Ο Mushegian έγραφε δημόσια κατά της παιδεραστίας και της παγκόσμιας ελίτ και τον εξαφάνισαν.

Ο Mushegian έγραφε δημόσια κατά της παιδεραστίας και της παγκόσμιας ελίτ και τον εξαφάνισαν.

27 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:547
Μοίρασέ το

 

Όπως φαίνεται έχει δοθεί εντολή στις μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο να εντοπίζουν μέσω αλγορίθμων τους ανθρώπους που δημοσιεύουν αλήθειες κατά του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος και να τους εξαφανίζουν με ατυχήματα προκειμένου τώρα που μπαίνουμε στα τελευταία χρόνια των εσχάτων να μην υπάρχουν φωνές του αντιλόγου που να συνδέονται με το ορθό λόγο. 

Οι αντίθετες φωνές δεν τους ενοχλούν. Τους ενοχλεί ο συνδυασμός πνευματικής ζωής με την δημόσια διδασκαλία. 

 

 

 

 

Όσοι αντιστεκόμαστε είμαστε στο μάτι του κυκλώνα και στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών… αυτό όμως δεν θα μας σταματήσει από το να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ…

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή του… Τον ευχαριστουμε για τον αγώνα του..
>Ο Mushegian έγραφε δημόσια κατά της παιδεραστίας και της παγκόσμιας ελίτ και τον εξαφάνισαν.
Όπως φαίνεται έχει δοθεί εντολή στις μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο να εντοπίζουν μέσω αλγορίθμων τους ανθρώπους που δημοσιεύουν αλήθειες κατά του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος και να τους εξαφανίζουν με ατυχήματα προκειμένου τώρα που μπαίνουμε στα τελευταία χρόνια των εσχάτων να μην υπάρχουν φωνές του αντιλόγου που να συνδέονται με το ορθό λόγο. 
Οι αντίθετες φωνές δεν τους ενοχλούν. Τους ενοχλεί ο συνδυασμός πνευματικής ζωής με την δημόσια διδασκαλία. 
Στις 28 Οκτωβρίου ο συνιδρυτής του MakerDAO, Nikolai Mushegian, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter προς τους  φίλους του, συνδέοντας τις κυβερνητικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών CIA και η Μοσάντ με ένα κύκλωμα παιδεραστίας που φέρεται να εδρεύει στο Πουέρτο Ρίκο και τα νησιά της Καραϊβικής. Δύο μέρες αργότερα, βρέθηκε νεκρός στο Σαν Χουάν.
 
Το μήνυμα του Mushegian, το οποίο εξακολουθεί να αναρτάται στο Twitter, έχει ως εξής:
«Η CIA η Μοσαντ η ελίτ των παιδεραστών εκτελούν κάποιου είδους κύκλωμα σεξουαλικού εγκλωβισμού στο Πουέρτο Ρίκο και τα νησιά της Καραϊβικής. 
Μετά από αυτό ακολούθησε μια δεύτερη δημοσίευση πάλι στο Twitter που έγραφε: 
Κυριακή βράδυ, πληρούνται οι συνθήκες, ανακάλυψη έκπληξη, νέα ευκαιρία, τώρα όλα στο χρονοδιάγραμμα μεταβαλλόμενος δείκτης παραφροσύνης, κβαντική αθανασία αλλά για τον ανθρώπινο πολιτισμό, ένα στοίχημα ότι δεν υπάρχει μέλλον όπου η ατζέντα των αρνητικών ποσών των παγκόσμιων σκλάβων των τραπεζιτών θα με εξαφανίσουν.
Ευχηθείτε μου καλή τύχη.
Πιθανά μέλλοντα για μένα:
1) Θα με αυτοκτονήσουν η CIA.
2) Θα πάθω ατύχημα από την CIA και θα υποστώ εγκεφαλική βλάβη.
Μέχρι τώρα είμαι σίγουρος ότι αυτές είναι οι μόνες επιλογές για εμένα.
Είμαι ο χειρότερος εφιάλτης των παγκοσμιοποιητών! 
Όπως το Προφήτευσε έτσι και έγινε, μετά από δυο ημέρες που έκανε αυτές τις ανακοινώσεις βρέθηκε νεκρός με το άψυχο σώμα του να επιπλέει στο Σαν Χουάν. 
Αυτό που δήλωνε ο Mushegian πριν από τον μυστηριώδη θάνατό του είναι ότι μια επιχείρηση εμπορίας παιδιών είναι ξέφρενη στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αμερικής και πραγματοποιείται από τους παγκόσμιους Ελίτ. 
Αυτό που πιστεύουν οι ερευνητές είναι ότι η ανακοίνωση του δεν ήταν τυχαία αλλά είχε φτάσει τόσο κοντά στα κυκλώματα που έλεγε και πλέον είχε και στοιχεία για αυτά. 
Ο Μουσεγκιάν ήταν ένας ταλαντούχος νέος 29 ετών. Χαρακτηρίζεται ως «καινοτόμος stablecoin» και «συνεισφέρων BitShares» που δημιούργησε το DAI, το οποίο λειτουργεί στο δίκτυο Ethereum (ETH).
Ήταν βαθιά θρησκευόμενος, φιλάνθρωπος και είχε ιστοσελίδα που έγραφε συνεχώς  κατά του παγκόσμιου συστήματος που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ελίτ που εξουσιάζουν τον πλανήτη.
Σε παλαιότερες αναφορές συνεχώς έγραφε ότι μια ημέρα θα τον σκοτώσουν και θα φανεί σαν ατύχημα. Τελικά η προφητεία του έγινε πράξη. 
Μια παλιά δημοσίευση έγραφε: Η Ρώμη γιόρταζε την παιδεραστία ως ετήσιο φεστιβάλ για αιώνες. Είναι το έθιμο τους.
Αυτοί που δημιούργησαν τον Ρωμαιοκαθολικισμό διέφθειραν τους Εβραϊκούς Ναούς και τους μετέτρεψαν σε «άντρο κλεφτών και συναγωγή του Σατανά», όπως είπε ο Ιησούς και είναι η ηθική εξουσία για το κράτος δικαίου που σταύρωσε τον Χριστό».
Σύμφωνα με αναφορές, το αστυνομικό γραφείο του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο βρήκε το σώμα του Μουσεγκιάν σε μια παραλία πίσω από το νοσοκομείο Άσφορντ στο Κοντάντο. Βρέθηκε κοντά στο νερό και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν γιατί τα ζωτικά του όργανα ήταν ήδη νεκρά. 
Οι επίσημες αναφορές αναφέρουν ότι το σώμα του Mushegian «σύρθηκε από ρεύματα» και παρασύρθηκε ενώ κολυμπούσε. Με άλλα λόγια, η επίσημη αιτία θανάτου είναι ένα «ατύχημα».
Όμως λίγοι το πιστεύουν αυτό με βάση το χρονοδιάγραμμα του πότε ο Μουσεγκιάν έκανε tweet για τη CIA και τη Μοσάντ και πότε βρέθηκε νεκρός.
Πολλοί στον χώρο της κρυπτογράφησης είναι δύσπιστοι για την επίσημη ιστορία σχετικά με τον θάνατο του Mushegian.
Τους είναι ξεκάθαρο ότι κάτι κακό συνέβη ως αποτέλεσμα των πληροφοριών που ανέβαζε συνεχώς δημόσια στο Twitter.
Σε σύγκριση με πολλούς άλλους στον χώρο της κρυπτογράφησης, ο Mushegian ήταν σχετικά ήσυχος τις περισσότερες φορές, επιλέγοντας να αφήσει την ανάπτυξή του να μιλήσει. Πολύ σπάνια έλεγε κάτι στο Twitter, κάτι που κάνει τα προαναφερθέντα μηνύματα τουλάχιστον ανατριχιαστικά.
Ο Mushegian πίστευε ότι επρόκειτο να τον σκοτώσουν γιατί συνεχώς ερευνούσε την πληροφορία. Ήξερε ότι τον έχουν στοχοποιήσει σαν πιθανό στόχο αποβολής από την ζωή.
Οι πηγές για αυτό το άρθρο είναι:  https://newspunch.com
ΥΓ. Μια ημέρα τα ίδια θα ακούσετε για εμάς. Ένα στημένο ατύχημα θα βρεθεί να σταματήσει τις ορθόδοξες αλήθειες που δημοσιεύουμε! Όμως εμείς γνωρίζουμε από το ευαγγέλιο που μας λέει πως δεν είμαστε πολίτες αυτής της εφήμερης γης αλλά της μέλλουσας που μόνο με τους μαρτυρικούς αγώνες μπορεί κανείς να την κατακτήσει. 

Πηγή

Προβολές : 547


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα