Πάπας Φραγκίσκος: «Ο θεός αγαπά τους παιδόφιλους – έχουν μια ιδιαίτερη θέση στον παράδεισο…»

Πάπας Φραγκίσκος: «Ο θεός αγαπά τους παιδόφιλους – έχουν μια ιδιαίτερη θέση στον παράδεισο…»

23 Φεβρουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:848
Μοίρασέ το

 

 

Πάπας Φραγκίσκος: «Ο θεός αγαπά τους παιδόφιλους – έχουν μια ιδιαίτερη θέση στον παράδεισο…»

Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ…

Ο δε Πάπας, είναι ταυτόσημος με τον ΔΙΑΒΟΛΟ τον οποίο έχει προσκυνήσει και αυτός και η πλειοψηφία των καρδινάλιων.

Βατικανό και ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, είναι επίσης ταυτόσημες έννοιες…

Λέτε τυχαία να ορέγεται ο ΒΟΘΡΟλομαίος την ένωση των εκκλησιών;

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με τον Ιερώνυμο να βιάζει παιδιά, τυχαίο ήταν;;;

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΑ … ΚΑΥΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-

Αυτά ας τα βλέπουν οι πιστοί και του καθολικισμού και της ορθοδοξίας…

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

Στον Οίκο του Θεού, να πηγαίνετε όταν δεν λειτουργούν τα μιάσματα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει εξοργίσει τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δηλώνοντας ότι η παιδεραστία είναι μια μυστηριώδης ασθένεια και δεν πρέπει να κρίνουμε αυτούς που υποφέρουν από αυτήν. Αντίθετα, σύμφωνα με τον πάπα, πρέπει να δεχθούμε ότι ο Θεός αγαπά τους παιδεραστές, τους δημιούργησε για κάποιο λόγο και τους έχει κρατήσει μια ξεχωριστή θέση στον παράδεισο.

Σύμφωνα με τον Πάπα, πρέπει να αποδεχτούμε τους παιδόφιλους γιατί υπήρχαν σε όλη την ιστορία, σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινωνίες. «Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων είναι, και ιστορικά ήταν, ένα ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινωνίες», είπε. «Μου θυμίζει την σκληρή μεν αλλά θρησκευτική πρακτική, που κάποτε ήταν ευρέως διαδεδομένη σε ορισμένους πολιτισμούς, της θυσίας ανθρώπινων όντων –συχνά παιδιών– σε παγανιστικές τελετές».

 

Οι ακτιβιστές κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των κληρικών μέσα στο Βατικανό αντέδρασαν Όταν ο Πάπας ό Φραγκίσκος αρνήθηκε να υποσχεθεί «μηδενικής ανοχή» στους παιδόφιλους ιερείς και τους επισκόπους που συγκαλύπτουν τα εγκλήματά τους καθώς έκλεινε η σύνοδο κορυφής στο Βατικανό.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσει καθόλου…

Αυτός είναι ο Πάπας, αυτό είναι το Βατικανό. Μια φωλιά γεμάτο παιδόφιλους ιερείς που κακοποιούν παιδιά. Τα σκάνδαλα πάντα προσπαθούσαν να τα καλύψουν αλλα πρώτη φορά βλέπουμε να τους δίνει και την ευλογία του.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένα πλήρως αμειβόμενο μέλος της παγκοσμιοποιητικής ελίτ. Και μην ξεχνάτε – ότι κάνει η ελίτ, είναι μόνο για κακό.

Ως Συνεργάτης της Ατζέντας του Great Reset, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Πάπας Φραγκίσκος εργάζεται ενεργά για τον εκφυλισμό της κοινωνίας και την υποδούλωση των ανθρώπων.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και «πολιτική εξουσία», υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή». Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος «για το καλό της ανθρωπότητας».

 

Αυτό περιλαμβάνει τους Αμερικανούς, τόνισε, οι οποίοι σύμφωνα με τον Πάπα πρέπει να εκπροσωπούν αυτή την μια παγκόσμια κυβέρνηση «για το καλό μας».

Το 2019, ο Πάπας Φραγκίσκος υπέγραψε μια ιστορική διαθήκη με ηγέτες των μεγάλων θρησκειών του κόσμου, ωθώντας μας πολύ πιο κοντά σε μια παγκόσμια θρησκεία, έναν από τους κύριους στόχους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σύμφωνα με το έγγραφο που συνέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος και δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του Βατικανού , όλες οι θρησκείες πρέπει να θεωρούνται ίσες και το Ισλάμ είναι τόσο αποδεκτό από τον Θεό όσο και ο Χριστιανισμός.

 

Έκανε ισλαμικές προσευχές και ρεσιτάλ Κορανίου στο Βατικανό.

Οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο πρέπει να επισκέπτονται τα τζαμιά και να υμνούν τον Αλλάχ, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο που οδήγησε ως παράδειγμα στην επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη μπαίνοντας στο Μπλε Τζαμί, βγάζοντας τα παπούτσια του, κοιτάζοντας τη Μέκκα και υμνώντας τον θεό.

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει εκδώσει μια σειρά από ανατριχιαστικές προειδοποιήσεις προς τους ανθρώπους του κόσμου: παραδώστε την κυριαρχία σας και αποδεχτείτε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, διαφορετικά αντιμετωπίζετε βέβαιο θάνατο. Ισχυρίζονται ότι μόνο παραδίδοντας την ελευθερία και την αυτονομία μας στην ελίτ μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αποφύγουμε τις καταστροφές που οι ίδιοι οραματίζονται αλλα και δημιουργούν στον ορίζοντα.

Αυτή η διψασμένη για εξουσία τσιφλίκι δισεκατομμυριούχων και πολιτικών έχει σχεδιάσει από καιρό να υποδουλώσει τις μάζες και τώρα νομίζουν ότι έχουν όλες τις πάπιες στη σειρά και κάνουν την κίνησή τους.

Αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να υποταχθούν στις τυραννικές απαιτήσεις της παγκόσμιας ελίτ. Γενναίοι άνδρες και γυναίκες ξεσηκώνονται για να αντεπιτεθούν στην ελίτ, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους με κάθε κόστος, αποφασισμένοι να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και το πιο σημαντικό, να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τους αρπαχτούς λύκους.

Θα συμμετάσχετε μαζί τους στον αγώνα για την ελευθερία ή θα κουκουλωθείτε από φόβο και θα υποταχθείτε στις απαιτήσεις της παγκόσμιας ελίτ; Η επιλογή είναι δική σου. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην υποτιμάτε τις συνέπειες των επιλογών σας.

Πηγή Newspunch

Πηγή

Προβολές : 848


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα