Ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας Αγαπάει Μανιακά τον ΠΟΥ

Ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας Αγαπάει Μανιακά τον ΠΟΥ

6 Φεβρουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:297
Μοίρασέ το

 

 

Θα ήταν λάθος να χαρακτηρίσουμε τoν Murashko ως ψυχαναγκαστικό ψεύτη. Μερικές φορές είναι αναζωογονητικά ειλικρινής.

Όπως εκείνη τη φορά που είπε ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να “προσαρμοστούν” στην πραγματικότητα να σημανθούν ψηφιακά όπως τα βοοειδή.

Και μετά ήταν εκείνη η άλλη φορά που είπε ότι μια μικρή παρενέργεια της “θεραπείας” για το COVID ήταν “η τοξική ηπατική βλάβη”.

 

 

 

 

 

Κι αναρωτιέμαι: Θα είχε ποτέ ο Πούτιν υπουργό υγείας, κάποιον που είναι αντίθετος με τον ΠΟΥ και τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;

Μα αυτά και άλλα πολλά ανέφερε στο εξαιρετικό του άρθρο ο δικηγόρος κύριος Δημήτρης Δασκαλάκης…(εδώ)… και το παρόν άρθρο που μετέφρασε ο αγαπητός ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον επιβεβαιώνει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κοιτάξτε αυτά τα κομψά γάντια κατά του ιού. Χρήσιμα και για το σερβίρισμα φέτες πίτσας στο εστιατόριο.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

3 Φεβρουαρίου 2023 | Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Σαν το ομορφότερο κορίτσι στον χορό των πρωτοετών, ο Mikhail Murashko θάμπωσε και ενθουσίασε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ερώτησης και απάντησης με το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η γερουσιαστής Margarita Pavlova έθεσε την ακόλουθη ερώτηση στον Ρώσο υπουργό Υγείας (και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ΠΟΥ):

Mikhail Albertovich, όλοι γνωρίζουν ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζει ενεργά την αλλαγή φύλου των παιδιών, στην πραγματικότητα δικαιολογεί την παιδοφιλία, τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, τις αμβλώσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει ενεργά τη ρωσοφοβική ατζέντα και μιλάει δημοσίως στο πλευρό των χωρών του ΝΑΤΟ, μετατρέποντας στην πραγματικότητα σε όπλο προπαγάνδας στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Σκοπεύει το Υπουργείο Υγείας να αρνηθεί τη συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας υπέρ της ενοποίησης της ιατρικής κοινότητας με βάση τις φιλικές προς τη Ρωσία χώρες και όχι τις χώρες του ΝΑΤΟ;

Η απάντηση του Murashko:

Θέλω να σας πω ότι υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντός του ΠΟΥ. Και όταν στην τελευταία συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας έγινε προσπάθεια να υιοθετηθεί μια αντιρωσική δήλωση, δεν υιοθετήθηκε.

Ωραία ιστορία, Mikhail. Μόνο που συνέβη το ακριβώς αντίθετο;

Το Katyusha.org συνόψισε πολύ ωραία αυτή τη μικρή πραγματική παράλειψη:

Ο Murashko εξαπάτησε σοβαρά τους γερουσιαστές, δηλαδή είπε ψέματα.

Διότι στην πραγματικότητα μια αντιρωσική διακήρυξη (η οποία, σύμφωνα με τον Murashko, μπλοκαρίστηκε από κάποιους συνεργάτες μας) με την οποία κηρύσσεται “έκτακτη ανάγκη υγείας στην Ουκρανία και στις χώρες που δέχονται και φιλοξενούν πρόσφυγες, η οποία προέκυψε από την επιθετικότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας”, υιοθετήθηκε στην 8η σύνοδο ολομέλειας στις 28 Μαΐου 2022 στην 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας.

Προφανώς πεισμένη από την παράλογη φλυαρία του Murashko, η Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Valentina Matviyenko δήλωσε ότι η Ρωσία πρέπει να παραμείνει στον ΠΟΥ, ώστε να συνεχίσει να επηρεάζει τη “λήψη αποφάσεων” του οργανισμού.

Μην ανησυχείτε όμως. Οι Ρώσοι ακτιβιστές θα γράψουν μια επιστολή στη Matviyenko, εξηγώντας πώς o Murashko είπε ψέματα.

(Παιδιά: Νομίζω ότι ξέρει. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα).

Τέλος πάντων.

Θα ήταν λάθος να χαρακτηρίσουμε τoν Murashko ως ψυχαναγκαστικό ψεύτη. Μερικές φορές είναι αναζωογονητικά ειλικρινής.

Όπως εκείνη τη φορά που είπε ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να “προσαρμοστούν στην πραγματικότητα να σημανθούν ψηφιακά όπως τα βοοειδή.

Και μετά ήταν εκείνη η άλλη φορά που είπε ότι μια μικρή παρενέργεια της “θεραπείας” για το COVID ήταν “η τοξική ηπατική βλάβη”.

Πηγή: TASS

“Παγκόσμια υγεία”.

Εγγραφείτε στο Edward Slavsquat και λάβετε δωρεάν μια σακούλα με χάπια για τοξικό συκώτι


—-Δικτυογραφία :

Russia's health minister is a WHO-loving schizo

Edward Slavsquat
Russia’s health minister is a WHO-loving schizo
Like the prettiest girl at the debutante ball, Mikhail Murashko dazzled and delighted during a recent Q&A with the Federation Council. Senator Margarita Pavlova put the following question to the Russian health minister (and WHO executive board member…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/4a9

Προβολές : 297


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα