Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΦΛΩΡΟ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ

Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΦΛΩΡΟ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ

3 Οκτωβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

 

Το Μαξίμου, το ΥΠΕΞ, το ΥΠΕΘΑ τι απαντούν;

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΜΝΠΝ… ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ…

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;;;

Μπορεί από την ανωτέρω φωτογραφία να λείπουν ο Δένδιας και ο Φλώρος, αλλα… τουλάχιστον ένας απ’ αυτούς, θα δικαστεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Φλώρε, γι αυτό άφησες τα ελικόπτερα να γίνουν υποβρύχια στο Στεφανοβίκειο;;;

Ένας δεν βρίσκεται μωρέ;;;

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Καλά… όλοι αυτοί είναι ΕΒΡΑΙΟΙ… Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;;;

 

 

Υ.Γ.2.  Πριν λίγα χρόνια, υπήρξε ένας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, που ανέλαβε τον εξοπλισμό των νησιών… αλλά στη συνέχεια, τον γλύκαναν οι… ΡΟΤΑΡΥ…

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ…

 

 

«Η Ελλάδα σταμάτησε την στρατιωτικοποίηση νησιών της»! Βόμβα από τη Γενί Σαφάκ!

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Άμεση ,κατηγορηματική και επώνυμη διάψευση απαιτείται για σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα έχει αρχίσει κανονικά την αποστρατιωτικοποίηση νησιών!

Το δημοσίευμα που βρίσκεται και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας υπογράφει ο Canberk Dogan και υποστηρίζει τα εξής απίθανα:

Τίτλος: «Κίνηση έκπληξη από την Αθήνα

«Μια πολύ θετική κίνηση έρχεται από την Αθήνα, η οποία δίνει σημάδια εξομάλυνσης των σχέσεων της με την Τουρκία. Η Ελλάδα σταματά τον εξοπλισμό των νησιών που δεν της έχουν παραχωρηθεί με συνθήκες. Ο εξοπλισμός τους ήταν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι εξελίξεις θα αποκτήσουν δυναμική όσο προχωρούν οι συνομιλίες.

Η εξομάλυνση των σχέσεων επιταχύνθηκε μετά από την συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη.

Η Αθήνα έχει σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά, τις νησίδες και τις βραχονησίδες που δεν της ανήκουν με συνθήκες».

Στο δημοσίευμα γίνεται ξανά αναφορά σε 152 νησιά ,νησίδες και βραχονησίδες που η Τουρκία λέει ότι δεν ανήκουν στην Ελλάδα και επισημαίνεται ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι στρατιωτικές δυνάμεις  που υπήρχαν σε αυτά τα νησιά!

Και καταλήγει:

«Πηγές αναφέρουν ότι η Ελλάδα σταμάτησε την προμήθεια πολεμοφοδίων σε αυτά τα νησιά»!

Το Μαξίμου, το ΥΠΕΞ, το ΥΠΕΘΑ τι απαντούν;

Πηγή

Προβολές : 475


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα