Ο Skousen Έχει Δίκιο Για Τον Πούτιν, Αλλά Υπάρχουν Και Κάποιες Κόκκινες Σημαίες

Ο Skousen Έχει Δίκιο Για Τον Πούτιν, Αλλά Υπάρχουν Και Κάποιες Κόκκινες Σημαίες

24 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:417
Μοίρασέ το

Ο Πούτιν είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση

Όσον αφορά το τελευταίο σημείο του Skousen σχετικά με το ποιος φταίει για το λεγόμενο σαμποτάζ του ρωσικού αγωγού Nordstream 2, συμφωνώ μαζί του ότι “δεν υπάρχουν καλοί σε αυτή τη σύγκρουση, μόνο ανταγωνιστικές κακές πηγές μαζί με αφελείς και άσχετους ανθρώπους στη μέση που θα υποφέρουν”.

Τόσο η Δυτική (δόλωμα) ΝΤΠ όσο και η Ανατολική Ευρασιατική ΝΤΠ επωφελούνται από αυτό το “σαμποτάζ”.

Οι μόνοι που χάνουν είναι οι πληβείοι.

 

 

 

 

Όσο υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν σε “σωτήρες” και αδυνατούν να αντιληφθούν πως οι… “λαοπρόβλητοι ηγέτες”, είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, θα συνεχίσουν να προμοτάρονται από ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ που θα γράφουν πηχυαίους τίτλους περί…”πρόσπαθειας διασυρμού της Ρωσίας και του ηγέτη της…” και θα παραμυθιάζουν τους αφελείς αναγνώστες τους, ότι…”πρέπει να πιαστούμε από κάπου και να ελπίζουμε κάπου…”!!!

Δηλαδή, σανό στο πόπολο, που πρέπει να πιστέψει στον κρυπτοεβραίο Πούτιν, στον γλυκούλη Τράμπ, στην Σιωνίστρια Μελόνι”…

Ο ρόλος κάτι τέτοιων γραφιάδων, είναι λιαν επικίνδυνος… και πολύ βρώμικος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αντικομμουνιστική συνάντηση, 11 Δεκεμβρίου 1961. (Από αριστερά προς τα δεξιά) Το μέλος της John Birch Society και πρώην ειδικός πράκτορας του FBI W. Cleon Skousen (θείος του Joel Skousen), ο Sam M Cavnar, ο John B Kilroy, ο στρατηγός Orvil A Anderson, η Julia Brown, ο Dr. William L Brashears, η λεζάντα γράφει: (Photo by Los Angeles Examiner/USC Libraries/Corbis via Getty Images).

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

12 Οκτωβρίου 2022, Timothy Fitzpatrick Διαβάστε το εδώ

 

Η γενική παραδοχή του Joel Skousen ότι ο Πούτιν είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση και ότι η κατοχή της Ουκρανίας από τη Ρωσία είναι αδικαιολόγητη, είναι σωστή αλλά είναι εκτός πραγματικότητας σε άλλα σημεία, όπως εκεί που αποκαλεί τη Ρωσία ως Καθολική πλειοψηφία ή αγνοεί την εβραϊκή δύναμη.

Τα εύσημα στον Skousen που παίρνει το αντίλογο κατά του κρυπτοεβραίου Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν τόσοι πολλοί συμβιβασμένοι mainstream και εναλλακτικοί πολιτικοί αναλυτές είτε παραποιούν τον Πούτιν ως φασίστα (κακό) υπερσυντηρητικό είτε ως εθνικιστή (καλό) συντηρητικό (κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια).

Η πρόσφατη ανάλυσή του: Putin’s culture war with the West (Ο πολιτιστικός πόλεμος του Πούτιν με τη Δύση) είναι πολύ καλή και συνιστώ σε όλους να τη διαβάσουν.

Ωστόσο, στην κριτική του για τη Ρωσία ως υποκριτής, ο μορφοποιημένος από τους Μορμόνους Skousen γράφει:

“Όπως και οι περισσότερες καθολικές πλειοψηφίες σε όλο τον κόσμο, λίγοι παρακολουθούν τη λειτουργία και ακόμη λιγότεροι τηρούν το χριστιανικό δόγμα της πίστης στο γάμο, λόγω της ευκολίας με την οποία μπορεί κανείς να εξομολογηθεί και να πάρει άφεση αμαρτιών”.

Η Ρωσία είναι μια ανατολική ορθόδοξη πλειοψηφία. Ποτέ δεν ήταν καθολική. Αυτή δεν είναι μια ασήμαντη διαφορά.

Ο Skousen είναι σε σοφή ηλικία και έμπειρος πολιτικός αναλυτής που θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό. Γιατί δεν το ξέρει; Μήπως διαστρεβλώνει σκόπιμα τη θρησκευτική κατάσταση εκεί;

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Skousen δεν έχει διαβάσει τουλάχιστον ένα από τα πολλά άρθρα του Lyndon Larouche από τη δεκαετία του 1980 (τότε που το EIR ήταν μισοαξιοπρεπές) που καταδεικνύουν πώς οι Σοβιετικοί συγχώνευσαν την ανατολική ορθόδοξη μεσσιανική προσδοκία με τη μορφή του Τρίτου Ρωμισμού με το παλιό βυζαντινής έμπνευσης (χαζαρικό) ρωσικό αυτοκρατορικό πολεμικό σχέδιο.

Ο Skousen φαίνεται να υπονοεί ότι το καθολικό μυστήριο της μετάνοιας είναι εγγενώς ελαττωματικό. Μπορεί να είναι ευκολότερο να λάβει κανείς άφεση αμαρτιών από έναν εξομολογητή του Novus Ordo, αλλά αυτό δεν αποτελεί διδασκαλία της Εκκλησίας. Το μυστήριο της μετάνοιας είναι μια σοβαρή υπόθεση που δεν εκτελείται με το έτσι θέλω. Είναι μια πράξη μετάνοιας προς τον Θεό, μέσω της ιεροσύνης του, με άφεση αμαρτιών να δίνεται μόνο στους πραγματικά μετανοημένους.

Ο Skousen ισχυρίζεται ότι αυτός και ο Christopher Storey ήταν οι μόνοι δύο “πολιτικοί επιστήμονες” στον κόσμο εκείνη την εποχή που αποκάλυψαν ότι η “κατάρρευση” του κομμουνισμού ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση.

Τι γίνεται με τους Σοβιετικούς αποστάτες, όπως ο Igor Gouzenko;

Αν κάποιος αξίζει τα περισσότερα εύσημα για την αποκάλυψη αυτής της τεράστιας απάτης, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν πιο κατάλληλο από τον Anatoliy Golitsyn. (Θυμάμαι ότι ρώτησα τον υποτιθέμενο Ρώσο αποστάτη “Boris” στην εκπομπή του Jerome Corsi το 2020-2021 σχετικά με τον Anatoliy Golitsyn και εκείνος έκανε σαν να μην είχε ιδέα ποιος ήταν. Είναι αυτοί οι αναλυτές τόσο αδαείς;)

Ενώ ο Golitsyn δεν φάνηκε ποτέ να αποκαλύπτει τον ηγετικό ρόλο των Εβραίων στις παγκόσμιες υποθέσεις, ειδικά όσον αφορά την κομμουνιστική συνωμοσία, οι πληροφορίες του ταιριάζουν όμορφα με την έρευνα άλλων αναλυτών που είναι αρκετά γενναίοι για να κατονομάσουν τον Εβραίο (τα Πρωτόκολλα των Μαθητευόμενων Σοφών της Σιών και τα έργα του Golitsyn παρέχουν μια αδιάλειπτη αφήγηση της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης).

Αυτό δεν συμβαίνει ούτε με τον Storey ούτε με τον Skousen. Ενώ το έργο τους λέει πολλή αλήθεια, παραπλανά, καθώς δεν εντοπίζει τους κύριους ενόχους. Είναι “από φόβο για τους Εβραίους” που παραλείπουν αυτή την κρίσιμη λεπτομέρεια, είναι άγνοια, ή μήπως καλύπτουν τη συναγωγή σε ένα πολυεπίπεδο κρεμμύδι ελεγχόμενης αντιπολίτευσης στην ελεγχόμενη αντιπολίτευση (διαλεκτική);

Όσον αφορά το τελευταίο σημείο του Skousen σχετικά με το ποιος φταίει για το λεγόμενο σαμποτάζ του ρωσικού αγωγού Nordstream 2, συμφωνώ μαζί του ότι “δεν υπάρχουν καλοί σε αυτή τη σύγκρουση, μόνο ανταγωνιστικές κακές πηγές μαζί με αφελείς και άσχετους ανθρώπους στη μέση που θα υποφέρουν”. Τόσο η Δυτική (δόλωμα) ΝΤΠ όσο και η Ανατολική Ευρασιατική ΝΤΠ επωφελούνται από αυτό το “σαμποτάζ”.

Οι μόνοι που χάνουν είναι οι πληβείοι.

Αυτή η κριτική δεν έχει σκοπό να απαξιώσει ούτε τον Skousen ούτε τον Storey, αλλά, στην περίπτωση του Skousen, να τον καλέσει σε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην ακρίβεια σχετικά με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και στον εντοπισμό των πρωταρχικών εχθρών της Αμερικής και της Δύσης.

Αν δεν μπορείτε να κατονομάσετε τον Εβραίο, σας λείπει είτε το θάρρος είτε/και η ορθή κρίση.

Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι οι Skousen είναι μέρος του εβραϊκού, ελεγχόμενου από τον Bernard Baruch, αντικομμουνιστικού κινήματος της Αμερικής, όπως το περιέγραψε ο αείμνηστος Michael Collins Piper εδώ.

Ένα συγκεκριμένο απόσπασμα που αποκαλύφθηκε από την έρευνα του Piper προέρχεται από τον Morris Horton, ο οποίος δήλωσε το εξής σχετικά με τη λειτουργία του εβραϊκά ελεγχόμενου αντικομμουνισμού στην Αμερική:

“Οι περισσότεροι από τους κομμουνιστές και πολλοί από τους αντικομμουνιστές είναι στο ίδιο μισθολόγιο, στο μισθολόγιο των Εβραίων. Διεξάγουν μια εικονική μάχη μεταξύ τους.

Ο πρώτος βασικός κανόνας αυτής της προσχηματικής μάχης είναι: “Ποτέ μην παρασύρετε καμία πραγματική αλήθεια στο θέμα από καμία πλευρά- πείτε ό,τι άλλο θέλετε να πείτε, αλλά ποτέ μην πείτε την αλήθεια”.

Αυτό είναι το βασικό υπόβαθρο των περισσότερων από τους ψεύτικους “ειδικούς” για τον κομμουνισμό, οι οποίοι “ειδικεύονται” γι’ αυτόν εδώ και σαράντα χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα”.Πηγή

Επιπλέον, ο αείμνηστος θείος του Skousen, W. Cleon Skousen, ήταν μέλος της φαινομενικά ελεγχόμενης αντιπολίτευσης John Birch Society, εργάστηκε για το FBI υπό τον προφανώς διαπλεκόμενο από τη Μοσάντ J. Edgar Hoover και μπορεί να συνδέεται με τους μασόνους.

“Το 1956, ταλανιζόμενος από ένα σκάνδαλο στο αστυνομικό τμήμα, ο δήμαρχος του Salt Lake City, Adiel Stewart, προσέφερε στον Skousen τη θέση του αρχηγού της αστυνομίας. Το μέγεθος του σεβασμού που απολάμβανε ο Skousen στην πόλη αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι τον ενθάρρυνε να δεχτεί την προσφορά όχι μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος της Εκκλησίας των Μορμόνων David O. McKay, αλλά και η ηγεσία της τοπικής καθολικής και μασονικής κοινότητας”.Πηγή


**** Δικτυογραφία

Skousen correct about Putin, but some red flags up | Fitzpatrick Informer

Skousen correct about Putin, but some red flags up

Πηγή και μετάφραση  https://apollodoros.substack.com/p/skousen

Προβολές : 417


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα