Πέφτει η «ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ»! Σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ η Νέα Υόρκη, έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ το παγκόσμιο χρέος

Πέφτει η «ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ»! Σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ η Νέα Υόρκη, έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ το παγκόσμιο χρέος

23 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:780
Μοίρασέ το

 

Χαρακτηριστικό είναι πως στην πιο πολυδιαφημισμένη πόλη της Δύσης την Νέα Υόρκη, οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης γάλακτος για βρέφη στα καταστήματα

 

 

 

Πρώτα την εκπόρνευσαν και τώρα την βυθίζουν…

Ποιοί;;;

ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…

“FIRST WE TAKE MANHATTAN THEN WE TAKE BERLIN… “.. τι απειλητικό όραμα μιας κοινωνικής κατάρρευσης που προαναγγέλθηκε τριάντα χρόνια πριν, και κανείς δεν του έδωσε σημασία…

Να το θυμίσω… εδώ

“Τελείως τυχαίο” ότι το τραγούδησε ένας δικός τους…

Γραμμένο εκατό και πλέον στα ΠρωτόκΩλλα της Σιών… “έρχομαι να τ’ αλλάξω όλα…”

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΕΦΗ…

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έτοιμη να αναλάβει τα χρέη και την διατροφή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών

Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται τώρα πιθανώς στην χειρότερη κατάσταση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της ουκρανικής σύγκρουσης και ζητημάτων δήθεν κλιματικής αλλαγής.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην πιο πολυδιαφημισμένη πόλη της Δύσης την Νέα Υόρκη, οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης γάλακτος για βρέφη στα καταστήματα

Ο κανονισμός υπογράφηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Άνταμς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έλλειψη αυτών των προϊόντων έχει ήδη ξεπεράσει το 50% των αναγκών της αμερικανικής αγοράς.

«Αυτές οι προσπάθειες γίνονται καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν πανεθνική έλλειψη γάλακτος για βρέφη που προκαλείται από την οικειοθελή ανάκληση και το προσωρινό κλείσιμο της Abbott Nutrition, ενός από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γάλακτος σε όλη την χώρα», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της διοίκησης της πόλης της Νέας Υόρκης.

 

Την ίδια ώρα το παγκόσμιο χρέος πρόκειται να εκραγεί!

Οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου (ΗΠΑ-Κίνα) ήταν οι βαρύτεροι δανειολήπτες τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, καθώς το παγκόσμιο χρέος σκαρφάλωσε πάνω από τα 305 τρισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών.

Τα στοιχεία της έδειξαν ότι το χρέος της Κίνας αυξήθηκε κατά 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσθεσαν 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ανάλυση, πολλές χώρες, τόσο αναδυόμενες όσο και ανεπτυγμένες, εισέρχονται σε έναν κύκλο νομισματικής σύσφιξης με υψηλά επίπεδα χρέους σε δολάρια.

Όλα έτοιμα για να έρθει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών να δώσει λύση, αγοράζοντας τα χρέη και δίνοντας… γάλα στα παιδιά!!!

Η Νέα Βαβυλώνα πέφτει…

 

Πηγή

Προβολές : 780


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα