Ο Τζάστιν Τρυντώ ενημερώνει τους υπηκόους του: “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ”

28 Ιουνίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:441
Μοίρασέ το

 

 

Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται έναν αφοπλισμένο πληθυσμό προτού μπορέσουν να εφαρμόσουν πλήρως τη Μεγάλη Επαναφορά και τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.

Οι προοδευτικοί δεν θα επαναπαυτούν ποτέ σε αυτό το θέμα έως ότου αφοπλιστεί πλήρως κάθε πολίτης και οι μόνοι που θα έχουν στην κατοχή τους πυροβόλα όπλα θα είναι η αστυνομία, ο στρατός και οι ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας που έχουν προσληφθεί από τους ίδιους.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥΣ και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

 

Αγοράστε ΟΠΛΑ… με κάθε τρόπο…

ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ…

Ότι γίνεται στις ΗΠΑ και στον Καναδά, έρχεται και στην Ελλάδα… και οι πληροφορίες μου λένε πως … έρχεται ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ για όλους… ακόμα και για τους κυνηγούς…

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Ο Τζάστιν Τρυντώ λέει στον λαό του ότι σύμφωνα με τον καναδικό νόμο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, τουλάχιστον όχι εάν χρησιμοποιείτε πυροβόλο όπλο ως μηχανισμό άμυνας της επιλογής σας.

Είπε ότι τα πυροβόλα όπλα προορίζονται αυστηρά για κυνήγι και αγωνιστικές αθλητικές εκδηλώσει και τέρμα. Ακούστε τον να μεταδίδει αυτό το μήνυμα στο παρακάτω βίντεο και στη συνέχεια θα το συγκρίνουμε με πρόσφατες δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν σε μια χώρα που έχει πολύ ισχυρότερη παράδοση στην κατοχή πυροβόλων όπλων:


(βίντεο 01:18)

Αναρωτιέμαι αν αυτή η ίδια αρχή ισχύει και για την ομάδα ασφαλείας του Τρυντώ. Εάν ο Τρυντώ δεχθεί επίθεση από έναν ελεύθερο σκοπευτή, θα διέταζε τους φρουρούς ασφαλείας του να αφήσουν τα όπλα τους και να υπερασπιστούν τη βασιλική του υψηλότητα με τα μαχαίρια και τα ραβδιά τους;

Ας είμαστε ξεκάθαροι: Εάν εσείς, ως νομοταγής πολίτης, δεν έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε ίση ή μεγαλύτερη βία εναντίον κάποιου που προσπαθεί να σκοτώσει εσάς ή την οικογένειά σας, τότε όχι μόνο έχετε χάσει το δικαίωμά σας να κατέχετε όπλο, αλλά χάσατε και το δικαίωμά σας να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Το ιερό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ μόλις πετάχτηκε από την πίσω πόρτα χρησιμοποιώντας έξυπνη και παραπλανητική γλώσσα.

Φυσικά ο Τρυντώ είναι ξεχωριστός και διεκδικεί το δικαίωμα σε ειδικά προνόμια που δεν παρέχονται στους δουλοπάροικους. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η προσωπική ασφάλειά του δεν πρόκειται σύντομα να παραδώσει τα όπλα της. Αυτή είναι η νοοτροπία της τεχνοκρατικής ελίτ. Χρησιμοποιούν τα ίδια σημεία συζήτησης για την “κλιματική αλλαγή”.

Είναι ένας φρικτός κίνδυνος που απαιτεί από όλους να σταματήσουν να οδηγούν οχήματα και να ταξιδεύουν με αεροπλάνα που χρησιμοποιούν βενζίνη, να σταματήσουν να τρώνε κρέας, να σταματήσουν να κάνουν πολλά πράγματα, ενώ εκείνοι μπορούν να συνεχίσουν να πετούν με ιδιωτικά αεροσκάφη και να χρησιμοποιούν πολυτελή SUV.

Εσείς, οι δουλοπάροικοι, μπορείτε να ανεβείτε στο μοτοποδήλατο σας ή να περιμένετε στη στάση του λεωφορείου.

Είδαμε την ίδια νοοτροπία με τις εντολές μάσκας.

Παρευρέθηκαν στα πολυτελή πάρτι τους χωρίς μάσκα, ενώ εμείς οι υπόλοιποι απειληθήκαμε με πρόστιμα και απομακρυνθήκαμε από διάφορας χώρους από γεροδεμένους αστυνομικούς με όπλο και ένα ρόπαλο.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. Εκείνοι είναι πιο σημαντικοί, πιο ξεχωριστοί και δεν χρειάζεται να ασχολούνται με τέτοιες επιπολαιότητες και μηδαμινά ζητήματα.

Δεν πρέπει λοιπόν να μας εκπλήσσει το αλαζονικό μήνυμα του Τρυντώ στο παραπάνω βίντεο. Μίλησε φανερώνοντας τον αληθινό ολοκληρωτικό κακοποιό που κρύβει.

Κάτω από ολοκληρωτικά καθεστώτα, δεν υπάρχουν φυσικά δικαιώματα.

Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ είναι ένα ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, που σημαίνει ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα που μας ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ωστόσο, κάτω από καθεστώτα όπως ο κομμουνισμός, ο φασισμός, η τεχνοκρατία και άλλα ολοκληρωτικά συστήματα, έχετε μόνο τα δικαιώματα που η κυβέρνηση λέει ότι έχετε, και ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Έτσι, σήμερα οι Καναδοί ενημερώθηκαν από τους κομμουνιστές άρχοντές τους ότι η αυτοάμυνα εξαρτάται από το όπλο που θα αποφασίσετε να σηκώσετε ενώ δέχεστε επίθεση.

Εάν ενώ βρίσκεστε υπό επίθεση επιλέξετε να σηκώσετε ένα μαχαίρι, σφεντόνα, σφυρί ή ρόπαλο του μπέιζμπολ, προφανώς εξακολουθείτε να έχετε το δικαίωμα να αντεπιτεθείτε στον επιτιθέμενό σας, ο οποίος μπορεί να είναι οπλισμένος με ένα Glock ή μια Beretta, φέρνοντάς σας σε ευδιάκριτη μειονεκτική θέση. Καλή τύχη, μάστορα.

Η Γη καλεί τον Τρυντώ: με ποιό σκεπτικό, νομικά ή λογικά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας σε ένα δικαστήριο, ότι κάποιος που δέχεται επίθεση από πυροβολισμούς επιτρέπεται να αμύνεται ενάντια σε αυτά τα πυρά μόνο με ένα μαχαίρι, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ ή κάτι που δεν “μπαμ”;

Αυτό είναι τρελό. ΚΑΙ Ο ΤΡΥΝΤΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.

Αμερικάνοι τον νου σας! Έχουμε προοδευτικούς Δημοκρατικούς και ρεπουμπλικανούς μόνο στο όνομα (RINO – Republican In Name Only) που πιστεύουν το ίδιο πράγμα που πιστεύει ο Τρυντώ, ότι αυτοί, όχι ο Θεός, μπορούν να αποφασίσουν ποιά δικαιώματα έχει ο λαός.

Να θυμάστε ότι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (γνωστή και ως Νέα Παγκόσμια Τάξη), ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ (ΦΥΣΙΚΑ) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥΣ και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Και επειδή βλέπουν τους ανθρώπους ως παιδιά που βρίσκονται υπό την κηδεμονία του κράτους που πρέπει να διοικούνται, μπορούν να αποφασίσουν ποιός θα πάρει ποιά προνόμια με βάση τα δεδομένα που αξιολογούν συνεχώς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να επιτραπεί σε μια ομάδα να λειτουργεί άγρια ​​και να καίει επιχειρήσεις και ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα, όπως έκαναν η BLM και η antifa πριν από δύο χρόνια, ενώ μια άλλη ομάδα μπορεί να κατηγορηθεί ότι στέκεται παράνομα στα σκαλιά του Καπιτωλίου και να αφεθεί να σαπίζει στη φυλακή χωρίς δίκη για δύο χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια ομάδα γονέων μπορεί να απειληθεί με σύλληψη επειδή απλώς παρευρέθηκε στις συνεδριάσεις της σχολικής επιτροπής και εξέφρασε τις ανησυχίες της για την εκπαίδευση των παιδιών της, ενώ μια άλλη ομάδα γονέων μπορεί να ανταμειφθεί που πήγαν τα νήπια τους σε εκδηλώσεις τραβεστί.

Και μια άλλη ομάδα που ονομάζεται “Η Εκδίκηση της Τζέιν” μπορεί να ξεφύγει ακόμη και αν καλέσει ανοιχτά σε εμπρησμό και φόνο, αν δεν καταφέρει να διατηρήσει τα ιερά της δικαιώματα στην άμβλωση.

Έχουμε μια δεύτερη τροποποίηση στην Αμερική που δεν υπάρχει στον Καναδά.

Ωστόσο, όταν μιλά για τη δεύτερη τροπολογία, ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί την ίδια αλαζονική ρητορική με τον Τρυντώ.

Τα όπλα προορίζονται μόνο για κυνήγι.

Ο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι κανείς δεν χρειάζεται ένα τουφέκι ή ένα κυνηγετικό όπλο που να χωράει πάνω από 10 φυσίγγια γιατί αν δεν μπορείς να χτυπήσεις την πάπια ή το ελάφι με δέκα φυσίγγια τότε “πρέπει να είσαι πολύ κακός στο σημάδι” και συνεπώς πρέπει να σταματήσεις το κυνήγι.

Φυσικά, όπως όλα τα άλλα, ο εγκεκριμένος από την κυβέρνηση αριθμός φυσιγγίων που επιτρέπεται να κρατάτε στο όπλο σας είναι ρευστός και υπόκειται σε συνεχή έλεγχο.

Μόλις θα μειώσουν το νόμιμο μέγεθος γεμιστήρα σε 10 φυσίγγια και τα σημεία συζήτησης τους θα μετατοπιστούν στο “γιατί κάθε κυνηγός χρειάζεται ένα όπλο που πυροβολεί περισσότερους από πέντε γύρους;”

Το νέο νομοσχέδιο για τον έλεγχο των όπλων του Τρυντώ κάνει ακριβώς αυτό, μειώνοντας το νόμιμο μέγεθος γεμιστήρα για μακριά όπλα από τα 10 φυσίγγια στα πέντε.

Αργότερα, στην ίδια συνέντευξη στο παραπάνω βίντεο, ο Τρυντώ παραδέχτηκε ότι ο αφοπλισμός των Καναδών πολιτών ήταν μια επταετής διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε σιγά-σιγά και σταδιακά. ( Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.facebook.com/podsaveamerica/videos/2249489551882183/ ).

“Από την ημέρα της εκλογής μας πριν από επτά χρόνια, εργαζόμαστε σταθερά για την ενίσχυση του ελέγχου των όπλων”, είπε ο Τρυντώ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οποιοσδήποτε Ρεπουμπλικανός που εργάζεται σε ένα “συμβιβαστικό” νομοσχέδιο για τον έλεγχο των όπλων είναι ξεπουλημένος επειδή γνωρίζει, ή θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι το τελευταίο νομοσχέδιο που συμφωνήθηκε από τους Δημοκρατικούς είναι απλώς η τελευταία στροφή στη βίδα, που τελικά θα οδηγήσει σε πλήρη κατάσχεση των όπλων.

Οι προοδευτικοί δεν θα επαναπαυτούν ποτέ σε αυτό το θέμα έως ότου αφοπλιστεί πλήρως κάθε πολίτης και οι μόνοι που θα έχουν στην κατοχή τους πυροβόλα όπλα θα είναι η αστυνομία, ο στρατός και οι ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας που έχουν προσληφθεί από τους ίδιους.

Εδώ στην Αμερική, ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι η ίδια η ιδέα της κατοχής πυροβόλων όπλων ως θέμα αυτοάμυνας ενάντια σε μια τυραννική κυβέρνηση είναι αβάσιμη επειδή η κυβέρνηση “έχει πυρηνικά όπλα” και “F-15”.

Ο Μπάιντεν λοιπόν επιδεικνύει την ίδια αλαζονική στάση που βλέπουμε στον Τρυντώ.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι προικισμένοι από τον Δημιουργό τους ως κυρίαρχα άτομα ή ότι ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Βλέπουν τους εαυτούς τους ότι τοποθετούνται σε αξιώματα από πλούσιες ελίτ για να υπηρετούν τις πλούσιες ελίτ και αυτό σημαίνει να εξουσιάζουν τους ανθρώπους.

Μόνο μια κυβέρνηση που βλέπει τον ρόλο της να μας εξουσιάζει θα ήθελε να παραμείνουμε ανυπεράσπιστοι απέναντι στην τυραννία.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα