Ο Τέταρτος Δρόμος. Αδελφοποίηση Ελλάδας-ΗΠΑ. Από την Ελληνοαμερικανική φιλία στο ελληνοαμερικάνικο ομοφυλικό σεξ!

Ο Τέταρτος Δρόμος. Αδελφοποίηση Ελλάδας-ΗΠΑ. Από την Ελληνοαμερικανική φιλία στο ελληνοαμερικάνικο ομοφυλικό σεξ!

26 Σεπτεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:518
Μοίρασέ το

 

 

Δ Κωνσταντακόπουλος για Κασσελάκη: ”Πάντα στην ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές παρεμβάσεις προηγήθηκαν τραγικών εξελίξεων στην Ελλάδα”.

 

Ο Τέταρτος Δρόμος. Αδελφοποίηση Ελλάδας-ΗΠΑ.

Από την Ελληνοαμερικανική φιλία στο ελληνοαμερικάνικο ομοφυλικό σεξ!

Η σεξουαλική διπλωματία, νέο κεφάλαιο στις Ελληνοαμερικάνικες σχέσεις!

Σύσφιξη σεξουαλικών σχέσεων με ΗΠΑ.

Στενές επαφές τρίτου και τέταρτου τύπου..

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στέφανος.…….

O Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος σ΄απανωτές αναλύσεις του συμπεραίνει: πάντα στην ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές παρεμβάσεις προηγήθηκαν τραγικών εξελίξεων στην Ελλάδα”.

”Είναι αλήθεια ότι τα ΜΜΕ, ακόμα και πολλά υποτιθέμενα «εναλλακτικά» sites κάνουν ό,τι μπορούν (γιατί άραγε;) για να συγκαλύψουν την πλήρη και παχυλή άγνοια για την Αριστερά και για την Ελλάδα ενός «ανθρώπινου ρομπότ» που συναρμολογήθηκε κακήν κακώς για να «σταλεί» να διοικήσει την αντιπολίτευση της αποικίας….

Η εμφάνιση Κασσελάκη από το (υπερατλαντικό) διάστημα είναι προϊόν ασφαλώς αμερικανικής παρασκηνιακής επέμβασης στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, το πιθανότερο σκηνοθετημένης από τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι  Πάιατ μέσω του Τσίπρα…..Πάντα στην ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές παρεμβάσεις προηγήθηκαν τραγικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Εκτός του ότι ο Κασσελάκης εργάσθηκε στα άδυτα των αδύτων του νεοφιλελευθερισμού, συνεργάστηκε και με το CSIS, δηλαδή με το χρηματοδοτούμενο από τις μεγαλύτερες αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες άντρο του αμερικανικού βαθέος κράτους και του αμερικανικού «Κόμματος του Πολέμου», των δυνάμεων που οδήγησαν στο γκρέμισμα μιας ντουζίνας χωρών σε διάστημα τριών δεκαετιών με αποκορύφωμα τον σημερινή πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

 

Στο ίδιο κέντρο είχε το ορμητήριό του στο παρελθόν ο σφαγέας της Κύπρου, οργανωτής του πραξικοπήματος της χούντας στο νησί και της τουρκικής εισβολής που ακολούθησε, ο Χένρι Κίσινγκερ. Είναι δυνατόν ένας αριστερός να συνεργάζεται με ένα τέτοιο κέντρο;

Ούτε και το προσωπικό στιλ ζωής και αντιλήψεων για τη ζωή του κ. Κασσελάκη έχουν οποιαδήποτε σχέση με την αριστερά, εκπροσωπούν το αντίθετο μάλλον μοντέλο, του πλούσιου που κάνει ότι γουστάρει επειδή έχει λεφτά και οι άλλοι δεν έχουν, ακόμα και ενοικιάζοντας ανθρώπους..

Είναι σοσιαλιστική ιδέα η ενοικίαση γυναικών;

Μας είπε ότι ο ίδιος και ο φίλος του, επειδή θέλουν λέει να κάνουν παιδί, θα νοικιάσουν ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα, μια γυναίκα, και θα τη βάλουν να τους κάνει ένα παιδί. …

Θα νοικιάσουν λοιπόν μια γυναίκα (παρένθετη μητέρα) , εκμεταλλευόμενοι τη δική της οικονομική ανάγκη και τη δική τους οικονομική δύναμη, θα τη βάλουν να τους κάνει ένα παιδί, θα αναλάβει και τους έστω περιορισμένους κινδύνους μιας εγκυμοσύνης  και μετά θα πάρουν το παιδί από τη μάνα που το κοιλοπονούσε εννιά μήνες και τη μάνα από το παιδί που μεγάλωνε μέσα της, για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. Μια τέτοια σχέση δεν είναι όμως ασφαλώς μια ελεύθερη σχέση, που έχει προκύψει από την ελεύθερη βούληση των συμβαλλομένων. Είναι μια σχέση εκμετάλλευσης του ενός από τον άλλο και βαθειάς ανισότητας, που εγκαθίσταται λόγω μεγάλης ανάγκης της μιας πλευράς και μεγάλης οικονομικής ισχύος της άλλης πλευράς.

…η θέση που πρέπει να έχουν σήμερα τα ζητήματα της σεξουαλικότητας, αλλά και του έθνους, στην πολιτική των αριστερών κομμάτων και πώς πρέπει να χειρίζονται αυτά τα θέματα. Η αριστερά γεννήθηκε από την ανάγκη να ενώσει τα λαϊκά, αν είναι δυνατόν και τα μεσαία στρώματα, γύρω από μια λογική, ένα σχέδιο κοινωνικής απελευθέρωσης, προόδου όλης της κοινωνίας και του έθνους στα πλαίσια των οποίων δρα.

 

Η λογική του μεγάλου Κεφαλαίου είναι να κατακερματίσει σε διάφορα γκέτο τα λαϊκά, αλλά και τα μεσαία στρώματα, ώστε να επιδοθούν σε διάφορους πολέμους ταυτοτήτων και να μη μπορέσουν ποτέ να συγκροτήσουν σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, μια δύναμη ικανή να αμφισβητήσει την εξουσία του.

Αυτή είναι η ουσία των πολιτικών συγκρούσεων που βλέπουμε σήμερα σε όλη τη Δύση.”

O Tέταρτος Δρόμος της αμερικανοαριστεράς …

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα