Ο (ύποπτος) ρόλος της ανακρίτριας στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό

Ο (ύποπτος) ρόλος της ανακρίτριας στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό

5 Νοεμβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:829
Μοίρασέ το

 

 

Η στάση της ανακρίτριας έχει προβληματίσει ακόμα και τις αστυνομικές αρχές, με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνουν το αυτονόητο: πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις χωρίς την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Μέχρι σήμερα οι συλλήψεις έχουν φτάσει μόλις στις δέκα, μαζί με τη μητέρα του κοριτσιού

Μήπως αυτές τις εντολές της έχουν δώσει τα πολιτικά αφεντικά της;;;
Δηλαδή, να τρομοκρατήσει το βιασμένο παιδάκι, ώστε να μην αποκαλύψει τα … μεγάλα προσώπατα που το βίαζαν… ;;;
Αφού προβληματίζονται και οι αστυνομικοί με την στάση της (ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί χυδαίο), ανακρίτριας, σκεφθείτε για τι μιλάμε…
Όνομα δεν έχει η εν λόγω;;;
Σκέτο… ανακρίτρια;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργεί η στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς έχουν καθυστερήσει οι συλλήψεις όλων των εμπλεκομένων που εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την ανήλικη, ενώ σε… φιάσκο εξελίσσονται οι έρευνες και για τον οίκο ανοχής όπου ο κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος εξέδιδε την ανήλικη.

Η στάση της ανακρίτριας έχει προβληματίσει ακόμα και τις αστυνομικές αρχές, με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνουν το αυτονόητο: πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις χωρίς την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Επίσης, άγνωστα παραμένουν τα πρόσωπα που είχαν βιάσει το κορίτσι στον οίκο ανοχής, όπου το ίδιο το παιδί έχει καταθέσει πως μέσα σε μισή ώρα συνευρισκόταν με 5 άντρες.

Αν αναλογιστεί πως βρέθηκε στον οίκο ανοχής τουλάχιστον πέντε φορές, γίνεται αντιληπτό πως μιλάμε για τουλάχιστον 25 άνδρες. Όμως μέχρι σήμερα οι συλλήψεις έχουν φτάσει μόλις στις δέκα, μαζί με τη μητέρα του κοριτσιού…

Αντίθετα τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρεύσει, άγνωστο πως, άλλα στοιχεία για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. τα οποία σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με την κακοποίηση του κοριτσιού, αφού δεν τους αναγνώρισε στις φωτογραφίες που της υπέδειξαν.

Ορατός ο κίνδυνος να διαφύγουν οι παιδοβιαστές στο εξωτερικό!

Αποκαλυπτικός είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας μπροστά στον κίνδυνο να διαφύγουν στο εξωτερικό κάποιοι παιδοβιαστές λόγω των καθυστερήσεων κατά τον χειρισμό της υπόθεσης από την Ανακρίτρια.

«Τα εντάλματα σύλληψης άργησαν να εκδοθούν και πολύ φοβάμαι ότι επειδή η ερευνά από πλευράς κύριας ανάκρισης πάει με πολύ αργούς ρυθμούς, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο τέλος πράγματι θα διαφύγουν στο εξωτερικό. Δεν έχει η αστυνομία ευθύνη πάνω σε αυτό. Από την κύρια ανάκριση έχουν αργήσει. Δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν γιατί δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης», δήλωσε χθες ο κ. Λύτρας.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά ανακύπτουν και από νομικούς κύκλους για το ρόλο της Ανακρίτριας στην υπόθεση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο δικηγόρος της μητέρας και της θείας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας καθώς άφησε ευθέως αιχμές κατά της ανακρίτριας που κάλεσε τρεις φορές για κατάθεση το κορίτσι, και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης την περασμένη Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας, γυναίκας αστυνομικού και ψυχολόγου, το κορίτσι έβαλε τα κλάματα.

«Ήρθα σε επαφή με τη θεία του παιδιού η οποία μου ανέφερε ότι η 12χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και η ερώτηση μου είναι γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μια φορά και έπρεπε να μπει 3 φορές. Δεν είμαι ειδικός, ψυχολόγος, πατέρας είμαι αλλά γιατί να μπει αυτό το παιδί τρεις φορές σε αυτή τη διαδικασία και όχι μια και ενδεχομένως να χρειαστεί να ξαναμπεί και να ξαναμπεί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι σε ένα παιδί 12 χρονών.

Έχω την εντολή από τη θεία, να αναφέρω το εξής: Η 12χρονη έχει μεταφέρει στη θεία ότι στην ανάκριση που έγινε πριν 2 μέρες που ήταν η ψυχολόγος μια αστυνομικός και η ανακρίτρια, σύμφωνα με αυτά που ανέφερε η 12χρονη στη θεία, η συμπεριφορά της ανακρίτριας προς τη 12χρονη, δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Αυτό που έμαθα χωρίς να έχω μιλήσει με την 12χρονη, μου το έχει μεταφέρει η θεία, ότι ο τρόπος απέναντι στην 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός σε αυτή τη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα», δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας και της θείας της 12χρονης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης αλλά και νομικός παραστάτης της θείας της μικρής που ανακάλυψε την υπόθεση, Απόστολος Λύτρας, καταγγέλλει, επίσης το ρόλο της ανακρίτριας για τις αλλεπάλληλες πολύωρες καταθέσεις του κοριτσιού στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ):

«Μου προκαλεί πράγματι ιδιαίτερη εντύπωση πόσες φορές θα κληθεί το παιδί για να αναγνωρίσει τους βιαστές της και πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι αυτό μπορεί να γίνει μια φορά και όχι το παιδί να ταλαιπωρείται τόσες φορές για τόσες πολλές ώρες, καθώς επίσης είναι αδιανόητο εν έτη 2022 να μην υπάρχει όπως ορίζει ο νόμος ειδικός χώρος εξέτασης του παιδιού και αυτή η εξέταση να γίνεται στη ΓΑΔΑ» .

“Φιάσκο” στην ανάκριση και με τον οίκο ανοχής! Airbnb διαμέρισμα δίπλα σε παιδικά ποδήλατα το άντρο των παιδοβιαστών!

Καταγγελτικός ήταν χθες ο κ. Λύτρας ως προς το ρόλο της ανακρίτριας σχετικά με τον οίκο ανοχής όπου κακοποιούνταν σεξουαλικά η 12χρονη.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρεύσει ακόμα και φωτογραφίες από οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό, ο δικηγόρος επισημαίνει πως έχει φωτογραφίες από διαμέρισμα airbnb που είχε μετατραπεί σε “studio”. Μάλιστα έξω από αυτό υπήρχαν παιδικά ποδήλατα.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, αν και ζήτησε τα σχετικά στοιχεία της δικογραφίας για να διακριβωθεί ο οίκος ανοχής όπου βιάζονταν το κορίτσι, η ανακρίτρια δεν του έδωσε τα σχετικά στοιχεία μένοντας στο “γράμμα του νόμου”.

 

Πηγή

Προβολές : 829


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα