Ο υπόκοσμος του Διαδικτύου και η περίεργη διασύνδεση με κορυφαίο συνεργάτη του Μητσοτάκη

Ο υπόκοσμος του Διαδικτύου και η περίεργη διασύνδεση με κορυφαίο συνεργάτη του Μητσοτάκη

4 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:597
Μοίρασέ το

 

Δράση στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης και συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρος που όμως ουδείς διερευνά…

Τα τρόλ, είναι ψυχοπαθητικά άτομα…  ιδίως το τρολ του Κασιδιάρη…

ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ… “ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ”, Ή ΕΑΦ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ… 

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά τις καταγγελίες Σκουρλέτη, για τον «υπόκοσμο του διαδικτύου». Το στέλεχος του ΣυΡιζΑ φυσικά δεν έχει ξεκινήσει κάποια σταυροφορία για το κοινό καλό, αλλά στρέφεται κατά συγκεκριμένων διαδικτυακών λογαριασμών, που του επιτέθηκαν προσωπικά.

 

Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο «σύστημα Μητσοτάκη», να δομήσει άλλο ένα προπαγανδιστικό αφήγημα και να κρύψει κάτω από το χαλί την δική του δράση στο διαδίκτυο, που όντως παραπέμπει σε εγκληματική οργάνωση.

 

Με προφανές χρηματικό όφελος μάλιστα.

Τα Μητσοτακικά ΜΜΕ χαρακτήριζαν με υπερηφάνεια ως χάκερ τον Ρωμανό!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δράσης αυτού του διαδικτυακού υποκόσμου που δρα με όρους εγκληματικής οργάνωσης, είναι η συντονισμένη επίθεση κατά της Προέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ. κ. Βασιλικής Θάνου, που βέβαια συνιστά συμβόλαιο ηθικής εξόντωσης και δολοφονία χαρακτήρα.

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2022 λοιπόν, το Γραφείο τύπου της Ν.Δ., εκδίδει την πιο κατάπτυστη ανακοίνωση στην ιστορία του κόμματος. Στην ανακοίνωση αυτή, συκοφαντείται βάναυσα η πρώην πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, η οποία φυσικά όχι απλώς δικαιώθηκε πλήρως από την Ελληνική δικαιοσύνη έναντι των συγκεκριμένων ισχυρισμών, αλλά ήδη οι συκοφάντες της καταδικάζονται στα αστικά δικαστήρια.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΝΔ κατά της Βασιλικής Θάνου

Εκεί ακριβώς, αναλαμβάνει δράση ο υπόκοσμος του διαδικτύου. Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, εμφανίζονται συκοφαντικά δημοσιεύματα που επιτίθενται στην Θάνου, παίρνοντας γραμμή από την ανακοινωση της ΝΔ. Υπεύθυνος του γραφείου τύπου να υπενθυμίσουμε, ήταν ο Νίκος Ρωμανός.

Το συμβόλαιο δολοφονίας με τις ταυτόχρονες αναρτήσεις από λογαριασμούς

Θα μπορούσε φυσικά κάποιος να πει ότι πρόκειται για σύμπτωση. Υπήρξαν διαφορετικοί χρήστες του διαδικτύου που όχι μόνο πείστηκαν από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ν.Δ., αλλά ένιωσαν την ανάγκη να την διασπείρουν.

Κάπου εδώ όμως περιπλέκεται η κατάσταση. Και οι δικαιολογίες στερεύουν. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, συμπτωματικά, ιδρύθηκαν επίσης τον Φεβρουάριο του 2022!

Οι λογαριασμοί στο Twitter που εκτέλεσαν το συμβόλαιο δολοφονίας κατά της Βασιλικής Θάνου, ιδρύθηκαν ταυτόχρονα τον ίδιο μήνα!

Φαίνεται λοιπόν ότι το γραφείο τύπου της ΝΔ, λειτούργησε σε αγαστή συνεργασία με μια Συμμορία του διαδικτύου, η οποία μάλιστα ενεργοποιήθηκε ακριβώς για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η διάπραξη του εγκλήματος, δεν είναι αξιολογική κρίση δική μας, αλλά πλέον απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Δηλαδή το γραφείο τύπου της Ν.Δ. και οι συγκεκριμένοι πλαστοί λογαριασμοί, λειτούργησαν για να διαπράξουν συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως παρατηρεί πολύ σωστά ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, οι συγκεκριμένοι ανώνυμοι λογαριασμοί, έχουν μία ιδιαίτερη έμφαση στο να υποστηρίζουν και να προβάλλουν τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ., ο οποίος ευθύνεται για την προηγούμενη κατάπτυστη συκοφαντική ανακοίνωση, Νίκο Ρωμανό. Ο οποίος μάλιστα, χαρακτηριζόταν με υπερηφάνεια ως χάκερ, όταν είχε αναλάβει τα social media του Μητσοτάκη!

 

 


Παλαιότερα μάλιστα, είχε εντοπιστεί άλλη μία συμμορία του διαδικτύου, η οποία συνδεόταν με κορυφαίο υπουργό του Μητσοτάκη, και χρησιμοποιούσε στοιχεία και φωτογραφίες νεκρών για να καλύπτει την εγκληματική της δράση!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το σκάνδαλο δεν είναι μόνο πολιτικό. Ταυτόχρονα με την συκοφαντική επίθεση στην Βασιλική Θάνου, υπήρξε και μία εξαιρετικά περίεργη εξέλιξη με την περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επεστράφησαν από το ελληνικό Δημόσιο το οποίο τα είχε δεσμεύσει! Και αυτό σύμπτωση;

Η ελληνική δικαιοσύνη λοιπόν όταν τελειώσει με τις προσωπικές διαφορές του Σκουρλέτη, καλό θα είναι να διερευνήσει και την προφανή εγκληματική δράση της συγκεκριμένης συμμορίας, ώστε να διαπιστώσει πόσο ψηλά φτάνουν τα πλοκάμια της. Όπως επίσης, ο ΣυΡιζΑ αντί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, φτάνοντας στο σημείο να απολογείται στο σύστημα Μητσοτάκη το οποίο πήρε την εξουσία με το διαδικτυακό χάσταγκ «Έρχεται Που**α», ας απαιτήσει να τραβηχτεί η Κουκούλα από τον πραγματικό υπό κόσμο του διαδικτύου του οποίου η δράση παραπέμπει όντως σε εγκληματική οργάνωση.

 

 

Πηγή

Προβολές : 597


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα