Ο Τρυντώ κηρύσσει ΠΟΛΕΜΟ σε όλα τα κέντρα εγκυμοσύνης υπέρ της ζωής στον Καναδά

30 Ιουνίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Εάν το καθεστώς Τρυντώ μπορεί να επιβάλει λογοκρισία και να ελέγξει τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των ανθρώπων και των οργανώσεών τους, τότε τι θα τους εμπόδιζε να υπαγορεύουν τον λόγο που θα ακούγεται από τον άμβωνα των εκκλησιών, από τα υπουργεία, τις αποστολές, τα στρατόπεδα, τα χριστιανικά κολέγια και σχολεία;

Το καθεστώς έχει ήδη αρπάξει τα δικαιώματα αυτονομίας του σώματος όλων των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, απειλώντας τις θέσεις εργασίας και τη συμμετοχή στην κοινωνία, εάν τα άτομα δεν συμβαδίσουν με την πνευματική καταπίεση και τη διαρκή δηλητηρίαση του σώματός τους.

Το καθεστώς έκλεισε βίαια όσους διαφώνησαν, κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των αντιφρονούντων και καταπατήθηκε το μέλλον τους.

Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΜΒΛΩΣΗ στις γυναίκες είναι ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ αυτού ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ – ενός καθεστώτος που δεν δίνει σημασία στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία της θρησκείας, τη ζωή ή την αυτονομία των γυναικών.

Μην ξεχνάτε πως Καναδάς, σημαίνει ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…

Αναρωτιέμαι τι άλλο θα περίμεναν οι Καναδοί από έναν νεοταξίτη σιωνιστή πισωγλέντη, που μισεί όχι μόνον τον λαό του, αλλά και το γυναικείο φύλο… Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…

Άλλωστε ως μπάσταρδο του κουμμουνιστή Κάστρο, τι άλλο θα μπορούσε να είναι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης Pro-life δέχονται επίθεση στον Καναδά.

Η δικτατορία Τρυντώ επιδιώκει να αφαιρέσει από αυτά τα κέντρα τη φιλανθρωπική τους ιδιότητα, αναγκάζοντάς τα να πληρώνουν υψηλότερους φόρους, αν τους επιτραπεί καθόλου η λειτουργία.

Η εκτός ελέγχου καναδική κυβέρνηση έχει επίσης δημοσιοποιήσει μια εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον όλων των οργανώσεων υπέρ της ζωής, κατηγορώντας τις ψευδώς ότι διαδίδουν επικριτικές, ανακριβείς πληροφορίες.

Αυτά τα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης είναι μερικά από τα πιο φιλανθρωπικά μέρη για εγκύους.

Είναι χώροι φιλόξενοι και οι συμπονετικοί, αποδέχονται τις γυναίκες εκεί που επιλέγουν τη ζωή.

Αυτά τα κέντρα παρέχουν συμβουλευτική, εκπαίδευση, υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και υποστήριξη για τις γυναίκες και τα μωρά τους.

Ο Τζάστιν Τρυντώ θέλει να ελέγξει την ελευθερία του λόγου, να κλείσει αυτά τα κέντρα και να υποβάλει τις γυναίκες με τη βία σε αμβλώσεις.

Το καθεστώς Τρυντώ “δεσμεύεται να αναλάβει δράση” εναντίον όλων των οργανώσεων υπέρ της ζωής

Από το 2021, ο αριστερός ολοκληρωτισμός και οι εκφραστές του έκαναν εκστρατεία για την ανάκληση του καθεστώτος φιλανθρωπίας των ιδρυμάτων υπέρ της ζωής σε όλο τον Καναδά.

Περισσότεροι από 15.000 Καναδοί έχουν ήδη ζητήσει από την κυβέρνηση να ΜΗΝ αφαιρέσει το φιλανθρωπικό τους καθεστώς στα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης υπέρ της ζωής.

Ωστόσο, η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Chrystia Freeland, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η “κυβέρνηση του Καναδά έχει δεσμευτεί να αναλάβει δράση” εναντίον όλων των οργανώσεων υπέρ της ζωής ούτως ή άλλως.

Ισχυρίστηκε ότι τα κέντρα δεν παρέχουν ακριβείς ή τεκμηριωμένες πληροφορίες και κρίνουν τις γυναίκες χωρίς σεβασμό των δικαιωμάτων τους σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης τους.

Ισχυρίστηκε ότι οι έγκυες γυναίκες λαμβάνουν “ανειλικρινείς συμβουλές” από τα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης υπέρ της ζωής, και είπε ότι “οι εγγεγραμμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις που παρέχουν υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας υποχρεούνται να παρέχουν ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ και ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ [περιλαμβάνει πρωτότυπο] πληροφορίες στις γυναίκες…”

Η Καναδική Υπηρεσία Εσόδων (CRA) εξετάζει ήδη για απάτη φιλανθρωπικά ιδρύματα και δεν έχει βρει στοιχεία για κάτι τέτοιο στα κέντρα περίθαλψης εγκυμοσύνης του Καναδά. Το Rebel News αποκάλυψε επικοινωνία μεταξύ της κυβέρνησης Tρυντώ και του CRA, που επιδιώκουν να παρέμβουν και να τερματίσουν το φιλανθρωπικό καθεστώς φιλανθρωπικών οργανώσεων υπέρ της ζωής.

Η ερευνήτρια Patricia Maloney αποκάλυψε περαιτέρω έγγραφα που έδειχναν ότι η CRA αντιστάθηκε στον Tρυντώ και απέρριψε το κυνήγι μαγισσών του κατά των φιλανθρωπικών οργανώσεων υπέρ της ζωής.

Η καναδική κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει την ελευθερία του λόγου, και να τερματίσει την υποστήριξη για τις έγκυες γυναίκες

Ελέγχοντας την ελευθερία του λόγου με αυτόν τον τρόπο, η καναδική κυβέρνηση θέλει να τερματίσει τη συμπονετική φροντίδα που υποστηρίζει τη ζωή, υπαγορεύοντας το είδος της συμβουλευτικής που θα λαμβάνουν οι έγκυες γυναίκες!

Θεωρητικά, το καθεστώς Τρυντώ θέλει να αναγκάσει όλα τα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης να προσφέρουν αμβλώσεις.

Εάν το καθεστώς Τρυντώ μπορεί να επιβάλει λογοκρισία και να ελέγξει τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των ανθρώπων και των οργανώσεών τους, τότε τι θα τους εμπόδιζε να υπαγορεύουν τον λόγο που θα ακούγεται από τον άμβωνα των εκκλησιών, από τα υπουργεία, τις αποστολές, τα στρατόπεδα, τα χριστιανικά κολέγια και σχολεία;

Το καθεστώς έχει ήδη αρπάξει τα δικαιώματα αυτονομίας του σώματος όλων των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, απειλώντας τις θέσεις εργασίας και τη συμμετοχή στην κοινωνία, εάν τα άτομα δεν συμβαδίσουν με την πνευματική καταπίεση και τη διαρκή δηλητηρίαση του σώματός τους.

Το καθεστώς έκλεισε βίαια όσους διαφώνησαν, κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των αντιφρονούντων και καταπατήθηκε το μέλλον τους.

Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΜΒΛΩΣΗ στις γυναίκες είναι ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ αυτού ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ – ενός καθεστώτος που δεν δίνει σημασία στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία της θρησκείας, τη ζωή ή την αυτονομία των γυναικών.

“Πιστεύω ότι η ανάκληση της φιλανθρωπικής ιδιότητας των Κέντρων Εγκυμοσύνης Κρίσης είναι μόνο το πρώτο βήμα”, δήλωσε ο David Cooke, Υπεύθυνος Εκστρατείας για το Campaign Life Coalition (CLC).

“Οι Φιλελεύθεροι του Τρυντώ βρίσκονται στο μονοπάτι του πολέμου για να κλείσουν κάθε φιλανθρωπική οργάνωση στον Καναδά που εκφράζει οποιεσδήποτε πεποιθήσεις υπέρ της ζωής”.

Η CLC εργάζεται στην πρώτη γραμμή, ζητώντας από τα μέλη του κοινοβουλίου “να αντιταχθούν σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο, πρόταση ή κανονιστική πολιτική που επιδιώκει να τιμωρήσει τα Κέντρα Εγκυμοσύνης Κρίσης στον Καναδά”.

Χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά, αμφισβητώντας τον πόλεμο του Τρυντώ ενάντια στα κέντρα φροντίδας εγκυμοσύνης υπέρ της ζωής.

“Τα κέντρα εγκυμοσύνης βοηθούν δεκάδες χιλιάδες νέες μητέρες και εγκύους που βρίσκονται σε κρίση κάθε χρόνο”, δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού CLC, Jeff Gunnarson, σε δελτίο τύπου.

“Δίνουν από τους πόρους τους που προέρχονται από δωρεές και δεν ζητούν τίποτα άλλο παρά τη δυνατότητα να προσφέρουν στους δωρητές τους μια φιλανθρωπική φορολογική απόδειξη.

Με αυτή την εντολή, ο κ. Τρυντώ, ένας αυτοαποκαλούμενος φεμινιστής, επιτίθεται σε μητέρες και μωρά στο πιο ευάλωτο στάδιο της ζωής τους”.

Η δικτατορία Τρυντώ δεν έφερε στο προσκήνιο πραγματικές αποδείξεις απάτης εναντίον οποιασδήποτε από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις υπέρ της ζωής.

Το καθεστώς το μόνο που κάνει είναι να σπιλώνει αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις χαρακτηρίζοντάς τις ότι διαδίδουν «”ανέντιμες συμβουλές”.

Οι αριστεροί ολοκληρωτές θέλουν απεγνωσμένα να ελέγξουν τους ανθρώπους, να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου τους, να υπαγορεύσουν τις προσεγγίσεις τους και να χειραγωγήσουν τις γυναίκες ώστε να υποταχθούν.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

Assets.NationBuilder.com

RunwithLife.blogspot.com

CampaignLifeCoalition.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα