Ο Laurent Guyénot για τη Βιβλική Γενοκτονία του Bibi & την επέτειο του JFK

Ο Laurent Guyénot για τη Βιβλική Γενοκτονία του Bibi & την επέτειο του JFK

22 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:330
Μοίρασέ το

 

 

Και τα δύο εγκλήματα, υποστηρίζει, είναι συμπτώματα της σιωνιστικής ψυχοπάθειας, ενός κακοήθους πολιτισμικού συνδρόμου του οποίου οι ιστορικές ρίζες πηγαίνουν 3000 χρόνια πίσω στην αυγή της λατρείας του μίσους των Γιαχβιστών.

Την επόμενη Τετάρτη συμπληρώνονται 60 χρόνια από το πραξικόπημα του JFK .

Μέχρι τότε θα έχουμε περάσει έξι εβδομάδες από τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα.

 

Έχουν σχέση οι δύο τραγωδίες;

 

Ο σημερινός καλεσμένος, ο ιστορικός Laurent Guyénot, λέει ναι.

 

Και τα δύο εγκλήματα, υποστηρίζει, είναι συμπτώματα της σιωνιστικής ψυχοπάθειας, ενός κακοήθους πολιτισμικού συνδρόμου του οποίου οι ιστορικές ρίζες πηγαίνουν 3000 χρόνια πίσω στην αυγή της λατρείας του μίσους των Γιαχβιστών.

 

Δείτε το τελευταίο του: « Το Ευαγγέλιο της Γάζας: Τι πρέπει να μάθουμε από τα Βιβλικά μαθήματα του Νετανιάχου », « Η Βιβλική Ψυχοπάθεια του Ισραήλ » και « Κένεντι: Μια Ισραηλινή Προοπτική ».

Απόσπασμα:

 

Θα ασχοληθούμε με το ερώτημα πώς θα ξεφύγουν από αυτό;

Πίσω στο 1963, πυροβόλησαν τον Πρόεδρο στο φως της ημέρας.

Και στη συνέχεια πυροβόλησαν το πατσί σε ζωντανή τηλεόραση, χρησιμοποιώντας έναν εκτελεστή της μαφίας για να περπατήσει μέσα από μια χωρισμένη Ερυθρά Θάλασσα του Ντάλας αστυνομικοί για να στείλουν τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

Αυτό ήταν πριν από 60 χρόνια. Η επέτειος πλησιάζει την Τετάρτη.

Και καθώς πλησιάζει αυτή η επέτειος, μπαίνουμε στην έκτη εβδομάδα της γενοκτονίας της Γάζας.

 

Κάθε μέρα, δεκάδες ακόμη παιδιά σφάζονται από σιωνιστικές βόμβες. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

 

Μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, ζωντανά στην τηλεόραση, όπως ακριβώς μεταδόθηκε ζωντανά η δολοφονία του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ σε δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς.

 

Όλος ο κόσμος μπορεί να το δει, όπως θα μπορούσε να δει το πραξικόπημα του JFK στο φως της ημέρας, κι όμως φαίνεται ανίσχυρος να το σταματήσει.

 

 

Τι συμβαίνει εδώ?

 

 

Λοιπόν, δεν είμαι ειδικός στη γεωπολιτική της Μέσης Ανατολής, επομένως δεν έχω πολλές πρωτότυπες πληροφορίες για το τι συμβαίνει.

 

Η άποψή μου επικεντρώνεται στις αρχαίες ρίζες, όπως είπατε, και όπως γνωρίζετε, επειδή μεταφράσατε το βιβλίο μου Από τον Γιαχβέ στη Σιών .

 

Και σήμερα, νομίζω ότι η διατριβή μου επιβεβαιώνεται, επειδή ο Νετανιάχου παραθέτει τη Βίβλο όλη την ώρα—τουλάχιστον τέσσερις φορές πρόσφατα.

 

Δείχνει ότι υπάρχει κάτι βαθιά στην ψυχή του Ισραήλ—η ψυχή του Ισραήλ σήμερα, χθες και αύριο—που είναι βαθιά ριζωμένο σε αυτό που (ο Νετανιάχου) αποκαλεί Βίβλο, με το οποίο εννοεί τον Τανάχ, την Τορά και τα ιστορικά βιβλία .

 

Χρησιμοποιεί τον όρο Βίβλος, υποθέτω, γιατί αυτό είναι το αγγλικό για τους Εβραίους.

 

Βίβλος σημαίνει Tanakh. Το Tanakh είναι εβραϊκή λέξη.

 

Υποθέτω ότι στα αγγλικά χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο, τη Βίβλο, που κάνει τους Χριστιανούς να νιώθουν άβολα.

 

Η θεωρία μου τους κάνει επίσης να νοιώθουν άβολα.

 

Και αυτό κάνει ορισμένους μουσουλμάνους να νιώθουν άβολα, αλλά μάλλον λιγότερο.

 

Επειδή, όπως καταλαβαίνω, δεν είμαι ειδικός, ίσως μπορείτε να μου πείτε, αλλά οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι η Βίβλος έχει αλλάξει, δεν είναι ο αρχικός Λόγος του Θεού.

 

Οπότε, υπάρχει ίσως μεγαλύτερο άνοιγμα από τους Μουσουλμάνους να θεωρήσουν ότι υπάρχει κάτι βαθύτατα κακό στον τρόπο που παρουσιάζεται ο Γιαχβέ.

 

Όταν λέω Γιαχβέ, οι άνθρωποι μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Εννοώ ένα πραγματικό ον ή απλώς έναν χαρακτήρα σε μια ιστορία που γράφτηκε από ανθρώπους;

Και ο ίδιος δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Η βασική μου άποψη είναι ότι, λοιπόν, ο Γιαχβέ όπως εμφανίζεται στη Βίβλο, καθώς μιλάει στη Βίβλο, καθώς διατάζει τον εβραϊκό λαό να σφάξει αυτούς τους ανθρώπους ή τον άλλον, είναι ένας χαρακτήρας μυθοπλασίας.

 

Αλλά οι ιδέες τείνουν να γίνονται πραγματικές και να έχουν πραγματική επίδραση στους ανθρώπους όταν αυτές οι ιδέες μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.

 

Άρα ο Γιαχβέ κατά μία έννοια είναι ένα πραγματικό κακό πνεύμα.

Είναι μια κακή επιρροή στο Ισραήλ που πηγαίνει πολύ βαθιά—όχι μόνο στους θρησκευόμενους, πιστεύω, γιατί έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Βίβλος δεν είναι απλώς ένα θρησκευτικό βιβλίο.

Πολλοί μη θρησκευόμενοι Εβραίοι είναι πολύ προσκολλημένοι στη Βίβλο και επηρεάζονται πολύ από αυτήν.

 

 

Αφού απέκτησε πτυχίο μηχανικού (ENSTA, 1982), ο Laurent Guyénot συνέχισε τα ενδιαφέροντά του στην ιστορία και την ανθρωπολογία των θρησκειών, αποκτώντας το διδακτορικό του στις Μεσαιωνικές Σπουδές (Παρίσι IV-Σορβόννη, 2008). Η τρέχουσα έρευνά του επικεντρώνεται στο θρησκευτικό και πολιτισμικό υπόβαθρο της Σιωνιστικής γεωστρατηγικής. Τα βιβλία του περιλαμβάνουν Jesus and John the Baptist: Historical Inquiry into a Legendary Meeting (Imago), Fairy Death: An Anthropology of the Marvelous (Gallimard) και (μεταφρασμένο στα αγγλικά), JFK-9/11: Fifty Years of Deep State ( Progressive Press), Από τον Γιαχβέ στη Σιών: Ζηλότυπος Θεός, Εκλεκτοί Άνθρωποι, Γη της Επαγγελίας … Σύγκρουση Πολιτισμών ; και ο Θεός μας είναι και ο Θεός σας, αλλά μας έχει διαλέξει .

 

Πηγή

Προβολές : 330


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα