Ο Fauci Παραπονιέται ότι οι Αμερικανοί Δεν Θα “Συμμορφωθούν” Προς Τις Αρχές (βίντεο)

Ο Fauci Παραπονιέται ότι οι Αμερικανοί Δεν Θα “Συμμορφωθούν” Προς Τις Αρχές (βίντεο)

4 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:877
Μοίρασέ το

 

 

“Είναι πολύ δύσκολο, με την επικάλυψη ενός αισθήματος τύπου αντιεμβολιασμού μεταξύ ορισμένων, με την επικάλυψη του πολιτικού διχασμού που έχουμε σε αυτή τη χώρα… και την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

 

Όταν οι ψυχοπαθείς σατανιστές που ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ παγκοσμίως, κάνουν λόγο για… παραπληροφόρηση, σημαίνει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γι αυτούς…

Στην Αμερική, οι άνθρωποι ξυπνούν και αντιδρούν στο εμβόλιο, στις μάσκες, στις καραντίνες, στα τεστ…

Στην Ελλάδα των πυρομανών Κούληδων, ΤΑ ΖΩΑ, ετοιμάζονται να κάνουν την τέταρτη δόση…

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προσέξτε τον συμβολισμό του ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΦΑΟΥΤΣΙ και θα αντιληφθείτε σε ποιών τα χέρια βρίσκεται η ανθρωπότητα…

 

 

Κατηγορεί την “παραπληροφόρηση” και “ένα συναίσθημα τύπου εντιεμβολιασμού”

Ο Anthony Fauci παραπονέθηκε τη Δευτέρα ότι οι Αμερικανοί αρνούνται να “συμμορφωθούν” με τους περιορισμούς του COVID, ενώ υποστήριξε ότι όλοι θα πρέπει ΑΚΟΜΑ να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.

Ο Fauci έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Katie Couric, κατηγορώντας την “παραπληροφόρηση” ότι επηρεάζει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις καλύμματα προσώπου (κατρουλόπανα) και να αποφύγουν τα εμβόλια.

“Δυστυχώς, δεδομένης της κόπωσης που έχουμε φτάσει σε αυτή τη χώρα από 2 1/2 χρόνια αυτής της κατάστασης, όλοι έχουν κουραστεί”, γκρίνιαξε ο Fauci.

Και πρόσθεσε: “Είναι πολύ δύσκολο, με την επικάλυψη ενός αισθήματος τύπου αντιεμβολιασμού μεταξύ ορισμένων, με την επικάλυψη του πολιτικού διχασμού που έχουμε σε αυτή τη χώρα… και την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

“Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τους ανθρώπους να συμμορφωθούν με τα κοινά μέτρα δημόσιας υγείας”, δήλωσε ο Fauci:

Εν τω μεταξύ, ο γερουσιαστής Rand Paul ανακοίνωσε ότι η πρώτη ακρόαση σχετικά με την έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας θα γίνει αυτή την Τετάρτη και θα επιδιώξει να διερευνήσει την προέλευση της πανδημίας.

Σε δήλωσή του, εκπρόσωπος του Paul δήλωσε: “Πρόκειται για μια διαδικασία που διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο για να πείσουμε τους Δημοκρατικούς του Κογκρέσου να συμφωνήσουν επιτέλους σε μια ακρόαση, η οποία θα είναι και η πρώτη ακρόαση στο Κογκρέσο για την έρευνα gain-of-function. Ο Dr. Paul ανυπομονεί να συνεργαστεί με την πρόεδρο της υποεπιτροπής Hassan και να ακούσει τους ειδικούς μάρτυρες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμα σημαντικής ακρόασης που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό“.

***********

Δικτυογραφία

Video: Fauci Complains That Americans Will Not “Adhere” To Authorities

https://summit.news/2022/08/02/video-fauci-complains-that-americans-will-not-adhere-to-authorities/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 877


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα