Ο Τζορτζ Σόρος υπερασπίστηκε τη Χαμάς σε φρικτό άρθρο του 2007

Ο Τζορτζ Σόρος υπερασπίστηκε τη Χαμάς σε φρικτό άρθρο του 2007

19 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:182
Μοίρασέ το

 

Το να πιέζει ο Σόρος για την ένταξη της Χαμάς σε ένα κυβερνητικό όργανο της Μέσης Ανατολής είναι τόσο περίεργο σαν να ζητούσε να δοθεί στους Λευκούς Ανωτέρους και Νεοναζί ένα σημαντικό κομμάτι εξουσίας εντός του Λευκού Οίκου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ή μήπως οι Ταλιμπάν;

 

Ένα άρθρο του 2007 που δημοσιεύτηκε από τον δισεκατομμυριούχο επιζώντα του Ολοκαυτώματος Τζορτζ Σόρος υπερασπίστηκε τη Χαμάς, την τρομοκρατική ομάδα που επιτέθηκε στο Ισραήλ το Σάββατο, σφαγιάζοντας και απαγάγοντας μαζικά Ισραηλινούς.

Το άρθρο του Σόρος δημοσιεύτηκε προφανώς στους Financial Times το 2007 και υπερασπίστηκε κυριολεκτικά τη συμπερίληψη της Χαμάς στην πολιτική ηγεσία στην αρχική πρόταση. «Η κυβέρνηση Μπους διαπράττει και πάλι μια γκάφα στη Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας την ισραηλινή κυβέρνηση στην άρνησή της να αναγνωρίσει μια παλαιστινιακή κυβέρνηση ενότητας που περιλαμβάνει τη Χαμάς», έγραψε ο Σόρος.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διαβαστεί ολόκληρο το κομμάτι, ειδικά δεδομένων των ενεργειών που ανέλαβε η Χαμάς τις τελευταίες επτά ημέρες. Ο Σόρος υποστήριξε ουσιαστικά ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να είχε διαπραγματευτεί με μια Παλαιστινιακή Αρχή που περιλάμβανε τη Χαμάς για να προσπαθήσει να καταπνίξει τον «ισχυρό κίνδυνο» από το Ιράν.

Αλλά η Χαμάς δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την ύπαρξη του Ισραήλ. Το όλο θέμα της Χαμάς είναι να εξαφανίσει τους Εβραίους και την ύπαρξη του Ισραήλ. Ο Soros παραδέχεται μάλιστα ότι στο κομμάτι… οπότε τι στο καλό ασχολείται;

 

Το να πιέζει ο Σόρος για την ένταξη της Χαμάς σε ένα κυβερνητικό όργανο της Μέσης Ανατολής είναι τόσο περίεργο σαν να ζητούσε να δοθεί στους Λευκούς Ανωτέρους και Νεοναζί ένα σημαντικό κομμάτι εξουσίας εντός του Λευκού Οίκου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ή μήπως οι Ταλιμπάν;

Σίγουρα, θα μπορούσε απλώς να είναι ένας τελείως γαμημένος ηλίθιος και στην πραγματικότητα να πιστεύει ότι η Χαμάς θα αγνοούσε την επιθυμία της για Ολοκαύτωμα του εβραϊκού πληθυσμού εάν τους δοθεί μια τιμητική έδρα στην κυβέρνηση.

 

Και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Σόρος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να χρηματοδοτήσει ακροαριστερούς Δημοκρατικούς πολιτικούς ηγέτες που πιστεύουν ότι οι εγκληματίες πρέπει απλώς να αντιμετωπίζονται καλύτερα και η αργή γενοκτονία των ψυχικά ασθενών της Αμερικής μέσω της κρίσης των αστέγων είναι «απλώς καλός με τους εξαρτημένους». Αυτή η επωνυμία άγνοιας είναι ένα είδος κόλπου του κόμματός του.

Ή, είναι ο πιο έξυπνος τύπος στην αίθουσα και παίζει ένα βαθιά βίαιο παιχνίδι για όλη την καριέρα του.

Ίσως ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελίτ των Δημοκρατικών με τον ίδιο τρόπο που υπερασπίστηκε τη Χαμάς, όχι επειδή πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως καλοί αν τους αφήσεις να είναι (τόσο χαζή ιδέα). Ίσως το κίνητρό του ήταν πάντα η χρηματοδότηση του χάους και του διχασμού;

Είναι μέσα στην τραγωδία, τη βαρβαρότητα και τον τρόμο που οι κακοί άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα και συγκεντρώνουν τη δύναμή τους.

Και κατά τη γνώμη μου, αυτό ακριβώς ήθελε ο Σόρος από παλιά. Και το κάνει πολύ, πολύ καλά.

 

Πηγή

Προβολές : 182


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα