Ο Putin αποκαλύπτει την αλήθεια για τους σατανικούς δυτικούς ηγέτες που λεηλατούν τον κόσμο και καταστρέφουν την ανθρώπινη ελευθερία

Ο Putin αποκαλύπτει την αλήθεια για τους σατανικούς δυτικούς ηγέτες που λεηλατούν τον κόσμο και καταστρέφουν την ανθρώπινη ελευθερία

7 Οκτωβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το

 

 

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών.

Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους.

Αυτή η πλήρης απάρνηση από το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, η απόρριψη της πίστης και των παραδοσιακών αξιών και η καταστολή της ελευθερίας έρχονται να θυμίζουν μια «ανάποδη θρησκεία» – τον ​​καθαρό Σατανισμό. Αποκαλύπτοντας τους ψεύτικους μεσσίες, ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: “Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε”.

Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη εμφανή στους ανθρώπους, και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση».

Ο κινεζικός πολιτισμός, ο περσικός και ο ρωσικός πολιτισμός ευθυγραμμίζονται για να καταστρέψουν τη σατανική Δύση για τον απλό λόγο ότι εάν επιτραπεί στη Δύση να ζήσει, ο πλανήτης Γη θα υποδουλωθεί για πάντα κάτω από την κυριαρχία του απόλυτου κακού.

 

 

 

 

Κατ’ αρχήν, σωστός στις διαπιστώσεις του ο Πούτιν ως προς τον σατανισμό της Δύσης, ΑΛΛΑ… η συμπερίληψη τουλάχιστον της Κίνας, είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…

Άλλο ο Κινεζικός Πολιτισμός, και άλλο ο κουμμουνισμός από την εποχή του ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΑΟ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Η ταύτιση, με προβληματίζει πολύ… και με κάνει επιφυλακτική στα λόγια του Πούτιν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Monday, October 03, 2022 by: Mike Adams
(Natural News)

Σε μια φλογερή ομιλία που βάζει τον τόνο για τη στάση της Ρωσίας ενάντια στην «Αυτοκρατορία του Ψεύδους» της Δύσης, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αποκαλύπτει την αλήθεια για τους κακούς, σατανικούς ηγέτες των δυτικών εθνών που λεηλατούν τον κόσμο και προκαλούν ανείπωτο ανθρώπινο πόνο ενώ ακρωτηριάζουν παιδιά και φιμώνουν την αλήθεια.

«Οι δυτικές ελίτ όχι μόνο αρνούνται την εθνική κυριαρχία και το διεθνές δίκαιο. Η ηγεμονία τους έχει έντονα χαρακτηριστικά ολοκληρωτισμού, δεσποτισμού και απαρτχάιντ», λέει σωστά, επισημαίνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που εξαπέλυσαν πυρηνικά όπλα σε άμαχους πληθυσμούς στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Οι συμμαχικές δυνάμεις βομβάρδισαν επίσης πολίτες στη Δρέσδη της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθαρά για να επιτύχουν τον τρόμο στο μυαλό πιθανών μελλοντικών αντιπάλων όπως η Ρωσία».

Στην ομιλία του – δείτε την πλήρη απομαγνητοφώνηση εδώ (μη προσβάσιμη στην Ελλάδα) – ο Putin περιγράφει τέλεια τους τυράννους της τάξης της Victoria Nuland στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και την ακόρεστη επιθυμία τους για συνολική παγκόσμια κυριαρχία με οποιοδήποτε κόστος:

«Η Δύση είναι έτοιμη να διασχίσει κάθε γραμμή για να διατηρήσει το νεοαποικιακό σύστημα που της επιτρέπει να ζήσει από την ανθρωπότητα, να την λεηλατήσει χάριν της κυριαρχίας του δολαρίου και της τεχνολογίας, να συγκεντρώσει ένα πραγματικό φόρο τιμής από την ανθρωπότητα, να αποσπάσει την κύρια πηγή της μη δεδουλευμένης ευημερίας του, το ενοίκιο που καταβάλλεται στον ηγεμόνα. Η διατήρηση αυτής της προσόδου είναι το κύριο, πραγματικό και απολύτως ιδιοτελές κίνητρό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλήρης απο-κυριαρχία είναι προς το συμφέρον τους. Αυτό εξηγεί την επιθετικότητά τους προς τα ανεξάρτητα κράτη, τις παραδοσιακές αξίες και τους αυθεντικούς πολιτισμούς, τις προσπάθειές τους να υπονομεύσουν τις διεθνείς διαδικασίες και τις διαδικασίες ενσωμάτωσης, τα νέα παγκόσμια νομίσματα και τα κέντρα τεχνολογικής ανάπτυξης που δεν μπορούν να ελέγξουν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτούς να αναγκάσουν όλες τις χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Putin κατανοεί ότι η Ουκρανία είναι απλώς ένας αντιπρόσωπος του πολύ μεγαλύτερου πολέμου που διεξάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν πλήρως τη Ρωσία:

«Θέλω να τονίσω ξανά ότι η ακορεστότητα και η αποφασιστικότητά τους να διατηρήσουν την απεριόριστη κυριαρχία τους είναι οι πραγματικές αιτίες του υβριδικού πολέμου που διεξάγει η συλλογική Δύση εναντίον της Ρωσίας. Δεν θέλουν να είμαστε ελεύθεροι. θέλουν να γίνουμε αποικία. Δεν θέλουν ίση συνεργασία. θέλουν να λεηλατήσουν. Δεν θέλουν να μας δουν μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά μια μάζα άψυχων σκλάβων».

Ο Putin επισημαίνει επίσης ότι η ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών υπήρξε ιστορία εκμετάλλευσης, μαζικής δολοφονίας, γενοκτονίας και εξαναγκασμού εναντίον της ανθρωπότητας, όλα για την δύναμη και το κέρδος:

«Αξίζει να υπενθυμίσουμε στη Δύση ότι ξεκίνησε την αποικιακή της πολιτική πίσω στον Μεσαίωνα, ακολουθούμενη από το παγκόσμιο δουλεμπόριο, τη γενοκτονία ινδιάνικων φυλών στην Αμερική, τη λεηλασία της Ινδίας και της Αφρικής, τους πολέμους της Αγγλίας και της Γαλλίας κατά της Κίνας,  αποτέλεσμα των οποίων ήταν να εξαναγκαστεί ν’ ανοίξει τα λιμάνια της στο εμπόριο οπίου. Αυτό που έκαναν ήταν να εθίσουν ολόκληρα έθνη στα ναρκωτικά και να εξολοθρεύσουν σκόπιμα ολόκληρες εθνοτικές ομάδες για χάρη της αρπαγής γης και πόρων, κυνηγώντας ανθρώπους σαν ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ανθρώπινη φύση, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη».

Καθώς εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμετωπίζουν ακραία λογοκρισία επειδή έχουν συντηρητικές ή χριστιανικές απόψεις – ενώ οι υποστηρικτές του Trump σαπίζουν στις φυλακές της DC επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις στημένες εκλογές – γίνεται ολοένα και πιο προφανές σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ότι το εγκληματικό καρτέλ που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την Ουάσιγκτον είναι παράνομη, σκληρή και εγκληματικά παράφρων συμμορία διψασμένων για εξουσία τρελών που δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να παραμείνουν στην εξουσία. Κοιτάξτε την οπλοποίηση του DOJ (Department of Justice) εναντίον του αμερικανικού λαού και τη μετατροπή του FBI σε ομάδα πολιτικού εκφοβισμού του Joe Biden. Γι’ αυτό τα λόγια του Putin ακούγονται αληθινά στη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών:

«Οι δυτικές χώρες λένε εδώ και αιώνες ότι φέρνουν ελευθερία και δημοκρατία σε άλλα έθνη. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αντί να φέρουν τη δημοκρατία κατέστειλαν και εκμεταλλεύτηκαν, και αντί να δώσουν ελευθερία σκλάβωσαν και καταπίεσαν. Ο μονοπολικός κόσμος είναι εγγενώς αντιδημοκρατικός και ανελεύθερος· είναι ψεύτικος και υποκριτικός πέρα για πέρα».

Σημειώστε ότι όταν οι δυτικοί ηγέτες ισχυρίζονται ότι προωθούν τη «δημοκρατία», εννοούν στην πραγματικότητα νοθευμένες εκλογές και μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Putin καταλαβαίνει πραγματικά πόσο διαβολικοί έχουν γίνει οι (παράνομοι) ηγέτες της Αμερικής.

Παρεμπιπτόντως, ο αμερικανικός λαός συμμερίζεται αυτήν την άποψη, γι’ αυτό και ο λαός που δεν εξέλεξε ποτέ τον Joe Biden (οι εκλογές του 2020 ήταν φυσικά κλεμμένες και νοθευμένες) πρόκειται να ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς εκτός εξουσίας, αν καταφέρουμε να φτάσουμε στις ενδιάμεσες εκλογές.

Όπως λέει ο Putin, οι ηγέτες της Αμερικής επιδίδονται στον «καθαρό σατανισμό», συμπεριλαμβανομένων των ακρωτηριασμών παιδιών (τρανσεξουαλισμός και αποπλάνηση), της ανοχής στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων (ανοιχτά σύνορα), των επιθέσεων σε χριστιανούς και συντηρητικούς, της κατασκευής και εξαπόλυσης βιοόπλων εμβολίων και άλλων ειδεχθών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Όπως εξηγεί ο Putin:

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Αυτή η πλήρης απάρνηση από το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, η απόρριψη της πίστης και των παραδοσιακών αξιών και η καταστολή της ελευθερίας έρχονται να θυμίζουν μια «ανάποδη θρησκεία» – τον ​​καθαρό Σατανισμό. Αποκαλύπτοντας τους ψεύτικους μεσσίες, ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: “Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε”. Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη εμφανή στους ανθρώπους, και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση».

Αυτό είναι ένα βασικό βιβλικό απόφθεγμα: «Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε».

Ποιοι είναι οι καρποί του σατανικού καθεστώτος των ΗΠΑ;

Παρανοϊκός τρανσεξουαλισμός, ακρωτηριασμοί παιδιών, δολοφονίες από άμβλωση, πλαστές εκτυπώσεις νομισμάτων, λογοκρισία, βιολογικά όπλα, γενοκτονία, προπαγάνδα, ψέματα, αποπληθυσμός και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο είναι ολοένα και πιο προφανές ότι το καθεστώς των ΗΠΑ στην εξουσία είναι αναμφισβήτητα πιο δαιμονικό από το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας, το ολοκληρωτικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας ή ακόμα και την ηγεμονία του Στάλιν κατά τη Σοβιετική εποχή.

Οι Αμερικανοί που μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν την ομιλία του Putin θα εντυπωσιαστούν από το πόση αλήθεια περιέχει, σε έντονη αντίθεση με το ατελείωτο ρεύμα μοχθηρών ψεμάτων που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ΗΠΑ έχουν γίνει μια Αυτοκρατορία του Ψεύδους ή αυτό που ο Ρώσος Medvedev  περιγράφει ως «πολιτισμός του Αντίχριστου» – ένα είδος σατανικής λατρείας του θανάτου, της καταστροφής και της εξαπάτησης.

Εμείς οι άνθρωποι το βλέπουμε αυτό με μεγάλη σαφήνεια. Είναι 100% αλήθεια.

Οι ηγέτες κατοχής και τα πολιτιστικά ιδρύματα της Αμερικής – πανεπιστήμια, δημόσια σχολεία, ψυχαγωγία, μέσα ενημέρωσης, εταιρείες και άλλα – έχουν κατακλυστεί από εωσφοριστές, παιδεραστές και λάτρεις του Σατανά.

Είναι ευθυγραμμισμένοι με το απόλυτο κακό και επιδιώκουν την πλήρη κυριαρχία στον κόσμο με κάθε απαραίτητο μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένης της εξαπάτησης, της λογοκρισίας, των βιολογικών όπλων, των καιρικών όπλων, των επιθέσεων ψεύτικης σημαίας, της οικονομικής τρομοκρατίας, της ψυχολογικής τρομοκρατίας από τα μέσα ενημέρωσης, της γενοκτονίας και άλλων.

Η Ρωσία το βλέπει αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο.

Επειδή η Ρωσία και ο Putin συνειδητοποιούν ότι μάχονται ενάντια στον καθαρό σατανισμό και τους εωσφορικούς δαίμονες, γνωρίζουν ότι η νίκη ενάντια στο κακό είναι ο μόνος δρόμος για την επιβίωση του ρωσικού πολιτισμού (και για το μέλλον του ίδιου του ανθρώπινου πολιτισμού).

Όπως επισημαίνω στο σημερινό podcast, ο κινεζικός πολιτισμός, ο περσικός και ο ρωσικός πολιτισμός ευθυγραμμίζονται για να καταστρέψουν τη σατανική Δύση για τον απλό λόγο ότι εάν επιτραπεί στη Δύση να ζήσει, ο πλανήτης Γη θα υποδουλωθεί για πάντα κάτω από την κυριαρχία του απόλυτου κακού. χωρίς κυρίαρχα έθνη να παραμένουν όρθια (οι παγκοσμιοποιητές απαιτούν Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση με απόλυτο έλεγχο σε όλη την ανθρωπότητα).

Αυτός είναι ο λόγος που ο Putin θα καταστήσει τελικά αυτόν τον πόλεμο πυρηνικό, πιστεύω.

Δεν είναι ότι έχει οποιαδήποτε επιθυμία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για χάρη τους, αλλά μάλλον συνειδητοποιεί ότι η παγκόσμια ζημιά που προκαλείται από τις πυρηνικές επιπτώσεις είναι λιγότερο καταστροφική από την παγκόσμια ζημιά στη ζωή, την ελευθερία και την ανθρωπότητα που προκαλείται από τη συνεχιζόμενη ύπαρξη του δυτικού πολιτισμού όπως αυτή τη στιγμή έχει καταληφθεί από εωσφορικές δυνάμεις.

Η ανθρωπότητα δεν μπορεί ποτέ να είναι ελεύθερη μέχρις ότου η παγκοσμιοποιητική κλίκα των εγκληματιών, των τρελών, των παιδεραστών και των σατανιστών διαλυθεί και ακυρωθεί.

Και ο Putin συνειδητοποιεί ότι η Ρωσία δεν μπορεί ποτέ να είναι ασφαλής όσο η Δύση διατηρεί την ικανότητά της να διεξάγει πόλεμο και να απειλεί την ύπαρξη της Ρωσίας. Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα, αυτή είναι, πιστεύω, η άποψη του Putin που εξηγεί τα κίνητρά του.

Έτσι, εμείς οι Αμερικανοί βρισκόμαστε στα πρόθυρα της πυρηνικής εξόντωσης όχι επειδή ο Putin θέλει να κάνει πόλεμο με εμάς το λαό, αλλά επειδή ο Putin συνειδητοποιεί την ανάγκη να καταστρέψει το σατανικό κακό που έχει μολύνει δυτικές κυβερνήσεις και θεσμούς.

Ο Putin, στην ουσία, είναι τώρα ο Luke Skywalker που δίνει μάχη με την Αυτοκρατορία.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Mark Hamill – που έπαιξε τον Luke Skywalker στο franchise του Star Wars αλλά έχει γίνει ένας μαινόμενος αριστερός προπαγανδιστής – είναι τώρα ένας «πρεσβευτής» για να συγκεντρώσει χρήματα για την Ουκρανία, το έθνος πληρεξούσιο για την αυτοκρατορία Darth Vader που διοικείται από εωσφοριστές. Έτσι, ο Mark Hamill έχει κυριολεκτικά ενταχθεί στη σκοτεινή πλευρά και τώρα ευθυγραμμίζεται με παιδεραστές, ακρωτηριασμούς παιδιών και μαζικούς δολοφόνους γενοκτονίας.

Κατανοήστε ότι υπό τον έλεγχο αυτών των σατανιστικών παγκοσμιοποιητών, η Αμερική δεν είναι τα «καλά παιδιά» σε αυτήν την παγκόσμια σύγκρουση. Οι διαβολικοί, ανέντιμοι ηγέτες μας είναι οι Darth Vaders του πλανήτη Γη, που διοικούν την «Αυτοκρατορία» του κακού και του ψεύδους, λεηλατούν και εκβιάζουν όλα τα άλλα έθνη του κόσμου, ενώ κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού μέσω εμβολίων μείωσης του πληθυσμού, κατασκευασμένης σπανιότητας τροφίμων, ακραίας ξηρασίας που προκαλείται από τα καιρικά όπλα και την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» που είναι προ των πυλών.

Συμπέρασμα; Εάν εμείς οι άνθρωποι δεν πάρουμε την Αμερική πίσω από τους εωσφοριστές, η Ρωσία πιθανότατα θα καταστρέψει την Αμερική με πυρηνικά όπλα και θα πεθάνουμε όλοι.

Ακούστε την πρόσφατη συνέντευξή μου με τον Steve Quayle για να καταλάβετε γιατί η Ρωσία πιθανότατα θα χτυπήσει πόλεις και στρατιωτικούς στόχους των ΗΠΑ σε μια πρώτη εκτόξευση:

 

Έτσι, βρισκόμαστε σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο. Εάν εμείς οι άνθρωποι μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη χώρα πίσω, να κάνουμε ειρήνη με τη Ρωσία και να εκκαθαρίσουμε τους σατανιστές από την εξουσία (είναι εύκολο, αφού όλοι έχουν ένα “D” δίπλα στα ονόματά τους), μπορεί να έχουμε μια ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τη ζημιά που έχει ήδη γίνει και να επιστρέψουμε τον κόσμο μας σε ένα μονοπάτι αφθονίας και ειρήνης. 

Ακούστε το πλήρες podcast μου για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες που θα σας συνεπάρουν:

– Προειδοποιητικά σήματα αναβοσβήνουν για την κατάρρευση τράπεζας στην Ευρώπη.

– Ο Martin Armstrong προειδοποιεί ότι όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία είναι χρεοκοπημένα.

– Ο Blinkin γιορτάζει την «τεράστια ευκαιρία» μετά το σαμποτάζ στο Nord Stream.

– Η Γερμανία προειδοποιεί ότι το φυσικό αέριο μπορεί να τελειώσει αυτό το χειμώνα.

– Γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία κλιμακώνεται σε ΠΥΡΗΝΙΚΗ σύγκρουση.

– Ο Putin έχει ΔΙΚΙΟ ότι η Δύση διοικείται από δαίμονες του αντίχριστου.

– Η αμερικανική αυτοκρατορία ΛΕΗΛΑΤΕΙ τον κόσμο και λέει ΨΕΜΑΤΑ στο λαό της.

– Οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον πολιτικών στόχων.

– Ο πληθωρισμός αγγίζει το 17% στην Ολλανδία.

– Καλλιέργειες εσπεριδοειδών που καταστράφηκαν από τον τυφώνα Ian.

– Η Goldman Sachs προειδοποιεί για «αποβιομηχάνιση» της Ευρώπης.

– Τα συστήματα πυροβολικού HIMARS για την Ουκρανία δεν θα κατασκευαστούν για ΧΡΟΝΙΑ.

– Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ευρώπη θα ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ αυτό το χειμώνα καθώς το δίκτυο θα πέφτει.

– Οι ασφαλιστές ακινήτων χρεοκοπούν στη Φλόριντα.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Η σημερινή συνέντευξη κατέληξε να έχει διάρκεια 90 λεπτών, επομένως δημοσιεύεται χωριστά σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Brighteon.com.

Ακολουθήστε περισσότερες ειδήσεις για τη Ρωσία καθημερινά στο RussiaReport.news

naturalnews.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα