Ο «satanic» Έλον Μασκ συνεργάζεται με το WEF για να ξεκινήσει το «Digital Grand Reset». Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Προσοχή στους ψευδοπροφήτες.

Ο «satanic» Έλον Μασκ συνεργάζεται με το WEF για να ξεκινήσει το «Digital Grand Reset». Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Προσοχή στους ψευδοπροφήτες.

9 Νοεμβρίου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

 

Αν και ο Μασκ δίνει στοιχεία για το ποιον υπηρετεί, εξακολουθεί να έχει μια λεγεώνα θαυμαστών που πιστεύουν ότι είναι κατά κάποιον τρόπο έξω από το διεφθαρμένο σύστημα…

Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι ο Μασκ εξακολουθεί να είναι σταθερά εδραιωμένος μέσα στο WEF και το μέτωπό του ως ελεύθερος καπιταλιστής techno βασιλιάς είναι μέρος ενός τεχνάσματος διπλού πράκτορα για τη χειραγώγηση των μαζών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ χαζός, ή να εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία, για να θεωρεί πως ο Έλον Μάσκ είναι ένα… “λαϊκό πρόσωπο”…

Στην εποχή της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, το να είναι ελεύθερος και ανεξέλεγκτος ένας επιχειρηματίας όπως ο MUSKαράς, είναι σαν να πιστεύετε πως … αγίασε ο διάβολος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πάλι θα λυσσάξουν τα εντεταλμένα δακόγλεια αργολίτικα εκτός εποχής πεπόνια, που τους χαλάω την σούπα…

Αλλά τι να τους κάνω που Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ… 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε ποιοί σας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιοί σας παρασύρουν σε επικίνδυνες ατραπούς…

 

Ο «satanic» Έλον Μασκ συνεργάζεται με το WEF για να ξεκινήσει το «Digital Grand Reset» (Βίντεο)

Ο Έλον Μασκ είναι μια ιδιοφυΐα δημοσίων σχέσεων. Φαίνεται να βρίσκεται καθημερινά στο πρωτοσέλιδο κάθε εφημερίδας σε όλο τον κόσμο. Κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, στέλνει ρουκέτες στον Άρη, έχει δέκα παιδιά, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, λέει βλακείες στο Twitter και μετά αγοράζει την πλατφόρμα.

Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο Έλον Μασκ; Θα επαναφέρει πραγματικά την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο; Και ποια είναι η ατζέντα του;

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη ζωή φωτογραφήθηκε με σατανική στολή καθώς έφτασε στο αποκριάτικο πάρτι της Heidi Klum με τη μητέρα του Maye Musk.

Ο Luke Rudkowski του WeAreChange έγραψε:

«Ο Έλον Μασκ αποφάσισε να φορέσει φέτος μια αποκριάτικη στολή που ονομάζεται Devil Champion. Γιατί?”

Η κοκκινόμαυρη στολή που φορούσε ο Μασκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτή την εβδομάδα, παρουσίαζε μια εικόνα του Baphomet σκαλισμένη στο στήθος, με έναν ανεστραμμένο σταυρό ανάμεσα στα κέρατα.

Η Maye Musk φαινόταν απόλυτα άνετη με τον γιο της φορώντας ένα σατανικό ρούχο. Άλλωστε, έχει τη δική της ιστορία σατανικών ρούχων και φανερών συμβολισμών Illuminati.



Αν και ο Μασκ δίνει στοιχεία για το ποιον υπηρετεί, εξακολουθεί να έχει μια λεγεώνα θαυμαστών που πιστεύουν ότι είναι κατά κάποιον τρόπο έξω από το διεφθαρμένο σύστημα .

Σίγουρα, λένε, δεν είναι… ένας από αυτούς;

Σύμφωνα με τους θαυμαστές του Μασκ, η αγορά του Twitter θα εγκαινιάσει μια ένδοξη νέα εποχή στην οποία η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο θα γίνεται σεβαστή και θα κατοχυρώνεται ως δικαίωμα, όπως θα έπρεπε να είναι το Σύνταγμα.

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αμέσως μετά την αγορά της πλατφόρμας από τον Musk, χρήστες του Twitter, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σημαντικών λογαριασμών, δοκίμαζαν τα νερά και έστελναν απευθείας αναφορές σε απαγορευμένα θέματα, ελπίζοντας να βρουν στοιχεία ότι οι νέες πολιτικές του Musk είχαν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Αλλά αυτοί οι fanboys είναι προορισμένοι να ραγίσουν τις καρδιές τους και τα όνειρά τους να πουληθούν στο ποτάμι.

Αφού ολοκλήρωσε την αγορά της πλατφόρμας και βαφτίστηκε «Chief Twit», ο Elon Musk βγάζει τη μάσκα του.

Αντί να μετατρέψει το Twitter σε πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου, ο Μασκ υποκλίθηκε αμέσως στην παγκοσμιοποιητική ελίτ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν ακόμη πιο σκληρός από τους προκατόχους του στη λεγόμενη «ρητορική μίσους» και ότι είχε μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» στο περιεχόμενο… μια επιλεγμένη ομάδα συντονιστών.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει «ρητορική μίσους».

Είναι κάθε ομιλία που δεν επιδοκιμάζεται και δεν γιορτάζεται από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Είναι ένας τρόπος για να φιμώσετε τη διαφωνία και να ελέγξετε το κοπάδι.

Την Τρίτη, ο Μασκ ανακοίνωσε ότι σε μια μικρή ομάδα ακροαριστερών «ηγετών της κοινωνίας των πολιτών», συμπεριλαμβανομένου του Anti Defamation League, θα δοθούν εργαλεία για την απαγόρευση των χρηστών και τη διαγραφή περιεχομένου που θεωρούν «μίσος».

Κοιτάξτε πόσο λίγοι άρεσαν το tweet του Musk που ανακοίνωσε ότι το ADL θα εμπλακεί στη λογοκρισία στο Twitter.

Για σύγκριση, τα tweets του Musk συνήθως λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια likes.

Ο Μασκ υποχωρεί επίσης στην υπόσχεσή του να ξεμπλοκάρει αμφιλεγόμενους χρήστες όπως ο Άλεξ Τζόουνς, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μίλο Γιαννόπουλος, λέγοντας ότι δεν πιστεύει πλέον ότι τα άτομα που έχουν αφαιρεθεί από την πλατφόρμα λόγω παραβίασης των Κανόνων του Twitter θα έρθουν πίσω έως ότου το ADL επανεξετάσει την υπόθεσή τους. .

Προφανώς όσοι έχουν αποπλατφορμιστεί από το Twitter έχουν μερικές ακόμη εβδομάδες για να δροσίσουν τα τζετ τους.

Αλλά αυτό είναι το ADL που μιλάμε. Κάνουν τους Snopes να μοιάζουν με πρότυπα κοινής λογικής, μετριοπάθειας και ευπρέπειας.

[Snopes: ιστότοπος ελέγχου δεδομένων. Έχει περιγραφεί ως μια «καλά αναγνωρισμένη αναφορά για την επίλυση μύθων και φημών» στο Διαδίκτυο.]

Ας το παραδεχτούμε, ο Μασκ τάχθηκε στο πλευρό του ADL και αποφάσισε να προστατεύσει την επένδυσή του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και να υποκύψει στην παγκόσμια ελίτ.

Οι άνθρωποι του Elon Musk δεν είναι καλύτεροι από εκείνους του Jack Dorsey.

Ένα από τα στελέχη του Μασκ που έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη της εποπτείας στο Twitter, ο Yoel Roth, έχει ιστορικό να αποκαλεί τους Ρεπουμπλικάνους “Ναζί” και να δημοσιεύει περιεχόμενο κατά του Τραμπ στην πλατφόρμα:
Η συμπεριφορά του Μασκ δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε όσους προσέχουν τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια.

Στην πραγματικότητα, ο Μασκ απέχει πολύ από τον αυτοδημιούργητο, ανεξάρτητο λάτρη που απεικονίζει τον εαυτό του.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Μασκ ήταν ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2008, ο οποίος, μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, τη Τζασίντα Άρντερν και τον Τζάστιν Τριντό, υποκλίθηκαν στην παγκοσμιοποιητική ελίτ – όλοι τους αργότερα έγιναν πρωθυπουργοί σε ακροαριστερούς αυταρχικούς , υπουργοί και πρόεδροι σε χώρες που έχουν διεισδύσει στο WEF.

Ενώ ο Μασκ είναι αποφασισμένος να αφαιρέσει αυτές τις πληροφορίες από το Διαδίκτυο, το γεγονός ότι κάποτε ήταν συνδεδεμένος με το WEF δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Ο Μασκ συμμερίζεται πολλούς από τους άθλιους στόχους του Klaus Schwab, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης μικροτσίπ σε παιδιά και της διάτρησης (εμφύτευσης) τσιπς στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Σε αντίθεση με άλλους δισεκατομμυριούχους και νέους παγκόσμιους ηγέτες, ο Μασκ δεν έχει εμφανιστεί στο Νταβός ούτε έχει φωτογραφηθεί με τον Σβάμπ. Οι υποστηρικτές του Musk ισχυρίζονται ότι αυτό είναι απόδειξη ότι έκτοτε έχει γυρίσει την πλάτη του στο WEF.

Αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι ο Μασκ εξακολουθεί να είναι σταθερά εδραιωμένος μέσα στο WEF και το μέτωπό του ως ελεύθερος καπιταλιστής techno βασιλιάς είναι μέρος ενός τεχνάσματος διπλού πράκτορα για τη χειραγώγηση των μαζών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοτικότητα του Μασκ σήμερα πηγάζει από το ταλέντο του να παίζει τον κλόουν της τάξης και να διασκεδάζει τις μάζες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο Μασκ φαίνεται να είναι ένας ανατρεπτικός παγκοσμιοποιητής frontman που έχει φωλιάσει στη λαϊκή κουλτούρα ως η φιγούρα του Pied Piper.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;

Προσοχή στους ψευδοπροφήτες.

Ειδικά οι ψευδοπροφήτες που έρχονται με σταυρούς ανάποδα.

 
πηγή 8-11-22
=============

φωτο: Why this tho ???  (χρήστης διαδικτύου)

The Pied Piper of Hamelin (  επίσης γνωστός ως Pan Piper ή The Rat-Catcher of Hamelin ) είναι ο χαρακτήρας τίτλου ενός θρύλου από την πόλη Hamelin (Hameln), Κάτω Σαξονία , Γερμανία .

https://en.wikipedia.org/wiki/Pied_Piper_of_Hamelin

Ο θρύλος χρονολογείται από τον Μεσαίωνα , οι πρώτες αναφορές που περιγράφουν έναν αυλητή, ντυμένο με πολύχρωμα (” παρδαλά “) ρούχα, ο οποίος ήταν αρουραίος που προσέλαβε η πόλη για να παρασύρει τους αρουραίους  με τον μαγικό του σωλήνα .

Όταν οι πολίτες αρνούνται να πληρώσουν για αυτήν την υπηρεσία όπως υποσχέθηκε, εκείνος ανταποδίδει χρησιμοποιώντας τη μαγική δύναμη του οργάνου του στα παιδιά τους, οδηγώντας τα μακριά όπως είχε τους αρουραίους. Αυτή η εκδοχή της ιστορίας διαδόθηκε ως λαογραφία και έχει εμφανιστεί στα γραπτά του Johann Wolfgang von Goethe , των αδελφών Grimm και του Robert Browning, μεταξύ άλλων.

Η φράση “pied piper” έχει γίνει μεταφορά για ένα άτομο που προσελκύει θαυμαστές μέσω χάρισμα ή ψεύτικων υποσχέσεων.

Υπάρχουν πολλές αντιφατικές θεωρίες για τον Pied Piper. Κάποιοι προτείνουν ότι ήταν σύμβολο ελπίδας για τους κατοίκους του Χάμελιν, που είχαν δεχθεί επίθεση από πανώλη . έδιωξε τους αρουραίους από το Hamelin, σώζοντας τους ανθρώπους από την επιδημία.

Η παλαιότερη γνωστή καταγραφή της ιστορίας προέρχεται από την ίδια την πόλη Hamelin, που απεικονίζεται σε ένα βιτρό που δημιουργήθηκε για την εκκλησία του Hamelin, η οποία χρονολογείται γύρω στο 1300. Αν και η εκκλησία καταστράφηκε το 1660, έχουν διασωθεί αρκετές γραπτές μαρτυρίες της ιστορίας

Το 1284, ενώ η πόλη Χάμελιν υπέφερε από προσβολή αρουραίων , εμφανίστηκε ένας αυλητής ντυμένος με πολύχρωμα («παρδαλά») ρούχα, που ισχυριζόταν ότι ήταν αρουραίος. Υποσχέθηκε στον δήμαρχο λύση στο πρόβλημά τους με τους αρουραίους.

Ο δήμαρχος , με τη σειρά του, υποσχέθηκε να του πληρώσει για την απομάκρυνση των αρουραίων (σύμφωνα με ορισμένες εκδοχές της ιστορίας, το ποσό που υποσχέθηκε ήταν 1.000 φιορίνια ).

Ο αυλητής δέχτηκε και έπαιξε τον σωλήνα του για να παρασύρει τους αρουραίους στον ποταμό Weser , όπου πνίγηκαν όλοι. 

Παρά την επιτυχία του αυλητή, ο δήμαρχος αρνήθηκε την υπόσχεσή του και αρνήθηκε να του πληρώσει ολόκληρο το ποσό (που φέρεται να μειώθηκε σε 50 φιορίνια) ακόμη και στο σημείο να κατηγορήσει τον αυλητή ότι έφερε τους ίδιους τους αρουραίους σε απόπειρα εκβίασης . Έξαλλος, ο αυλητής βγήκε θύελλα από την πόλη, υποσχόμενος να επιστρέψει αργότερα για να πάρει εκδίκηση .

Την ημέρα του Αγίου Ιωάννη και του Παύλου , ενώ οι μεγάλοι βρίσκονταν στην εκκλησία, ο αυλητής επέστρεψε, ντυμένος στα πράσινα σαν κυνηγός και έπαιζε τον πίπα του. Με αυτόν τον τρόπο, προσέλκυσε τα παιδιά της πόλης .

Εκατόν τριάντα παιδιά τον ακολούθησαν έξω από την πόλη και σε μια σπηλιά, μετά από την οποία δεν τα ξαναδείχτηκαν ποτέ.

Ανάλογα με την εκδοχή έμειναν πίσω το πολύ τρία παιδιά: το ένα ήταν κουτό και δεν μπορούσε να ακολουθήσει αρκετά γρήγορα, ο δεύτερος ήταν κωφός και επομένως δεν μπορούσε να ακούσει τη μουσική, και ο τελευταίος ήταν τυφλός και επομένως δεν μπορούσε να δει πού πήγαινε. Αυτοί οι τρεις ενημέρωσαν τους χωρικούς για το τι είχε συμβεί όταν βγήκαν από την εκκλησία

============
σχετικό δημοσίευμα

RT  2 Νοεμβρίου 2022 

Ο Έλον Μασκ υπόσχεται την «πιο ακριβή πηγή πληροφοριών στη Γη»
Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter χαιρέτισε τη δυνατότητα να ελέγξει τα γεγονότα στον Λευκό Οίκο, καθώς συνεχίζει να μεταρρυθμίζει τον ιστότοπο

Ο Έλον Μασκ παρευρίσκεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι στη Νέα Υόρκη, 31 Οκτωβρίου 2022 © AP / Evan Agostini

Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε να κάνει το Twitter την πιο ακριβή πηγή πληροφοριών στον κόσμο, δηλώνοντας ότι η πλατφόρμα του επιτρέπει στους τακτικούς χρήστες να απομυθοποιούν τους μπερδεμένους ισχυρισμούς της αμερικανικής κυβέρνησης. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα επιτρέψει σε έναν συνασπισμό υποστηρικτών της λογοκρισίας να έχει λόγο στη διαμόρφωση των πολιτικών του.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το Twitter την πιο ακριβή πηγή πληροφοριών στη Γη, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πολιτικές πεποιθήσεις», έγραψε ο Μασκ την Τετάρτη 2-11-22, κάτω από ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός χρήστη που προσθέτει περιεχόμενο σε έναν παραπλανητικό ισχυρισμό του Λευκού Οίκου.

Χρησιμοποιώντας την περιορισμένη δυνατότητα «Community Notes» του Twitter, ένας χρήστης επεσήμανε ότι ο ισχυρισμός της κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι «οι ηλικιωμένοι λαμβάνουν τη μεγαλύτερη αύξηση στους ελέγχους κοινωνικής ασφάλισης τα τελευταία 10 χρόνια μέσω της ηγεσίας του Προέδρου Μπάιντεν» δεν έχει πλαίσιο. Αντίθετα, η αύξηση ευθύνεται για το αυξανόμενο κόστος ζωής, καθώς ο πληθωρισμός έχει σκαρφαλώσει από 1,4% σε 8,2% κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπάιντεν.

Ο Μασκ αγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα και ξεκίνησε αμέσως να κάνει αλλαγές στην επιχείρηση.

Ο δισεκατομμυριούχος έκτοτε διέλυσε το διοικητικό συμβούλιο του Twitter, ανακοίνωσε σχέδια να χρεώσει τους χρήστες  για επαλήθευση και δήλωσε την πρόθεσή του να υπηρετήσει ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Ενώ ο Μασκ δήλωσε ότι η απόκτηση του Twitter είχε ως στόχο να επαναφέρει την πλατφόρμα στις ρίζες της για την ελευθερία του λόγου, δεν έχει κάνει ακόμη αλλαγές στις πολιτικές ελέγχου περιεχομένου. Σε ένα tweet την Τρίτη, ο Μασκ είπε ότι είχε συναντηθεί με «ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών», συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων του Anti-Defamation League, Color of Change και του Προεδρικού Κέντρου George Bush, και θα συμπεριλάμβανε τέτοιες ομάδες στο «συμβούλιο συντονισμού περιεχομένου» του Twitter. ”

Όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν υποστηρίξει τη διαδικτυακή λογοκρισία  με διάφορες μορφές, και ο σημερινός Επικεφαλής Ασφάλειας και Ακεραιότητας του Twitter, Γιόελ Ροθ (Yoel Roth) αποκαλεί τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «πραγματικούς Ναζί».

Ο συντηρητικός ειδικός Μπένι Τζόνσον προέτρεψε τον Μασκ να απολύσει τον Ροθ, μαζί με οποιονδήποτε άλλον που συμμετείχε στη λογοκρισία του Twitter για επιβλαβείς πληροφορίες από το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

Ο Τζόνσον κάλεσε επίσης τον Μασκ να διασφαλίσει ότι οι συντηρητικοί εκπροσωπούνται στο συμβούλιο ασφαλείας του Twitter.

«Συμφώνησα απολύτως ότι το συμβούλιο ασφαλείας του Twitter θα πρέπει να έχει ανθρώπους από όλες τις απόψεις», απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla.

==========

Elon Musk
@elonmusk

Απάντηση στον χρήστη  @yoyoel
Talked to civil society leaders
@JGreenblattADL,
@YaelEisenstat,
@rashadrobinson,
@JGo4Justice,
@normanlschen,
@DerrickNAACP,
@TheBushCenter Ken Hersch &
@SindyBenavides about how Twitter will continue to combat hate & harassment & enforce its election integrity policies

 · 2 Νοε 2022·

==========
σχετική μας ανάρτηση
30 Αυγούστου 2020
Υπεράνθρωπα cyborgs, με νέα τεχνολογία που επιτρέπει τη σύνδεση ηλεκτρονικών συσκευών (τσιπ) με ανθρώπινο ιστό. Πλούσιοι Biohackers με υπεράνθρωπες ικανότητες.
======
7 Νοεμβρίου 2022
Tagesschau: περιγράφει αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά ως «αρουραίους» Φασισμός στη Γερμανία

Πηγή

Δείτε οπωσδήποτε και το βίντεο του Ιωάννη Αδαή…

Ποιος είναι πραγματικά ο Έλον Μασκ;

 

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα