Ο χριστιανικός σιωνισμός κρύβει μια αντίφαση – η γενοκτονία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού

Ο χριστιανικός σιωνισμός κρύβει μια αντίφαση – η γενοκτονία δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού

12 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:248
Μοίρασέ το

 

Αυτό ονομάζεται ειδωλολατρία επειδή τοποθετεί το Ισραήλ πάνω από τον ίδιο τον Ιησού ως αντικείμενο λατρείας και εκτίμησης.

Ο σιωνισμός είναι επίσης ρατσισμός , επειδή γνωστοποιεί στον κόσμο ότι οι ζωές των Εβραίων είναι πιο πολύτιμες από τις ζωές των Παλαιστινίων ή των Αράβων, κάτι που δεν δίδαξε ο Ιησούς.

Αν και πολλοί αποτυγχάνουν να το αναγνωρίσουν, οι Χριστιανοί που υποστηρίζουν άνευ όρων τις ενέργειες και την ατζέντα της εβραϊκής θρησκευτικής αίρεσης που είναι γνωστή ως Σιωνισμός, ενώ επίσης ισχυρίζονται ότι πιστεύουν και ασπάζονται τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού βρίσκονται σε αντιφάσεις που πρέπει να κάνουν κάποια σοβαρή αναζήτηση ψυχής σε αυτό. σημαντικό θέμα.

 

Ενώ η Αγία Γραφή, συμπεριλαμβανομένου του προς Ρωμαίους 11 , εξηγεί ότι ο Θεός δεν έχει τελειώσει ακόμη με τον άπιστο Ισραήλ, υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα αυτά στην επόμενη θετική περίοδο. Αυτή τη στιγμή, οι Χριστιανοί πρέπει να ακολουθήσουν τον Ιησού, την Οδό, ο οποίος δεν υποστηρίζει τη γενοκτονία που διαπράττεται από τους Σιωνιστές που ηγούνται επί του παρόντος το Ισραήλ.

 

Θα έρθει μια στιγμή που ο Θεός θα επιστρέψει την εστίασή Του στον Ισραήλ που δεν πιστεύει την πλειοψηφία για να τους αντιμετωπίσει μόλις ολοκληρωθεί η πληρότητα των εθνών, αλλά αυτή η ώρα δεν έχει έρθει ακόμη. Είναι επομένως λάθος για τους Χριστιανούς στην τρέχουσα εποχή της χάριτος να υποστηρίζουν πλήρως τις δολοφονικές ενέργειες του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων γειτόνων του.

 

«Αυτό δημιουργεί πρόβλημα για τις δυτικές κυβερνήσεις που προσποιούνται ότι υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και αποδοκιμάζουν τα εγκλήματα πολέμου», γράφει ο Paul Craig Roberts σχετικά με το θέμα.

 

«Δημιουργεί επίσης πρόβλημα για τους Αμερικανούς ευαγγελιστές γνωστούς ως «Χριστιανοσιωνιστές». Η γενοκτονία δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβιβαστεί με τις διδασκαλίες του Ιησού. Οι ευαγγελικοί θα πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ της λατρείας του Ισραήλ και της λατρείας του Ιησού».

 

(Σχετικό: Ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ και σιωνιστής Στιούαρτ Σέλντοβιτς παρενοχλούσε και απειλούσε χειριστές καροτσιών φαγητού χαλάλ στην πόλη της Νέας Υόρκης για την υποστήριξη των Παλαιστινίων στη Γάζα.)

 

Ο Ιησούς λέει να αγαπάτε τους εχθρούς σας. Οι Σιωνιστές λένε εξοντώστε τους

Παρόλο που ο Θεός δεν έχει τελειώσει ακόμη με το άπιστο Ισραήλ, δεν σημαίνει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να αντιμετωπίζουν τον εβραϊκό λαό ως καλύτερο από τον παλαιστινιακό λαό ή οποιονδήποτε άλλο λαό, για αυτό το θέμα.

 

Το εδάφιο Πράξεις 10:34 δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο Θεός δεν σέβεται τα πρόσωπα. Ο Άγιος Απόστολος Παύλος τονίζει επίσης στους Γαλάτες 3:28 ότι στον Χριστό Ιησού δεν υπάρχει πλέον Ιουδαίος ούτε Έλληνας, ούτε μεταξύ Ιουδαίων ούτε εθνικών, το θέμα είναι ότι όλοι είναι ίδιοι στην εποχή της εκκλησίας και απαιτείται να περάσουν ίδια πόρτα, Ιησούς Χριστός, για να βρει τη σωτηρία.

 

Αντίστροφα, οι Σιωνιστές βαδίζουν στο ρυθμό του δικού τους τυμπάνου. Τα δόγματά τους για τον αντίχριστο έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα βρίσκονται στην Καινή Διαθήκη ως οδηγίες για τους Χριστιανούς, ωστόσο πολλοί Χριστιανοί εσφαλμένα βάζουν το Ισραήλ, όπως ορίζεται ποικιλοτρόπως, σε ένα βάθρο πάνω από όλα.

 

Αυτό ονομάζεται ειδωλολατρία επειδή τοποθετεί το Ισραήλ πάνω από τον ίδιο τον Ιησού ως αντικείμενο λατρείας και εκτίμησης. Ο σιωνισμός είναι επίσης ρατσισμός , επειδή γνωστοποιεί στον κόσμο ότι οι ζωές των Εβραίων είναι πιο πολύτιμες από τις ζωές των Παλαιστινίων ή των Αράβων, κάτι που δεν δίδαξε ο Ιησούς.

 

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι Σιωνιστές. Στην πραγματικότητα, πολλοί απορρίπτουν τον Σιωνισμό ενώ άλλοι έχουν προσηλυτιστεί στον Χριστιανισμό. Οι τελευταίοι ουσιαστικά μπολιάζονται ξανά στην υπόσχεση, ενώ εκείνοι που απορρίπτουν τον Ιησού, Εβραίοι ή μη, αντιμετωπίζουν κάτι διαφορετικό.

 

Η κατάσταση στη Γάζα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο σοβαρή από προηγούμενα επεισόδια που αφορούσαν επιθετικότητα μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων γειτόνων του. Σε αντίθεση με προηγούμενα περιστατικά, αυτό περιλαμβάνει μια πλήρους κλίμακας γενοκτονία ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας, γι’ αυτό και τυγχάνει της παγκόσμιας προσοχής.

 

Η χριστιανική απάντηση, στην κριτική αυτού του συγγραφέα, είναι να μην πάρουμε καμία πλευρά, αλλά μάλλον να πλευρίσουμε τη χήρα, τα ορφανά και τους αθώους όπου κι αν ζουν, στο Ισραήλ, τη Γάζα ή αλλού.

 

«Δεν είναι όλο το Ισραήλ Σιωνιστικό», σημειώνει περαιτέρω ο Ρόμπερτς. “Ο Νετανιάχου έχει την υποστήριξη της μειοψηφίας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό για το Ισραήλ από ό,τι σκόπευαν ο Νετανιάχου και οι νεοσυντηρητικοί σύμμαχοί του των ΗΠΑ”.

 

Η εβραιο-παλαιστινιακή σύγκρουση χρονολογείται από αιώνες. Μάθετε περισσότερα στο CultureWars.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

PaulCraigRoberts.org

 

BlueLetterBible.org

 

NaturalNews.com

 

BlueLetterBible.org

 

BlueLetterBible.org

 

 

Πηγή

Προβολές : 248


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα