Πάρτε πρώτα ένα  κουτί χάπια για την πίεση και μετά διαβάστε... και μετά ή που θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ή που θα παραμείνετε ΡΑΓΙΑΔΕΣ... (βίντεο)

Πάρτε πρώτα ένα κουτί χάπια για την πίεση και μετά διαβάστε... και μετά ή που θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ή που θα παραμείνετε ΡΑΓΙΑΔΕΣ... (βίντεο)

3 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,318
Μοίρασέ το

 

Φοβερές επιτυχίες Μητσοτάκη:

1)Υπουργός του ορκίστηκε προ ημερών στην τεκτονική στοά “Σκεντέρμπεης”

2)υπουργός του βρήκε 57 νεκρούς και 56 αγνοούμενους στα Τέμπη

3) Ο αντιπρόεδρός του ήταν διαιτητής που δικαίωσε τους εργολάβους-Μπομπολαίους απέναντι στην ΕΡΓΑ-ΟΣΕ σε υπόθεση δεκάδων εκατομμυρίων!!!

 

 

 

 

Ούτε Πρόεδρος “Δημοκρατίας”, ούτε Πρωθυπουργός, ούτε Υπουργοί…

ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αγαπητέ συνάδελφε Γιάννη Ντάσκα, ο Πικραμμένος, εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Μπόμπολα και στον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ… με το αζημίωτο, φυσικά…

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του 2019 με κύριο επιχείρημα ότι θα φέρει τους άριστους στα υπουργικά και πολιτειακά πόστα.

Και επίσης με φοβερές καταγγελίες ότι στο Μάτι είχαμε 106 νεκρούς με απόλυτη ευθύνη του κρατικού μηχανισμού,τον οποίο η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορούσε να συντονίσει σωστά.

Στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα έβαλε την πρώην Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε αντικατάσταση του Ακαδημαϊκού Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος εκτός των άλλων έχει -το αναγκαστικό λόγω οικονομικών- “κουσούρι” να διαμένει στο ίδιο διαμέρισμα πολυκατοικίας απο το 1968 μετά 10άδες χρόνια υπουργικής θητείας!..

Αντιπρόεδρο στην Κυβέρνησή του έβαλε τον προκάτοχο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου  στο Συμβούλιο Επικρατείας Πάνο Πικραμμένο,της γνωστής οικογενείας Πικραμμένου,δείτε την σε “λεπτομέρειες” στο διαδίκτυο.Ιδιαίτερα την καίρια θέση της στη…διανομή του Τύπου

Γράφει η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ π.χ.:

“…Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του Όθωνα Πικραμμένου, ιδιοκτήτη της «Εταιρίας Ελληνικού και Ξένου Τύπου», με καταγωγή από την Πάτρα. Από την πλευρά του πατέρα είναι εγγονός του Τάκη Πικραμμένου, ιδρυτή της εταιρείας, ενώ από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από τις οικογένειες Γερούση και Χαιρέτη.[2]

Αποφοίτησε το 1963, από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε νομική στη Νομική Σχολή Αθηνών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα το Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Παντεόν-Ασσάς.[3]

Για τον Οθωνα Πικραμένο και την οικογένεια έχει δημοσιευθεί απο τον συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα αρκετά.

Π.χ.”…Το παλαιό πρακτορείο(σ.σ. διανομής Τύπου)που είχε μέχρι την αρχή της Κατοχής και που το είχε ιδρύσει ο πατέρας του Τάκης Πικραμένος το 1927 στεγαζόταν σε τετραώροφο ακίνητο, στην οδό Σωκράτους 43. Βάσει της συμφωνίας που έκανε ο Όθων Πικραμένος με τους Γερμανούς, ο Πικραμένος θα εγκατέλειπε την ιδιοκτησία του ακινήτου για να το ρευστοποιήσει. Το αγόρασε μια εταιρία που μόλις είχε περιέλθει υπό τον έλεγχο των Γερμανών, η ΑΕΜ «Βωξίται Παρνασσού», και πλήρωσε 22 εκατομμύρια δραχμές στον μέχρι τότε ιδιοκτήτη του (την οικογένεια Πικραμένου, που χρησιμοποιούσε τους δύο ορόφους για κατοικία της), αναλαμβάνοντας στη συνέχεια να το ενοικιάσει στη νέα εταιρία, της οποίας γενικός διευθυντής ήταν ο Όθων Πικραμένος…”

Η οικογένεια Πικραμένου αγόρασε αυθημερόν το σπιτι των 18 δωματίων στην οδό Ακαδημίας…

Επίσης ο Οθων Πικραμένος ήταν γενικός διευθυντής της εταιρείας που δημιουργήθηκε επι κατοχής με πρόεδρο τον Σβάμπελ(εκπρόσωπο Τύπου της…γερμανικής πρεσβείας!!!) και αντικείμενο την διακίνηση Τύπου.

Ο Παναγιώτη Πικραμένος το 2014 ορίστηκε ως πρόεδρος – επιδιαιτητής στην υπόθεση ΕΡΓΑ ΟΣΕ-ΑΚΤΩΡ.

Στην υπόθεση αυτή είχε παρέμβει ο τότε Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζής και είχε συντάξει πόρισμα 173 σελίδων με το οποίο έκρινε η εταιρεία των εργολάβων έπρεπε να πληρώσει στην ΕΡΓΑΟΣΕ ένα τεράστιο ποσό δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρεία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη,αλλα πολύ δύσκολα θα κέρδιζε με τέτοιο επιβαρυντικό πόρισμα.Τότε η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου έκανε μια τροπολογία στο νόμο και έδωσε την δυνατότητα να λυθεί η υπόθεση με διαιτησία!!!

Ορίστηκαν διαιτητές (ένας ο Μιχ Σταθόπουλος της γνωστής οικογένειας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)και επιδιαιτητής ο Παναγιώτης Όθωνα Πικραμένος.Και η εργολαβική εταιρεία….ξεπικράθηκε!Δικαιώθηκε και δεν πλήρωσε τίποτα στην ΕΡΓΑΟΣΕ,την λειτουργία της οποίας βλέπουμε σήμερα με τρόπο δραματικό στο δυστύχημα των Τεμπών,το μεγαλύτερο στην ιστορία της χώρας.

Μετά την επιτυχή διαιτησία ο Παναγιώτης Πικραμένος έγινε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη,ο οποίος ίσως διάβασε ότι η οικογένεια ήταν παλαιά αρχοντική και επιτυχημένη και διέμενε στην Ακαδημίας παλαιά σε σπίτι 18 δωματίων…

ΟΙ κ.κ.Σακελλαροπούλου και Πικραμένος υπηρετούσαν στο Συμβούλιο επικρατείας όταν εμφανίστηκε στη Δικαιοσύνη 9και στο Συμβούλιο Επικρατείας)ένα φοβερό σκάνδαλο: υψηλόβαθμο στέλεχος της τεκτονικής στοάς πλαστογράφησε πολυσέλιδη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με πλαστές υπογραφές συμβούλων επικρατείας,σφραγίδες πλαστές κλπ

Μάλλον φαίνεται γραμμένη απο κάποιο δικαστικό χέρι αφού ο ήδη καταδικασμένος σε κάθειρξη είναι δικηγόρος και δύσκολα θα έγραφε απόφαση με τέτοια τεχνική!

Εικασία είναι,επιτρεπτή,αφού μετά 17-19 χρόνια δεν έχει κατονομαστεί μέσα σε επίσημη έρευνα ΠΟΙΟΙ-ΠΟΙΟΣ είναι ο πλαστογράφος,αφού αυτός που την παρουσίασε την αποδίδει σε …άλλους!Σε…κύκλωμα!!!

Η υπόθεση αυτή όμως αντι να λήξει με έρευνα σοβαρή και κανονική,με καταθέσεις των θυμάτων της πλαστογραφίας,δηλαδή των δικαστών και γραμματέων και με μηνύσεις τους,σέρνεται στη Δικαιοσύνη χωρίς τελεσίδικη ΑΠΟΦΑΣΗ επι 17-19 χρόνια!

Πολλοί υποθέτουν ότι αυτό το βήμα χελώνας οφείλεται σε παρασκήνιο με δικαστικούς που είναι οι ίδιοι μέλη τεκτονικής στοάς,σε πολιτικούς ίδιας σχολής κλπ

Είναι απλές εικασίες.

Το γεγονός πάντως είναι ότι προχθές κορυφαίος υπουργός της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη ορκίστηκε μέλος της τεκτονικής στοάς και προφανώς είναι μια ακόμα αριστεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και που να βρεθεί χρόνος να ασχοληθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης,στο οποίο επίσης υπηρετεί υψηλόβαθμο στέλεχος της στοάς με το σκανδαλώδες βήμα χελώνας του μεγάλου αυτού σκανδάλου…

Ενας άλλος υπουργός της Κυβέρνησης του Κυριάκου είχε μια φοβερή επιτυχία.Παντρεύτηκε την κόρη του μετόχου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,η οποία είναι επίσης δημόσιο πρόσωπο,αφού είναι Νομική Συμβουλος στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Το ζεύγος Γεραπετρίτη(περί αυτού πρόκειται)γιορτάζει.

 

Αφενός την προαγωγή του κ.Γεραπετρίτη στη θέση του παραιτηθέντος υπουργού Κώστα Καραμανλή και αφετέρου την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αξίας 3,5 εκατομ ευρώ από τον πεθερό Γεραπετρίτη.

Αλήθεια έχει έργα αρμοδιότητας του Υπουργείου αυτού η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ;

Και να έχει πάντως ο ελέγχων υπουργός θα είναι δίκαιος και άριστος φυσικά…

Η δραματική σύγχυση με τους νεκρούς των Τεμπών λύθηκε χθες το βράδυ.

Διευκρίνησαν,λέει,ότι οι νεκροί είναι 57 και δεν υπάρχουν 56 αγνοούμενοι,αλλά γίνεται ακόμα(4η ημέρα…)προσπαθεια να ταυτοποιηθούν όλοι οι νεκροί,στους οποίους περιλαμβάνονται και οι αγνοούμενοι.

Ομως και σήμερα η εφημερίδα(ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) που ανήκει στην οικογένεια Διαματάρη,απο την οποία ο Κυριακος είχε επιλέξει υπουργό επιμένει ότι οι νεκροί είναι 57 και άλλοι 56 είναι οι αγνοούμενοι,σύνολο 113,!!!

Εάν επιβεβαιωθεί θα είναι άριστη έρευνα μέσα στο δράμα.

Εάν διαψευσθεί τα συμπεράσματα δικά σας για την αριστεία του Κυριάκου.

Πάντως το πρωί της 4ης ημέρας η κρατική τηλεόραση υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν 56 αγνοούμενοι,αλλά μια σύγχυση με τους νεκρούς…Η συγχυση για ένα δράμα που εκτυλίσσεται σε απόσταση δυο μέτρων απο την υπερσύχρονη εθνική οδό.

Θυμίζουμε ότι και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εκτός απο την επιτυχία να πουλήσει σπίτι αντικειμενικής αξίας περί τα 400 χιλιάρικα στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου έχει λίαν επιτυχημένη παρουσία στην κατασκευή εθνικών οδών…

Αριστο επιτελικό κράτος…

Περί όλων αυτών δείτε και ακούστε την εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου:


Πηγή

Προβολές : 3,318


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα