Ο Bill Gates ανοίγει την πόρτα στο ΧΑΟΣ: Έρχεται εμφύλιος – Αυτό πρέπει να κάνουμε

29 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο ιδρυτής της Microsoft και διεθνιστής, Μπιλ Γκέιτς, προειδοποίησε ότι η πολιτική πόλωση που επικρατεί στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν εμφύλιο πόλεμο που θα «σημάνει το τέλος των πάντων» (σ.σ. και τότε θα έρθει το αφεντικό του να παριστάνει τον παγκόσμιο σωτήρα).

 

 

 

 

Θεωρείστε δεδομένο πως τον εμφύλιο θα τον προκαλέσει η ίδια η σατανική Συναρχία στη οποία είναι και αυτός ο ψυχοπαθής ευγονιστής…

Θεωρείστε επίσης δεδομένο πως οι ΗΠΑ θα κτυπηθούν αλύπητα… το αξίζουν όμως… όλα τα δεινά της ανθρωπότητας από αυτήν ξεκίνησαν, γιατί σ’ αυτή βρήκε στέγη η Καμπαλίστικη Συναρχία…

Εμφύλιοι θα συμβούν σε όλα τα κράτη στα οποία κυριαρχεί η Συναρχία των Εβραιοσιωνιστών… και φυσικά και το προτεκτοράτο της η Ελλάδα…

Να είστε… να είμαστε έτοιμοι εσωτερικά και εξωτερικά να υπερασπιστούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ… γιατί έρχεται η περίοδος που θα μπούμε στα πιο σκληρά σκοτάδια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στην φετινή Σύνοδο Κορυφής του Forbes 400 για την… «φιλανθρωπία», ο δισεκατομμυριούχος και αυτοαποκαλούμενος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς τόλμησε να ρίξει μια ματιά στο εγγύς μέλλον…

Ο ιδρυτής της Microsoft και διεθνιστής, Μπιλ Γκέιτς, προειδοποίησε ότι η πολιτική πόλωση που επικρατεί στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν εμφύλιο πόλεμο που θα «σημάνει το τέλος των πάντων» (σ.σ. και τότε θα έρθει το αφεντικό του να παριστάνει τον παγκόσμιο σωτήρα).

«Παραδέχομαι ότι η πολιτική πόλωση μπορεί να σημαίνει το τέλος των πάντων, θα έχουμε άκυρες εκλογές και εμφύλιο πόλεμο», ισχυρίστηκε ο Γκέιτς. Ο δισεκατομμυριούχος μιλούσε στην φετινή Σύνοδο Κορυφής του Forbes 400 για την… «φιλανθρωπία».

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, συγκέντρωσε πάνω από 100 από τους κορυφαίους «φιλάνθρωπους» του κόσμου (σ.σ. τουτέστιν διεθνιστές νέο-κομμουνιστές που έχουν αποκτήσει περιουσία επειδή θέλησε το σύστημα), κοινωνικούς επιχειρηματίες (σ.σ. Ο ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΘΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΧΙΕΙΡΗΣΕΙΣ) και ηγέτες πολυεθνικών (σ.σ. οι πολυεθνικές θα συνενωθούν σε μία ΜΗΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία θα ορίζει τον πλούτο) για μια κριτική συζήτηση σχετικά με το πώς ο πλούτος και οι πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν (σ.σ. ανακατανεμηθούν) καλύτερα για την επίλυση (δήθεν) των πιο δύσκολων προβλημάτων του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, ωστόσο, η πολιτική πόλωση είναι ένα πρόβλημα που δεν λύνεται με χρήματα (σ.σ. ΑΡΑ ΜΕ ΤΙ;;; ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;;;): “Δεν έχω καμία εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα. Δεν θα χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου για αυτό γιατί δεν ξέρω πώς να τα ξοδέψω”.

Αλλά ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι θα μπορούσε να ονομάσει ως υποτιθέμενη αιτία του βαθύ διχασμού στην αμερικανική κοινωνία: την παραπληροφόρηση (σ.σ. δηλαδή την ΑΛΗΘΕΙΑ που ξεσκεπάζει τα σχέδια των διεθνιστών).

Από την άποψη αυτή, ισχυρίστηκε ότι οι θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τα εμβόλια και ο δικός του ρόλος στη διάδοσή τους ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στην πόλωση στην χώρα: «Η πόλωση και η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι ένα πρόβλημα».

Ένα από τα βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του περασμένου έτους ήταν ένα βιβλίο (σ.σ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ) του Robert Kennedy, “που λέει ότι μου αρέσει να βγάζω χρήματα και να σκοτώνω εκατομμύρια ανθρώπους με εμβόλια. Είναι άγριο και πουλάει καλά”, είπε ο Gates.

Η πόλωση στις ΗΠΑ είναι τελικά και απόρροια του γεγονότος ότι το «συνταρακτικό» είναι πιο ενδιαφέρον από την «αλήθεια» (σ.σ. O Gates λέει την αλήθεια;;; Τα σχόλια δικά σας – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ).

Τα σχόλια του Γκέιτς για το θέμα του «εμφύλιου πολέμου» έρχονται σε μια στιγμή που οι διεθνιστιές πολιτικοί στις ΗΠΑ προσπαθούν όλο και περισσότερο να ανακηρύξουν τους δεξιούς Ρεπουμπλικάνους του Τραμπ εχθρούς του έθνους.

Για παράδειγμα, ο «Δημοκρατικός» Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν περιέγραψε πρόσφατα τους «Ρεπουμπλικάνους MAGA» (MAGA: Make America Great Again) ως εξτρεμιστές που υποτίθεται ότι αποτελούν «απειλή για αυτή την χώρα», ενώ η «δημοκρατική» Χίλαρι Κλίντον απαίτησε να αντιμετωπιστεί δραστικά η παράταξη MAGA.

Σύμφωνα με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι παρά «ναζί».

 

 

 

Ο δημοσιογράφος και τακτικός Roland Martin του CNN προχώρησε ακόμη παραπέρα, δηλώνοντας ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είναι «κακοί άνθρωποι».

Ωστόσο, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν πράγματι προς τον εμφύλιο πόλεμο – όπως πιστεύει ο Μπιλ Γκέιτς – τότε αυτό είναι πιθανό να τροφοδοτηθεί από τους “Δημοκράτες” και τα σε μεγάλο βαθμό ιδιόκτητα μέσα ενημέρωσης του διεθνιστικού, παρά από τους “Ρεπουμπλικάνους”, σχολιάζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγή

Προβολές : 400


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα