Ο DeSantis λέει ότι ο «εγκληματίας πολέμου» Πούτιν πρέπει να «λογοδοτήσει» μέρες αφότου είπε ότι η Ουκρανία δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ

Ο DeSantis λέει ότι ο «εγκληματίας πολέμου» Πούτιν πρέπει να «λογοδοτήσει» μέρες αφότου είπε ότι η Ουκρανία δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ

23 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:233
Μοίρασέ το

 

 

Ο DeSantis εξόργισε τα γεράκια των Ρεπουμπλικανών, τους Never Trumpers και τους νεοσυντηρητικούς πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες, όταν χαρακτήρισε τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας ως «εδαφική διαμάχη» που δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ.

“Παίζει” για επόμενος πρόεδρας των ΗΠΑ…

Βέβαια, χωρίς ΑΥΤΟΥΣ, δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί…

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΠΙ…

Όπως δεν κάνει ρούπι, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ…

Και ΑΥΤΟΙ, χρηματοδοτούν και τις δυο πλευρές…

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

από Breitbart

 

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» που θα πρέπει να «λογοδοτήσει» για την εισβολή στην Ουκρανία, λίγες μέρες αφότου ισχυρίστηκε ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας δεν είναι «ζωτικό εθνικό συμφέρον». .»

Ο DeSantis εξόργισε τα γεράκια των Ρεπουμπλικανών, τους Never Trumpers και τους νεοσυντηρητικούς πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες, όταν χαρακτήρισε τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας ως «εδαφική διαμάχη» που δεν είναι «ζωτικό» συμφέρον των ΗΠΑ.

Ο DeSantis είπε στον Tucker Carlson του Fox News:

Ενώ οι ΗΠΑ έχουν πολλά ζωτικής σημασίας εθνικά συμφέροντα – διασφάλιση των συνόρων μας, αντιμετώπιση της κρίσης ετοιμότητας στο στρατό μας, επίτευξη ενεργειακής ασφάλειας και ανεξαρτησίας, έλεγχος της οικονομικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής ισχύος του ΚΚ Κίνας – εμπλέκονται περαιτέρω σε μια εδαφική διαμάχη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας δεν είναι ένα από αυτά.

Μετά τα αρχικά σχόλια του DeSantis, ο Never Trumper Adam Kinzinger (IL) απέρριψε τον DeSantis ως συνδεδεμένο «με τους τρελούς» και η πρώην βουλευτής του GOP Liz Cheney επέπληξε τον DeSantis επειδή φαινομενικά ξέχασε «τα μαθήματα του Ronald Reagan».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Piers Morgan, ο DeSantis πήρε μια πιο σκληρή θέση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία. Σε εκείνη τη συνέντευξη, που προβλήθηκε στο Fox Nation την Πέμπτη, ο DeSantis χαρακτήρισε τον Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου» και ζήτησε να «λογοδοτήσει» για την εισβολή στην Ουκρανία.

 


Πηγή

Προβολές : 233


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα