Πέθανε λέει ο Γκορμπατσόφ...ας πούμε κάποια πραγματάκια για αυτόν που δεν θα τα διαβάσετε πουθενά αλλού.

Πέθανε λέει ο Γκορμπατσόφ...ας πούμε κάποια πραγματάκια για αυτόν που δεν θα τα διαβάσετε πουθενά αλλού.

3 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,784
Μοίρασέ το

 

 

Πέθανε ένα ακόμα μέλος της Λέσχης της Ρώμης.

Πρόθεση της Λέσχης είναι να διαιρέσει τον κόσμο σε “10 Βασίλεια” οικονομικές περιοχές , τα οποία όμως θα διοικούνταν κάτω από μία ΗΓΕΣΙΑ.

 

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ο καταστροφέας του Ρωσικού Λαού;

Λέτε τυχαία να τον μισούσαν οι Ρώσοι;;;

Μια όμως και το άρθρο αναφέρεται στους 300, ας θυμηθούμε ποιά από τα δικά μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, συμμετείχαν σ’ ΑΥΤΟΥΣ… έτσι, για υπενθύμιση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και μετά, σκούζουν το ΚΙΣΕ, η Κεφαλογιάννη, η Πυργιώτη και όλα τα αριστερά νεοταξίτικα σούργελα, για την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, την Μαριάνθη Παγουτέλη…

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογής μου, πλην της πρώτης φωτογραφίας, για ενημέρωση και αφύπνιση…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πέθανε λέει ο Γκορμπατσόφ…ας πούμε κάποια πραγματάκια για αυτόν που δεν θα τα διαβάσετε πουθενά αλλού.

Λοιπόν ο Γκόρμπι ήταν μέλος στο Club of Rome ή Λέσχη της Ρώμης.

Ήταν ανάμεσα σε “φωτισμένα αδέρφια” υψηλού βαθμού.

Αν συμβεί κάτι εκεί είναι γιατί  έτσι είναι προγραμματισμένο και σίγουρα όχι γιατί συνέβη κάποιο ατύχημα…

Τα μέλη του όμως δεν συναντιούνται στην Ρώμη αλλά στην Ελβετία.

Εκεί υπάρχει ένας συγκεκριμένος κώδικας υπακοής στη Στοά, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν κάποιοι σε αυτό.

Έτσι ώστε το σχέδιο τους να εκτελείται ως εξής: Οι κύριοι σχεδιάζουν για γενιές και τα αποτελέσματα συχνά γίνονται εμφανή μόνο αργά, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι της λήψης των αποφάσεων να μην χρειάζεται πλέον να τα ζουν/βιώνουν οι ίδιοι.

Επίσης, νομίζω ότι το σχέδιο τους πωλείται ως κάτι τελικά καλό και σημαντικό. Ο δρόμος προς την κόλαση είναι συχνά στρωμένος με καλές προθέσεις.

Αυτό μοιάζει όμως και με τη διδασκαλία των Φραγκιστών και της Cabala ότι κάθε κακό στον κόσμο πρέπει να προωθείται παγκοσμίως.

Και ότι ο “Θεός” τους έρχεται μόνο όταν είτε όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί είτε όλοι οι άνθρωποι είναι κακοί, το κυριότερο είναι ότι έρχεται ΑΥΤΟΣ.

Το πλασάρουν και το  πουλάνε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί κανείς να υποστηρίξει το χειρότερο και το πιο απεχθές πράγμα στον κόσμο, γιατί τότε θα έρθει ο “Θεός” τους ο “Μεσσίας” του και η επουράνια Σιών τους.

Πολλά από τα μέλη της Λέσχης της Ρώμης προέρχονται από το ΝΑΤΟ και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλά από αυτά που το ΝΑΤΟ ισχυρίζεται ότι είναι οι πολιτικές του.

Πρόθεση της Λέσχης είναι να διαιρέσει τον κόσμο σε “10 Βασίλεια” οικονομικές περιοχές , τα οποία όμως θα διοικούνταν κάτω από μία ΗΓΕΣΙΑ. Ακριβώς όπως και στην Ατλαντίδα που η διοίκηση και ο έλεγχος της γινόταν μέσα από τα 5 ζευγάρια διδύμων = 10, του Ποσειδώνα.

Η γραμμή του αίματος για αυτούς είναι πολύ σημαντική .

Με αυτά λοιπόν τα καλά παιδάκια είχε συναναστροφές ο Γκόρμπι που πολλοί τον αποκαλούν μεταρρυθμιστή και ηγέτη.

Ο οποίος όμως  δεν ήταν παρά ένας νεκροθάφτης του έθνους και της πατρίδας του.

Η Λέσχη της Ρώμης λαμβάνει εντολές από τους 300.

Σας θυμίζει μήπως τίποτε ο αριθμός 300;;

Δεν διάλεξαν τυχαία αυτόν τον αριθμό, έχει σχέση με τις Καδμείες συμμορίες της Ασίας.

«Τριακόσιοι άνδρες, όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, κατευθύνουν το άμεσο οικονομικό μέλλον της Ευρώπης και επιλέγουν τους διαδόχους τους από μεταξύ τους.” -Walter Rathenau της General Electric, 1909

Πηγή

Προβολές : 1,784


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα