ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Ο ΠΟΥ προχωρά την θέσπιση παγκόσμιων ψηφιακών δελτίων ταυτότητας για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Ο ΠΟΥ προχωρά την θέσπιση παγκόσμιων ψηφιακών δελτίων ταυτότητας για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού

17 Μαρτίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:672
Μοίρασέ το

 

Ο ΠΟΥ προωθεί ξεκάθαρα την ατζέντα της Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, εκδίδοντας οδηγίες στις εθνικές Κυβερνήσεις.

Ο ΠΟΥ είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός , ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από δισεκατομμυριούχους της Παγκοσμιοποίησης.

Η συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συνιστά επίθεση στην εθνική κυριαρχία και αποτελεί μέρος ενός Παγκόσμιου ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

 

ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ… 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Η αποκάλυψη έγινε από το ραδιόφωνο The Sons of Liberty
Ο ΠΟΥ προωθεί ξεκάθαρα την ατζέντα της Ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, εκδίδοντας οδηγίες στις εθνικές Κυβερνήσεις.
Χθες, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom Ghebreyesus ανακοίνωσε «με μεγάλη χαρά» ένα κοινό σχέδιο του Κοινοβουλίου της IPU και του ΠΟΥ, το οποίο μπορεί να καθοδηγήσει τις κυβερνήσεις στην πορεία προς την υγεία για όλους, συμπεριλαμβανομένων των νομοθετικών, οικονομικών και φορολογικών που θα υπάρχει και λογοδοσία στον ΠΟΥ.
Το Κοινοβούλιο της IPU ισχυρίζεται  ότι «εξουσιοδοτεί τα κοινοβούλια και τους βουλευτές να προωθήσουν την ειρήνη, τη δημοκρατία και τη βιώσιμη ανάπτυξη». Από τα 190 κοινοβούλια στον κόσμο,  τα 178 κοινοβούλια  είναι μέλη της IPU.
Ο ΠΟΥ είναι ένας ιδιωτικός οργανισμός , ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από δισεκατομμυριούχους της Παγκοσμιοποίησης.
Ο Μπιλ Γκέιτς, μαζί με τους οργανισμούς που ελέγχει, είναι, μακράν, ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεισφέρων στον ΠΟΥ.
Μόνο το 13% του προϋπολογισμού του ΠΟΥ προέρχεται από εκτιμώμενες εισφορές, οι οποίες είναι καθορισμένα ποσά που καταβάλλονται από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι ΗΠΑ και άλλα μέλη του ΠΟΥ διαπραγματεύτηκαν τρόπους για να δώσουν σαρωτικές νέες εξουσίες στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ μέσω ουσιωδών αλλαγών στους υφιστάμενους διεθνείς κανονισμούς για την υγεία και μιας νέας συμφωνίας για την πανδημία, ο Tedros Adhanom Ghebreyesus θα είναι σε θέση να δηλώσει πραγματικές ή πιθανές «καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος» σε οποιαδήποτε χώρα με βάση πληροφορίες που παρέχονται ιδιωτικά και χωρίς τη συμφωνία του έθνους που  επηρεάζεται. Ακόμη χειρότερα, μπορεί να υπαγορεύσει μονομερώς τι πρέπει να γίνει ως απάντηση.
Η ιδέα να παραχωρηθούν στον ΠΟΥ και η ηγεσία του τέτοιες δυνητικά ταραχώδεις αρχές είναι ακόμη πιο προβληματική υπό το φως της επιβλητικής και κακής συμπεριφοράς τους υπό την καθοδήγηση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος («ΚΚΚ») κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.
Ωστόσο, η έγκριση μιας ή και των δύο από αυτές τις συμφωνίες είναι πιθανό να συμβεί όταν συνεδριάσει η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2023.
Οι νέες αρχές του ΠΟΥ θα γίνουν προσωρινά δεσμευτικές για τα κράτη μέλη, ανεξάρτητα από το εάν το εγκρίνουν τα μέλη.
Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η σύγκλιση αυτών των πρωτοβουλιών με μέτρα που προωθούνται από τον ΠΟΥ για τη θέσπιση παγκόσμιων ψηφιακών δελτίων ταυτότητας για την τεκμηρίωση και την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού και άλλων ιατρικών καταστάσεων.
Όταν συνδυάζονται με την πολλαπλασιαζόμενη εισαγωγή ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας (“CBDC”), αυτά τα “έξυπνα” αναγνωριστικά θα διευκολύνουν τις προσπάθειες παρακολούθησης, ελέγχου και επιβολής των επιταγών του ΠΟΥ και τιμωρίας όσων τα αψηφούν.

 


Πηγή

Προβολές : 672


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα