχεται, ούτε καν μπορούμε να το διανοηθούμε…
Και στην περίπτωση που δεν το αντιληφθήκατε, τα παρακάτω πολιτικά εγκληματικά υποκείμενα, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ, ΤΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ…
Οι κακές γλώσσες λένε, πως “οι εισαγγελείς οι οποίοι είναι και οι μόνοι εκ του Συντάγματος που έχουν την υποχρέωση να λειτουργούν υπέρ του ελληνικού λαού και να ακυρώνουν νόμους και πράξεις που είναι σε βάρος της κοινωνίας, τις ώρες της υπογραφής, είχαν καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αφροδισιακών ποτών και εδεσμάτων, μαζί με τα πολιτικά αφεντικά τους, και δεν είδαν” ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
Άλλωστε τα τελευταία εξήντα περίπου χρόνια, πάσχουν στην πλειοψηφία τους από το σύνδρομο του κουφόλαδου και του στραβόλαδου, καθώς και από το σύνδρομο του “είμαι εξουσία, γαμάω και δέρνω τον λαουτζίκο και χαϊδολογιέμαι με τις εξουσίες και τους φραγκάτους – διάσημους, που είναι όλοι τους διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, τους οποίους και κατά κόρον καλύπτω ποικιλοτρόπως αλλά και ρίχνω στα μαλακά ή τους αθωώνω μέχρι και για κακουργήματα”…
Να θυμίσω πως απ’ όλα τα λαμόγια πολιτικά και λοιπά της μεταπολίτευσης, μόνον τον  Τσοχατζόπουλο καταδίκασαν…
Τον Παπακωνσταντίνου της λίστας Λαγκάρντ, τον άφησαν ελεύθερο… τον Μαντέλη, επίσης λεύτερο πουλί…
Κάτι καθαρίστριες έβαλαν μέσα στις φυλακές, για πλαστογραφία απολυτηρίου… και κάτι φτωχαδάκια που δεν είχαν να πληρώσουν τα χρέη τους… και σε κάτι δυστυχισμένους πήραν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς, ενώ στα κόμματα που χρωστούν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ…
ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ…
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΤΕΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ… ΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ “ΑΓΟΡΙ”…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Μιλώντας σε ακροατήριο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ζήτησε την ανάγκη διεθνούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών. Τόνισε ότι η ιεράρχηση των «εθνικών συμφερόντων» μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μια τέτοια συνεργασία.

Σε μια συζήτηση με το όνομα «Νόσος Χ», ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους εξέφρασε την υποστήριξή του για την υιοθέτηση της Συνθήκης για την Πανδημία του ΠΟΥ, λέγοντας ότι είναι σημαντικό να είμαστε «καλύτερα προετοιμασμένοι» και να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση της «Ασθένειας Χ»,  ανέφερε  το Modernity News .

«Η «Ασθένεια Χ» θα μπορούσε να προκαλέσει 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού», αναφέρεται στο προοίμιο της εκδήλωσης.

«Πρόκειται για έναν κοινό εχθρό», δήλωσε ο Τέντρος, προσθέτοντας «χωρίς κοινή απάντηση, θα αντιμετωπίσουμε το ίδιο πρόβλημα με τον COVID».

 

 

Ο ΠΟΥ συμμετείχε σε εποικοδομητικές συνομιλίες με στελέχη του WEF την Τετάρτη σχετικά με τη Συνθήκη για την πανδημία που συντρίβει την κυριαρχία τους.

Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), ο ΠΟΥ σκοπεύει να ενισχύσει τις «παγκόσμιες ικανότητες» και την «ανθεκτικότητα» για μελλοντικές πανδημίες. Το βλέμμα τους είναι σταθερά στραμμένο στην επιβολή ενός παγκόσμιου ψηφιακού «διαβατηρίου εμβολίων» έως τον Μάιο του 2024.

«Αυτό είναι ένα κοινό παγκόσμιο συμφέρον και τα πολύ στενά εθνικά συμφέροντα δεν πρέπει να παρεμποδίζουν», συνέχισε ο Τέντρος, προσθέτοντας «φυσικά τα εθνικά συμφέροντα είναι φυσικά, αλλά θα μπορούσαν να είναι δύσκολα και να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις».

Με ημερομηνία στόχο τον Μάιο του 2024, ο ΠΟΥ έχει στραμμένα τα μάτια του σε μια νομικά δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των κρατών μελών του ΟΗΕ. Έκτοτε, η ΕΕ έχει δεσμευτεί για τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στον ΠΟΥ «για να ενθαρρύνει τη μέγιστη παγκόσμια αποδοχή και συμμετοχή».

«Η σημασία ενός νομικά δεσμευτικού μέσου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί: θα είναι η συλλογική μας κληρονομιά για τις μελλοντικές γενιές», είπε ο Γκεμπρεγέσους.

 

 

Πριν από το πάνελ, ο δημοσιογράφος της Rebel News , Avi Yemini, πλησίασε τον Tedros για να ρωτήσει τις απόψεις του σχετικά με τα lockdown παγκοσμίως και τις εντολές εμβολίων.

«Πιστεύετε ότι τα πήγατε καλά [με τον] COVID και [μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτήν την επιτυχία] με τη «Ασθένεια Χ;»», πόζαρε ο Yemini. «Βιαζόμαστε σε μια συνάντηση, ίσως αργότερα», είπε σχετικά με μια συνέντευξη.

Ο Tedros δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα lockdown για τον COVID και τις εντολές εμβολίων.

Την Τετάρτη, ισχυρίστηκε ότι ο COVID αντιπροσώπευε «την πρώτη ασθένεια Χ» και προειδοποίησε ότι ένα τέτοιο συμβάν θα μπορούσε να επαναληφθεί χωρίς επαρκή προετοιμασία.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα