Πέταξε και το τελευταίο φύλλο συκής, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ VASOULA ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...

Πέταξε και το τελευταίο φύλλο συκής, η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ VASOULA ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...

19 Φεβρουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,311
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ουρλίαζω γιατί γνωρίζω τι έγινε εκείνη την αποφράδα ημέρα, εκεί…

Α  Ν  Θ  Ρ  Ω  Π  Ο  Θ  Υ  ΣΙΑ!!!

Έτσι μας κτύπησαν οι… “περιούσιοι”!

 

 

Η κυβέρνηση πληρώνει αδρά ιδιωτικές δικηγορικές εταιρείες για να μην πληρωθούν οι αποζημιώσεις στα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι!

Το Ελληνικό Δημόσιο ζήτησε να θεωρηθούν τα θύματα ως συνυπεύθυνα για ότι έπαθαν!

Καταλάβατε τώρα, γιατί ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι τα ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ;;;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ…

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ…

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ …

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ…

Διαβάζω το σχόλιο μιας/ενός ηλίθιας/ηλιθίου που φέρεται να βλέπει τηλεόραση από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, ή να είν πληρωμένο τρόλ, που γράφει:

…τι εγινε…απλα ενω φυσουσαν την συγκεκριμενη ημερα δυτικοι ανεμοι, εστειλαν τον κοσμο προς το Ματι[ δηλαδη εκει, προς το μερος που δεν επρεπε,…η φωτια ξεκινησε απο την Καλλιτεχνουπολη], γιατι ακουσον ακουσαν καποιοι ”υπευθυνοι” αντι να ρωτησουν την μετεωρολογικη υπηρεσια για την φορα των ανεμων, απεφανθησαν οτι συνηθως οι ανεμοι που επικρατουν το θερος ειναι νοτιαδες και αρα η φωτια θα κατευθυνοταν προς Νεα Μακρη- Μαραθωνα…εκατο τοις εκατο ευθυνη της πολιτειας…”

Τι στο διάολο… δεν διάβασε τόσα ιστολόγια, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ που πρώτα έβγαλαν την είδηση πως επρόκειτο για πολεμική ενέργεια από την πλευρά των ΗΠΑ, προκειμένου να εκβιάσουν  τους κατώτερους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων να συναινέσουν στο ξεπούλημα του ΑΙΓΑΙΟΥ;;;

ΑΦΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ…και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυτός ο λαός στην πλειοψηφία του είναι σε βαθιά σήψη και γιατί κυβερνιέται από ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Είναι δυνατόν ρε πανηλήθιοι ΜΑΛΑΚΕΣ, να καίγεται γύρω ο χώρος και να μένει άκαυτη η ΣΗΜΑΙΑ;;;

ΑΥΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

 

Υ.Γ.2. Η πρώτη που έβγαλε το θέμα των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ήταν η αείμνηστη ΒΑΣΟΥΛΑ…Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχούλα της…

Διαβάστε στο τέλος αυτής της ανάρτησης, το σχόλιο που είχε αφήσει σε σχετική αναρτησή μου και με το οποίο αποκαλύπτει την χρήση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ…

 

 

Η κυβέρνηση πληρώνει αδρά ιδιωτικές δικηγορικές εταιρείες για να μην πληρωθούν οι αποζημιώσεις στα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι!

Η ελληνική κυβέρνηση πληρώνει υπέρογκα ποσά σε ιδιωτικές δικηγορικές εταιρείες για να αποφύγει να πληρώσει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις στα θύματα της μεγάλης τραγωδίας στο Μάτι.

Και από τη στιγμή μάλιστα που όπως και στο έγκλημα των Τεμπών και στην πυρκαγιά στο Μάτι για τα όσα συνέβησαν με τους 104 θανάτους υπεύθυνη ήταν η ελληνική Πολιτεία.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επιχειρείται να θεωρηθούν τα θύματα ως… συνυπεύθυνα για ότι έπαθαν!

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως παρόμοιες προσεγγίσεις θα δούμε και για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών όπως και στις πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Το Ελληνικό Δημόσιο, που είναι κατηγορούμενο, καθώς φορείς και εκπρόσωποί του -όπως οι αξιωματικοί και τότε επικεφαλής της Πυροσβεστικής και πολλοί άλλοι- δικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τους θανάτους και τους τραυματισμούς δεκάδων κατοίκων, αντιδικεί με τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι, εκτός από την ποινική τιμωρία των υπευθύνων, διεκδικούν και αποζημιώσεις για τις ζωές που χάθηκαν.

Το Ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο αντιδικεί, αφού είναι εναγόμενο, αλλά έχει επιλέξει να εκπροσωπείται στις δίκες, που διεξάγονται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, όχι από τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του κράτους, οι οποίοι είναι έμμισθοι δικηγόροι, που αμείβονται από το Δημόσιο για να το εκπροσωπούν, αλλά από δικηγορικές εταιρίες ιδιωτών, οι οποίες αμείβονται εξτρά!

Βεβαίως, η πρακτική που εφαρμόζει το Δημόσιο δεν είναι παράνομη, καθώς σχετικός νόμος προβλέπει ότι σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να εκπροσωπηθεί νομικά από ιδιώτες.

Όμως εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη τραγωδία στην χώρα και για τους θανάτους 104 ανθρώπων.

«Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό» αλλά στην κυβέρνηση αυτά τα θεωρούν «ψιλά γράμματα».

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε μία από τις αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου, που δικαιώνει εν μέρει τα θύματα, το Δημόσιο επικαλείται «συντρέχον πταίσμα κατά 95%» για τον θάνατο ενός εκ των κατοίκων στη φονική πυρκαγιά!

Ευτυχώς, η ένσταση του Ελληνικού Δημοσίου περί… συνυπαιτιότητας του θύματος απορρίφθηκε.

Αναφέρεται επί λέξει: «Επί της ενστάσεως του εναγόμενου Ελληνικού Δημοσίου περί συνυπαιτιότητας σε ποσοστό 95% του αποβιώσαντος στην πρόκληση του θανάτου του, προβάλλοντας ειδικότερα ότι, εάν ο αποβιώσας είχε ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες της ΓΓΠΠ, να παραμείνει εντός της οικίας του, η οποία άλλωστε αποδεδειγμένα υπέστη μερικές υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο της και δεν εξερχόταν της οικίας του, αναζητώντας τρόπους διαφυγής διά του οχήματός του, δεν θα επερχόταν ο θάνατός του»!

Παρεμπιπτόντως, στην υπόθεση αυτή το Διοικητικό Πρωτοδικείο επιδίκασε στους παθόντες συγγενείς, οκτώ ενάγοντες συνολικά, ποσά 140.000 ευρώ, 120.000 ευρώ, 120.000 ευρώ, 100.000 ευρώ, 70.000 ευρώ, 70.000 ευρώ, 20.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα, στον καθένα.

 

Πηγή

 

Έτσι μας κτύπησαν οι… “περιούσιοι”! Αν (η κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου) δεν εξετέλεσαν την εντολή, ήταν σε γνώση τους…. και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. (βίντεο)

July 26, 2018,

 

Vasoula: “Δείτε τις εικόνες και αν δεν νιώσετε πως έκαναν ταξίδι στο χρόνο από πέρσι και τράβηξαν πλάνα από τη δική μας πρόσφατη καταστροφή, εμένα να με φτύσετε”





Μόνον ως ο απόλυτος εφιάλτης, είναι οι αποκαλύψεις που ακολουθούν…
Γιατί δεν είναι … “οι περιούσιοι”… δηλαδή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που δολοφονεί λαούς… 

Είναι οι ίδιες οι κυβερνήσεις που όντας υποχείριά τους, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ… 

ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… 

ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ.

Θα έλεγα… “Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ”, γιατί τα δεινά που θ’ακολουθήσουν και για την Ελλάδα και για όλη την ανθρωπότητα, ούτε ο καλλίτερος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να τα γράψει, αλλά αν θέλουμε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να δούμε την πραγματικότητα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τα στοιχεία κατάματα, αλλά προς το παρόν, δεν βλέπω τον Θεό να σώζει ούτε τους Έλληνες, ούτε την ανθρωπότητα….

Είμαστε στο έλεος του ΣΑΤΑΝΑ.

Κάποιοι, θα βρεθούν να μιλήσουν για … “συνωμοσιολογίες”…

Αφήστε τους στον ύπνο τους… είναι άξιοι της τύχης τους και ουδόλως μ’ενδιαφέρουν οι απόψεις τους .
Μ’ενδιαφέρουν πλέον οι αφυπνισμένοι…

Και στο σημείο αυτό, θα ευχαριστήσω και πάλι τη Vasoula 2908, που με το σχόλιό της, μου δίνει την δυνατότητα να ενημερώσω τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της προσωπικής μου σελίδας στο  f.b..


Καλλιόπη Σουφλή

 

“Δες τώρα Πόπη μου γιατί χτυπιέμαι που άργησα να εντοπίσω αυτό το 3λεπτο:

Θα το ποστάρω όπως ακριβώς το πόσταρα
στο σάιτ μου:

Βρήκα ένα βίντεο της ΦΟΧ ΝΙΟΥΣ παρακαλώ, ανεβασμένο
τον Οκτώβρη του 2017 με μια κυράτσα που προάγει το όπλο (λέιζερ) “ΑΘΗΝΑ”παρακαλώ,
ως το απόλυτο όπλο “για το καλό τους”, όπλο αήττητο
και απολύτως καταστροφικό.

 

Δείτε τις εικόνες και αν δεν νιώσετε πως έκαναν ταξίδι
στο χρόνο από πέρσι και τράβηξαν πλάνα από τη δική μας
πρόσφατη καταστροφή, εμένα να με φτύσετε






https://www.youtube.com/watch?v=-cT-E-zXLlI

μεγαλύτερη απόδειξη ότι χρησιμοποίησαν την “Αθηνά”τους πάνω μας, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τι μέτρα να λάβει το κράτος και τρίχες κατσαρές..

Αν δεν εξετέλεσαν την εντολή, ήταν εις γνώσιν τους και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.

Δεχθήκαμε πολεμική επίθεση, λες και είμαστε ο εχθρός τους.
Τελεία.

το βίντεο κλείνει με την ατάκα του Νόαμ Τσόμσκι

“ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΠΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ
ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=302643#p302643

Ο/Η vasoula2908 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Σπονδή στον σκοτεινό θεό τους. ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ…”:

 

Πηγή παλαιό ιστολόγιο ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_430.html



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,311


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα