(Α ρε κορόϊδα, από που περιμένετε... σωτηρία!!!) Ο Trump Ισχυρίζεται Ότι Θα Μπορούσε “Εύκολα” Να Γίνει Πρωθυπουργός Του Ισραήλ – Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Η Pfizer Έλαβε Την Πρώτη Άδεια Για Το Εμβόλιο Covid Στις ΗΠΑ...

(Α ρε κορόϊδα, από που περιμένετε... σωτηρία!!!) Ο Trump Ισχυρίζεται Ότι Θα Μπορούσε “Εύκολα” Να Γίνει Πρωθυπουργός Του Ισραήλ – Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Η Pfizer Έλαβε Την Πρώτη Άδεια Για Το Εμβόλιο Covid Στις ΗΠΑ...

10 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:705
Μοίρασέ το

 

… και τα αποκλειστικά δικαιώματα στο Ισραήλ;

Μετά το ξεμασκάρεμα του Πούτιν και των … πουτινιάρηδων, (άπαιχτο το σχόλιο στην ανάρτηση εδώ, για ιστολόγο) καιρός να ξεμασκαρευτεί και ο Τράμπ και οι Τραμπικοί υπερασπιστές του…
Αλήθεια, πόσο “ανεξάρτητος” μπορείς να είσαι, όταν τις προεκλογικές σου καμπάνιες τις στηρίζουν οικονομικά με δισεκατομμυρια ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ;
Πόσο… “ανεξάρτητος” μπορείς να είσαι, όταν προσκυνάς στο ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥ ΜΑΤΟΣ;;;
Ότι είναι ο Τράμπ, είναι και ο … επόμενος πρόεδρας των ΗΠΑ, ο ΝτεΣάντις…
Α ρε καημένα και καμμένα μυαλά, που εμπιστεύεστε ως “σωτήρες” ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ… εκτός αν δεν είστε καμμένα μυαλά και υπηρετείτε με το αζημίωτο φυσικά ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…ιδίως αν έχετε ιστολόγια…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

16 Οκτωβρίου 2023 | Brian Shilhavy Editor, Health Impact News | Διαβάστε το εδώ


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε σήμερα ότι είναι τόσο δημοφιλής στο Ισραήλ, που θα μπορούσε “εύκολα” να γίνει εκεί πρωθυπουργός.

Και ενώ ισχυρίζεται ότι είναι τόσο δημοφιλής στο Ισραήλ, αναγνώρισε ότι οι Ευαγγελικοί Χριστιανοί είναι “πολύ πιο ευγνώμονες” για όσα έχει κάνει για το Ισραήλ, απ’ ό,τι οι “άνθρωποι εβραϊκής πίστης” που ζουν στις ΗΠΑ.

Η δήλωση έγινε στην πλατφόρμα του Truth Social.

Ο Donald Trump συνεχίζει να παίρνει τα εύσημα για αυτό που λέει ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της θητείας του ως Πρόεδρος, το οποίο ήταν να αναγκάσει τον FDA να χορηγήσει άδεια επείγουσας χρήσης (EUA) για τα εμβόλια COVID-19.

Εδώ στο Health Impact News, δώσαμε εκτεταμένη κάλυψη το 2020 στα δισεκατομμύρια δολάρια κρατικών κονδυλίων που μοιράζονταν σαν καραμέλες στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για την παραγωγή εμβολίων COVID-19, και οι πρώτοι επικρατέστεροι για να πάρουν το πρώτο νεύμα από τον FDA για ένα εμβόλιο EUA COVID-19 ήταν η χρηματοδοτούμενη Moderna του Anthony Fauci, και τα χρηματοδοτούμενα εμβόλια Astrazenca του Bill Gates.

Όταν η Pfizer μπήκε στο μείγμα, αυτό προκάλεσε κάποιες ανησυχίες, καθώς η συμφωνία της με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την επιχείρηση Warp Speed φέρεται να ήταν διαφορετική από τις άλλες φαρμακευτικές εταιρείες και εξαρτιόταν από την έγκριση του FDA, κάτι που η Astrazenca δεν έλαβε ποτέ στις ΗΠΑ.

Η συμφωνία με την Pfizer φέρεται επίσης να μην αφορούσε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Το NPR ανέφερε:

Όταν το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών έδωσε στη δημοσιότητα τη σύμβαση ύψους 1,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Pfizer με την επιχείρηση Warp Speed την περασμένη Τετάρτη, η συμφωνία αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν συμπεριέλαβε κυβερνητικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που συνήθως συναντώνται σε ομοσπονδιακές συμβάσεις.

Η φαρμακοβιομηχανία έχει υποβαθμίσει τη συμμετοχή της στην Επιχείρηση Warp Speed, το πρόγραμμα της κυβέρνησης Τραμπ ύψους άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη διάθεση ενός εμβολίου κατά του κορονοϊού σε χρόνο ρεκόρ. Αν και η Pfizer δεν έλαβε κυβερνητική χρηματοδότηση αυτή την άνοιξη προς την έρευνα και την ανάπτυξη του εμβολίου, εντούτοις έλαβε μία από τις μεγαλύτερες συμβάσεις προμήθειας της Operation Warp Speed μέχρι σήμερα στις 21 Ιουλίου.

Η Pfizer εργάζεται πάνω στο εμβόλιο με την BioNTech, μια γερμανική εταιρεία. Ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της τελικής ανάλυσης αποτελεσματικότητας την περασμένη Τετάρτη, αποκαλύπτοντας ότι το εμβόλιο είναι 95% αποτελεσματικό. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την Παρασκευή το αίτημά της για έγκριση επείγουσας χρήσης.

Αυτή η σύμβαση ύψους σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα πληρώσει για 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer στην τιμή των 19,50 δολαρίων ανά δόση, εάν το εμβόλιο εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Η κυβέρνηση έχει επίσης τη δυνατότητα να αγοράσει έως και 500 εκατομμύρια περισσότερες δόσεις. Οι άλλες συμφωνίες Operation Warp Speed πληρώνουν για τα εμβόλια ανεξάρτητα από την έγκριση ή την έγκριση του FDA.

Εν τω μεταξύ, η σύμβαση της Pfizer έχει τη στενότερη προστασία για τους φορολογούμενους από κάθε άλλη σύμβαση Operation Warp Speed που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, λένε στο NPR ειδικοί σε θέματα πολιτικής φαρμάκων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Εξαιρεί σχεδόν όλα τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, στερούμενη μοχλού πίεσης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εάν η εταιρεία προχωρήσει σε αύξηση των τιμών στην πορεία. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα επικίνδυνο προηγούμενο για μελλοντικές κυβερνητικές συμβάσεις, λένε.

Η Pfizer δεν ανταποκρίθηκε σε επανειλημμένα αιτήματα σχολιασμού για την παρούσα ιστορία. (Πηγή🙂

Η Pfizer κατέληξε να είναι η πρώτη εταιρεία που πήρε άδεια EUA από τον FDA για αυτό που έγινε το πρώτο, και πιο προσοδοφόρο, εμβόλιο COVID-19, αλλά χρειάστηκαν οι απειλές του προέδρου Τραμπ να απολύσει τον τότε επικεφαλής του FDA Στίβεν Χαν αν δεν ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer.

Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν σήμερα ότι ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε τον FDA ότι εάν δεν εγκρίνει το νέο πειραματικό εμβόλιο COVID της Pfizer μέχρι το τέλος της ημέρας σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, ο επικεφαλής του FDA, Στίβεν Χαν, θα απολυθεί.

Αυτό ακολουθεί μια καταιγίδα στο Twitter από τον Πρόεδρο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, όπου έγραψε στο Twitter:

Ενώ η πίεση μου προς τον βουτηγμένο στα χρήματα αλλά βαριά γραφειοκρατικό @US_FDA έσωσε πέντε χρόνια από την έγκριση ΠΟΛΛΩΝ σπουδαίων νέων εμβολίων, εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη, παλιά, αργή χελώνα. Βγάλτε τα αναθεματισμένα εμβόλια ΤΩΡΑ, Dr. Hahn @SteveFDA. Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια και αρχίστε να σώζετε ζωές!!!

Η γρίπη των χοίρων (Η1Ν1) και η προσπάθεια για ένα εμβόλιο από την κυβέρνηση Ομπάμα, με επικεφαλής τον Τζο Μπάιντεν, ήταν μια πλήρης και ολοκληρωτική καταστροφή. Τώρα θέλουν να έρθουν και να αναλάβουν ένα από τα “μεγαλύτερα και ταχύτερα ιατρικά θαύματα στη σύγχρονη ιστορία”. Δεν το νομίζω!

Θέλω απλώς να σταματήσω τον κόσμο από το να αυτοκτονήσει!

Το Health Impact News αντιτίθεται 100% στον Πρόεδρο σε αυτό το θέμα, καθώς εμείς, μαζί με πολλές άλλες οργανώσεις, έχουμε καλέσει τον FDA να ΜΗΝ εγκρίνει το επικίνδυνο νέο εμβόλιο COVID της Pfizer, το οποίο κυριολεκτικά χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν πει ότι είναι πολύ επικίνδυνο για να εγκριθεί, καθώς θα οδηγήσει σε θανάτους, εγκεφαλικές κακώσεις, αυτοάνοσα νοσήματα, στειρότητα και πολλά άλλα. (Πηγή🙂


Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ:

Λίγο μετά την έγκριση του FDA για την πρώτη ένεση COVID στις ΗΠΑ, το Ισραήλ συμφώνησε σε αποκλειστική συμφωνία με την Pfizer με αντάλλαγμα την ανταλλαγή δεδομένων για τον πληθυσμό του, καθιστώντας ουσιαστικά το Ισραήλ το παγκόσμιο εργαστήριο για τις πειραματικές ενέσεις COVID-19 της Pfizer.

Η Vera Sharav αποκάλυψε την ιστορία την οποία δημοσιεύσαμε:

Η κυβέρνηση παρέδωσε τον ισραηλινό πληθυσμό ως ανθρώπινα υποκείμενα σε ένα τεράστιο πείραμα

BBC: “Το Ισραήλ αγόρασε μεγάλα αποθέματα του εμβολίου [Covid-19] με αντάλλαγμα να ενεργεί ως το πειραματόζωο του κόσμου”.

Στις 18 Νοεμβρίου 2020, οι ανώτεροι αξιωματούχοι υγείας του Ισραήλ πιάστηκαν απροετοίμαστοι όταν η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιό της ήταν “90% αποτελεσματικό” (αναθεωρημένο σε 95%) κατά του Covid-19.

Είχαν παραγγείλει εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από τη Moderna και την AstraZeneca, αλλά καμία για το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech.

Πώς, λοιπόν, το Ισραήλ προμηθεύτηκε περίπου τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020 – αρκετές για να εμβολιάσει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ανθρώπους;

Benjamin Netanyah- Donald Trump

Ο πρωθυπουργός Binyamin Netanyahu προσπάθησε να δείξει ότι έσωσε μόνος του την κατάσταση- όπως έκανε και ο Donald Trump όταν ξεκίνησε την επιχείρηση Warp Speed, για να επιταχύνει την παραγωγή και τη διανομή των εμβολίων Covid-19.

Και οι δύο αρχηγοί κρατών σύναψαν μυστικές συμβάσεις με κατασκευαστές εμβολίων. Και οι δύο απέτυχαν να αποκαλύψουν στους ψηφοφόρους τους ότι τα εμβόλια COVID-19 (mRNA) είναι πειραματικά. (Πλήρης ιστορία.)

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διαφημιστική καμπάνια που προωθούσε τα εμβόλια COVID της Pfizer. Όπως ανέφερε το Summit News:

Η Marvel δέχθηκε κριτική για την παραγωγή ενός πληρωμένου κόμικ για την προώθηση των εμβολίων mRNA COVID της Pfizer.

Στο κόμικ εμφανίζονται οι χαρακτήρες των Εκδικητών, οι οποίοι συγκρίνονται με “καθημερινούς ήρωες που αγωνίζονται για την προστασία της κοινότητάς τους” κάνοντας υπάκουα τα εμβόλια της Pfizer και κάνοντας εκστρατεία για να κάνουν και άλλοι το ίδιο.

Μια ανάρτηση της Pfizer στο LinkedIn ανακοίνωσε: “Σήμερα, η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν τη νέα μας συνεργασία με τη Marvel Comics”.

Η ανάρτηση συνεχίζει: “Μαζί δημιουργήσαμε ένα προσαρμοσμένο κόμικ με τους Εκδικητές που αγωνίζονται για την προστασία της κοινότητάς τους. Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα απολαύσουν την ανάγνωση του κόμικς… Στην Pfizer, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ενωθούν για να βοηθήσουν στην προστασία τους, παραμένοντας ενήμεροι με τους εμβολιασμούς COVID-19”. (Ολόκληρο το άρθρο.)

Ποιος λοιπόν ελέγχει τα Marvel Studios;

Τον περασμένο μήνα (Σεπτέμβριος, 2022), το Mint Press News δημοσίευσε ένα ερευνητικό ρεπορτάζ με τίτλο: MARVEL HEADS REVEALED TO BE CLOSELY CONNECTED TO ISRAELI INTELLIGENCE.

Μερικά αποσπάσματα:

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ακτιβιστές και οπαδοί των κόμικς είχαν ξεσηκωθεί με την ανακοίνωση των Marvel Studios ότι η Ισραηλινή ηθοποιός Shira Haas θα υποδυθεί τη σιωνιστική υπερήρωα Sabra στην επερχόμενη ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU) Captain America: New World Order.

Η Marvel εμφανίζεται στενά συνδεδεμένη με την ισραηλινή κυβέρνηση και την κύρια υπηρεσία πληροφοριών της Mossad.

Πολλά άτομα που κατείχαν ή εξακολουθούν να διατηρούν ρόλους στη Marvel συνδέονται με τον ισραηλινό στρατό, τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και τα σιωνιστικά ιδρύματα που υποστηρίζουν το απαρτχάιντ. Για παράδειγμα, ο  Isaac Perlmutter,, ο σημερινός πρόεδρος της Marvel Entertainment, ο οποίος διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Marvel Comics μέχρι το 1995, μεγάλωσε στην κατεχόμενη Παλαιστίνη του 1948 (ή το σημερινό Ισραήλ) και υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια του πολέμου των έξι ημερών του 1967. Ο Avi Arad, διευθύνων σύμβουλος της Marvel Entertainment, μεγάλωσε επίσης στο σημερινό Ισραήλ και υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια του πολέμου των έξι ημερών.

Μαζί με τη σύζυγό του, Laura, ο Perlmutter επιβλέπει ένα ίδρυμα που συνεισφέρει σε διάφορους φιλοϊσραηλινούς σκοπούς, όπως η Anti-Defamation League, οι Φίλοι των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, η Ένωση Φιλίας Αμερικής-Ισραήλ, η Εβραϊκή Ομοσπονδία της κομητείας Palm Beach στη Φλόριντα και η Εβραϊκή Υπηρεσία για το Ισραήλ. Το Ίδρυμα Laura και Isaac Perlmutter Foundation έχει επίσης υποστηρίξει το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Technion του Ισραήλ.

Οι Perlmutters συνδέονται επίσης στενά με την οικογένεια Τραμπ. Το 2016, η οργάνωσή τους δώρισε 25.000 δολάρια στο Ίδρυμα του Έρικ Τραμπ. Σύμφωνα με τo Open Secrets, ένα πρόγραμμα παρακολούθησης της χρηματοδότησης των εκστρατειών, το 2016, η Laura Perlmutter δώρισε 5.400 δολάρια στην εκστρατεία του πρώην προέδρου Donald Trump και σχεδόν 450.000 δολάρια στην Trump Victory Committee, μια κοινή πρωτοβουλία συγκέντρωσης κεφαλαίων από την εκστρατεία Trump και την Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών. Στη συνέχεια, το ζευγάρι έδωσε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στην Trump Victory Committee το 2019 και το 2020 και συνεισέφερε άλλα 11.200 δολάρια στην εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ το 2019.

Ο πρόεδρος Τραμπ κάνει χειραψία με τον Isaac “Ike” Perlmutter, έναν Ισραηλινοαμερικανό δισεκατομμυριούχο και διευθύνοντα σύμβουλο της Marvel, στις 27 Απριλίου 2017. Andrew Harnik | AP

Ο Isaac Perlmutter δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια το 2016 στο  Great America PAC, μια υπερπολιτική επιτροπή δράσης (PAC) που υποστηρίζει τον Trump. Το ζευγάρι συνεισέφερε επίσης 10,5 εκατομμύρια δολάρια το 2020 στην American First Action, μια PAC που υποστηρίζει τον Τραμπ. Επιπλέον, και οι δύο Perlmutters έχουν υποστηρίξει διάφορους πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς ρεπουμπλικανικούς φορείς και υποψηφίους κατά τη διάρκεια των ετών. Οι παχυλές δωρεές δεν πέρασαν απαρατήρητες, κερδίζοντας στον Ισαάκ μια θέση στη διαμόρφωση των πολιτικών στο Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ, σύμφωνα με έρευνα της ProPublica.

Οι πρώτοι επενδυτές της Marvel Comics, Carl Icahn και Ronald Perelman, συνδέονται επίσης τόσο με το Ισραήλ όσο και με τον Trump. Ο Icahn δώρισε 5.400 δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016 και στη συνέχεια ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Τραμπ

Τόσο ο Perelman όσο και ο Icahn είχαν αποκαλυφθεί ως πιθανοί δωρητές στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu πριν από τις προκριματικές εκλογές του 2007. Το ίδρυμα του Πέρελμαν έχει επίσης συνεισφέρει σε διάφορες φιλοϊσραηλινές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας κοινωνικών υπηρεσιών της Chabad Lubavitch, Machne Israel, και του Εβραϊκού Εθνικού Ταμείου, το οποίο είναι κορυφαία οργάνωση στην ίδρυση παράνομων ισραηλινών οικισμών και στον εκτοπισμό των Παλαιστινίων.

Ο Perelman δώρισε επίσης 125.000 δολάρια στην Επιτροπή Νίκης του Τραμπ το 2017 και φέρεται να είναι φίλος με τον γαμπρό του Τραμπ, Jared Kushner. Ήταν επίσης καταχωρημένος στο βιβλίο διευθύνσεων του καταδικασμένου για εμπορία σεξ Jeffrey Epstein. (Όλο το άρθρο.)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, φυσικά, είναι επίσης Εβραίος, γεννημένος στην Ελλάδα.

Ναι, δεν είναι περίεργο που ο Donald Trump θα μπορούσε “εύκολα” να εκλεγεί πρωθυπουργός στο Ισραήλ.

Και δεν αποτελεί επίσης έκπληξη το γεγονός ότι η φιλο-φαρμακευτική φιλο-σιωνιστική Ευαγγελική Εκκλησία υποστηρίζει τις ενέργειες του Trump στο Ισραήλ.

Ευαγγελικοί ηγέτες, όπως ο Albert Mohler, πρόεδρος του Θεολογικού Σεμιναρίου των Νοτίων Βαπτιστών, προέτρεψε τους Χριστιανούς να κάνουν τα εμβόλια COVID-19, όπως και ο ισχυρός άνδρας των Ευαγγελικών Franklin Graham, επικεφαλής του Samaritan’s Purse, ο οποίος επίσης έκανε κλινικές εμβολίων σε εκκλησίες και άλλες εκδηλώσεις για να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν, και είπε στους 9,6 εκατομμύρια οπαδούς του στο Facebook ότι: “Νομίζω ότι ο Ιησούς Χριστός θα υποστήριζε τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν εμβόλια και φάρμακα”.


Δείτε:

Fully Vaccinated Franklin Graham Has Heart Surgery for Pericarditis as Samaritan’s Purse Helps Inject People with COVID-19 Shots

Ο
πλήρως εμβολιασμένος Φράνκλιν Γκράχαμ υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς
για περικαρδίτιδα, καθώς το Samaritan's Purse βοηθάει να κάνουν ενέσεις
COVID-19 σε ανθρώπους


Ο Trump, το Ισραήλ και οι Ευαγγελικοί Χριστιανοί – τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Έχουν τον “Θεό” με το μέρος τους, και την Pfizer επίσης.

Φυσικά, αν αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι στραφούν εναντίον του Trump λόγω της εμπλοκής του με τα εμβόλια COVID-19, έχουν ένα εφεδρικό σχέδιο με τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis, ο οποίος προετοιμάζεται να είναι εναντίον των εμβολίων COVID, παρόλο που όλοι στη Φλόριντα μπορούν ακόμα να τα κάνουν.


—Δικτυογραφία :

Trump Claims he could “Easily” be Israeli PM – Is this why Pfizer Received First COVID Vaccine Authorization in U.S. and Exclusive Rights in Israel?

https://healthimpactnews.com/2022/trump-claims-he-could-easily-be-israeli-pm-is-this-why-pfizer-received-first-covid-vaccine-authorization-in-u-s-and-exclusive-rights-in-israel/

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/trump-pfizer-covid

Προβολές : 705


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα