Ο Fauci δηλώνει “Χρησιμοποιείτε τα λόκνταουν για να πείσετε τον κόσμο να m-volιαστεί”

Ο Fauci δηλώνει “Χρησιμοποιείτε τα λόκνταουν για να πείσετε τον κόσμο να m-volιαστεί”

17 Απριλίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:646
Μοίρασέ το

 

 

Ο Fauci άφησε όλους άναυδους δηλώνοντας: “Χρησιμοποιείτε τα λόκνταουν για να m-volιάσετε τους ανθρώπους, έτσι ώστε όταν ανοίξετε, να μην έχετε κύμα λοιμώξεων”.

 

 

 

Δικαστής, για να συλλάβει αυτό ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, δεν υπαρχει, σ’ όλες τις ΗΠΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Σε εμφάνισή του στο MSNBC την Τετάρτη, ο Anthony Fauci άφησε την αλήθεια για τα λόκνταουν να ξεφύγει… λέγοντας ότι είναι θέατρο σχεδιασμένο να τρομάξει τους ανθρώπους ώστε να m-volιαστούν.

Όταν ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα της εκπομπής Andrea Mitchell σχετικά με το εξελισσόμενο κολαστήριο των λόκνταουν στην Κίνα, ο Fauci ουσιαστικά επαίνεσε τις ενέργειες της κομμουνιστικής κυβέρνησης.

Ο Fauci δήλωσε: “Η Κίνα έχει μια σειρά από προβλήματα, δύο από τα οποία είναι ότι το πλήρες λόκνταουν, που ήταν η δική τους προσέγγιση, ένα άκρως αυστηρό λόκνταουν που δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμοστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν και αυτό αποτρέπει την εξάπλωση της μόλυνσης, θυμάμαι ότι έλεγαν από νωρίς, και νομίζω με ακρίβεια, τα πήγαιναν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον”.

Και τότε ο Fauci άφησε όλους άναυδους δηλώνοντας: “Χρησιμοποιείτε τα λόκνταουν για να m-volιάσετε τους ανθρώπους, έτσι ώστε όταν ανοίξετε, να μην έχετε κύμα λοιμώξεων”.

Αγνοώντας εντελώς την έννοια της φυσικής ανοσίας, ο Fauci πρόσθεσε “Επειδή έχετε να κάνετε με έναν ανοσολογικά πρωτόγονο πληθυσμό του ιού επειδή δεν έχουν εκτεθεί λόγω των λόκνταουν”.

Συνέχισε δηλώνοντας ότι τα κινεζικά m-volια δεν είναι αρκετά καλά.

“Το πρόβλημα είναι ότι τα m-volια που χρησιμοποιούν δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα m-volια που χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και άλλα μέρη. Έτσι, δεν έχουν τον βέλτιστο βαθμό προστασίας”, ισχυρίστηκε ο Fauci.

Συνεχίζοντας είπε: “Επίσης, αριθμούν πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία πληθυσμό, που είναι οι πιο ευάλωτοι ανάμεσά μας, και έτσι, υπάρχει ένα διπλό μειονέκτημα εκεί. Πρώτον, δεν έχουν ανθρώπους που είναι προστατευμένοι, και δεύτερον, οι άνθρωποι που το χρειάζονται περισσότερο, δεν m-volιάζονται. Αυτή είναι η πηγή του προβλήματος στην Κίνα”.

Παρακολουθήστε:

 

 

Άραγε, το ότι οι άνθρωποι περιορίζονται καταναγκαστικά στα σπίτια τους και πεθαίνουν από την πείνα σε μια μανιακή αναζήτηση του “μηδενικού COVID”, δεν αποτελεί πιο άμεση “πηγή του προβλήματος” στην Κίνα;

Isn’t the more immediate ‘source of the problem’ in China that people are being locked up in their box homes and starved to death in a maniacal quest for ‘zero COVID’?

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 646


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα