Ο Rockefeller Συνεργάζεται με τον ΠΟΥ για να Ελέγξει τον Κόσμο σε Περίπτωση “Πανδημιών” που Προκαλούνται από την “Κλιματική Αλλαγή”

Ο Rockefeller Συνεργάζεται με τον ΠΟΥ για να Ελέγξει τον Κόσμο σε Περίπτωση “Πανδημιών” που Προκαλούνται από την “Κλιματική Αλλαγή”

30 Μαΐου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:379
Μοίρασέ το

 

Ένα θέμα που συνάδει περισσότερο με την ανακοίνωση του Ιδρύματος, η οποία καθιστά σαφές ότι οι ιδεολογίες της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής και της επιτήρησης έχουν συγχωνευθεί σε μια ατζέντα.

Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της “Μιας Υγείας” που έχει ενσωματωθεί στις τροποποιήσεις των ΔΥΑ και στη Συνθήκη για την Πανδημία.

Όταν εφαρμοστεί πλήρως, η “Μία Υγεία” θα δώσει στον δικτάτορα του ΠΟΥ στρατηγό Tedros τον τρομοκράτη και σε όσους τον χρηματοδοτούν πλήρη εξουσία και έλεγχο επί των αποφάσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον, τα φυτά, την υγεία των ζώων, την ανθρώπινη υγεία και πολλά άλλα. Είναι το πλαίσιο για μια παγκόσμια δικτατορία που θα περιλαμβάνει τα πάντα.

 

Αυτά που έρχονται από τον Σεπτέμβριο, το μόνο βέβαιο είναι πως θα ανατρέψουν και πάλι τις ήδη ανατραπεπόμενες ζωές μας…
Μόνο που αυτή τη φορά, ο … ιός, θα είναι πολύ πιο θανατηφόρος, και μαζί με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν ήδη προετοιμάσει οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, η ανθρωπότητα θα ζήσει έναν τρομακτικό εφιάλτη…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 RHODA WILSON | Διάβαστε το εδώ

 

Την Τρίτη, το Ίδρυμα Rockefeller ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (“ΠΟΥ”) “για την επέκταση της παγκόσμιας ετοιμότητας για πανδημίες σε μια εποχή κλιματικής αλλαγής”.

Το Ίδρυμα Rockefeller εγκαινίασε τη συνεργασία με τον Κόμβο Πληροφοριών για Πανδημίες και Επιδημίες του ΠΟΥ στο περιθώριο της 76ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (“WHA”). Η ίδια Συνέλευση που συνεδρίαζε για να “διαπραγματευτεί” τις προτεινόμενες τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας (“IHRs”).

Μια σύντομη περιγραφή των παράλληλων εκδηλώσεων της WHA μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από καμμία από τις παράλληλες εκδηλώσεις ότι επρόκειτο να αποφασιστούν οι συνεργασίες με τον ΠΟΥ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι για την επομένη της ανακοίνωσης του Ιδρύματος Rockefeller είχε προγραμματιστεί μια παράλληλη εκδήλωση με δραματικό τίτλο: ‘One Health in practice – Preventing the Next Pandemic Before Communities Suffer’ (“Μία υγεία στην πράξη – Προλαμβάνοντας την επόμενη πανδημία πριν υποφέρουν οι κοινότητες”). Ένα θέμα που συνάδει περισσότερο με την ανακοίνωση του Ιδρύματος, η οποία καθιστά σαφές ότι οι ιδεολογίες της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής και της επιτήρησης έχουν συγχωνευθεί σε μια ατζέντα.

Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της “Μιας Υγείας” που έχει ενσωματωθεί στις τροποποιήσεις των ΔΥΑ και στη Συνθήκη για την Πανδημία. Όταν εφαρμοστεί πλήρως, η “Μία Υγεία” θα δώσει στον δικτάτορα του ΠΟΥ στρατηγό Tedros τον τρομοκράτη και σε όσους τον χρηματοδοτούν πλήρη εξουσία και έλεγχο επί των αποφάσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον, τα φυτά, την υγεία των ζώων, την ανθρώπινη υγεία και πολλά άλλα. Είναι το πλαίσιο για μια παγκόσμια δικτατορία που θα περιλαμβάνει τα πάντα.

Το Ίδρυμα Rockefeller ανακοίνωσε ότι επενδύει 5 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την “επιτάχυνση των έργων προτεραιότητας του WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence για την προώθηση της παγκόσμιας συνεργασίας στη γονιδιωματική επιτήρηση, την υιοθέτηση εργαλείων δεδομένων για την ανίχνευση παθογόνων και την αξιολόγηση των απειλών για την έξαρση των επιδημιών που προκαλούνται από το κλίμα”.

“Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Hub (Κόμβο) για να επεκτείνουμε την εστίασή του στην πρόληψη των πανδημιών που τροφοδοτούνται από την κλιματική αλλαγή”, δήλωσε ο Dr. Rajiv Shah, Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller.

“Με τις αυξανόμενες απειλές από την κλιματική αλλαγή, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Ίδρυμα Rockefeller για να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή παγκόσμιας συνεργασίας στον τομέα των πληροφοριών για τις πανδημίες”, δήλωσε ο Dr. Chikwe Ihekweazu, Βοηθός Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ και επικεφαλής του WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence.

Με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ο Κόμβος των Πανδημιών του ΠΟΥ για τις Πληροφορίες Σχετικά με τις Πανδημίες και τις Επιδημίες ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Έχει παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και έξι περιφερειακά γραφεία με έδρα τη Γενεύη. Πρόκειται για ένα δίκτυο δεδομένων και επιτήρησης που διευκολύνει την παγκόσμια συνεργασία των εταίρων για την προετοιμασία, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των κινδύνων πανδημίας και επιδημίας. Επίσης, θα αναπτύξει εργαλεία και μοντέλα πρόβλεψης για την ανάλυση κινδύνων και για την παρακολούθηση των μέτρων ελέγχου των ασθενειών και των λοιμώξεων.

Ο όρος infodemic είναι ένα μείγμα των λέξεων “πληροφορία” και “επιδημία” και αναφέρεται στην ταχεία εξάπλωση τόσο ακριβών όσο και ανακριβών πληροφοριών σχετικά με ένα πρόβλημα, όπως μια επιδημία ασθένειας, σε ψηφιακά και φυσικά περιβάλλοντα.

Ο σκοπός της “παγκόσμιας συνεργασίας των εταίρων”, λέει ο ΠΟΥ, είναι να μπορέσουν οι χώρες και οι ενδιαφερόμενοι φορείς “να αντιμετωπίσουν μελλοντικούς κινδύνους πανδημίας και επιδημίας με καλύτερη πρόσβαση σε δεδομένα, καλύτερες αναλυτικές ικανότητες και καλύτερα εργαλεία και γνώσεις για τη λήψη αποφάσεων”.

Ο δικτυακός τόπος του ΠΟΥ για τον Κόμβο Πανδημίας δεν έχει κατονομάσει τους εταίρους, ούτε παρέχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρεθεί ο κατάλογος αυτών των εταίρων. Είναι πιθανό οι εταίροι να αναγνωρίστηκαν επίσημα μόλις την Τρίτη και ο κατάλογος θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Όμως ο ΠΟΥ έχει αποδείξει ότι το άνοιγμα και η διαφάνεια, μαζί με την ακεραιότητα, δεν συγκαταλέγονται στα δυνατά του σημεία.

Έτσι, όπως έχουν τα πράγματα, έχει αποφασιστεί από μια μικρή ομάδα ανθρώπων στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ότι μια επιλεγμένη ομάδα αδιευκρίνιστων “εταίρων” θα έχει τον απόλυτο παγκόσμιο έλεγχο της πρόβλεψης, των δεδομένων και των πληροφοριών των “μελλοντικών πανδημιών”. Πανδημίες που θα μπορούσαν να κηρυχθούν κατά το δοκούν του γενικού δικτάτορα του ΠΟΥ στο όνομα της υγείας, του περιβάλλοντος ή του κλίματος. Η WHA και οι εταίροι του ΠΟΥ δεν έχουν την εξουσία να λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις εκ μέρους του κόσμου και έχουν αποκλείσει τους περισσότερους από 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο από το να έχουν λόγο.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι μυστηριώδεις “εταίροι”; Χάρη σε ένα νήμα στο Twitter από τον J Wilderness, γνωρίζουμε τώρα ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ είναι ένας από αυτούς.


***Δικτυογραφία:

Rockefeller partners with WHO to control the world in the event of “pandemics” caused by “climate change” – The Expose

Rockefeller partners with WHO to control the world in the event of “pandemics” caused by “climate change”

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/rockefeller-3ab

Προβολές : 379


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα