Πίσω από τη μάσκα και το κύρος του “γιατρου”, ένας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ!!!

Πίσω από τη μάσκα και το κύρος του “γιατρου”, ένας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ!!!

16 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:907
Μοίρασέ το

 

«Σεσημασμένος» ο αφροδισιολόγος και βιαστής της 12χρονης

 

 

 

 

Τελικά τούτη η “ελληνική;;;” κοινωνία, είναι γεμάτη με διεστραμμένους ψυχή τε και σώματι…

Και δεν βρίσκονται μόνο στα κατώτερα στρώματα, αλλά κι εκείνα που πίσω από πτυχία και …”κύρος”, κρύβουν τον αληθινό διεστραμμένο ψυχισμό τους…
ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ… ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ…
Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΙΑΣΙΜΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!
Καλλιόπη Σουφλή
«Σεσημασμένος» ο αφροδισιολόγος και βιαστής της 12χρονης

Τόπος ασύλληπτων ψυχολογικών βασανιστηρίων ήταν για τις γυναίκες ασθενείς του δερματολόγου – αφροδισιολόγου Αντώνη Μανιάτη το ιατρείο του στην οδό Βορείου Ηπείρου.

Η υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια για την οποία συνελήφθη ο αφροδισιολόγος ανέδειξε την δράστη του τα προηγούμενα χρόνια, η οποία κάθε άλλο παρά επαγγελματική ήταν.

Οι ασθενείς του 65χρονου αφροδισιολόγου είχαν σημάνει «κόκκινο συναγερμό» εδώ και δύο χρόνια για την συμπεριφορά του.  

Όπως προκύπτει από τις αξιολογήσεις που αναρτώνται στο διαδίκτυο, ο Αντώνης Μανιάτης ήταν από αυτούς τους γιατρούς που δεν περιοριζόταν απλώς στο να εξετάζει και να θεραπεύει τις γυναίκες ασθενείς του, αλλά επιδίωκε πολλά περισσότερα, με τρόπο που δεν τιμά σε καμία περίπτωση τον όρκο του στον Ιπποκράτη.

«Όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ: επικίνδυνος τύπος. Μακριά από αυτόν ειδικά αν είσαι γυναίκα» έγραψε ένας χρήστης πριν από ένα μήνα.

Αναφερόταν προφανώς σε παλαιότερες αξιολογήσεις όπως αυτή που αναρτήθηκε πριν από ένα χρόνο και σημείωνε: «Αναίδεια και άνεση που μόνο ασθενή – γιατρό δεν θυμίζει».

Ή σε μια τρίτη που αναρτήθηκε πριν από δύο χρόνια και αναφέρει: «Αν γινόταν να μη βάλω ούτε ένα αστέρια θα το έκανα. Πολύ επικίνδυνος!! Προσοχή!!».

Δείτε τις αναρτήσεις: 

Παρά τις τόσο σφοδρές διαδικτυακές καταγγελίες για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ο Μανιάτης όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά συνέχισε να διατηρεί την βιτρίνα του αξιοπρεπούς γιατρού μέχρι την στιγμή της σύλληψης του για τον βιασμό της 12χρονης. 

Ο 65χρονος μαζί με άλλους δύο Έλληνες, 49 και 44 χρόνων και δύο υπηκόους του Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, συνελήφθησαν με εντάλματα σε Κολωνό, Πειραιά και Σπάτα χθες το βράδυ (14/2) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

 

 

Πηγή

Προβολές : 907


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα