Πάμε για πυρηνικό ολοκαύτωμα;;;

Πάμε για πυρηνικό ολοκαύτωμα;;;

22 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

Νο1 στόχος η Πολωνία

Το 75.5% των Ρώσων εγκρίνουν την ιδέα μιας νέας στρατιωτικής εισβολής και πιστεύουν πως η επόμενη χώρα στόχος μετά την “αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας” πρέπει να είναι η Πολωνία.

 

 

 

 

Ότι απειλεί την πατρίδα τους, καλά κάνουν και το πολεμούν… ξέρουν τι κάνουν οι Ρώσοι…

Οι νεοέλληνες ραγιάδες, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ και… μπολιάζονται για να μην χάσουν την ταβέρνα τους και να πάρουν την άδεια ζωή που ζούσαν πριν τον κορονοϊό, πίσω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σφυγμομέτρηση της πρόθεσης του ρωσικού λαού ενόψει μεγάλων κρίσιμων αποφάσεων που πρέπει να παρθούν για το μέλλον της χώρας αποτελεί η δημοσκόπηση που έγινε στη Ρωσία.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις σοκάρουν καθώς φαίνεται πως ο ρωσικός λαός εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν, για χρήση πυρηνικών όπλων αν αυτό κριθεί απαραίτητο από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Είναι η πρώτη φορά που ο ρωσικός λαός δίνει “πράσινο φως” σε μελλοντική χρήση της “πυρηνικής Τριάδας” για την προστασία των “εθνικών συμφερόντων”.

Μάλλον οι Ρώσοι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως Ρωσία και ΝΑΤΟ έχουν εισέλθει σε τελική φάση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Τα ευρήματα σίγουρα δεν θα αρέσουν στο ΝΑΤΟ και στις χώρες της ΕΕ.

Νο1 στόχος η Πολωνία

 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Πολωνία αποτελεί πλέον Νο1 στόχο της Ρωσίας. Η τάση αυτή έχει αρχίσει να διαμορφώνεται εδώ και καιρό με την Βαρσοβία να κατανοεί το μέγεθος του κινδύνου και να διπλασιάζει τον Στρατό της: Από 150.000 σε 300.000 λόγω ρωσικού κινδύνου. Επιπλέον εισάγει μετά από 30 χρόνια την βασική στρατιωτική εκπαίδευση στα σχολεία.

Το 75.5% των Ρώσων εγκρίνουν την ιδέα μιας νέας στρατιωτικής εισβολής και πιστεύουν πως η επόμενη χώρα στόχος μετά την “αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας” πρέπει να είναι η Πολωνία.

Οι χώρες που, σύμφωνα με την έρευνα, μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα μιας ρωσικής επίθεσης είναι η Πολωνία (75,5% των ερωτηθέντων), οι χώρες της Βαλτικής, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία (41%), καθώς και η Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία (39, 6%).

Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο το 13,4% του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας μίλησε για αρνητική στάση απέναντι σε ένοπλη εισβολή σε άλλες χώρες.

Το 46% των ερωτηθέντων είναι απολύτως βέβαιο ότι η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να επιτεθεί στην ΕΕ και το 40,6% θεωρεί αποδεκτή την επέκταση των εχθροπραξιών.

“Πράσινο φως” για χρήση πυρηνικών

Στην δημοσκόπηση τέθηκε ερώτημα και για τη χρήση πυρηνικών όπλων με την πλειοψηφία του ρωσικού λαού να εγκρίνει την χρήση τους για “την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας” και “αν ο πρόεδρος Πούτιν έχει πληροφορίες για επικείμενη χρήση πυρηνικών από εχθρικές χώρες”.

Μεταξύ των ερωτηθέντων, το 40,3% θεωρεί αποδεκτή μια πυρηνική επίθεση και το 34,3% υποστηρίζει σε κάποιο βαθμό μια τέτοια πιθανή απόφαση των ρωσικών αρχών.

Μόνο το 25,5% των Ρώσων έχει κατηγορηματικά αρνητική στάση απέναντι στη χρήση πυρηνικών όπλων.

Συνολικά, σχεδόν το 75% των ερωτηθέντων, στον έναν ή τον άλλο βαθμό, επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών όπλων από την κυβέρνηση της χώρας τους.

“Η κοινή εντύπωση των συνεντευξιαζόμενων από την έρευνα είναι ότι οι Ρώσοι που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην δημοσκόπηση, είναι επιθετικοί όχι μόνο προς την Ουκρανία, αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Οι ερωτηθέντες είτε αρνούνται να μιλήσουν μόλις μάθουν το θέμα της συνέντευξης είτε δηλώνουν ετοιμότητα να υποστηρίξουν και να εγκρίνουν περαιτέρω ρωσικές παρεμβάσεις σε άλλη χώρα», δήλωσε ο Andrey Eremenko, ιδρυτής της ερευνητικής εταιρείας Active Group.

Η έρευνα διεξήχθη από 11-14, 2022 με συμμετοχή 1557 συμμετεχόντων.

Δείτε τις καρτέλες της δημοσκόπησης παρακάτω.

Image

Image

Image

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα