Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ GREEK MAFIA

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ GREEK MAFIA

11 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:375
Μοίρασέ το

 

 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ… ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ… ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

ΚΑΤΙΝΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ… ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πολιτικό σεισμό είχε προκαλέσει τόσο η υπόθεση της σκανδαλώδους πολιτογράφησης του Τούρκου εποίκου, Γιασάμ Αγιαβέφε, όσο και η «ομολογία» του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτηση του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά το κάρφωμα από τον Μάκη Βορίδη και την οργισμένη διάψευση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με την ημερομηνία της βάφτισης του εποίκου.

Ο Μάκης Βορίδης έδωσε στεγνά τον Άδωνι Γεωργιάδη, για να πετάξει την ευθύνη από πάνω του, ισχυριζόμενος ότι ο Υπουργός ανάπτυξης ήταν αυτός που έδωσε την περιβόητη συστατική επιστολή για τον Τούρκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, αντιλαμβανόμενος τον… κίνδυνο, σε διάλογο που είχε στο Twitter με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, άνοιξε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου αφού ομολόγησε ότι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του τον Γιασάμ Αγιαβέφε!

Η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου όμως ήταν η μόνη που είχε γνώση του συνόλου του φακέλου τις ελληνοποίησης.

Άρα είναι η μόνη που γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα.

Διότι μέσα στο φάκελο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει επιστολή του Άδωνι.

Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει έγγραφο με την ημερομηνία της βάπτισης, που ακυρώνει τους ισχυρισμούς παροχής ασύλου στον Τούρκο.

 

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την πολιτογράφηση του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε τον περασμένο Ιούνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτεται, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, του ανθρώπου δηλαδή που πολιτογραφήθηκε χάρη σε συστατική επιστολή του υπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, είχε εξασφαλίσει ελληνική ταυτότητα μέσω της Greek Mafia.

 

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, βρέθηκε με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα και το όνομά της συμπεριλαμβάνεται σε ογκώδη δικογραφία, η οποία έχει σχηματιστεί ήδη από τα τέλη του 2021.

 

Δηλαδή ο πολιτογραφηθείς Έλληνας, με τον ισχυρισμό από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρόκειται για επιχειρηματία διεθνούς εμβέλειας, εμπλέκεται, δια της οικογένειάς του με εγκληματική οργάνωση, έκδοσης νομιμοποιητικών εγγράφων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα