Πίσω από τον πόλεμο του Ισραήλ: Η αδίστακτη συνωμοσία των Χαζάρων, 10.000 κατάσκοποι που προδίδονται και το βρώμικο μυστικό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων της CIA αποκαλύπτεται!

Πίσω από τον πόλεμο του Ισραήλ: Η αδίστακτη συνωμοσία των Χαζάρων, 10.000 κατάσκοποι που προδίδονται και το βρώμικο μυστικό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων της CIA αποκαλύπτεται!

14 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:685
Μοίρασέ το

 

 

Το μέγεθος της καταιγίδας είναι απαράμιλλο. 

Οι κυματισμοί του θα εξαπλωθούν, κατακλύζοντας έθνη, οδηγώντας σε ανησυχητικά γεγονότα το 2024.

Θα ξεσπάσουν πόλεμοι, από τη Μέση Ανατολή μέχρι τα Βαλκάνια και ακόμη και τη Σερβία. 

Η Αφρική θα γίνει μάρτυρας πραξικοπημάτων και η Ασία θα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τις εντάσεις να κλιμακώνονται μεταξύ της Κίνας, της Βόρειας Κορέας, της Ινδονησίας, της Μαλαισίας, της Θάλασσας της Νότιας Κίνας και της Ταϊβάν. 

Όλες αυτές οι αψιμαχίες, ένα προοίμιο για μια πιθανή πυρηνική αντιπαράθεση.

 

 

 

 

Υπάρχουν πολλές αλήθειες στο παρακάτω θέμα, αλλά και κάποιες καθησυχαστικές παγίδες…

Ξεχωρίστε τα σωστά από τις παγίδες και λάβετέ τα πολύ σοβαρά υπόψη…
ΤΟ 2024 ΚΑΙ ΤΟ 2025, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ  ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΝΑΨΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πίσω από τον πόλεμο του Ισραήλ: Η αδίστακτη συνωμοσία των Χαζάρων, 10.000 κατάσκοποι που προδίδονται και το βρώμικο μυστικό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων της CIA αποκαλύπτεται!

Τα μαύρα σύννεφα έχουν ρίξει τη σκιά τους πάνω από το Ισραήλ, αλλά αυτά τα σύννεφα δεν σχηματίστηκαν τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας σχολαστικά σχεδιασμένης επιχείρησης, που έχει παντού τα δακτυλικά αποτυπώματα παγκόσμιων υπηρεσιών πληροφοριών. Και ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος, εκείνοι που βρίσκονταν στη σκιά χαμογελούσαν, γιατί είχαν στήσει τη σκηνή και οι ηθοποιοί απλώς έπαιζαν τα μέρη τους.

Το Ισραήλ, το μικρό αλλά ισχυρό έθνος, έχει πάνω από 10.000 στρατιωτικούς κατασκόπους σταθμευμένους στο Ιράν. Μα γιατί? Και γιατί αυτοί οι κατάσκοποι, που υποστηρίζονται από διάσημες υπηρεσίες πληροφοριών όπως η MOSSAD, η οποία υπερηφανεύεται για διασυνδέσεις με ομάδες όπως η CIA και η MI6, δεν μπορούσαν να προβλέψουν ή να αποτρέψουν την ίδια την επίθεση που είχαν τοποθετήσει εκεί για να παρακολουθήσουν;

Η φλυαρία στην κοινότητα των πληροφοριών ήταν απτή. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Αυστραλία και από τη Βρετανία στον Καναδά, η επικείμενη επίθεση στο Ισραήλ ήταν το χειρότερο μυστικό.

 

Οι δορυφόροι κατέγραψαν τρομακτικές κινήσεις πάνω από το Ιράν, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Χιλιάδες στρατιώτες, οι προθέσεις τους ξεκάθαρες, κινήθηκαν σταθερά προς το Ισραήλ.

 

Συγκλονιστικά, ακόμη και οι Παλαιστίνιοι ρεπόρτερ, που εργάζονταν κρυφά ως ισραηλινοί κατάσκοποι, γνώριζαν αυτή την επικείμενη καταστροφή και προσπάθησαν απεγνωσμένα να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Η Ινδία, ένα έθνος μακριά από το επίκεντρο αυτής της έντασης, με τον οξυδερκή μηχανισμό πληροφοριών της, έπιασε επίσης αυτόν τον διαφαινόμενο κίνδυνο. Άπλωσαν το χέρι, προσπαθώντας να προειδοποιήσουν το Ισραήλ. Αλλά σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου, όλες οι γραμμές επικοινωνίας με το Ισραήλ μπλοκαρίστηκαν από κανέναν άλλον από τους Ισραηλινούς διοικητές και τον πρόεδρο.

Τώρα, ας συνδέσουμε τις τελείες. Ποιος ωφελείται από μια επίθεση στο Ισραήλ; Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Δεν ήταν μια τυχαία πράξη βίας. Ήταν μια υπολογισμένη εσωτερική δουλειά, με το αόρατο χέρι της CIA να διευθύνει το πλοίο. 

 

Οι χρηματοδότες της επιχείρησης; Η MOSSAD και η MI6, με ένα εκπληκτικό πακέτο βοήθειας 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων των ΗΠΑ προς το Ιράν να γλυκαίνει την κατσαρόλα. 

Τα όπλα που έπεσαν βροχή στο Ισραήλ; Προέρχονταν από τη μαύρη αγορά της Ουκρανίας, ευγενική προσφορά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ

Σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο, ο πρόεδρος του Ισραήλ και ο πρωθυπουργός Νετανιάχου παραιτήθηκαν και οι δύο λίγο πριν από τις επιθέσεις. Οι εκκλήσεις για την παραίτηση των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και στρατιωτικών διοικητών έγιναν όλο και πιο δυνατές. Μα γιατί? Γιατί δεν υπήρχαν σφάλματα πληροφοριών.

Η επίθεση επιτράπηκε. Επίτηδες.

Στο φόντο αυτού του χάους, αναδύονται δύο ομάδες – το Deep State και οι White Hats. Και οι δύο αγωνίζονται για τον έλεγχο του Ισραήλ. Ποιο είναι όμως το τελικό τους παιχνίδι; 

Ο κόσμος γνωρίζει τώρα ανατριχιαστικές πληροφορίες σχετικά με τα παγκόσμια κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων και παιδεραστών που βρίσκονται βαθιά μέσα σε ισραηλινές τράπεζες, μυστικές υπηρεσίες και κρυφά εργοστάσια.

 

Μπείτε στο περιβόητο [EPSTEIN]. Δημιουργία της MOSSAD. Μια μαριονέτα της οποίας τα κορδόνια τραβήχτηκαν από γίγαντες όπως η CIA και η MI6. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την αφήγηση. 

Ο EPSTEIN ήταν στενά συνδεδεμένος με τον πατέρα της ισραηλινής σούπερ κατάσκοπο Ghislaine Maxwell, Robert Maxwell, ο οποίος είχε επίσης μοιρασμένες σχέσεις μεταξύ της CIA και της MI6.

Ο στρατός του Ισραήλ, κάποτε σύμβολο ενότητας, τώρα στέκεται σπασμένος, αντικατοπτρίζοντας τις διαιρέσεις που παρατηρούνται στον αμερικανικό στρατό.

Η ελπίδα είναι ένας φθίνουσα πηγή μεταξύ των ηγετών της.

Οι εξεγέρσεις πυροδοτούν, μόνο για να σβήσουν. Καθώς το πέπλο της διαφθοράς σηκώνεται, ο πανικός εισχωρεί στον ίδιο τον πυρήνα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, την πρωθυπουργία του και τη στρατιωτική του διοίκηση.

Υπάρχει ένα ψηφιακό δαμόκλειο σπαθί που κρέμεται πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες—τα αρχεία EPSTEIN. Ένας θησαυρός από σκοτεινά μυστικά, ειδικά εκείνα που δένουν το Ισραήλ με το EPSTEIN, ένα τέρας που γεννήθηκε σε συνεργασία με τη CIA και την MI6.

Αλλά το EPSTEIN δεν ήταν απλώς ένα μαύρο καπέλο. 

Πριν από τη διαβόητη σύλληψή του, είχε συλληφθεί πολλές φορές από τη ALLIANCE, μια σκιώδη υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών. 

Εδώ, φόρεσε το λευκό καπέλο, διαρρέοντας κρίσιμες πληροφορίες στη CIA, την MI6, τη Μοσάντ, ακόμη και σε εταιρικούς γίγαντες όπως η JP Morgan, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Γκέιτς.

Η τρύπα του κουνελιού πηγαίνει πιο βαθιά. Η Big Tech, με την τεράστια επιρροή της, είναι και σε αυτό. GOOGLE, FACEBOOK, YOUTUBE, MICROSOFT – είναι όλα μπλεγμένα σε αυτόν τον ιστό που περιστρέφεται από την Deep State Cabal, έναν σύνδεσμο που στοχεύει στον παγκόσμιο έλεγχο.

Το σκοτάδι έχει μαυρίσει, μια καταιγίδα τόσο σιωπηλή αλλά τόσο ισχυρή που ακόμη και οι γίγαντες όπως η CIA, η Μοσάντ, η MI6 και η Καζαριανή Μαφία τρέμουν στο πέρασμά της. 

Η καταιγίδα δεν είναι μόνο για την εξουσία. πρόκειται για τη διαγραφή αληθειών που θα μπορούσαν να συντρίψουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε. Ο στόχος? 

Να σβήσει κάθε στοιχείο από τις στρατιωτικές πληροφορίες στο Ισραήλ μέχρι τα βάθη των υπόγειων αποθηκών που κρατούν μυστικά του πιο σκοτεινού κακού της ανθρωπότητας – της παγκόσμιας εμπορίας ανθρώπων.

Στην εποχή της τεχνολογίας, όπου οι πληροφορίες είναι στα χέρια μας, οι πιο προηγμένες πλατφόρμες του κόσμου όπως το FACEBOOK, το GOOGLE και το YOUTUBE ασκούν μια αόρατη λαβή. 

Αλλά κάτω από το πρόσχημα της ευκολίας κρύβεται ένας εξελιγμένος ιστός, που ελέγχει την αφήγηση, διαμορφώνει αντιλήψεις και καθοδηγεί τα παγκόσμια γεγονότα. 

Αυτές οι πλατφόρμες έχουν γίνει το νέο πεδίο μάχης, ένας σιωπηλός πόλεμος που διεξάγεται σε byte και pixel.

Μέσα σε αυτή την αναταραχή, το Ισραήλ έχει ραγίσει.

Για δύο οδυνηρά χρόνια, το έθνος έπεσε στο χείλος του γκρεμού, βαρυμένο από την επικείμενη απειλή της έκθεσης.

Τα άκρα της παγκόσμιας ελίτ φτάνουν πολύ μακριά, από τους απαίσιους δεσμούς με το EPSTEIN μέχρι τα τυλιγμένα κανάλια χρηματοδότησης για την εμπορία ανθρώπων, ακόμη και τις ίδιες τις πηγές παγκόσμιων πανδημιών.

 

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σφίξουν τη λαβή τους, οντότητες όπως η Μοσάντ, η CIA και η MI6 έχουν σχεδιάσει να ξαναγράψουν τους κανόνες. Ο στόχος τους; Να συλλάβουν αυτούς που τολμούν να ευθυγραμμιστούν με τις επιχειρήσεις της παγκόσμιας συμμαχίας, τα «λευκά καπέλα», και να τους ρίξουν την ευθύνη. 

 

Οι προτεινόμενοι νόμοι τους θα σήμαιναν ότι όποιος τολμούσε να αποκαλύψει το εγκληματικό υπόβαθρο, από την Καζαριανή Μαφία μέχρι προσωπικότητες με επιρροή όπως οι Κλίντον, οι Ομπάμα και οι Μπους, θα χαρακτηριζόταν ως προδότες.

Ωστόσο, κάθε δράση έχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση.

Τα «Λευκά Καπέλα» στο Ισραήλ είδαν αυτή την καταιγίδα ως ευκαιρία.

Μέσω ενορχηστρωμένων γεγονότων, στόχευαν να ρίξουν τα φώτα της δημοσιότητας στη σήψη εντός της νοημοσύνης του Ισραήλ, ελπίζοντας να αποκαλύψουν το βαθύ κράτος του έθνους.

Η πρόβλεψή τους; Μια επανάσταση μέχρι το 2024, ένα κίνημα που θα ταρακουνούσε το Ισραήλ μέχρι τον πυρήνα του, οδηγώντας τον λαό του να ξεσηκωθεί, να αποκαλύψει τη διαφθορά και να επιφέρει μια εποχή διαφάνειας.

Το μέγεθος της καταιγίδας είναι απαράμιλλο. 

Οι κυματισμοί του θα εξαπλωθούν, κατακλύζοντας έθνη, οδηγώντας σε ανησυχητικά γεγονότα το 2024.

Θα ξεσπάσουν πόλεμοι, από τη Μέση Ανατολή μέχρι τα Βαλκάνια και ακόμη και τη Σερβία. 

Η Αφρική θα γίνει μάρτυρας πραξικοπημάτων και η Ασία θα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τις εντάσεις να κλιμακώνονται μεταξύ της Κίνας, της Βόρειας Κορέας, της Ινδονησίας, της Μαλαισίας, της Θάλασσας της Νότιας Κίνας και της Ταϊβάν. 

Όλες αυτές οι αψιμαχίες, ένα προοίμιο για μια πιθανή πυρηνική αντιπαράθεση.

Αλλά υπάρχει ελπίδα στο χάος. Ο Τραμπ, που συμμάχησε με δυνάμεις από το βουνό Cheyenne, το μυστηριώδες Q και την παγκόσμια συμμαχία, κρατά το κλειδί. Μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο μακριά από την επικείμενη καταστροφή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε τον Μπάιντεν να ανεβαίνει στην εξουσία, οι ψίθυροι στους διαδρόμους της εξουσίας στην Κίνα δείχνουν ότι βλέπουν την πρόσοψη. 

Υποψιάζονται ότι ο Μπάιντεν δεν είναι παρά ένα πιόνι σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι, μια στρατηγική που εκτελείται από τα λευκά καπέλα, τον αμερικανικό στρατό και τον ίδιο τον Τραμπ. Με τον Τραμπ στο τιμόνι, ο έλεγχος του στρατού παραμένει ανυποχώρητος.

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και κάθε κίνηση μετράει. Το κρυπτικό μήνυμα του Τραμπ στις 9 Οκτωβρίου κρατά το στοιχείο. Οι κινεζικές ελίτ ξυπνούν με την πραγματικότητα ότι η βασιλεία του Μπάιντεν μπορεί να είναι απλώς ένα μεγαλειώδες θέαμα, ένας απλός αντιπερισπασμός.

Τελικά είναι ξεκάθαρο. Η καταιγίδα είναι εδώ, και θα μαίνεται.

Αλλά καθώς η σκόνη κατακάθεται, ο κόσμος θα δει την αλήθεια. Και σε αυτή τη μάχη των σκιών, μόνο ένας πατριωτικός στρατός θα σταθεί ψηλά, φωτίζοντας το μονοπάτι προς τα εμπρός.

Θυμηθείτε, σε αυτό το παιχνίδι του παγκόσμιου σκακιού, έχετε περισσότερα από όσα ξέρετε. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η καταιγίδα είναι πάνω μας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ…

Βίντεο που δείχνει πώς όλες οι «ελίτ και οι ηγέτες» του σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι τυπικές δυναστικές γραμμές αίματος που πάντα κυριαρχούσαν σε όλη την ιστορία.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα από μια απλή σειρά βασιλιάδων.

Η δύναμη και η εξουσία τους να κυβερνούν κυριολεκτικά προέρχεται από τον ίδιο τον Σατανά που είναι επί του παρόντος ο κυρίαρχος αυτού του πλανήτη και των συστημάτων διακυβέρνησης, διεφθαρμένων νόμων, φιλοσοφιών και πολλά άλλα.

Οι πρόγονοί τους έκαναν κυριολεκτικά συμφωνίες με τους «θεούς», πραγματικά πεσμένους αγγέλους πριν από πολύ καιρό.

Έπρεπε να κυβερνούν ενώ οι διανοητικά και ηθικά διεφθαρμένοι έκπτωτοι άγγελοι έλαβαν λατρεία, υπακοή και ανθρώπους για να τους βοηθήσουν στο σχέδιό τους να εξαπατήσουν, να ελέγξουν και τελικά να καταστρέψουν τον υπόλοιπο κόσμο…αλλά όχι λίγο πριν επιστρέψει ο Χριστός.

Αφού τα παιδιά του Ισραήλ αιχμαλωτίστηκαν για πρώτη φορά από τους Βαβυλώνιους και τους Ασσύριους μέχρι το 600 π.Χ., τους επετράπη τελικά να απελευθερωθούν και μετανάστευσαν βόρεια και δυτικά στο σημερινό Ηνωμένο Βασίλειο και από εκεί στις Η.Π.Α.

Η ιστορία δείχνει επίσης ότι οι αρχαίοι Φαραώ της Αιγύπτου δεν εξαφανίστηκαν απλώς αφού η Αίγυπτος δεν ήταν πλέον παγκόσμια δύναμη.

Μετανάστευσαν επίσης βόρεια και δυτικά, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ κυριολεκτικά τα Παιδιά του Ισραήλ καθώς εγκατέστησαν νέες χώρες και εδάφη και επιδιώκοντας να τους υποδουλώσουν ξανά με οποιεσδήποτε και όλες τις δυνατές μεθόδους.

Σήμερα αυτό έχει γίνει κυρίως μέσω της οικονομίας και της πολιτικής, αλλά όλο και περισσότερο με την επιστροφή στην κυριολεκτική σκλαβιά.

Θυμηθείτε ότι όταν ο Ισραήλ εγκατέλειψε για πρώτη φορά την Αίγυπτο, ο Φαραώ είχε αλλάξει γνώμη και τους ήθελε πίσω.

Η επιθυμία των Φαραώ να πάρουν πίσω το παλιό σκλάβο έθνος τους δεν έχει σταματήσει ή εξασθενείσει ποτέ.

Έμαθαν επίσης νέους τρόπους για να τους υποτάξουν μέσω εξαπάτησης, ψεμάτων, χρημάτων, γλωσσικών τεχνασμάτων και εξαπάτησης του νόμου.

 

 

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 685


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα