Πέθανε ο Πριγκόζιν; Αυτό λένε όλοι

Πέθανε ο Πριγκόζιν; Αυτό λένε όλοι

24 Αυγούστου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

Αν αυτές οι αναφορές είναι αληθινές, φαίνεται μάλλον προφανές ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας ολιγαρχικής διελκυστίνδας καθώς δεκάδες χιλιάδες Σλάβοι σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται χωρίς κανένα λόγο.

Ο Prigozhin ήταν ένας πλούσιος τύπος που αποκάλυψε την απόλυτη σήψη στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας – πιθανώς για καθαρά εγωιστικούς λόγους.

 

 

Ελάχιστοι θεωρώ πως γνωρίζουν την αλήθεια…

Από τη στιγμή που ο Prigozhin, αποκάλυψε τη απόλυτη σηψη του ρωσικού στρατού, μήπως αυτό σημαίνει πως… ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΨΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ…;;; 

 

Μπάζει από παντού, αυτή η υπόθεση…

Μήπως αυτό σημαίνει πως όλο το πολεμικό σκηνικό με την Ουκρανία, είναι μέρος σατανικού σχεδίου για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ;;;

Θεωρώ πως όλα είναι προσχεδιασμένα… ζει ή έχει δολοφονηθεί ο Prigozhin, η αλήθεια θα μαθευτεί μετά από καιρό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το καθαρά συμπτωματικό αεροπορικό δυστύχημα που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του Prigozhin (πηγή: Telegram)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Ο Yevgeny Prigozhin, ο ολιγάρχης με τον ιδιωτικό στρατό που εξευτέλισε τελετουργικά τον Shoigu και στη συνέχεια έστειλε τανκς να κάνουν ζουμ προς τη Μόσχα, φέρεται να πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Share Apollodoros’s Newsletter

Οι σχετικές πληροφορίες, αντιγραφή-επικόλληση από το News.ru:

Το αεροπλάνο που συνετρίβη στην περιοχή Tver αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αεροσκάφος Embraer με αριθμό ουράς RA-02795. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δέκα άτομα (επτά άτομα και τρία μέλη του πληρώματος). Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη.

“Στο αεροσκάφος επέβαιναν 10 άτομα, εκ των οποίων τρία μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες, όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν”, αναφέρει το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Σύμφωνα με το κανάλι Baza Telegram, το αεροπλάνο ανήκει στον επιχειρηματία Yevgeny Prigozhin. […]

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών της Ρωσίας δήλωσε ότι ο Yevgeny Prigozhin βρισκόταν στο αεροσκάφος. Ο Dmitry Utkin, διοικητής της Wagner PMC, σκοτώθηκε επίσης στη συντριβή, σύμφωνα με πηγές του Telegram. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το γεγονός αυτό.

Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας ισχυρίζεται ότι ο Prigozhin ήταν στη λίστα επιβατών, αλλά δεν επιβεβαίωσε ότι σκοτώθηκε.

Αν αυτές οι αναφορές είναι αληθινές, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Prigozhin δεν ήταν μέρος ενός σχεδίου 5D για την αποκάλυψη προδοτών στον ρωσικό στρατό -μια αφήγηση που επικρατεί μεταξύ των “Πολύ Σοβαρών Ειδημόνων”.

Αν αυτές οι αναφορές είναι αληθινές, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει μια έξυπνη επίθεση της Wagner κατά του Κιέβου που θα ξεκινήσει από το Λευκό Οίκο – που ήταν επίσης μια “Πολύ Σοβαρή Αφήγηση”.

Αν αυτές οι αναφορές είναι αληθινές, φαίνεται μάλλον προφανές ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας ολιγαρχικής διελκυστίνδας καθώς δεκάδες χιλιάδες Σλάβοι σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται χωρίς κανένα λόγο.

Δεν θα μιλήσω άσχημα για τους αναφερόμενους νεκρούς.

Ο Prigozhin ήταν ένας πλούσιος τύπος που αποκάλυψε την απόλυτη σήψη στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας – πιθανώς για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Αλλά πολλοί μη πλούσιοι άνθρωποι έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο. Όπως ο Strelkov, ο οποίος μαραζώνει σε μια φυλακή της Μόσχας.

Σε κάνει να σκέφτεσαι.

Αναρωτιέμαι: Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;

Και προσπάθησα να ελαφρύνω το κλίμα με μια ανόητη ιστορία από την περιοχή της Νότιας Μοραβίας. Καλά να πάθω.

Υποθέτω ότι μπορείτε να μοιραστείτε τα δικά σας καυτά σχόλια στην ενότητα των σχολίων.

-Riley

 


Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/9fb

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα